2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar biliyorsunuz bu aralar hiç giremiyorum ama sırf şu anket meselesi için bir bakayım dedim.nerde bu anket biri bana özelden linkini göndersin lütfeeennn

canım ben ankarada degilim sadece rabbim kucagna sag salim almanı nasip eylesin cok güzel zamanda melegine kavusacaksın ben bir daha hamile kalmak istedigimde inş mayısa denk gelir tekrar hayırlı olsun size sans getirsin cennet kokulu yavrunuz demek için yazdımmm

Son düzenleme:

çook teşekkür ederim beykozcum Allah razı olsun

Yaren Nur resmen bayram etmis, valla cok iyi etmissiniz Nagihan, cocuklari sevindirmek gibi guzel bir duygu olamaz..sizde o hazi almissiniz masallah allah daim etsin,,
Gule gule kullansin cicilerini Yaren Nur cok opuyorum ikinizide

Masallah
Evt bende katiliyorum Turuncuya , kizlarimiz cok daha onden gidiyorlar,cok becerikliler masallah,Cagla buyudukce surprizleride buyucek gorunenler onu gosteriyor, hadi yavrular sasirtmaya devam bakimm,yerim hepsini cok tatlular yaa,opuyorum kocaman lady Cagla yi

Yavrukedi;Cnm basiniz sagolsun,esinin annenesi icin uzuldum topragi bol olsun ins, sevdiklerine sabir diliyorum

Kayra sen cok yasa hemi, demek dil cikarmayi ogrendin helal olsin sana..taklit yetenegi var bu yuzden ilerde cok guldurecegi kesin,masallah
Guzel bir gelisim ornegi bence umarim dahada iyi olur

nagihancım hello baby mağazaları harikadır dikkat et alışkanlık yapmasın:)) yaren nurcum güle güle giysin cicilerini.

yavrukedi başınız sağolsun.

meleğim ya hep sorucam unutuyorum eşinin doğumgünüde mahirimi hediye paketi yaptın mı:)) yaptıysan tepkisi noldukine:))

geçen sene bugün bu saatlerde ağlıyordum akşam yemek yiyip kusmayım diye çok şükür kusmamıştımda:)) geçen sene izmirden arkadaşlarım vardı bu sene bizde çekirdek aile takılacağız. eşim geldiğinde regl olmuştum bana kendini kullanım dışı yapmışın deyip durdu:)) annemlerde evde olunca beni göremedi pek bugünün şerefine kırmızılar çıksın artık ortaya. eceyede kırmızı şeyler giydiricem:))

sevgili kocam tablet almıyor tabiki bana. eceyi bırakır nete takılırmışım. bende üstelemedim fazla işten güçten. ama pes etmek yok

kızlar şimdi hepimiz evde takılıcaz ya akşam burası bayağı kalabalık olur gibime geliyor:))

Masallah delikanlimiza, senin oglanda cok guzel topanlandi Annesi demek gayretlerin sonuc veriyor , cok sevimdim sizler adina ..
Kilo verme konusundaki azminide tebrik ederim..umarim surekli olur,ve saglikli bi bedene kavursun cnm, darisi basima diyim ve nice isteyenlere

Biliyormusun artik Zeynep bebek ile ne yazilirsa okudugumda kalbim sikiciyor ve fena oluyorum bu yuzdn kizmayin ama bana galiba agir geliyor,eskiden korku filimleri vurdulu kirdili fililmler veya psikolojik filimler seyrederdim simdi seyredemiyorum kotu hic bir haber izleyemiyor hatta okuyamuyorum, anne oldugumdan hatta hamileligimin basindan beri boyle kizlar..nasil oldu bilmiyorum ama gercekten ama cok kotu oluyorum bu yuzden yazilarinizda Zeynep yazisi gectigini gormez basliyor bana birseyler olmaya, ben o kuzu icin en buyuk dilegim mevlamdan herseyin en iyisi olmasidir..fakat bundan sonra bu konuyu ne okuyabilirim nede yazabilirim galiba, inanin cok agir geliyor bana kizlar tasiyamiyorum, gucum yetmiyor..
Cnm 6 yasinda o minigine rabbimden sifa diliyorum, allah cok buyuk acilarla sinamisin ins hicbirimizi,amin

