tatlicadim neler koydum önüne ugras veriyor ama cabuk pes ediyor elimle ayaklarını tutunca gidiyor ama istek yok hep ellerinden tutup yürüyelim ona bayılıyor yere oturuyorum karnıma poposunu dayıyorum güc alıyor karnımdan ayakta dürüyor gecende 2adım attı düşüyordu tuttum tabi sanrım bizimki emeklemeden yürücek yada beni kandırıyor tagrık bugra gibi
canım ben kar yağınca çok mutlu oluyorum sende ordan tekrar buraya yolla:)
geçtiğimiz sene hamileydim kayar düşerim diye korkuyodum bazen eşimin koluna girip azıcık yürüyodum çocuklar gibi üzülürek izliyodum
bu senede bıdık var diye çıkamadım..15 dk çıkardık Tarık Buğrayı geri girdikk
bu kocalar hep böyle..ellerinden bi şey gelmiyoüzüldüm senin için arada bi dışarı çıkıp hava almak iyi geliyo
oralar soğuk olunca çıkaramazsın Mahir i..bırakabileceğin güvendiğin bi komşun yok mu canım:44:
ben bi kaç gün evde kaldım..dışarıya çıkar çıkmaz mutlu oldum
en azından yarım saat hava alsan yeter
Tamam sutladim kari, umarim yarin yine oraya gelir...heheheyyy simdi cocuklar sen olurlar okullar tatil olucak diye...bu arada benim ayaklarim iyidir ne zaman Tr ye gelsem burdan yagmuruda alip goturmusumdur, yani iyi ayak surtuyorum...
Nirdeee oyle komsu.. Bunlarin hepsi akli bes karis havada, bir komsum var polonyali bekar bir kizcagiz, cogunlukla calisiyor ve bir ara az daha evi yakiyordu ki bizde onla pisme noktasina gelmeye ramak kalmisti oyle bir tip..onun icin ben ilk yardim yeriyim cogunlukla anahtarini unutur ve gelir bize pijamalarla ev sahibini arar bekleriz gelsin yedek diye..ben simdi bu kiza nasil birakayim..bu kiza ben gunahimi vermem dermisimmmm ehuehuehu
bizimkininde ne varsa çenesinde..canı isterse gayet güzel oturuyo canı istemezse sağ,sol,yüz üstü atıyo kendini..2,5 aylıkken dönmeye başladı ben erken emekler erken yürür diye heyecana kapıldımama foss çıktı:))daha yeni emeklemeye başladı..bastığı zamanda Enes gibi 2-3 sn basıyo sonra popoyu salıyo aşşağıya..
canım önüne terlik koydun mu hiç?bizimki terliği almak için emeklemeye başladı..il başlarda alabilmek için sürünür sonra emeklemeye geçer..bu aralar malum topikteki tüm bebeklerde terlik merakı var:)
yürümesini belimden dolayı çok istiyorum ama sağlıklı olsunlarda varsın geç emekleyip,dönsünler
euheuheueh az daha evi yakıyodu diyince aynı benim gibiymiş diye düşündüm.devamını okuyunca benden şaşkınlarıda varmış dedim
yok canım yaa ona bırakılmazmış çocuğu ona bıraktığını bile unutur o:))günahını ver ver bi yerlerde unutsun:))
Off anam yaa, benim oglan yine uyandi, babasida almis kucagina bak oglun uyanmis diyoo...ne diye alirsin kucagina belki uyurdu yaw..yaktiniz beni yine, simdi isin yoksa ayaklarimda pispisle ....Cile bulbulum cileeeee cileeee benim bu geceki sarkim,kendime armagan ederek simdilik ayriliyorum...mola
Off anam yaa, benim oglan yine uyandi, babasida almis kucagina bak oglun uyanmis diyoo...ne diye alirsin kucagina belki uyurdu yaw..yaktiniz beni yine, simdi isin yoksa ayaklarimda pispisle ....Cile bulbulum cileeeee cileeee benim bu geceki sarkim,kendime armagan ederek simdilik ayriliyorum...mola
