2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dün çaglanın 6 dişi birden çıkınca nasadan aradılar
yavrumu incelemeye alacaklarmış
hazırlıklar tamam gidiyo çağla:18:
bu arada nasa ne alakaysa

Hay Allah im yaaa gece gece gulduruyor bu prenses beni yaaa kurban olurum o guzel kizini vereneyalniz ben ceren e bakiyorum simdi cagla nin pusetinde mi yatiyor yavrumkuzum ne firtinalar kopuyordur simdi icinde kardesini kendine rakip goruyordur guzel kizim

evet acıklıyorum dısarı cıktım ve kartopu oynadım bayırdan kaydım yere kapaklandım cok eglenceliydi cooookkk
içimdeki bu sevinç hiç bitmesin evlendigim zaman kasımdı ve ocakta kar tutmadı oynayamadım
dedimki bir dahaki kıs kesin kaycam bu bayırdan ama ne oldu enes bebegi yaptıkkk ama cıkıp kara dokundum
bu sefer gönlümce eglendim eşimle
buarada üzerinizde nasıl etki bırakmısım
herkez mercimek dedi

Masallah sana, eee 6 disi birden cikinca dedilerki hadi sen okula nas nas.. buyudugunun kanidi gibidir inciler ne kadar cok dis o kadar okula yaklasma demektir, Caglada ben buyudum ve okullu oldum diye iste..cocuk hakli yani :))

Allah senin iyiligini versin, ne cok ozlem varmis ki icinde bizi bile meraka soktun..iyi ettin valla mutlu ol tabii..ilerde ins Enesle beraber kayarsiniz, doya doya kahkalarla eglenirsiniz

uçankuş tan hiçbir şey kaçmaz...
bu kim tanıyabildinizmi
bizi 1 saattir merakta bırakan beykozzzz

gece uyuyanlara iyi geceler,uyanıklara da.....vay uyanıklar vay diyerek gidiyorum
hoşçakalınnnn

Günaydın herkese. Dün akşam uyuyamadım uyuyamadım 4 ü geçiyodu gözlerim kapandı; bu kez de defnecik uyandı. Onu emzirip yattım. Hoş zaten zırt pırt kalkıyo ama 1 saat uyumuşken uyuyaydım îyiydi. Simdi oyun oynuyoruz sabah uykusuna yatmasını bekliyorum 4 gözle

günaydın güzel tatlı mayıs anneleri...
benim kızın 4. dişide çıktı ama çok entrasan üst ortadaki diş yerine yanlardaki çıktı..üst dişte böle çıkanınız varmı normalmi bu...koca karı dişi gibi oldu kızımın dişleri

İyi geceler kızlar,,ben yatiim artık birazdan kalkıp ise gidicem ya

kalk kız çok uyudun

ya bu bebişler ne zaman geç saatlere kadar uyuyacaklar o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, tabii o ara ikinciyi yapmazsam

Son düzenleme:
ya bu bebişler ne zaman geç saatlere kadar uyuyacaklar o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, tabii o ara ikinciyi yapmazsam

ilkimden sonra 2. günaydın da bende olsunn

kızlar gece uyumamıssınız bende uyuyamadım yahuu ne oldu bize

ben şu 20 dakika yı izledim puff ekisinde kalıyorum çok fena yaa üff kasveti benide kasvetlendirdi

Günaydın canlar
Dün gecemizi ohhhh yandan yandan muştan vandan erzincan
şelkinde geçirdik kızımla,öksürüyo,burnu tıkalı ama Rabbim yine de enerjisini bağışlamış kuzuma,,keyifliydi doğru dürüst uyumadı yine
azraece hikayen hakkaten iyiymiş
annezeyno fotoları eklemişsin kuzum,az sonra girip bakıp dayanamaz yorumda bulunurum yine,,
saç hikayende tam komedi şekerim,,ne yeğenmiş dedektif adeta
İkoncan Çağla Ne giyse yakışır kızıma,,çok güzelsin
Bebişlerden çay seven varmış,,bence sütüne mamasına dahi katma annesi,alternatif olarak;
PAPATYA ÇAYI
Papatya çayı hem büyüklere hem küçüklere çok şifalı. Papatya çayı mide kramplarına, gaz spazmlarına iyi geliyor. Altı ayını dolduran bebekler için papatya çayı kullanılabilir. Yetişkinler de baş ağrısı, uykusuzluk çektiklerinde papatyanın şifasından faydalanabilir. Rahatlatıcı bir etkisi var. Ancak papatya çayı alırken çok dikkat etmek gerekiyor. Bazı papatya türleri zehirli olabiliyor ve onları diğerlerinden ayırt etmek neredeyse imkansız. Papatyayı açık olarak almamakta fayda var. Unutmayın bebekler bitki çaylarından zarar görebilirler.

