slm hanımlar nasılsınız?bebeklerımız sağlıklıdır ınsallah löpür löpür yıyolardır mamalarınıannelerını uzmuyorlardır umarım.
bır sorum olacak ayse duru*m çay a dadanmıs durumda kımın elınde bardak görse yalanıp yutkunuyor dayanamayıp verıyorum acık bır kac yudum, acaba dıyorum devam sutune karıstırsam azıcık devam sutunun etkısını azaltır mı? var mı bılgınız hepınıze sevgıler
slm hanımlar nasılsınız?bebeklerımız sağlıklıdır ınsallah löpür löpür yıyolardır mamalarınıannelerını uzmuyorlardır umarım.
bır sorum olacak ayse duru*m çay a dadanmıs durumda kımın elınde bardak görse yalanıp yutkunuyor dayanamayıp verıyorum acık bır kac yudum, acaba dıyorum devam sutune karıstırsam azıcık devam sutunun etkısını azaltır mı? var mı bılgınız hepınıze sevgıler
azraececim cok güldümmm iyiki yakalanmamıssınız
kızlar ben ne yaptım bilin bakıyım
Eki Görüntüle 598980 künefe diye diye canımı istettiniz ya
alın size künefe
herkes kendi tarafından yesin..kimse kimsenin parçasına degmesin..
melegimede ayırın en son o yesinki tepsiyi o temizlesin
melegim tepsi kazımayı seviyosun o yüzden dedim
Ben bakımsız tarzan yarın kuaföre gideyim de kendime geleyim.Saçın boyanma vakti geldi.
Valla aklıma söz konusu Beykoz olunca sadece bir şeygeliyor
Bu arada geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim.Hiçbir bebişimiz hasta olmasın ya.Bu arada Yaren Nur bu gece ateşlenmedi çok şükür.Balgamdan sonra da burun akması, tıkanması, öksürük şimdilik yokmuş.Çıkaralı 2 saat olmuş. Çok şükür diyorum...
babyceren; kızının arkadaş parodisine bayıldım.Hatta sesli güldüm. yanımda bir iki arkadaş, bir tane de sevdiğim bir müşterim vardı. Onlara da okudum onlar da çok güldüler. Ne tatlılar değil mi ya?Çağlanın dişlerini göremedim bi bakicimmm bakalım..Bende önce ciddiye aldıydım... Enerjin süper. Çok kurtlusun maşallah seviyorum seni...Doğum hikayeme yorumun için de sağol şekerim...
meleğim; cnm sağolasın güzel dileklerin ve yorumun için. Yazı konusu buraya normalde konuşarak nasıl kendimi anlatıyorsam o şekilde yazıyorum. Onun dışında da Türkçeyi en güzel şekilde kullanmaya çalışırım. Edebiyat Öğretmenliği meslek seçimlerimden biri olacaktı ama olmadı.Doğum hikayem için yazdığın yorumu okudum.sağol cnm.senin gölün güzel meleğim benim.Mahir nasıl bakalım?
pınarda; doğum hikayemi okudun mu cnm?düzeltmem gereken bazı şeyler var mı acaba?
Kızlar alıntılarla aranızdayım az sonraaaa.......
kizlar yurtdisina gitme ihtimalim oldu is geregi
1 ya da 2 ay surebilirmis
Omer.i birakmam imkansiz. Onu goturursem bakmasi icin annemi de almam lazim
Otelim cok temiz ve mutfagi var ama cocukla nasil olur bilemiyorum
Yerde done done oynayamayacak siralayamayacak sonucta otael odasi
Hufff sistim
.
Ben hatay'da görev yapmıştım künefesi meşhur. Gerçekten güzel yapıyorlar . Antepte de çok güzel yapan yerler var orada buluşabilirsek sana ısmarlarım şekerim. Künefe bahane tab,i seninle tanışmayı çok isterim. .
şekersizyeşilçayım bir dokun bin ah işit bana:)) 4. gece olacak bugün uyku bize haram oldu. huysuzluğunu dişe yordum ama iyice burnu akıp hafiften öksürmeye başladı. komşum akşam söylüyor karşı bloktan bir çocuk bronşitten 1 haftadır hastanede yatıyormuş ayrıca ortak bir arkadaşımızın 1 yaşındaki kızınıda astım bronşit diye yatırmışlar bugün iyice gözüm korktu.yemek desen bugün facia ötesiydi. hata bende olarak zorlana yediği kahvaltısının hemen ardından peditus verdim akabinde hepsini kustu. o anda ben herşeyi kırıp dökmek çığlık atmak istiyorum ama nafile eceyi alıp odamıza geçtim sakinleşmek için. yarım saat sonra ortalığı toparlıyabildim. sizler nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim mutfak halım mahvoldu biblo ıvır zıvır gibi şeyler hep ecenin maması önlükler çıkmıyor(yemeğin yarısını onlar yediği için) bugün ağzına ne verdiysem 3. kaşıktan sonra ağzında tuttu sonra öksürük heryer mahvoldu. uyuttum eceyi şimdi ortalık toparlıcam ama çok yorgunum(
Künefe yada tatlı bi şeyler yaptın
Ya da mercimeği fırına verdin aklıma başka bi şey gelmedi
Bak bacim simdi ben ugur mumcu caddede oturuyorum insallah yakindir golbasinda muhtemelen otelde olacak galiba neyse hayatim geldigin zaman insallah bir aksilik cikmazsa kesin gorusuruzkizlar istanbul gezimizden birkac forograf ekledim
Kar o kadar guzel yagiyor ki izlemekten uyuyamiyorum
Bugun koyden gecip sut aldim omrum boyunca ictigim en guzel suttu diyebilirim -benim dedem ciftcidir inekleri kecileri koyunlari vardir-
Komsum aradi bugun. Annen Omere ne guzel bakiyor butun gun oynadilar hep sesini duydum dedi ben de mest oldum tabi!
Yarin anneme internetten kazak alacagim sicacik yumusacik giysin gezmelerde
MYBABYLOVE gelinin evi Cankayada dugun de sanirim Golbasinda ama arabayla geldikten sonra biz her yola geliriz
Diger Ankarali bacilar 9 ya da 10subatta var misiniz birer kahve icmeye?
tatlıcadıcım bilemedin hayatım mercimek herzaman yaptıgım sey biliyorsunnn
tatlıcadıcım bilemedin hayatım mercimek herzaman yaptıgım sey biliyorsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?