2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yerim onu benn tembel horoz:))inş kandırmaz canım birden ayaklanır..2 adım atması bile büyük başarı
tarık buğra yere bastığı zaman ayaklarını izliyo kafası hep yere doğru bakıyo yani.. yukarı baksın dik dursun diye ellerimle onu tutarken ağzımda çıngırak sallıyorum ne hallere sokuyolar bizi
müzik çaldığı zaman yere bastırdığımda özellikle gangnam style hastası öyle güzel basıyo ki resmen dans ediyo ayaklarını sağ sol oynatıyoama yürümek için tennezül etmiyo:)bende artık çok düşmüyorum üstüne..ben hep bizimki 1 yaşında diş çıkarıcak 2 yaşında da yürüycek diyorum

Tamam sutladim kari, umarim yarin yine oraya gelir...heheheyyy simdi cocuklar sen olurlar okullar tatil olucak diye...bu arada benim ayaklarim iyidir ne zaman Tr ye gelsem burdan yagmuruda alip goturmusumdur, yani iyi ayak surtuyorum...

Nirdeee oyle komsu.. Bunlarin hepsi akli bes karis havada, bir komsum var polonyali bekar bir kizcagiz, cogunlukla calisiyor ve bir ara az daha evi yakiyordu ki bizde onla pisme noktasina gelmeye ramak kalmisti oyle bir tip..onun icin ben ilk yardim yeriyim cogunlukla anahtarini unutur ve gelir bize pijamalarla ev sahibini arar bekleriz gelsin yedek diye..ben simdi bu kiza nasil birakayim..bu kiza ben gunahimi vermem dermisimmmm ehuehuehu

euheuheueh az daha evi yakıyodu diyince aynı benim gibiymiş diye düşündüm.devamını okuyunca benden şaşkınlarıda varmış dedim
yok canım yaa ona bırakılmazmış çocuğu ona bıraktığını bile unutur o:))günahını ver ver bi yerlerde unutsun:))

Muhahaha bizimkide 3 aylikken basladi donmeye simdi ise surunurken geri geri gidiyor ve Mahirde terlik delisi..ne varsa su terlikte var, kerameti ne anlamadim halan :))
Bugun bizimkinin onune sevdigi birsey koydum one surunsun diye bakin ne yapti bidik...dondu arkasini arka arka emekliyip aldi alacagini, e be yavrum sana yuh diyorumda baska birsey demiyorum dedim :)).... ona birde ikea dan oyun halisi aldim uzerinde bir mahalle resmi cizilmis, yollar kutuphane, shop ve resturant falan resmedilmis..onun uzerine koydugumda o resimlere bakip duruyor cok hosuna gidiyor tavsiye ederim, hemde cok pahali birseyde degil malum halinin tuyleride yok yani kemiremiyorda.

He yaa ne iyi dedin valla oyle :))
Bu arada yakma olayinda haklisin benimde artik aklima sen geliyorsun :)) gettiiii dolmalar gettiii tuuu tuuu :)) rabbim korusun cnm hepimizi..

Off anam yaa, benim oglan yine uyandi, babasida almis kucagina bak oglun uyanmis diyoo...ne diye alirsin kucagina belki uyurdu yaw..yaktiniz beni yine, simdi isin yoksa ayaklarimda pispisle ....Cile bulbulum cileeeee cileeee benim bu geceki sarkim,kendime armagan ederek simdilik ayriliyorum...mola

size ev yakmama ramak kalan maceramıda yazayım:)

