Hay Allah im yaaa gece gece gulduruyor bu prenses beni yaaa kurban olurum o guzel kizini vereneEki Görüntüle 599649 dün çaglanın 6 dişi birden çıkınca nasadan aradılar
yavrumu incelemeye alacaklarmış
hazırlıklar tamam gidiyo çağla:18:
bu arada nasa ne alakaysa
Eki Görüntüle 599649 dün çaglanın 6 dişi birden çıkınca nasadan aradılar
evet acıklıyorum dısarı cıktım ve kartopu oynadım bayırdan kaydım yere kapaklandım cok eglenceliydi cooookkk
içimdeki bu sevinç hiç bitmesin evlendigim zaman kasımdı ve ocakta kar tutmadı oynayamadım
dedimki bir dahaki kıs kesin kaycam bu bayırdan ama ne oldu enes bebegi yaptıkkk ama cıkıp kara dokundum
bu sefer gönlümce eglendim eşimle
buarada üzerinizde nasıl etki bırakmısım
herkez mercimek dedi
İyi geceler kızlar,,ben yatiim artık birazdan kalkıp ise gidicem ya
Çok geçmiş olsun canım zor zamanlar atlatmışsınız umarım tekrar yaşamazsınız.Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Oğlumun bronşları dolduğu için 3 tane iğne yedi.Antibiyotik kullandık. Zorlu bir dönemden geçtik ama Allaha şükür şimdi iyi. O yüzden giremedim. Birde kışın getirdiği bir yorgunluk var üzerimde. Saat 22.00 olunca gözlerim kapanıyor. Bilmiyorum sizdede öylemi.
Yapılır mı şimdi bu ya şu an ağzımdan akan salyaları topluyorum.Eki Görüntüle 598980 künefe diye diye canımı istettiniz ya
alın size künefe
herkes kendi tarafından yesin..kimse kimsenin parçasına degmesin..
melegimede ayırın en son o yesinki tepsiyi o temizlesin
melegim tepsi kazımayı seviyosun o yüzden dedim
Ya dün ben profilime girdim, arkadaşlar kısmına baktım bambucan diye biri. Allah Allah benim böyle bir arkadaşım var mıydı ya diye merak ederken bambucanın profiline girdim baktım ki sercbahuahu. İyi yaptın canım değiştirmekle. Gördüğün gibi yazamadım.
Canım Allah kolaylık versin sana yazdıklarını okuyunca bir an kendimi senin yerine koydum da gerçekten zor bir dönem. Bu zor zamanları en azından kızınla atlatıyor olman sana iyi geliyordur. İnşallah yakın zamanda kavuşursunuz eşinle.ÇİÇEK ÇİÇEK MERHABA CANIM YA DÜN AKŞAM AKLIMDAYDIN ACABA TEK BAŞINA İDARE EDEBİLİYOR MU EŞİYLE RAHAT GÖRÜŞEBİLİYOR MU DİYE
Benim kuzenin eşi de Irak'a gitti ondan bahsederken eşimle andık seni
tabi eşim afallıyor ismlerinizi bilmeyip kullanıcı adlarınızı söyleyince :)
gelin gelin ben sizi dere tepe dümdüz gezdiririm ayy ne güzel olur!
sen şimdi nerdeydin olmadı biz tası tarağı toplayıp gelelim kızımızı görelim öpelim koklayalım!
Canim vallahi ne desem guclu olmaya calisiyorum kizim icin ama inanin zormus hem anne hem baba olup bu sorumlulugu bir basina ustlenmek ama ustesinden geliyorumHava guzelse eger ( buralarda genelde gunluk guneslik oluyor hava ) meyvemi corbami hazirlayip yanima aliyorum kizimla disari cikiyoruz hava gunes gezme tozma iyi geliyor ikimizede.Biz Mersinin Tarsus ilcesindeyiz.Esimle on gunde bir telefonla 6 dk konusuyoruz otomatik hat dusuyor sonra :'( tek iletisim seklimiz mail,onada sukur Esim Afkanistandan donunce yeni tayin yerimiz belli olacak sirada dogu tayini var,sonrasinda bati tayini olarak Bursa yasamayi dusundugumuz bir yerdi,kismet hem zaman su gibi akip gecer vehooppp yaninizdayiz bu arada cok tehlikeli bir dogu cikarsa bizi goturmicek hem bu defa 2 sene :'( hakkimizda hayirlisi olsun.
