2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pilavım mercimek corbam yaptım yanına kızartmalık bişey birde salata yaparım aksam yemegim hazır

Bak ya Ben size laf yetiştiriken tuvaletimi yapamıyorum,,hatun 4 kap yemek yapmış
Napiim artık bizde dünküleri yeriz Dün de yemek yapmadığımı göz önünde bulundurursak dışardan söyleriz
Önceki gün dışardan söylediğimizi düşünürseeek hmm biz bu akşam birbirimizi yeriz:26:
Çok mu acımasızım ne

Bu arada evlilik yıldönümümüze 16 gün kalmış. Yani şu çizelgeyi yapmasam unutmuştum valla. Eşim unutunca adamın burnundan getiriyodum şimdi ben unutsaydım vay halime. Sağol kız Beykoz valla evliliğimi kurtardın.

canım ya siz bosuna cem yılmaza gidiyorsunuz hale bak okurken içim cosuyo agzım kulaklarımda okuyorum
ben normalde eşim gelince yaparım ama bugun sınırları zorladım yaptım hatta kuru fasulyemi ıslattım yarın yapcam canım hepinizin hem elinde hem dilinde ben bilmiyormuyum ama bu bebişler tam ilgi zamanları oyuzden böyleyiz biz bahanemiz var bizim

ay ne güzel bi işe yaramak buarada nice yıllara hayatım 5.seneye baslıcan vay be sende kıdemlisin hayatım inş 10. 20. 50. 100. yıllarınızıda görürsünüz cokmu uctum gııı

Aynen canım "hep bahane hap bahane"(eşimin meshur arap atasözü) Bugun mercimekten çorba,yarın kuru...
Beykozdan geçilmez 1-2 gün
Temel, Cemal´e sorar: -"Bu cün ögleye cok güzel bir sey yedum, pil pakalum nedur?"
-"Ula ne pileyum?" -"Pi golayluk edeyrüm sagaa... Yedugum sey "P" ile baslayiii..." -"pilav..." - "Yok..." - "Pirasa..." -"Yok..." -"Pasturma..." -"Yok..." -"E.. Pilemedum, sen söyle..." -"Pamya!.."

ay ne güzel bi işe yaramak buarada nice yıllara hayatım 5.seneye baslıcan vay be sende kıdemlisin hayatım inş 10. 20. 50. 100. yıllarınızıda görürsünüz cokmu uctum gııı

Teşekkürler şekerim hepimiz inşallah. Bu arada hızını alamadın anacım nettin öyle ya. Gerçi belli mi olur dimi ama

Süpermiş yaa ben de bu akşam Pezelye! yapıcam

Süpermiş yaa ben de bu akşam Pezelye! yapıcam

Ay walla şaka bi yana annem sürekli ne pişirsem derdi,,sıkılırdım,,şimdi ben aynı durumdayım
Tarih tekerrürden ibaret gerçekten de Ben de pıspanak yapmayı düşünüyorum,,yanına da ana yemek olarak makarna
zeytinyağlı bruksel lahanam da var oohhh misss agresifim canım istemeyince yapmam ama pençelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir aşçıyım

kızlarr iyi akşamlar herkeseee

evde iki tane anne var bugun bizde yemekler şahanedir herkese afiyet bal şeker olsun ellerinize sağlık şekerlerr:)

gideyim bakalım zeynomun günü nasıl geçmiş, inş üzmez benii, tabi asıl bomba yarına annem yarınn sabah gidiyor bende izin aldım yarın öğlen gelicem işe zeynomun alışma sürecinde yanında olayım birkaç saat daha
hepinizi ve tatlı minnoşlarınızı öpüyorum ve dualarınız bekliyorum kızlar, zeynom üzülmesinnn

ya ben zadacıgımı özledim nerdesin zadaaaaa lillacccc biyologggg nerdesiniz canlarım bak hepimiz sizi merak ediyoruzzz

Ay içimde Size yazamadığım zaman bir can sıkıntısı oluyor. ceee yapıp kaçıyormusum gibi hissediyorum. Ama yoğunluk bitmiyor....

Akşamları genellikle okuyorumm. Sağolun arada adımı zikrediyorsunuz. Beni unutmayan anan yada unutmadığı halde anamayan tüm güzel arkadaşlarıma slm olsun..

çiçek çiçek, planner, babyceren, tatlıcadı, mutluanne, şekersiz yeşil çay, pınarda, turuncu, beykoz, zada, şekerimşerbetim, azraece ve şimdi de benim aklıma gelmeyen güzellikler hepinizi öpüyorumm Ay öpücük hastası oldum anacım ya 1 haftadır gribim diye kimseyi öpemiyorum ama eşime geçirdim. dün akşamdan beri de bizimki alev ateş yatak yorgan yatıyor... O kadar dedim nefesimi alma dikkat et diye ay sinirlerim bozuk ya. sıradan geçiyoruz valla. ne kışmış yahu, gitse de kurtulsak....

Allahım yine de şükürler olsun tüm nimetlerine....Herşey daha da kötü olabilirdi değil mi?

Cnm demek geliyorsun buralara.. eger gelme firsatin olursa beklerim kapim acik her zaman, Tr de gorusemedik belki avrupanin kasvetli havasi esliginde gorusuruz :)) sana simdiden iyi yolculukar dilerim..gule gule git gule gule gel ins..Oglaninda alisamama sorununu dert etme cnm, bence bebeklerinde aradabir boyle hava degisimlerine cok ihtiyaci var, ins iyi gelir ikinizide bu yolculuk..ailenede cok slm..

