2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sağol cnm benim.Amin inş.

görüşürüz kızlar ben çıkıyorum çok şükür evime kızıma.ama fenalaştım ya....Gribim azdı
depremi de duymadım ya,ay Allah korusun...

öptümmm

Sağol cnm benim.Amin inş.

görüşürüz kızlar ben çıkıyorum çok şükür evime kızıma.ama fenalaştım ya....Gribim azdı
depremi de duymadım ya,ay Allah korusun...

öptümmm

Canim cok gecmis olsun hastalik pesimizi birakmiyor,kis da allahin bir mevsimi lafim yok ama kuzularimiz icin biran once gecsin, hastaliklar biraksin pesimizi...

Babyceren canımsın valla aklımdan turuncu geçiyordu
dua ediyordum inşallah iştahı iyi olur diye :)
nagihancım hikayeni bende okudum sanki bir roman okuyomuşum giibi
çok sürükleyici,yorum yazarım bi ara
benim doğumum zorluydu brnde yazıcam:)
bu arada biyoloğu göremiyorum uzun zamandır hasta değildir inşallah

Çok geçmiş olsun canım böyle zamanlarda ayrı kalmak eminim daha da zordur.
Canım ben Altınözü ilçesinde görev yaptım. 2006 senesinde, evet ilk görev yerimdi.
Hatay merkezde kalıyodum(maksimde)
Çalışmaktan en keyif aldığım yerlerden biriydi.
Tıka basa doyup çok az hesap ödediğim restoranlarını, sıkıştığımda arayıp kasaba yaptırdığım tepsi kebabını, o eşsiz künefesini, kahvaltıda yediğim tuzlu yoğurdu, herkese kucak açan medeni insanlarını, harbiyeyi ve en zor zamanlarımda yetişen yardımsever komşularımı çok özledim ay bak duygulandım şimdi

kendimi yılın safı ilan ediyorum:)) aşağıda okuyacağınız yazıyı gidip 2012 mayıs anneleri doğum hikayeleri kısmına yazmışım. bir de kendi kendime Allah Allah akşam akşam kimseler yok deprem yüzünden net mi gitti acaba diye yorum yapıyorum:)) arada yabancılar girip okursa kim bu damdan düşen diye merakda ederler ne diyim sağlık olsun Allah bana akıl fikir versin:))

kızlar beykozun verdiği linktekileri okurken bizim başımıza gelen olayı sizle paylaşmak geldi içimden:))

24 nisanda nişanlanmıştık. 1 hafta sonra 1mayıs tatili vardı eşimle kaçamak yapalım dedik. şirinceyi duymuşunuzdur orada eski rum evleri vardır yer ayırttık. annemlere ben arkadaşlarımda kalıcam deyip gittik. gündüz gezdik akşam yemek yiyip odamıza geldik. eşim kapının kilidi bozuk kilitlenmiyor şunun arkasına bir sandalye isteyelim dedi bende aman kim girecek evde 3 tane oda var zaten dedim . şirince şaraplarıyla ünlüdür şarabımızı aldık. odada küçücük ama şöminesi var bir güzel yaktık onuda. tabi romantik saatler:)) o arada yan odada kalabalık bir grup var deli gibi kahkahalar atıyorlar işimiz var bunlarla dedim. gece 12 yi geçti yatalım dedik. eşim tam yatağa giriyordu, bende yatağın kenarında 1,5 litrelik suyu ağzıma dikmişken kapı açılıp içeri sarhoş bir kız dalmazmı tabi ben ağzımdaki suyu püskürttüm kız bir çığlık attı eşim noluyoz diye bağırır:)) diğer odadan hemen arkadaşları geldi kızı aldılar tabi benim sinirlerim bozuldu ölüyom gülmekten:)) tabi özür dilemeler filan kapattık kapıyı benim kociş sana dedim koyalım kapının arkasına birşey bak gördünmü diye kızıyor bana. aman ne var ne gördükü kız diye gülüyom tabi 1 saat önce dalsaydı odaya fena basacaktı bizi o zaman gülemezdim herhalde:)) sabah oldu kahvaltıya terasa çıktık gruptan başladı gülüşmeler. yazık kızın başı önünde hiç kaldırmıyor, eşimde sırıtma yürü deyip itekliyor beni:)) eşim o yüzden evde birileri varken olsun orduevlerinde kaldığımızda olsun muhakkak kontrol eder kapıları fobi oldu adamda:))

