ÇİÇEK ÇİÇEK MERHABA CANIM YA DÜN AKŞAM AKLIMDAYDIN ACABA TEK BAŞINA İDARE EDEBİLİYOR MU EŞİYLE RAHAT GÖRÜŞEBİLİYOR MU DİYE
Benim kuzenin eşi de Irak'a gitti ondan bahsederken eşimle andık seni
tabi eşim afallıyor ismlerinizi bilmeyip kullanıcı adlarınızı söyleyince :)
gelin gelin ben sizi dere tepe dümdüz gezdiririm ayy ne güzel olur!
sen şimdi nerdeydin olmadı biz tası tarağı toplayıp gelelim kızımızı görelim öpelim koklayalım!
ben de Beste bugün uyanmadı galiba İlkim hala günaydın demedi diyordum gelmişsin :)
benim çalar saatim de 7'den 7:30'a kadar çalsam mı çalmasam mı diye düşnüdü döne döne
sonra eve bomba düşmüş gibi bir bırt sesiyle uyandık
hemen emzirip çıktım annem bize geldi bugn (oleyy yaşasınnn yuppieehh)
altını temizlemiş yavrum ne yediriyosun sen bu çocuğa nefesım tıkandı kokudan diyor
evin yakın diye yolda kaldım deme şansın da yok tabi :)
biz bugün servisle geldik arkada bir kızın sesini duydum şu servis birine dokundursa da işe geç kalsak azıcık daha uyusam diyordu
ben de döndüm beşik mi salladın kız hayırdır dedim. çocuğu olmayıp da uykusuzum diyenleri merdaneyle kovalamak istiyorum!
kızlarımız çoğunlukta da ondan erkek başına bir sürü talip düşüyoryoksa sizin kızları aday olmak yürek ister hepsi çeşit çeşit renk renk çiçek gibiler maşallah
yalnız hakkaten nerde forumun yiğit gürbüz kart sesli erkek bebekleri yaa oğum yalnız kaldı kaparız gelin namzetlerinizi ona göreee
enes dışında kızlarla buluşan kimse olmadı galiba?
enes'in görüştükleriyle de biz görüşemedik.
doğal seleksiyon oldu yani beykozcum birbirimizin adaylarına göz dikmeyelim olur mu
ya şaka bir yana da bizim kızlarımız cidden bir başka güzel yahu Allah hepsine hayırlı sağlıklı huzurlu bir ömür yaşamayı nasip etsin amin!
Guzel Azra nin guzel annesiiii heheueueheh alistiydik bacim yawwww adina simdi bambu can ne alaka:44:
biliyoz kız
Searchblaukdksf sun sen
Bambucan olmuşsun hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Oğlumun bronşları dolduğu için 3 tane iğne yedi.Antibiyotik kullandık. Zorlu bir dönemden geçtik ama Allaha şükür şimdi iyi. O yüzden giremedim. Birde kışın getirdiği bir yorgunluk var üzerimde. Saat 22.00 olunca gözlerim kapanıyor. Bilmiyorum sizdede öylemi.
babyceren espiri yapanlara bayılırım ...cok begendim dişlerinizi gidip bende babayı arayıp diş isteyeyim bariiii
kızlar bir topik var dün gece gülmekten agzım yırtıcaktı bakarsınız belki
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ilinizle-yasadiginiz-utandiran-anlariniz.html
Eki Görüntüle 598980 künefe diye diye canımı istettiniz ya
alın size künefe
herkes kendi tarafından yesin..kimse kimsenin parçasına degmesin..
melegimede ayırın en son o yesinki tepsiyi o temizlesin
melegim tepsi kazımayı seviyosun o yüzden dedim
biliyoz kız
searchblaukdksf sun sen
bambucan olmuşsun hayırlı olsun
biyoloooooog
Guzel Azra nin guzel annesiiii heheueueheh alistiydik bacim yawwww adina simdi bambu can ne alaka:44:
Hayırlı olsun searcbahu
geçmişolsun kızlar..
nerde oldu bu deprem..
çok ama çok korkarım depremden ben..
umarım bir daha olmazzzzz:18:
minikeller sen nerelisin canım
aa ne güzel bende antakya merkezdeyim canım..hemşeri sayılırız cigerim
aslen iskenderunlumusunuz yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?