Canim kimligimi desifre etmek gibi olacak ama benim gecek ismim cicek zaten
Yurt disi olayina cok uzuldum umarim ikna edersin sefini,duzeniniz bozulmaz,ama kitmek zorunda kalirsanizda ustesinden gekecegine en ufak bir suphem yok superwomen anne zeynep
Acaba sonunda neler olmuş diye merakla okudum yazını koptum çok komik ve güzel bir anı olmuş.kendimi yılın safı ilan ediyorum:)) aşağıda okuyacağınız yazıyı gidip 2012 mayıs anneleri doğum hikayeleri kısmına yazmışım. bir de kendi kendime Allah Allah akşam akşam kimseler yok deprem yüzünden net mi gitti acaba diye yorum yapıyorum:)) arada yabancılar girip okursa kim bu damdan düşen diye merakda ederler ne diyim sağlık olsun Allah bana akıl fikir versin:))
kızlar beykozun verdiği linktekileri okurken bizim başımıza gelen olayı sizle paylaşmak geldi içimden:))
24 nisanda nişanlanmıştık. 1 hafta sonra 1mayıs tatili vardı eşimle kaçamak yapalım dedik. şirinceyi duymuşunuzdur orada eski rum evleri vardır yer ayırttık. annemlere ben arkadaşlarımda kalıcam deyip gittik. gündüz gezdik akşam yemek yiyip odamıza geldik. eşim kapının kilidi bozuk kilitlenmiyor şunun arkasına bir sandalye isteyelim dedi bende aman kim girecek evde 3 tane oda var zaten dedim . şirince şaraplarıyla ünlüdür şarabımızı aldık. odada küçücük ama şöminesi var bir güzel yaktık onuda. tabi romantik saatler:)) o arada yan odada kalabalık bir grup var deli gibi kahkahalar atıyorlar işimiz var bunlarla dedim. gece 12 yi geçti yatalım dedik. eşim tam yatağa giriyordu, bende yatağın kenarında 1,5 litrelik suyu ağzıma dikmişken kapı açılıp içeri sarhoş bir kız dalmazmı tabi ben ağzımdaki suyu püskürttüm kız bir çığlık attı eşim noluyoz diye bağırır:)) diğer odadan hemen arkadaşları geldi kızı aldılar tabi benim sinirlerim bozuldu ölüyom gülmekten:)) tabi özür dilemeler filan kapattık kapıyı benim kociş sana dedim koyalım kapının arkasına birşey bak gördünmü diye kızıyor bana. aman ne var ne gördükü kız diye gülüyom tabi 1 saat önce dalsaydı odaya fena basacaktı bizi o zaman gülemezdim herhalde:)) sabah oldu kahvaltıya terasa çıktık gruptan başladı gülüşmeler. yazık kızın başı önünde hiç kaldırmıyor, eşimde sırıtma yürü deyip itekliyor beni:)) eşim o yüzden evde birileri varken olsun orduevlerinde kaldığımızda olsun muhakkak kontrol eder kapıları fobi oldu adamda:))
Şirince de gerçekten insana huzur veren bir yer. Bize misafirliğe kim gelse oraya götürüyoruz. Kuşadasına çok yakın.
Geçmiş olsun canım bade kızımıza.Teşekkürler tatlıcadi. Ben iyiyim de bade malesef hastalandı. Yılbaşında üşüttüm büyük ihtimalle. Kendime çok kızıyorum. Çoğunlukla hastalanmasın diye evden çıkmam bu yılbaşı biraz daha büyüdü otelde bir eğlence vardı oraya gittik. Hastalandı miniğim ya(
Benim kız pistte bir kurtlarını döktü ki sorma gitsin. Ben hiç oynamam kızım resmen bütün şarkılarda zıpladı döndü. Herkes bayıldı. Kadınlar ortalarına aldılar onlarla oynadı resmen ya inanamadım küçük kadın:))
Sonrası tabi malum yerinde duramayan söz dinlemeyen yavrum buz gibi soğuk lobide de dolandı. Eh herhalde ondan hastalandı.
Şimdi onu hasta ettim diye kendime çok kızıyorum tabi.
Bizde durum bu malesef(
Sizler iyisinizdir inşallah! Pek yazamıyorum.
Teşekkür ederim canım öyle bir fırsatım olursa ben de görüşmeyi çok isterim.canım benim ev maksime yakın şimdi mahalle adı yazmıyım ama 5 dakikalık mesafede:))
o tepsi kebabını,tuzluyogurdu,küflü çökelegiher gün yiyoruz biz
altınözüde güzel bir yer..
yolun düşerse beklerim canım...
Valla canım al benden de o kadar. Ben çok düzenli ve titiz bir insandım taaakiii çocuğum olana kadar.şekersizyeşilçayım bir dokun bin ah işit bana:)) 4. gece olacak bugün uyku bize haram oldu. huysuzluğunu dişe yordum ama iyice burnu akıp hafiften öksürmeye başladı. komşum akşam söylüyor karşı bloktan bir çocuk bronşitten 1 haftadır hastanede yatıyormuş ayrıca ortak bir arkadaşımızın 1 yaşındaki kızınıda astım bronşit diye yatırmışlar bugün iyice gözüm korktu.yemek desen bugün facia ötesiydi. hata bende olarak zorlana yediği kahvaltısının hemen ardından peditus verdim akabinde hepsini kustu. o anda ben herşeyi kırıp dökmek çığlık atmak istiyorum ama nafile eceyi alıp odamıza geçtim sakinleşmek için. yarım saat sonra ortalığı toparlıyabildim. sizler nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim mutfak halım mahvoldu biblo ıvır zıvır gibi şeyler hep ecenin maması önlükler çıkmıyor(yemeğin yarısını onlar yediği için) bugün ağzına ne verdiysem 3. kaşıktan sonra ağzında tuttu sonra öksürük heryer mahvoldu. uyuttum eceyi şimdi ortalık toparlıcam ama çok yorgunum(
Şu an ev toparlanmış başını alıp gitmek için bekliyor.