Amanin seninki babaanneyi yabanciladi bizimkide o gun misafirlige gittigimize Elife . onun annesine ve anneanesine bakip bakip agladi..Biz ne ediyoruz biliyormusun ben kendi adima soyluyum bu cocugu bu sekilde yabani yapan ben oldum..Tr den geldigimizden beri ne misafir geldi bana nede ben gittim adam gibi, bu sekilde cocuklar sadece bizi gorerek bizlere alisiyor halbuki onlari sosyal yapmak lazim...bende karar aldim cocuklu arkadaslar ozellikle cagirdiginda gidicem.. bir aglar iki aglar sonunda ins alisir...

Umarim Zeyno da zamanla alisir cnm , ne olur uzme kendini, gordugum kadari ile cogu bebegimiz ayni galiba,demek biraz normal bu durum..ins babaanneye alisir senin kuzuda rahat edersiniz

Ne guzel yazmissin yine herseyi..seni okudugumda inan bir cok konuda doldugumu hissediyorum, ee birde akici bir yazi dili olunca daha bir akici okunuyor
Cok ama cok gecmis olsun hem sana hemde bizim cicegi burnunda incili kizimiza..alerjik durum bak hic aklimda yoktun seninle buda kafamin bir kosesinde yer edinmis oldu,
Keci boynuzu mekmezi ben bulabilirmiyim burda bilmiyorum ama aramaya ve bakmaya deger bir gida oldugu konusunda bende hemfikirim doktorunuzla..
Bende gecen pazar oglani babaya biraktim ciktim disari ve galiba 4 saat kadar falan uzak kaldim benim veletten ve simdi calisan anneleri cok iyi anliyorum, bebegimi o kadar cok ozledimki sanki yillarca beni uzak tutmuslar gibi geldi...sizin su merdivenlerden kosmaniz ve gormek icin yaris yapmaniz beni cok duygulandirdi, inanilmaz birsey bu evlat sevgisi ,,mevlam herkese tattirsin ins,

Hadi gozun aydin olsun, darisi emekleme cabalarinda olan veya olmayanlarin basina,,amin
Cnm cekmecelerede dikkat et, cekip aciyorlar bir eli icinde ikende kapatmaya calisiyorlar..arti icindekileri karistip cikarmalarinida galiba soylememe gerek kalmadan anlayacaksindir..kolay gelsin ,simdiden sonra isin bir kat daha artti, rabbim yardimcin olsun

Eki Görüntüle 605016 ikiz kardes dayanısması:)[/QUOTE]

oyy oyy oyyy melekler büyümüş,serpilmiş
elbiseleride çok tatlıı..öpüyorum ikisinide
canım kahvaltı için ben kuru meyvelerle yaptığım bisküvi yada yulaf unundan yapılmış ekmek kullanıyorum..
bulamaç şeklinde hazırladığım zaman yumurta sarısı.toz badem yada ceviz,dönüşümlü oalrak keçi labnesi-inek peyniri ve lor kullanıyorum..bazen içine taze veya kuru meyveler ekliyorum..
bir de kahvaltısını devam sütü ile hazırlıyorum..

canlarım evlilik cetvelini sizde yapsanıza tabi isterseniz

bende bu çizelgeyi ilk mybabylove da gördüm geçtiğimiz hafta sonuydu galiba..mutlu anne gibi bende reklam zannettim
tam çizelgenin yanında tanjunun çam yağı reklamı vardı..kendi kendime Allah Allah bu adam çam yağı tanıtıyo..yanında da gece gözlüm ile evleneli falan yazıyo ne saçma diye düşündüm euheueh
sonra diğer sayfalarda fark ettim ki çizelgeymiş

Biyolog gitti,benim diyet yarım kaldı
Az önce balkabaklı etimek tatlısını sıcak bir bardak çay eşliğinde hüplettim...
Evet pişmanım ama yine olsa yine yapardım :111:

Haftasonu eşimde hafif hastalanma belirtileri vardı.Burun akıntısı öksürük gibi..Nezle oluyor galiba diye düşündüm ve umursamadım.O gün gece öksürdüğü için oturma odasında yattı.Gece kalktım kayra için ve baktım ki sobayı falan açmış,üşüyorum üşüyorum diye yatıyor.Bende "sobanın önünde yatarsan terlersin sonra da böyle üşürsün" diye söylendim ve yatağıma gittim.
Ertesi gün sabah adam kötü bir gece geçirdiğini ve ömründen ömür gittiğini söyledi.Ben ise "amma nazlısın yaaaa,alt tarafı grip olmuşsun",dedim..."ben sezeryandan sonra 2.günü ayağa kalkıp banyomu yapmıştım"diyerek herifi işe gönderdim.
Neyse akşam geldi,mutfakta sofrayı hazırlıyorum,"ne olur içerde yiyelim çok üşüyorum" dedi.
"Oofffff aşkııım bir yandan Kayra bir yandan senn , internetteki şu hasta olup nazlanan adamın karikatürüne döndün iyice"dedim...
Yemekten sonra baktım adam yorganın içine girmiş tir tir titriyor.Ben "bu yaşıma geldim,bir çok kez hasta oldum ama hiç senin gibi yorganın altına gömülmedim"dedim...
Eşim "çok üşüyorum hatun,öyle böyle değil"dedi ve uzandı.
Ben " offff kaç kere hasta oldum ama hiiiç senin gibi yatamadımmm,keyif senin valla"dedim...
Sonra baktım adam zangır zangır titriyor.Galiba herife bişeyler oluyor diye kalktım yanına gittim ve baktım ki yanıyor.Ateşini ölçtüm hemen ve 39.5
Tam dayaklığım valla
Adam ölüyorum diyor ben dalga geçiyorum :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…