2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Pek bilgim yok fakat tavsiye etmem.Sen iyisimi çay niyedine pekmezli su ver biliyorsun o da çaya benziyor.En azından yediği kar kalır sana.İçmek istemezse eğer en azından çaydan soğumuş olur.

Benim bıdıkta çay görünce dayanamıyo hatta bazen ağlıyo..ama ben hiç vermedim Demir eksikliğine sebep oluyo ve hiç bir faydası yok..ben hemen ıhlamur hazırlayıp o şekilde kandırıyorum
Ya da aptamilin bebekler için bitki çayları var kullanabilirsin..
Devam sütüne hiç karıştırma bence..benim fikrim bu yönde canım

Cok tatli bir isim olmus bence cok matrak ve bir o kadarda akilda kalici gule gule kullan cnm

Allah iyiligini versin, bana bir tepsi daha deme sakin, isin ucunda kunefe bile olsa vazgecerim oylesine aklima kazindi :)) bu tepsi kazima isi, bak yarama tuz bastin..bende senin ayagina basiyimda gor :))

Ben gercekleri soyledigime inaniyorum, belki soylediklerimde eksik vardir ama sanmam fazlasi oldugunu..
Mahir iyi cnm, ama gunden gune zorlasiyor.,tahamul disi davranislari cogaliyor sanki..su aralar en buyuk sorunum yemek yeme sounu,onuda atlatir ins.

Hayddaaa buda nerden cikti...cocuklu bir bayani gozardi etme sanslari yokmuymus..yazik Omerede sanada cnm umarim olur bir taraf bulursunuz

Cnm bende cok isterim,ins nasip olurda ayni zamanda orda olmayi basarabiliriz,

kizlar istanbul gezimizden birkac forograf ekledim
Kar o kadar guzel yagiyor ki izlemekten uyuyamiyorum
Bugun koyden gecip sut aldim omrum boyunca ictigim en guzel suttu diyebilirim -benim dedem ciftcidir inekleri kecileri koyunlari vardir-

Komsum aradi bugun. Annen Omere ne guzel bakiyor butun gun oynadilar hep sesini duydum dedi ben de mest oldum tabi!
Yarin anneme internetten kazak alacagim sicacik yumusacik giysin gezmelerde

MYBABYLOVE gelinin evi Cankayada dugun de sanirim Golbasinda ama arabayla geldikten sonra biz her yola geliriz
Diger Ankarali bacilar 9 ya da 10subatta var misiniz birer kahve icmeye?

Gecmis olsun cnm, ins devam etmez oksuruk..Eceye sifa sanada sabir diliyorum, normalde zorlar artik birde hastalandiklarinda dahada kotu oluyorlar..Mahir in gecirdigi o yogun usutmeden sonra huyu suyu ne varsa herseyi degisti, sanki baska bir velet geldi..adida huysuz Mahir oldu

Bak bacim simdi ben ugur mumcu caddede oturuyorum insallah yakindir golbasinda muhtemelen otelde olacak galiba neyse hayatim geldigin zaman insallah bir aksilik cikmazsa kesin gorusuruzdiger kizlar da bambucan ugur bocugumle gelir sekerim serbetim ne durumda bilmiyorum iyi aklima getirdin yarin bi arayim nasil olmus

Kesinlikle tavsiye etmem
Inek sutu yerine devam sutu veriliyor cunku hem alerjik degil hem de demir takviyeli
Cay ise demir emilimini bloke eden bir icecek
Normalde bile verme derim degil ki sute karistirmak
Ihlamurla sansini denesen? Ben Omer.in kan degeri dusuk cikinca emzirdigim icin sutumden gecmesin diye kendim bile kestim cayi

BIYOLOG Istanbul.dan donmus ama cook yorulmus
Asya da biraz mizmizmis selam iletti hepinize

AZRAECE hikaye cok iyiymis :)
Ben esimin bekar evine gidip geliyordum dini nikahtan sonra bir gece beraber kalmistik
O hafta esimin annesi babasi ve yegeni geldi
Kiz esimin odasinda saclarimi bulmus hepsini toplamis bakin bakin dayimin yataginda Zeynep Ablamin saclarini buldum!!!

Esim yerin dibine girmis haliyle ama annesi berden biliyosun belki baskasinindir diye uzatmis
YOK ANANE UZUN ACIK KAHVERENGI BUNLAR KESIN ONUN demis

Yanlis anlasilmasin esimle beraber yasiyor gibi degildik dini nikahimiz olduktan sonra bir gece davetiyelere otantik bir yazi ayarlarken saati cok gec yapmistik sicacik yativerelim demistik

Bugun misafirlige gitmistim ve Oglum resmen gunumuzu fitil fitil burnumuzdan getirdi tabiri vardir yaa oyle gecmesine neden oldu, bu oglani anlamiyorum,gorseniz Elifin sirinligini ama bizimki huysuzlugu ile deli etti hepimizi..Bizimki artik kimi gorse agliyor, birde orda iken otururken kafayi kut diye yere vurdu, ha tam oldu dedim zaten durmuyordu bir yarim saatte sakinlestirmek surdu efeyi..yaa kizlar benim oglan nasil bu hale geldi..onceleri herkese gulen..sevimli minak guzel tig gibi delikanli idi,simdi ise kafayi siyirtcak kadar sabri zorlayan biri oldu..

Zada cnm, Zeynep Ada hastami oldu,kiyamam guzelime gecmis olsun,rabbimden sifa diliyorum ins hemencecik iyilesir..
Bu arada kizlar gecmisi cok okuyamuyorum halan gunun etkisindeyim, ustun koru goz atabildim, mazur gorun hemi, ins kacirdigim onemli ve geri donemedigim icin kirilan annelerimiz olmaz...
Depremi yasayanlarada gecmis olsun, 99 da ist olup yasayan biri olarak nasil oldugunu cok iyi biliyorum.,mevlam hepinizi korusun ins..
Karli Istanbul gunlerine benden selam olsun, ozleniyor her sekli ile ama kar ayni zamanda heleki calisanlar icin buyuk zorluk ,,tum calisan annelerimize allah kolaylik versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…