Nagihancığım hikayeni bir çırpıda okudum bile..
Nasıl duygulandım anlatamam...
Çok hoş bir anı olmuş...
Önce bakışma,
tanışma,
buluşma,
görüşme,
vedeeeeeeeee
KAVUŞMAAAA...
Harika bir hikaye,imla hatalarına bakmayı da unutmuşum,o kadar kaptırmışım hani yazına...
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN CANIM...
ÇİÇEK ÇİÇEK MERHABA CANIM YA DÜN AKŞAM AKLIMDAYDIN ACABA TEK BAŞINA İDARE EDEBİLİYOR MU EŞİYLE RAHAT GÖRÜŞEBİLİYOR MU DİYE
Benim kuzenin eşi de Irak'a gitti ondan bahsederken eşimle andık seni
tabi eşim afallıyor ismlerinizi bilmeyip kullanıcı adlarınızı söyleyince :)
gelin gelin ben sizi dere tepe dümdüz gezdiririm ayy ne güzel olur!
sen şimdi nerdeydin olmadı biz tası tarağı toplayıp gelelim kızımızı görelim öpelim koklayalım!
Canim vallahi ne desem guclu olmaya calisiyorum kizim icin ama inanin zormus hem anne hem baba olup bu sorumlulugu bir basina ustlenmek ama ustesinden geliyorumHava guzelse eger ( buralarda genelde gunluk guneslik oluyor hava ) meyvemi corbami hazirlayip yanima aliyorum kizimla disari cikiyoruz hava gunes gezme tozma iyi geliyor ikimizede.Biz Mersinin Tarsus ilcesindeyiz.Esimle on gunde bir telefonla 6 dk konusuyoruz otomatik hat dusuyor sonra :'( tek iletisim seklimiz mail,onada sukur Esim Afkanistandan donunce yeni tayin yerimiz belli olacak sirada dogu tayini var,sonrasinda bati tayini olarak Bursa yasamayi dusundugumuz bir yerdi,kismet hem zaman su gibi akip gecer vehooppp yaninizdayiz bu arada cok tehlikeli bir dogu cikarsa bizi goturmicek hem bu defa 2 sene :'( hakkimizda hayirlisi olsun.
Canim kimligimi desifre etmek gibi olacak ama benim gecek ismim cicek zaten
Yurt disi olayina cok uzuldum umarim ikna edersin sefini,duzeniniz bozulmaz,ama kitmek zorunda kalirsanizda ustesinden gekecegine en ufak bir suphem yok superwomen anne zeynep
Sağol cnm benim.Amin inş.
görüşürüz kızlar ben çıkıyorum çok şükür evime kızıma.ama fenalaştım ya....Gribim azdı
depremi de duymadım ya,ay Allah korusun...
öptümmm
çok geçmiş olsun deprem olmuş..
allah sizleri yavrularınızı korusun, allah bidaha göstermesin:26:
Hayır canım Adıyamanlıyım. Ama İskenderunda yaşıyoruz. Eşimde bende öğretmeniz canım.
Çok geçmiş olsun canım böyle zamanlarda ayrı kalmak eminim daha da zordur.Dun bahsetmistim kızlar burun tıkanıklığımız yine başladı diye,,simdi evi aradım öksürmeye de başlamış kuzum
Ne zaman diş çıkartsa bu durum hiç değişmiyor,yeni inciler yolda anlaşıldıÇok huysuzmuş bugün, yememiş doğru dürüst,
anne sütünü bile zorla 1 saate yayarak içirmiş kadıncağız,yarım portakal suyu içmiş,,ağzında hep sulu bişeyler olsun istiyor dedi teyzemiz,,sanırım canı
acıyor...Kuş olsam eve gitsem şuan,kızıma sarılsam,acısını hafifletsem...