size ev yakmama ramak kalan maceramıda yazayım:)
hamileyken doktor kontrolü öncesi kişisel bakim yapim dedim..ocağa ağdayı koydum ağdanın kapağını açmayı unumuşum
tabii onu ocakta unuttumm
evin içinde oyalandımm..eşim aradı telefonda çok iyi hatırlıyorum 22 dk konuşmuştuk ne konuşuyosak o kadar
üzerinden bayağı bi zaman geçti mutfağın kapısı kapalı olduğu için koku geç geldi
mutfağa doğru yürüdüm baktım kapının altından dumanlar geliyo:))
kapıyı bi açtımm mutfakta dumandan hi bi şey gözükmüyo cam açık olduğu halde çıkmamış dumanlar
ben tabii şok oldum ve çok korktum..en çokta bebeğime bi şey olucak diye
ağzımı burnumu hemn sardım ocağın altını kapattım
evin kapısını açtım doğalgaz vanasını kapadım:))
oturduğum katta 3 daire var onlarınkinide indirdim:))
kapıyı açmamla dumanlar apartmana yayıldı
hemen ablamı aradım ellerim titriyo korkudan..mutfakta dumandan hiç bi şey gözükmüyo,evin bütün camlarını açtım
ablamla konuşurken baktım bi adam dışarda telfonla konuşuyo evim giriş kat olduğu için çok rahat duyuyorum
apartmanda yangın var itfaiye bekliyoruz diyo karşıdaki insana:))
ablam o sırada dumanın içinde durma camları açık bırak bize gel hemen dedi
ben evden hemen çıktım..dumanı gören karşı komuşum benim kapattığım doğal gaz vanalarını şunları kapatim derken tekrar açmış
itfaiye gelmiş tüm binayı gezmiş elektirikleri kesmiş:))
hiç bi şey göremeyince havalandırmaya izmarit atmışlardır önemli bi şey yok diyerek gitmişş
bunları akşam ben eve gelince karşı komşum anlattı
bende hiç haberim yokmuş gibi dinledimm
çok uzun yazdımbu olayı annem,ablam,ben ve tüm okuyan mayıs anneleri biliyoo
yatmadan bi soru sormak istiyorum sizlere:)
tarık buğra nı kafası çok terliyo..emziriken ve uyurken
yastığından kaynaklandığını düşünerek yastıksız yatırdık bu gün 1 saat sonra kontrol ettik çarşafı ıslanmıştı
bebişlerinizin kafası bu kadar terliyo mu?
çok kafama takıldı olmazsa yarın bi doktora götüreyim
size ev yakmama ramak kalan maceramıda yazayım:)
hamileyken doktor kontrolü öncesi kişisel bakim yapim dedim..ocağa ağdayı koydum ağdanın kapağını açmayı unumuşum
tabii onu ocakta unuttumm
evin içinde oyalandımm..eşim aradı telefonda çok iyi hatırlıyorum 22 dk konuşmuştuk ne konuşuyosak o kadar
üzerinden bayağı bi zaman geçti mutfağın kapısı kapalı olduğu için koku geç geldi
mutfağa doğru yürüdüm baktım kapının altından dumanlar geliyo:))
kapıyı bi açtımm mutfakta dumandan hi bi şey gözükmüyo cam açık olduğu halde çıkmamış dumanlar
ben tabii şok oldum ve çok korktum..en çokta bebeğime bi şey olucak diye
ağzımı burnumu hemn sardım ocağın altını kapattım
evin kapısını açtım doğalgaz vanasını kapadım:))
oturduğum katta 3 daire var onlarınkinide indirdim:))
kapıyı açmamla dumanlar apartmana yayıldı
hemen ablamı aradım ellerim titriyo korkudan..mutfakta dumandan hiç bi şey gözükmüyo,evin bütün camlarını açtım