hamileyken doktor kontrolü öncesi kişisel bakim yapim dedim..ocağa ağdayı koydum ağdanın kapağını açmayı unumuşum
tabii onu ocakta unuttumm
evin içinde oyalandımm..eşim aradı telefonda çok iyi hatırlıyorum 22 dk konuşmuştuk ne konuşuyosak o kadar
üzerinden bayağı bi zaman geçti mutfağın kapısı kapalı olduğu için koku geç geldi
mutfağa doğru yürüdüm baktım kapının altından dumanlar geliyo:))
kapıyı bi açtımm mutfakta dumandan hi bi şey gözükmüyo cam açık olduğu halde çıkmamış dumanlar
ben tabii şok oldum ve çok korktum..en çokta bebeğime bi şey olucak diye
ağzımı burnumu hemn sardım ocağın altını kapattım
evin kapısını açtım doğalgaz vanasını kapadım:))
oturduğum katta 3 daire var onlarınkinide indirdim:))
kapıyı açmamla dumanlar apartmana yayıldı
hemen ablamı aradım ellerim titriyo korkudan..mutfakta dumandan hiç bi şey gözükmüyo,evin bütün camlarını açtım
ablamla konuşurken baktım bi adam dışarda telfonla konuşuyo evim giriş kat olduğu için çok rahat duyuyorum
apartmanda yangın var itfaiye bekliyoruz diyo karşıdaki insana:))
ablam o sırada dumanın içinde durma camları açık bırak bize gel hemen dedi
ben evden hemen çıktım..dumanı gören karşı komuşum benim kapattığım doğal gaz vanalarını şunları kapatim derken tekrar açmış
itfaiye gelmiş tüm binayı gezmiş elektirikleri kesmiş:))
hiç bi şey göremeyince havalandırmaya izmarit atmışlardır önemli bi şey yok diyerek gitmişş
bunları akşam ben eve gelince karşı komşum anlattı
bende hiç haberim yokmuş gibi dinledimm
çok uzun yazdımbu olayı annem,ablam,ben ve tüm okuyan mayıs anneleri biliyoo

Aynı benimkini tarif etmişsin meleğim :)

tarık buğrada uyandığında eşime hiç konuşma sadece saçını okşa geri uyur diyorum..
inadıma yaparmış gibi oğlummm..uynadın mı yavrumm..muck muck öpmeler..tarık buğradan çıkan sesler..uykun mu kaçtı oğlummm sorusu..
sonrada annesiiii uykusu kaçtı..
uyarmama rağmen her seferinde aynıı..ee be adam uyutmayı beceremiyosan benden önce ne koşuyosun başına
bazen başına koştuğu zaman sen mi emziricen diyorum:)

neyse benim uykum çeneme vurdu galibabende gidim yatiim
hepinize iyi geceler kızlarrrr

yatmadan bi soru sormak istiyorum sizlere:)

tarık buğra nı kafası çok terliyo..emziriken ve uyurken
yastığından kaynaklandığını düşünerek yastıksız yatırdık bu gün 1 saat sonra kontrol ettik çarşafı ıslanmıştı
bebişlerinizin kafası bu kadar terliyo mu?
çok kafama takıldı olmazsa yarın bi doktora götüreyim

tatlıcadi ya cok tatlısn adın gibi hem üzüldüm kuzumuzla sana iyiki bişey olmadı hemde güldüm yaptıklarına seninde catlak mayıs annelerinden oldugun belli canım benim

tam benlik soru bende ondan muzdaribim eneste emerken ve uyurken yastık lök ter oluyor kafasıda hep sıcak normalmi bilmem ama aynı seyi bizde yasıyoruz canım

Nayir olamaz..sen neler yapmissin oyle..sende ev yakma potansiyeli var :)) aman cnm cok dikkat et gozunu seviyim..seni surekli birileri kontrol etsin, sen mahalleyide yakarsin neme lazim..allah muhafaza...
Saka maka bir yana sen su mutfagin kapisini Ka-pa-ma cnm ok...senin butun vukaatlarinda su mutfak kapisi hep kapali anam, acik tut su kapiyi da..
Hatta mumkunse dumana hassas bir alarm taktirin ve otomatik devreye giricek bir yangin sondurme cihazi, sizin icin iyi olur kanimca..

tatlicadi Allah iyiligini versin gece gece güldürdün beni
bu arada bende cok sakarimdir evlenmeden önce tüm aile kahvalti yapicaktik öyle de acikmisiz ki ben sofrayi kurarken elimdeki yumurta dolu tava yere bi güzel yapis ay ne yaptim ben derken cayidadevir millet bi guzel ac kalmisti.oo bi sürü var araba fren yjpinca adamin kucagina yanlislikla düsmeler,kresteki coctgun gozune boya kacirtmalar,kendimi yakmalar,yaralamala bunlar hep sakarlgmdan şakire cikti ünvan saldim çevreme
hamilykkende cok uyuyodum bi kere uyandim ki tost makinesini takili unutmusum onuda oyle atlatmistim sükür

bebegin baş terlemesi emerken bizde de oluyo bide uyurken eger kalin giydirmis veya üstünü cok örttysem oluyo onun disinda olmuyo

Benim oglaninda cok terliyor, sirf bu yuzden bile cok uyandigini dusunuyorum,bence normal ya yastiktan yada ustunu cok ortuyor olmaktan olabilir..aha yine uyandi ben sefer kesin kaciyim artik, deli etti bi velet beni..Geliyommmm sekerparemmm

Valla sizinkiler gene iyi ben suan hala.emziriyorum 3-4 gibi anca.uyuyo geceleri manyak gibiyim tamuyluya daliyorin infaaaaaaa emzirip yatiiyorum tekrardann sabaha kadar.boyle ne gecem belli ne gunduzum

Bu ne biçim esnaf böyle?Çok iyi demişsin,umarım ders olmuştur.