Evt cnm, paketledim ama dusun sen Ecenin uzerine kocaman kirmizi parlayan bir fiyonk takmissin ,,bir dusun Ece ne yapardi..bizimkini kontrol altinda tutmak epey zor oldu, elleri ile koparmaya calismasi ve ayrica yeme calismalari super oldu,bunlara ragmen babasina yari darmadagan olmus fiyoklu sekilde vermeyi basardim, esim cok sasirdi ama cok sevimdi, tsk ederim bu guzel fikrin icin, iyiki hatirlattin bak sana tsk etme sansim oldu sayende

çok sagol canım cerenin ameliyatı iyi geçti çok şükür iyi yaramazlıklara devam ediyo:))
çagla ve ben nezleyiz ama iyleşecez inşallah..

yavrukedi- başınız sagolsun canım yaşlıda olsa gençte olsa bir can gidiyo üzülüyo insan..
nagihan-kızın bayram etmiştir ne çok sevinmiştir cimcimeAllah sizin ve kızının yüzünü hep güldürsün inşallah güzel yazılar yazsın şansı bahtı güzel olsun
azraece-o tableti eminim aldırırsın sen
the and

Kizlar bu yil bize omrumuzun en guzel armaganini anmak icin vesile oldu Allah.in izniyle
Yeniyil telasemiz pek olmamakla beraber yarin tatil diye sulale bizde toplanacak
Ananem alzheimer hastasi oldugundan tombala oynayip kazanmasini saglayacagiz :)

Simdiden hepinize hayirli saglikli huzurlu bir sene diliyorum
Hem hicri hem miladi senemiz bizi cok uzmedi sukurler olsun
Nicelerini ayni agiz tadiyla gormek duasiyla opuyoruzzz (Omer yaliyor da olabilir)

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler..

işten geldim, kızımı emzirip uyuttum
yemeğimi yanıma aldım, size geldimmm :)))
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun :)
yarın tatillll yuppii
bundan bile mutlu oluyorum, kutlamaya gerek kalmıyor,
kızımlayım ya çok şükür rabbime

geçmişe bakamadım ama bi bakmaya çalışayım

kızlar 2012 benim içinde çok güzeldi.mis kokulumla Rabbim kavuşturdu.Daha bir huzurluyum.Hepinizin yazdığı duyguları tüm samimiyetimle paylaşıyorum.Çünkü bende aynı duygulardayım. Annelik nasıl diye soranlara "muhteşem" diyorum.Yüce Rabbimin bizlere sunduğu bu güzelliklere en güzel şekilde bakabilmemizi ve kıymetini bilmemizi sağlamasını diliyorum....

Aranıza katılayım diyorum ama adamı rahat bırakmıyorlar.bir taraf keyif çatarken benim canım çıkıyor. valla kamburum çıktı inanmazsınız

bir kaç süslü lafı bir araya getirmeyi hiç beceremem o yüzden yeni yılınızı kendimce kutlıycam
önce saglık sonra huzur en sonda bol paralı bir yıl olsun herkes için
herkes ne diliyosa gerçekleşsin inşallah..
benim dilegim milli piyanonun bana çıkması(amin derseniz çok sevinirim)
çocuksuza çocuk
evsize ev
huzuru olmaya huzur
aşk
kocasıza da koca
gönlünüzden ne geçiyosa o olsun inşallah..

