kızlar iyisiyle tatlısıyla koca bir yılı daha geride bırakıyoruz..umarım 2013 hepimiz için çok güzel sağlıklı sıhatlı güzel bir sene olur..hepinizin yeni yılını kutlarım..
biz dün eşimle küstük yeni yıla küs giriyoruz...bir şeyden dolayı tartıştık oda benim pc me vurdu..her tartışmada ya telefon atıyor yere ya baska bişey.. bende o sinirle kalktım onun pc ye vurdum..ve onunki bozuldu içindeki bütün bilgiler gitmiş..ben onun ekmek teknesini bozmuşum diye bir sürü şey söyledi bana..bende yeter her seferınde bıseyler kırmandan bunaldım dedım..
bende hiç birşey hazırlamadım napalım bu sene böyle giricez yeni yıla..sabah çıktı hala gelmedi..gelince zaten ayrı odada oturmayı düşünüyorum(
bugün bakıcı teyzemiz geldi ve birlikte alıstırma yaptık..kızım ilk bi yabancıladı ama sonra alıştı güzel geçti..inş bölede devam eder..
nagişim yaren nurumun oyuncakları ve mama sandelyesi hayrlı olsun iyi günlerde kullansın çok beğendim hepsini..topları beşiğine dökünce nasıl uyuyacak her seferinde toplamakmı gerekiyor...bende alayım cnm cok hosuma gıttı..
yavrukedi başınız saolsun cnm..Allah sabır versin..çok üzüldüm..
tatlıcadıcım komsunun ogluna içim cız etti resmen ya..off..çok ama çok üzüldümm..
ruh halini anlıyorumkızlar selam
ben hemen konuya girmek istiyorum iş yerindeyim de..
kızım 6 aylık oldugundan beri çalışıyorum kızıma evde annem bakıyo
evim işe yakın sabah 9 akşam7 arası işteyım
ama gün içinde 2 yada 3 saatte bir yarım saat 45 dk eve gitme şansım oluyo eger iş yogun degilse izin alıp çıkabiliyorum.
şimdi mesele şu kızıma ne yemek nede uyku düzeni oturtamadım.
sabah bazen 9 da bazen 8.3 da kalkıyo erken kalktıysa emziriyorum yoksa çıkmak zorunda kalıyorum
2-3 saat uyanık duruyo belli olmaz ne zaman uykusu gelirse o zaman uyur.uyuyana kadar annem yarım kase yogurt yada bazen yarım yumurta sarısı peynır meyve suyu falan yediriyor.
uyumak uzereyken eve gelip emziriyorum. sonra gidiyorum uyudugu saatler de birbirini tutmuyor bazen 1 bazen2 bazen de yarı saat uyur. hiç belli olmaz.
uyanınca annem bıraz çorba yediriyr ama yaım kase ancak yer sonra yeniden uykusu gelince ben gelirim emzirir giderim uyur biraz uyanınca annem yine bişeyler meyve suyu falan yedirir 8 gibi de ben gelirim sonra hep emer gece yatarken de bazen yogurt falan yediriyorum genelde mer uyur. bayagı karısık oldu farkındayım cunku yazarken kac defa müsterı geldi bölündü. neyse ilk sorum su
kızıma az mı yemek eydiriyorum tam bakamıyorum annem de ne yedirecegini bilmiyo besslenemiyo yavrum. korkuyorumve vicdan azabı duyuyorum.
ikincisi ise uyku düzeenimiz berbat. uydugu uyandıgı saatler karısık dün gece 9 da yattı 22.30 da kalktı 24.00 e kadar uyumadı neyapsam olmuyo onceden ne güzel 8 de yatar sabah 7 de kalkar dı ne yapmam lazım . kzımın hayatını düzene koyamıyorum çünkü kendi hayatım berbat düzensiz.
kendimden nefret ediyorum ama çalışmak zorundayım. hergün işe giderken aglayacak gibi oluyorum ne yapayım nolur bi akıl verin.