Canım ben Altınözü ilçesinde görev yaptım. 2006 senesinde, evet ilk görev yerimdi.canım o arkadaşın başı dönmüş yanlışlık bu topige savrulmuş
toparlandı gitti zaten
kayra nasıl sen nasılsın nerdesin
ilkim84_canım nerde görev yaptın...
ilk görev yerinmiydi..
ilk kez mi gelmiştin hataya..
ilk ve son kez cevap bekliyorum
searchblau_ canım adını degiştirmişsin bende karıştırmadan yazmayı ögrenmiştim ya
bu seferde yeni ismini unuttum iyimi
Somebody nasılsın?bade nasıl neler yapıyo bakalım ablamız
Çok geçmiş olsun canım böyle zamanlarda ayrı kalmak eminim daha da zordur.
Canım ben Altınözü ilçesinde görev yaptım. 2006 senesinde, evet ilk görev yerimdi.
Hatay merkezde kalıyodum(maksimde)
Çalışmaktan en keyif aldığım yerlerden biriydi.
Tıka basa doyup çok az hesap ödediğim restoranlarını, sıkıştığımda arayıp kasaba yaptırdığım tepsi kebabını, o eşsiz künefesini, kahvaltıda yediğim tuzlu yoğurdu, herkese kucak açan medeni insanlarını, harbiyeyi ve en zor zamanlarımda yetişen yardımsever komşularımı çok özledim ay bak duygulandım şimdi
Canım çok fena tatlı istiyo
Sufle mi yapsam,meyveli güzel bi kek mi yapsam:44:
Yoksa sütlaç mı yapsam,yada yalancı tavuk göğsü,en pratiği puding galiba
Diyette olan tüm arkidişlerimi tatlı yemeye davet ediyorum
Walla bende çıkıcam artık ama çıkacak olan yerlerim ağrıyo
Mail bekliyorum,,outlookla aramda özel bir bağ var şuanda:108:
Çok sevindim senin adınaKoş zada koş,,Zeynep Ada'ya koşşş,
Bekle mutlu anne bekle,daha çok beklersin:120:
şekersizyeşilçayım bir dokun bin ah işit bana:)) 4. gece olacak bugün uyku bize haram oldu. huysuzluğunu dişe yordum ama iyice burnu akıp hafiften öksürmeye başladı. komşum akşam söylüyor karşı bloktan bir çocuk bronşitten 1 haftadır hastanede yatıyormuş ayrıca ortak bir arkadaşımızın 1 yaşındaki kızınıda astım bronşit diye yatırmışlar bugün iyice gözüm korktu.yemek desen bugün facia ötesiydi. hata bende olarak zorlana yediği kahvaltısının hemen ardından peditus verdim akabinde hepsini kustu. o anda ben herşeyi kırıp dökmek çığlık atmak istiyorum ama nafile eceyi alıp odamıza geçtim sakinleşmek için. yarım saat sonra ortalığı toparlıyabildim. sizler nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim mutfak halım mahvoldu biblo ıvır zıvır gibi şeyler hep ecenin maması önlükler çıkmıyor(yemeğin yarısını onlar yediği için) bugün ağzına ne verdiysem 3. kaşıktan sonra ağzında tuttu sonra öksürük heryer mahvoldu. uyuttum eceyi şimdi ortalık toparlıcam ama çok yorgunum(
şekersizyeşilçayım bir dokun bin ah işit bana:)) 4. gece olacak bugün uyku bize haram oldu. huysuzluğunu dişe yordum ama iyice burnu akıp hafiften öksürmeye başladı. komşum akşam söylüyor karşı bloktan bir çocuk bronşitten 1 haftadır hastanede yatıyormuş ayrıca ortak bir arkadaşımızın 1 yaşındaki kızınıda astım bronşit diye yatırmışlar bugün iyice gözüm korktu.yemek desen bugün facia ötesiydi. hata bende olarak zorlana yediği kahvaltısının hemen ardından peditus verdim akabinde hepsini kustu. o anda ben herşeyi kırıp dökmek çığlık atmak istiyorum ama nafile eceyi alıp odamıza geçtim sakinleşmek için. yarım saat sonra ortalığı toparlıyabildim. sizler nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim mutfak halım mahvoldu biblo ıvır zıvır gibi şeyler hep ecenin maması önlükler çıkmıyor(yemeğin yarısını onlar yediği için) bugün ağzına ne verdiysem 3. kaşıktan sonra ağzında tuttu sonra öksürük heryer mahvoldu. uyuttum eceyi şimdi ortalık toparlıcam ama çok yorgunum([/QUOT
Sizinki de bir şey mi bir de benim oturma odamdaki halıyı görseniz...Her yer kusmuk lekeleriyle dolu,bir de halım şagi...Temizlikçiye sildirdim fakat lekeler geçmedi.Biliyorsunuz kusma konusunda Doğa ilk sırada...