2012 kendi adıma çok güzel geçti..
önce hamiştik, sonra rabbim bebişlerimizi kucaklarımıza verdi
onlarla anneliğin keyfine vardık :)
hayatımız renklendi, evlerimize neşe geldi..
inşallah 2013 te hepimiz için en az bu sene gibi mutluluk dolu bir yıl olur..
forumun tüm bebelerini ve annelerini öpesim geldi şimdi

canım çok geçmiş olsun.. Allahım acil şifalar versin oğluşuna
biz de hasta olduk ve ilaç kullanmadan geçmedi, inşallah kısa zamanda iyileşir..
ben böyle gün gibi sofalara bayılırım, bence çaya al tatlım, yemekten geri kalmaz sofran zaten
poğaça salata falan yaparsın, istediğin tarif varsa seferberlik başlatabiliriz
bol bol oku kızını canım, fıstığına nazar mı değdi yoksa dişten falan mı acaba :44:
benim kızımın uykusu çok gelmişse öyle huysuzluk yapabiliyor, şimdi nasıl Doğa hanım :)
başın sağolsun yavrukedi Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..
anneanneler çok tatlı olur, acısı da bir o kadar kötü, Allahım sabır versin..
ben de Sinemisi öpüyorumm
Turuncu bu minikler taklitçi dediğin gibi
ben de dil çıkarıyodum ona bakıp o da çıkarmaya başlamıştı :)) alışmasın diye kestim o da unuttu
şimdi olmaz derken kafamı sallıyorum o da öğrendi
hoşuna gitmeyen bişey olursa kafayı sallıyor :)))
öğrenmesin dediklerimizi öğreniyolar sanki
kahvaltınız güzelmiş
yarasın şifa olsun Tarik Buğraya mamaları

bu haberler çok üzücü
Allahım hiç birimizi böyle acılarla sınamasın
O çocuğun ailesine de sabır versin amin..

hadi hayırlısı beykozcum, İnşallah ablanın gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir kız bebişleri olur :))
süper bir fikir gerçekten
ondan daha güzel hediye olabilir mi :)))
ama meleğim bize resim niye göstermedin?
Eki Görüntüle 592480 Eki Görüntüle 592481 Eki Görüntüle 592482

Kızlar evde resmini çekemedim int.ten benzerlerin buldum.nasılım ama?

hepsi birbirinden güzel nagihancım
o rengarenk toplarla ne güzel oyunlar oynanır
birbirinize atarsınız, aldım verdim oynarsınız
hepsini güle güle kullansın Yaren hanım ikinize de muckk

kızlar iyisiyle tatlısıyla koca bir yılı daha geride bırakıyoruz..umarım 2013 hepimiz için çok güzel sağlıklı sıhatlı güzel bir sene olur..hepinizin yeni yılını kutlarım..

biz dün eşimle küstük yeni yıla küs giriyoruz...bir şeyden dolayı tartıştık oda benim pc me vurdu..her tartışmada ya telefon atıyor yere ya baska bişey.. bende o sinirle kalktım onun pc ye vurdum..ve onunki bozuldu içindeki bütün bilgiler gitmiş..ben onun ekmek teknesini bozmuşum diye bir sürü şey söyledi bana..bende yeter her seferınde bıseyler kırmandan bunaldım dedım..
bende hiç birşey hazırlamadım napalım bu sene böyle giricez yeni yıla..sabah çıktı hala gelmedi..gelince zaten ayrı odada oturmayı düşünüyorum(

bugün bakıcı teyzemiz geldi ve birlikte alıstırma yaptık..kızım ilk bi yabancıladı ama sonra alıştı güzel geçti..inş bölede devam eder..

nagişim yaren nurumun oyuncakları ve mama sandelyesi hayrlı olsun iyi günlerde kullansın çok beğendim hepsini..topları beşiğine dökünce nasıl uyuyacak her seferinde toplamakmı gerekiyor...bende alayım cnm cok hosuma gıttı..

yavrukedi başınız saolsun cnm..Allah sabır versin..çok üzüldüm..

tatlıcadıcım komsunun ogluna içim cız etti resmen ya..off..çok ama çok üzüldümm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…