TURUNCU,ya arkadasim Kayranin puturlu yemesine nasil sevindim nasil sevindim anlatamam,Masal yemis kadar cok sevindim,darisi basima diyorum.Tam az biraz yemesi duzeldi derken simdide putur sorunu cikti,puturlu denemye basladigimdan beri sevdigi seylerede agiz kapatiyor,okadar vahim durumum,kusmamiz bitmisti nerdeyse yine basladi putur cabalarindan sonra ahh ahhh :-( Bazen umutsuzluga dusmuyorum desem yalan olur,Ama allahima sukurler olsun benimle ve saglikli en azindan
kızlar selam
ben hemen konuya girmek istiyorum iş yerindeyim de..
kızım 6 aylık oldugundan beri çalışıyorum kızıma evde annem bakıyo
evim işe yakın sabah 9 akşam7 arası işteyım
ama gün içinde 2 yada 3 saatte bir yarım saat 45 dk eve gitme şansım oluyo eger iş yogun degilse izin alıp çıkabiliyorum.
şimdi mesele şu kızıma ne yemek nede uyku düzeni oturtamadım.
sabah bazen 9 da bazen 8.3 da kalkıyo erken kalktıysa emziriyorum yoksa çıkmak zorunda kalıyorum
2-3 saat uyanık duruyo belli olmaz ne zaman uykusu gelirse o zaman uyur.uyuyana kadar annem yarım kase yogurt yada bazen yarım yumurta sarısı peynır meyve suyu falan yediriyor.
uyumak uzereyken eve gelip emziriyorum. sonra gidiyorum uyudugu saatler de birbirini tutmuyor bazen 1 bazen2 bazen de yarı saat uyur. hiç belli olmaz.
uyanınca annem bıraz çorba yediriyr ama yaım kase ancak yer sonra yeniden uykusu gelince ben gelirim emzirir giderim uyur biraz uyanınca annem yine bişeyler meyve suyu falan yedirir 8 gibi de ben gelirim sonra hep emer gece yatarken de bazen yogurt falan yediriyorum genelde mer uyur. bayagı karısık oldu farkındayım cunku yazarken kac defa müsterı geldi bölündü. neyse ilk sorum su
kızıma az mı yemek eydiriyorum tam bakamıyorum annem de ne yedirecegini bilmiyo besslenemiyo yavrum. korkuyorumve vicdan azabı duyuyorum.
ikincisi ise uyku düzeenimiz berbat. uydugu uyandıgı saatler karısık dün gece 9 da yattı 22.30 da kalktı 24.00 e kadar uyumadı neyapsam olmuyo onceden ne güzel 8 de yatar sabah 7 de kalkar dı ne yapmam lazım . kzımın hayatını düzene koyamıyorum çünkü kendi hayatım berbat düzensiz.
kendimden nefret ediyorum ama çalışmak zorundayım. hergün işe giderken aglayacak gibi oluyorum ne yapayım nolur bi akıl verin.
yalniz degilsin ZADACim biz de esimle tartistik Omerin yuruyus arkadasini aldik o arabayla gitti ben de su an otobusle eve donmeye calisiyorum!
Aksam misafirlerin yaninda rol yapmak zorunda oldugum icin daha cok sinir oluyorum!
sevgili arkadaşlarım ve onların bebeleri kuzularım
hepinizin yeni yılını canıı gönülden bende kutluyorum..
hepimizn ailesine huzur,sağlık,mutluluk getirsin bu yıl
iştahı olmayan yavrular iştahlansın,uyumayanlar uyusun,kusanlar bi daha hiç kusmasın,emmeyenler emsin,emeklemeyenler emeklesin,pütürlü yiyemeyenler pütürlü yesin inşallahhh
yavrum 2012 yılının en güzel hediyesi bana Allahıma şükürler olsun annelik duygusunu tattım..Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
hepsini sağlıklı güzel uzun ömürler versin
ZADAcanım çok üzüldüm eşinle tartışmana..ama her evde olan şeyler bunlar eşin bi hata yapmış sende karşılığını vermişsin:)lütfen yeni bi yıla böyle girmeyin eşin geldiğinde ayrı oda da oturma birlikte zaman geçirin..belki gönlünü almaya çalışır fırsat ver canım eşine
Kızlar enerjim tavandan tabana düştü.başım çok ağrıyor.hani bugün yoğun olmayacaktı kendimi kandırmışım...evime gitmek istiyorum...