IHLAMUR
Soğuk algınlığı ve gribin en geleneksel tedavi aracı. Ihlamur çayı öksürük için kullanılan desteklerden biri. Öksürüğün yumuşamasına balgamın incelmesine de yardım ediyor, o yüzden doktorlar öneriyor... Kabızlık sorununun bitkisel tedavisinde de kullanılıyor. Büyükler kadar çocukalara da yardımcı. Bebekler ve çocuklar için ıhlamur çayı içmek, kakaya da yardımcı olmak demek...

kullanılabilir,,bunlarda çay sonuçta

Geçmişi okudum,,birsürü şeyler yazacaktım ama balık hafızam devreye girdi yine öpüyorum şekerler

Çok geçmiş olsun canım zor zamanlar atlatmışsınız umarım tekrar yaşamazsınız.
Yapılır mı şimdi bu ya şu an ağzımdan akan salyaları topluyorum.
Ya dün ben profilime girdim, arkadaşlar kısmına baktım bambucan diye biri. Allah Allah benim böyle bir arkadaşım var mıydı ya diye merak ederken bambucanın profiline girdim baktım ki sercbahuahu. İyi yaptın canım değiştirmekle. Gördüğün gibi yazamadım.

ilkimden sonra 2. günaydın da bende olsunn

kızlar gece uyumamıssınız bende uyuyamadım yahuu ne oldu bize

ben şu 20 dakika yı izledim puff ekisinde kalıyorum çok fena yaa üff kasveti benide kasvetlendirdi

Günaydın canım
Ben de o diziyi izlesem mi diye düşünüyodum vazgeçtim öyle iç karartan şeyleri izlemeyi sevmiyorum.
Valla ben de 12 den önce uyuyamıyorum sabahın köründe de kalkıyorum, bir de gece kalkmalar... bütün günüm şarhoş gibi geçiyo.

Kız çıksın da hangisi çıkarsa çıksın Maşallah Zeynoya En zor köpek dişleri çıkar dedi dr. bakalım napıcaz
Çok uyudum hakkaten şekerim hala daha içten içe uyuyorum:129: Bugün işe yılan dansıyla sürünerek geldim

günaydınnnn herkeseeee

dün patron hadı çıkın deyince öylee bir kapamışımki bilgisayarı ucarak eve gitiim ne güzel yaa hep böyle işe geç gelip erken çıksakk bugunde aynı performansı bekliyorum kar yağışından hadı bakalımmmm inşşş ben gidip bir geçmişi okuyayım bakalım çok kaynatmışsınızdır yineee

günaydın kızlarr.
bizde erkenciyiz bgn. kv gelicek. azradan fırsat bulup yapamam diye, 6.30da kalktım banyo wc temizledim.
sonra kv seviyor diye yoğurt çorbasıyla sulu köfte yaptım. çok erken oldu ama napıyım.
akşama kalmıyo zaten, en geç 6-7 gibi geri gidiyo. azrayı durdurabilirsem bi makina tutacağım.
diyorumki bi kereviz+

salatası yapayım tatlı olarak sütlaç yapayım. ama kafam durdu pilavda yapayımda başka ne yapayım??
güya bugün eşim evdeydi, işi varmış gitti oda.. neyse..
bgn kızım çok masum bakıyo bana. azra böyle baktığı zamankar içim çok garip oluyo:2:

kızlar birde diş çıkarmayla ilgili bi sorum olacak size.
azranın henüz hiç dişi yok.
ama bu sıralar ağzında salya maşallah. devamlı parmak ağızda ne bulursa da götürüyo.
ama anlamadığım ishal gibi derken kızarıp bi ıkınıyo kabız gibi.. sizlerdede böyle bişey oldumu?
hepinize güzel bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…