Benim kızın da terliyor fakat genellikle uyurken oluyor ve de çok sıcaklamışsa...

Günaydın kızlarrr
Aman nazar değmesin, bir kaç haftadır Kayra 6.30 dan önce uyanmıyor.Bugün 7 de uyandı,ben de bayram ettim tabi
Uyku düzenimiz çok şükür iyi ama bir de şu gece uyanmalarından kurtulsak :111:
Gündüz yeterince karnını doyursa zaten uyanmayacak ama gece 2 kere biberon için kalkıyor
Evet şimdi uyku düzeni güzel diye seviniyorum ama biz cuma günü annemlere gideceğiz.Haftaya çarşamba da yurtdışına çıkıyoruz 3 haftalığına.Orda bütün düzenimiz alt üst olacak.Bir sürü gelen giden yüzünden yavrum belki hasta bile olacak.Şimdiden evham yapmaya başladım anlayacağınız
Neyse yine de güzel düşünmek istiyorum...

Kızlar yaklaşık 4-5 hafta kadar evimde olmayacağım için gün içerisinde evimi ve valizleri toparlayıp düzenlemeye çalışıyorum.O yüzden buraya fazla zaman ayıramıyorum.
Hepinizi çok seviyorum

Öncelikle herkese günaydınlar diliyorum....Sağlıklı uykusunu almış bol moralli bi gün olsun hepininze.......(ben biraz moralzisim de...)

valla meleğim al benden de o kadar....Feyzanuru uyuttum bi güzel...karnı tok altı temiz gece uykusuna yatırdım....çorbalarını hazırladım cam şişelerine doldurup dolaba kaldırdım...mutfağı evi toparladım bu arada benim büyük kız alt katta babaannesindedeydi gelmeyince orda kalacak bu akşam sandım...(arada babaannesinde uyur)tam yattım uyku moduna girdim tam uyumuşum zırrrrrr kapı çaldı bizim kız girdi eve...hemen yatağına yat gürültü etme dedim tekrar yatağıma girdim...tam gene gözlerimi kapadım saat 12 yi çoktan geçmişti...bizim kız yanıma geldi anneee anneeee benim yarın matematik sınavım var bi soruyu çözemedim bakarmısın? e be kızım bu saate kadar neredeydin bak ben daha bebişe kalkıcam gece mama vermek için git babanı kaldır çok uykum var bi daha da bu saate kadar bırakma ödev!....ama anneeeeeee! babam yapamıyor çözemiyor sen baaakkkkk! öffffffffff kalktım soru çözdük anladı neyse tam yattık herkes uykuya geçti saat kaç hiççççççç bakmadım bile uyku akıyor gözlerimdennnn anaaaaammmmm benim feyzanurun cik cik sesleri geliyor......kalktım tabii mecburenn uyku kaldı ne dinlenmek....sabah ta 5.30 da kalk başka bi ilçede bulunan kuruma mesaiye yetişşşşşşş...nasıl amaa...........(((

senin ki hiç olmazsa başına gelip bi ilgi falan belirtisi gösteriyor...benim ki nasıl olsa uyutamam diye hiiiçççç başını kaldırmaz uykuya devam yaniiiii e be adam bi dene bi kere kalk ha desem ki emecek o da yok sütüm zaten çoktan kesilmilşti gece biberon mamasına devam bi kerede sen yap ta ben uyum azıcık neymiş o ertesi günü bütün gün ayakta ders anlatacakmış bense masam da oturuyormuşum mesaide....zaten bana da sırf masamda oturuyorum diye maaş veriyor devlet tövbe tövbe...sabah 5.30 kalkıp bereber başka ilçeye gitmek üzere servise yetişiyoruz dönüşte gene beraber dönüyoruz napim yani sen öğretmen ben mühendissem ben de çalışıyorum kafa yorgunluğum çokk benim de ...bu erkekler bazen çok anlayışsız oluyorlar yaaa bugün çok sinirliyim çokkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…