Dün beste hanıma çorba yediriyodum çorbanın içindeki kaşığa bi vurdu çorbalar havada uçuştu. Halı, koltuk, üstü başı her yer battı. O eski titiz hallerim de dolayısıyla geride kaldı.
Tam beni tarif etmişsin canım
Canım çay vermeni hiç tavsiye etmiyorum. Kansızlığa neden oluyor. Sen ona farklı içecekler ver zaten o kadar saf ve masumlar ki kandırmak çok zor olmayacak.slm hanımlar nasılsınız?bebeklerımız sağlıklıdır ınsallah löpür löpür yıyolardır mamalarınıannelerını uzmuyorlardır umarım.
bır sorum olacak ayse duru*m çay a dadanmıs durumda kımın elınde bardak görse yalanıp yutkunuyor dayanamayıp verıyorum acık bır kac yudum, acaba dıyorum devam sutune karıstırsam azıcık devam sutunun etkısını azaltır mı? var mı bılgınız hepınıze sevgıler
Canım ya çok zor geçmiş gününüz. Bebişlerin bir günü bir gününü tutmuyo malesef. Mahirimin kafasını vurması kötü olmuş geçmiş olsun canım.Bugun misafirlige gitmistim ve Oglum resmen gunumuzu fitil fitil burnumuzdan getirdi tabiri vardir yaa oyle gecmesine neden oldu, bu oglani anlamiyorum,gorseniz Elifin sirinligini ama bizimki huysuzlugu ile deli etti hepimizi..Bizimki artik kimi gorse agliyor, birde orda iken otururken kafayi kut diye yere vurdu, ha tam oldu dedim zaten durmuyordu bir yarim saatte sakinlestirmek surdu efeyi..yaa kizlar benim oglan nasil bu hale geldi..onceleri herkese gulen..sevimli minak guzel tig gibi delikanli idi,simdi ise kafayi siyirtcak kadar sabri zorlayan biri oldu..
Zada cnm, Zeynep Ada hastami oldu,kiyamam guzelime gecmis olsun,rabbimden sifa diliyorum ins hemencecik iyilesir..
Bu arada kizlar gecmisi cok okuyamuyorum halan gunun etkisindeyim, ustun koru goz atabildim, mazur gorun hemi, ins kacirdigim onemli ve geri donemedigim icin kirilan annelerimiz olmaz...
Depremi yasayanlarada gecmis olsun, 99 da ist olup yasayan biri olarak nasil oldugunu cok iyi biliyorum.,mevlam hepinizi korusun ins..
Karli Istanbul gunlerine benden selam olsun, ozleniyor her sekli ile ama kar ayni zamanda heleki calisanlar icin buyuk zorluk ,,tum calisan annelerimize allah kolaylik versin..
Yabancılama olayından ben de çok çekiyorum çünkü kızım da herkeste ağlıyo. Babaannesini çok sık aralıkla olmasa da görüyo onda bile ağladı pes dedim artık. İşimiz zor valla.
senin gözlüğünü sevsinler tatlı kuzucukEki Görüntüle 599649 dün çaglanın 6 dişi birden çıkınca nasadan aradılar
Ohhhh valla ne güzel etmişsin buralara kar yağmadığı için benim öyle bir şansım yok maalesef.evet acıklıyorum dısarı cıktım ve kartopu oynadım bayırdan kaydım yere kapaklandım cok eglenceliydi cooookkk
içimdeki bu sevinç hiç bitmesin evlendigim zaman kasımdı ve ocakta kar tutmadı oynayamadım
dedimki bir dahaki kıs kesin kaycam bu bayırdan ama ne oldu enes bebegi yaptıkkk ama cıkıp kara dokundum
bu sefer gönlümce eglendim eşimle
buarada üzerinizde nasıl etki bırakmısım
herkez mercimek dedi
İyi geceler kızlar,,ben yatiim artık birazdan kalkıp ise gidicem ya
Canım günaydın yazsan da olurmuş yani bu saatte yatıp işe gitmek zor olacak Allah kolaylık versin
ilkimden sonra 2. günaydın da bende olsunn
kızlar gece uyumamıssınız bende uyuyamadım yahuu ne oldu bize
ben şu 20 dakika yı izledim puff ekisinde kalıyorum çok fena yaa üff kasveti benide kasvetlendirdi
günaydın güzel tatlı mayıs anneleri...
benim kızın 4. dişide çıktı ama çok entrasan üst ortadaki diş yerine yanlardaki çıktı..üst dişte böle çıkanınız varmı normalmi bu...koca karı dişi gibi oldu kızımın dişleri
kalk kız çok uyudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?