Somebody nasılsın?bade nasıl neler yapıyo bakalım ablamız

Teşekkürler tatlıcadi. Ben iyiyim de bade malesef hastalandı. Yılbaşında üşüttüm büyük ihtimalle. Kendime çok kızıyorum. Çoğunlukla hastalanmasın diye evden çıkmam bu yılbaşı biraz daha büyüdü otelde bir eğlence vardı oraya gittik. Hastalandı miniğim ya(
Benim kız pistte bir kurtlarını döktü ki sorma gitsin. Ben hiç oynamam kızım resmen bütün şarkılarda zıpladı döndü. Herkes bayıldı. Kadınlar ortalarına aldılar onlarla oynadı resmen ya inanamadım küçük kadın:))
Sonrası tabi malum yerinde duramayan söz dinlemeyen yavrum buz gibi soğuk lobide de dolandı. Eh herhalde ondan hastalandı.
Şimdi onu hasta ettim diye kendime çok kızıyorum tabi.
Bizde durum bu malesef(
Sizler iyisinizdir inşallah! Pek yazamıyorum.

Azraece; anıya acaip güldüm, baska konunun altına yazman da süper olmuş. Mesaj düzenleme panelinden sîl bari :)

Şirince çok güzelll. Üniversitedeyken tireye gitmiştik şîrincede de bi akşam gezmiştik. Çok sevmiştim :)

Neyse ki ucuz atlatmışsınız. Ecoş napıyo? Nasıl oldu?

canım benim ev maksime yakın şimdi mahalle adı yazmıyım ama 5 dakikalık mesafede:))
o tepsi kebabını,tuzluyogurdu,küflü çökelegiher gün yiyoruz biz
altınözüde güzel bir yer..
yolun düşerse beklerim canım...

Son düzenleme:
mutluannecim,palnercim,tatlıcadım,nagişim,ilkimcim,azraececim geçmiş olsun dilekleriniz için Zeynep Ada çok teşekkür ediyor teyzeleri ve sizleri kocamanından öpüyormuş...Allahım korudu yavrumu resmen..

canım sen naptın ya bunlar yazılırmı ağzımın suları aktı resmen..okdr tatlı istiyorki cnm ne olsa farketmez ama yemiyorum hatta bugün ekler ikram etti bi arkadaş yok istemem deyişimi görmeliydiniz...kokladım ama ohh mis gibiydi...

babyceren hele sen o resmi koydun beni benden aldın kızzz

cnm koştum koşmasına ama trafik yüzünden normal saatimden yarım saat daha gec evde oldum..hiç bi işe yaramadı yani...ne güzel senin evin yakın böyle bir sorunun yok....

şekersizyeşilçayım bir dokun bin ah işit bana:)) 4. gece olacak bugün uyku bize haram oldu. huysuzluğunu dişe yordum ama iyice burnu akıp hafiften öksürmeye başladı. komşum akşam söylüyor karşı bloktan bir çocuk bronşitten 1 haftadır hastanede yatıyormuş ayrıca ortak bir arkadaşımızın 1 yaşındaki kızınıda astım bronşit diye yatırmışlar bugün iyice gözüm korktu.yemek desen bugün facia ötesiydi. hata bende olarak zorlana yediği kahvaltısının hemen ardından peditus verdim akabinde hepsini kustu. o anda ben herşeyi kırıp dökmek çığlık atmak istiyorum ama nafile eceyi alıp odamıza geçtim sakinleşmek için. yarım saat sonra ortalığı toparlıyabildim. sizler nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama benim mutfak halım mahvoldu biblo ıvır zıvır gibi şeyler hep ecenin maması önlükler çıkmıyor(yemeğin yarısını onlar yediği için) bugün ağzına ne verdiysem 3. kaşıktan sonra ağzında tuttu sonra öksürük heryer mahvoldu. uyuttum eceyi şimdi ortalık toparlıcam ama çok yorgunum(

kizlar hatay ve civari yemek muhabbetinizden gozum dondu 2 tane probis yedim! En son 6 aylik hamileyken kacamak yapmistim 1 yil sonra yine yeni yeniden Probis!