Zada; cnm yeni yıla küs girmeyin lütfen.gerekirse tribini yap ama ılımlı yaklaştıkça mutlaka sende ona karşı ılımlı olun ve konuşarak gidermeye çalışın probleminizi.Aranıza mesafe koydukça duvarlar örülmeye başlanır.Barışın yani….Toplar konusuna da gelince beşiğe döküyorum.günde 1-2 defa sonra topluyorum mecbur öyle yoksa rahatsız olur ayağını falan çarpar diye.eğlenceli toplar…Zeynep Adayı da seni de çok öpüyorum cnm.
Leylabahar; Kızım hasta olduğunda çok üzülmüştüm. Ben işe başladığımda 3 ay 20 günlüktü. Ben işe başladıktan sonra 3 defa hastalandı.2 defa grip, 1 defa bağırsak enfeksiyonu geçirdi ki Allah bir daha göstermesin. O zamanlar kendimi yemiştim resmen. Cnm bende çalışmak zorundayım ve kv. Bakıyor. Allah için güzel bakıyor ama biz anneler çok pimpirikliyiz. Eğer annenin iyi bakamadığını düşünüyorsan farklı alternatifler düşünmek zorundasın yada kendin evde kalıp yavruna istediğin şekilde gözün arkada kalmaan bakacaksın..
Çiçek_çiçek; Cnmcım anne-kız ilk yılbaşınız hadi bakalım…karşılıklı göbek atarsınız şaka şaka çok yeme kızzz sonra verdiğin gibi alırsın.bende bugüne bugün 3 hafta sonunda zorluklarıma rağmen(!) 3.700 gr. Vermiş bulunmaktayım..
Hejar12; Cnm tebrik ederim.başlangıç için çok iyi.Oğluşunun da seni mutlu etmesine bende çok mutlu oldum…
Yavrukedi; başınız sağolsun.Allah rahmet etsin inş.
Azraece; cnm seninle de iki lafın belini kıramadık valla. Resimlere bakacam bakamadım. Ama çok merak ediyorum.Cadımı benim için öp. Hello Baby gerçekten çok güzel. İhtiyaçlarımızı oradan giderecez gibi geliyor bana…
Kızlar hepimize iyi yıllar.Güzel dilekleriniz için çooook ama çooook sağolun.Bakalım yarın yine buradardayım gibi…
Merhaba kızlar.
Oğluşu yıkadım,karnını doyurdum ve attım yatağına.Bugün öğlen 3 saat uyuyunca son uykusuna yatırmadım.3.50 saat oyalamak oldukça zor oldu.Genelde Kayra çok yorulduğunda ya gece çok uyanır ya da sabah 4-5 gibi hortlar.
Bakalım bu gece neler olacak
Zada ve anneZEYNEP ; Tartışmalar kötü olmuş..Birinizin bilgisayarının kırılmasına ramak kalmış,diğeriniz otobüsle eve dönüyor...
İnşaallah kırgınlıklar çabuk geçer ve bu geceyi güzel geçirirsiniz.
beykozzz canım ablanın kızı olacakmış muhtemelen..Çok sevindiiim.
İnşallah rabbim bizlerede oğluşlardan sonra hayırlı birer kız evladı nasip eyler
meleğim ancak youtubeden yada onun gibi video sitelerinden yüklersen olur. nolur yüklede görelim mahirimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?