ablamla konuşurken baktım bi adam dışarda telfonla konuşuyo evim giriş kat olduğu için çok rahat duyuyorum
apartmanda yangın var itfaiye bekliyoruz diyo karşıdaki insana:))
ablam o sırada dumanın içinde durma camları açık bırak bize gel hemen dedi
ben evden hemen çıktım..dumanı gören karşı komuşum benim kapattığım doğal gaz vanalarını şunları kapatim derken tekrar açmış
itfaiye gelmiş tüm binayı gezmiş elektirikleri kesmiş:))
hiç bi şey göremeyince havalandırmaya izmarit atmışlardır önemli bi şey yok diyerek gitmişş
bunları akşam ben eve gelince karşı komşum anlattı
bende hiç haberim yokmuş gibi dinledimm
çok uzun yazdımbu olayı annem,ablam,ben ve tüm okuyan mayıs anneleri biliyoo
yastığından kaynaklandığını düşünerek yastıksız yatırdık bu gün 1 saat sonra kontrol ettik çarşafı ıslanmıştı
Bu ne biçim esnaf böyle?Çok iyi demişsin,umarım ders olmuştur.bu gün hava güzel diye bende yavrumu dışarı çıkardım..kar dolayısı ile bi kaç gün kaybımız oldu:)havalar güzelken gezmeye tam gaz devam edicez..
bu gün her zaman aldığım yerden gazete alıcaktım.her gün 2 tane alıyorum
dükkanın ön kısmı merdivenli arabayı çıkaramayacığım için ve yavrumu dışarıda bırakıp içeriye giremeyeceğim için satıcı şahısa
ben:gazete parasını burdan alabalirmisiniz?arabayı bırakıp içeri giremem(dükkan içerisinde yürüme mesafeside var nasıl bırakim kuşumu)
şahısarasını alır..içeri doğru yürümeye başlar(para üstünü getiricek)
ben:1 poşet rica edebilrimiyim..(malum araba var elimde 2 gazete taşıyamam..çantamda dolu)
şahısara üstünü uzatarak gazete için poşet vermiyoruz
ben:böyle bakarak..poşetin parasını versem
şahıslurrrr
ben:ne kadar?
şahıs:25 kuruş verin yeter(tekrar yürürrrrr parayı kasaya bırakır elinde poşetle gelir ve poşeti bana uzatır)
benoşeti elime almadan..vazgeçtim ben gazetenizide poşetinizide istemiyorum..paramı geri verin lütfen
şahıs:nasıl yanii(sinirli bi tavırla)
ben:her gün buradan gazete alıyorum ve siz sıradan ucuz poşetinize kıyamıyosunuz karşılığında para talep ediyosunuz..ben aptal değilim poşete 25 kuruş verim..paramı getirin benim..
gazeteleri yerine bıraktımm..paramı aldım..adam 1 poşeti veremiyo çok şaşırdım aç gözlüüü
bende iyi yaptım dükkan içinde yürüttüm durdum adamıo gazeteleri elimde taşısaydım gün boyu sinir olurdum adam sinir oldu euheuehueh
Allah bilir arkamdan neler söyledi..yarın gidip bende ona mı bi şeyler söylesem acaba
tarık buğrada uyandığında eşime hiç konuşma sadece saçını okşa geri uyur diyorum..
inadıma yaparmış gibi oğlummm..uynadın mı yavrumm..muck muck öpmeler..tarık buğradan çıkan sesler..uykun mu kaçtı oğlummm sorusu..
sonrada annesiiii uykusu kaçtı..
uyarmama rağmen her seferinde aynıı..ee be adam uyutmayı beceremiyosan benden önce ne koşuyosun başına
bazen başına koştuğu zaman sen mi emziricen diyorum:)
neyse benim uykum çeneme vurdu galibabende gidim yatiim
hepinize iyi geceler kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?