Ay bugün de kızım sinirirlenip kıpkırmızı olmayı ve ellerini iyice sıkıp ıııyyyyyyyydemeyi öğrendi.Aynı şu resimdeki gibi valla ...
Huysuzum benim,mama sandalyesine koyunca masasında ne var ne yok eline alıp teker teker aşağı atıyor cadı.Şimdi uyuyor melekler gibi.
Teşekkürler tatlıcadi. Ben iyiyim de bade malesef hastalandı. Yılbaşında üşüttüm büyük ihtimalle. Kendime çok kızıyorum. Çoğunlukla hastalanmasın diye evden çıkmam bu yılbaşı biraz daha büyüdü otelde bir eğlence vardı oraya gittik. Hastalandı miniğim ya(
Benim kız pistte bir kurtlarını döktü ki sorma gitsin. Ben hiç oynamam kızım resmen bütün şarkılarda zıpladı döndü. Herkes bayıldı. Kadınlar ortalarına aldılar onlarla oynadı resmen ya inanamadım küçük kadın:))
Sonrası tabi malum yerinde duramayan söz dinlemeyen yavrum buz gibi soğuk lobide de dolandı. Eh herhalde ondan hastalandı.
Şimdi onu hasta ettim diye kendime çok kızıyorum tabi.
Bizde durum bu malesef(
Sizler iyisinizdir inşallah! Pek yazamıyorum.
mutluannecim,palnercim,tatlıcadım,nagişim,ilkimcim,azraececim geçmiş olsun dilekleriniz için Zeynep Ada çok teşekkür ediyor teyzeleri ve sizleri kocamanından öpüyormuş...Allahım korudu yavrumu resmen..
canım sen naptın ya bunlar yazılırmı ağzımın suları aktı resmen..okdr tatlı istiyorki cnm ne olsa farketmez ama yemiyorum hatta bugün ekler ikram etti bi arkadaş yok istemem deyişimi görmeliydiniz...kokladım ama ohh mis gibiydi...
babyceren hele sen o resmi koydun beni benden aldın kızzz
cnm koştum koşmasına ama trafik yüzünden normal saatimden yarım saat daha gec evde oldum..hiç bi işe yaramadı yani...ne güzel senin evin yakın böyle bir sorunun yok....
şekersizyeşilçayım bir dokun bin ah işit bana:)) 4. gece olacak bugün uyku bize haram oldu. huysuzluğunu dişe yordum ama iyice burnu akıp hafiften öksürmeye başladı. komşum akşam söylüyor karşı bloktan bir çocuk bronşitten 1 haftadır hastanede yatıyormuş ayrıca ortak bir arkadaşımızın 1 yaşındaki kızınıda astım bronşit diye yatırmışlar bugün iyice gözüm korktu.yemek desen bugün facia ötesiydi. hata bende olarak zorlana yediği kahvaltısının hemen ardından peditus verdim akabinde hepsini kustu. o anda ben herşeyi kırıp dökmek çığlık atmak istiyorum ama nafile eceyi alıp odamıza geçtim sakinleşmek için. yarım saat sonra ortalığı toparlıyabildim. sizler nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim mutfak halım mahvoldu biblo ıvır zıvır gibi şeyler hep ecenin maması önlükler çıkmıyor(yemeğin yarısını onlar yediği için) bugün ağzına ne verdiysem 3. kaşıktan sonra ağzında tuttu sonra öksürük heryer mahvoldu. uyuttum eceyi şimdi ortalık toparlıcam ama çok yorgunum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?