Azraececim ben onlukleri once beyaz sabunla yikayip sabunlu halde bekletiyorum
Kurumaya yakin ya da kuruduktan sonra yikiyorum makinada
Ama cok sevdigimiz bir pijamasinin onune leke cikarici dokmustum oylece kaldi uzuluyorum

Somebody insan kendi ihmali yuzunden olunca daha cok uzuluyor ama boyle boyle bagisiklik kazanacaklar canim
Umarim kisa surede iyilesirsiniz

ZADAcim calisan guzel annem ayni dileklerim sizin icin de gecerli.

Cocuklar hemen azicik ucundan hasta olsun bir de anneler calismasin!!

Gecmiş olsun canım yaa... Hemen kapıveriyolar virusleri yemek konusunda defne de yemeyengillerden canım. Ama ben salonda yemek masasının yanına koyuyorum mama sandalyesini. Dökülen parkeye dökülüyoo sonra temizliyorum. Sabah omletî vıcık vıcık yaptı elleriyle, yuzu gözü yumurta oldu. Ekmwkleri de ufalayıp ufalayıp atoyo cadı. Bazen de yere örtü seriyorum (nadiren) öyle yedirmeye çalışıyorum. Halı temizliği bana da lazım. Alelacele yapınca hep bişeyler döküyorum ya da yağ sıçrıyo :) aman boşver yaaa. İşler hiç bitmez.

Zada; sana da gecmiş olsun ya ben atlamışım senî. Kusura bakma

zada_geçmiş olsun zeynep ada ya..

azraece_sizede geçmiş olsun umarım ilerlemez öksürügü..
burda hastaneler bronşitten yatan çocuklarla dolu Allah korusun meleklerimizi..
bizdede heryer batıyo.benim mama sandalyem yok ya yerde ya koltukta yediriyorum..
halı ve koltuk silmekten gına geldi
hele birde agzı doluyken hapşırdıysa düşün halimizi

annezeynep_probiste neymiş dedim:44:google dan baktım
bizim çokosandaviçin delikli olanıymış
afiyet olsun canım...ben o kaçamakları hergün yapıyorum
gerçi benimki kaçamak sayılmaz kaçamamak desek daha iyi olur

slm hanımlar nasılsınız?bebeklerımız sağlıklıdır ınsallah löpür löpür yıyolardır mamalarınıannelerını uzmuyorlardır umarım.
bır sorum olacak ayse duru*m çay a dadanmıs durumda kımın elınde bardak görse yalanıp yutkunuyor dayanamayıp verıyorum acık bır kac yudum, acaba dıyorum devam sutune karıstırsam azıcık devam sutunun etkısını azaltır mı? var mı bılgınız hepınıze sevgıler

Kızlar bu akşam burası boş kalmış ihmal etmeyİn yazık üzülür topikcik
Benim bıdık mama sandalyesinin tepsisini çıkarmayı öğrendi çıkarıp atıyo kıkırdamaya başlıyo
Babası kitap okurken kitabı istedi dokunması için babasıda eline tutuşturmuş bizimkide doğal olarak yırtmış elinde yerken yakaladım elinden alıncada kıyamet koptu
Dokun hisset kitaplardan alayım kuzuya bol bol yesin:)

Geçmiş olsun canım yaa kendini suçlama bence hasta olmayan bebişiöiz kalmadı sayılır böyle büyüyecekler
Demek oynadı minik kuşşbayılıyorum kız çocuklarının işvesine cilvesine oynamalarına:)
Seneye topuklu ayakkabı merakı başlar takır tukur gezer
Bizler iyimiz cnmm..bazen alt tarafta görüyorum seni ama dediğin gibi yazamıyosun

Ayyy canım ya 1 tanecik yeseydin nefsin körelirdi

Canım ben naylon üzeri baskılı önlükler oluyo ya ondan kullanıyorum çok rahat hiç leke derdi yok dök dökebildildiğin kadar
Diğerlerinide kullandıktan hemen sonra beyaz sabunla yıkıyorum bekletmeyince lekesi hemen çıkıyo
Halı üzerinede sade bi polar aldım serdim sık sık yıkıyorum halı kirlenince haftada bi kaç kez yıkatamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…