ben varım canım.. üzgün ve süzgünüm.. niye bilmiyorum ama canım sıkkın olunca ilk buraya gelip sizinle paylaşmak istedim..
canım çok üzüldüm( benim yazıda tam ters zamanda olmuş ya özür dilerim (
lütfen aglama tabiki annesini biliyodur yavrun..
belki anneannesine fazla alışmıştır hep onu görüyosa..
moralini yüksek tut canım lütfen..
öpüyorum seni
üstteki yazımiçinde kusura bakma..inan yazdıgını görmeden yazdım(
Yok canım ne kusuru.. aksine burada olman ve bana cevap yazman çok iyi geldi inan.. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı..
Sağol..
Ah canım ya sen emmiyo yazmışsın bende emzirşyorum yazmışım faekında olmadan..kendimi çok kötü hissettim..umarım herşey yoluna girer tatlım..geçiici bir süreç olduguna eminm çünkü ben ve bir çok arkadaş dönem dönm yaşadık bunları..öpüyorum seni
Şimdi odasına gittim.. mışıl mışıl uyuyor.. emziği düşmüş. aldım kenara koydum.. oğlumu kokladım kokladım ipek saçlarından öptüm.. İyi geceler bitanem annen seni çok seviyor diye fısıldadım kulağına.. uyusa da o beni duyuyordur
YavrukediCIM zeynepCIN yesin sinemisCINI
Babyceren ben de evdeyken elimde telefonla cok emzirdim ama bugun ofiste Omer burnuma tuttugunde gozlerinin icine baka baka her dk koklaya koklaya oynamadim da forumda cok zaman gecirdim diye agladim
Kizlar ben oglumu cok mu ihmal ettim acaba?
Evdeki halimi biliyorsunuz cok sk giriyordum
Bazen o kendi kendine oynuyor ben hemen foruma giriyordum
Onunla da oynadim tabi ki ama daha da cok oynayabilirdim
Cok kotu hissettim bugun surekli wcye kacip agladim
DILBEREGE cnm sana tek diyecegim sabret
Tepkisi sana degil memeye
Sen alinca emzireceksin diye agliyor yoksa seni istememesi mumkun degil
Omer de bana yasatti aynisini kurban bayramiydi sanirim
Esimin memleketindeydik sut doldum tasiyorum cocuk emmiyor
Emzirecegim diye bana gelmiyor
Sagip sagip veriyorum kv kp yaninda garipsiyorlar
Ama gecti ve tekrar emmeye basladi
Emin ol gecici bir surec
Rahat ol her firsatta memeyi dayama agzina gerekiyorsa bir iki ogun atlasin ama inatlasip anne gogsunu aglama mekani olarak bagdastirmasin
Insallah duzelecek canim
BIYOLOGla konustum
Buraya cok zaman ayirip bagimli gibi olunca esine evine kizina zamani kalmadigindan bahsetti
Ben de evdeyken sanirim haddinden fazla caldim evin islerinden esimle gececek zamandan
Ya da ise basladim diye mi vicdan yapiyorum bilmiyorum ki
Sanki surekli burdaymisim da ne esime ne omere zaman ayirmamisim gibi suclu hissediyorum
Bu arada Asya ek gidaya alismis 4 kasiktan fazla yemezken 1kaseye gecmisler masallah kuzuma
Bende öyle olmasını umuyorum canım.. Üst dişlerimiz çıkacak belki de ondan yapıyor.. Belki de işe gidip onu bırakıyorum diye tepki gösteriyor.. off çok zor çok
belki dedigin gibi diştendir,belki büyüme atagı geçiriyodur..
belkide annesine naz yapıyodur akıllı bıdık..
sen üzme kendini eminin düzelecektir oglun...
eve geldiginde bol bol vakit geçir onunla ,eminim yapıyosundur..
Cnm uzme kendini, inan bu gunlerde gecip gidicek, burda hemen hemen ayni sikintilarla karsilasan cok anne oldu..belli sure sonra hepsi normale donuyor..sizinkide oyledir cnm ..Bir bebek asla enne kokusunu unutmaz, belki biraz dargin olabilir ama bu yasta bu tepkiyi verebiliyorlar mi bilmiyorum...oyle olsa benimki her gun bana kuserdi herhalde cunku yemedigi zaman evde resmen savas oluyorda(
Umuyorum ki oglun en kisa zamanda eskisi gibi annesinin koynunda emiyor olur,
ya kızlar oğlumun göğüs kısmında,özellikle boyun ve karın bölgesinde kızarıklıklar var....üç,dört gün önce başladı...öncalari azdı noktalar halinde şuan noktalar yoğunlaştı...ve kaşınıyo...aynı anda bez bölgesinde de kızarıklık oldu...pişik şeklinde...krem geçirmedi...odamız sıcak olduğundan isilikten şüphelendik...bi de pişikde olunca...ama geçmiyo...bundan 2 ay öncede daha az aynı şekilde olmuştu...kendiliğinden geçti...bu sefer daha yoğun....aklıma kızamık,alerji ihtimalleri de geliyor...kasabada oturduğumuz için ha deyince doktorada gidilmiyor...yarına randevu aldık geçmeyince artık...oğlumun keyfi yerİnde çok şükür..böylew bişey yaşayan,bir fikri olan var mı...
Sizleri tanıdım ve iyiki de tanıdım,,merak ettigim bir sürü iyi kalpli arkadasım ve yeğenlerim oldu,,gurbet elde deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşarak büyütüyorum bebeğimi,sayenizde daha sık girip balkona daha az çıkıyorum,,kızımın uykusuzluğunu kafama daha az takiyorum ve yine sayenizde yapıyorum bunu,,annezeyneple Ömer'le yuz yuze tanıştım,,oh dedim bu forum güvenilir,kaliteli bir arkadasim daha oldu diye sevindim...samimiyetinize hep inandım ve inaniyorumda...coca cola gibisiniz,,bağımlılık dogru ama burda olmam icin birmiyon neden de sayabilirimŞimdi gidiyorum,,sabah bıcır bıcır donerim
canım nerelerdesin sen yaaa
nasılsın, okişim nasıl
yeni maceraları vardır, paylaş lütfen
özletme kendini tatlım
kudurukokişi ve seni kocaman öpüyorummm
cerenle aramızdaki kolye sorununu çözdük..nasılmı?
sabah uyandım taktım kolyemi..
kahvaltıdan sonra dedim kiii
''ühü ühüüüüüü''
''anneeee niye aglama numarası yapıyosunnnnnn''
''ceren bu kolye kırılacak çok korkuyorum,saklıyalım mı bunu''
evet saklıyalım annecim,ama üzülme ben sana yine yapacam tamammı''
''tamam annecim''
ya ben bu kızı çok seviyorum ya..nasılda akıllı nasılda anlayışlı..
bugün okula gitmek istedi bende izin verdim..inşallah yine hastalanmaz:18:
annezeynep_canım ceren 4 yaşında sayılır..sadece oyun oynamak için gidiyo.kreş tipi bir yer
seneye anaokuluna gidecek
Buralardayim canim ara ara bakiyorum ama cokta hevesim kalmadi yaaa oglen okis annenenene demeye basladive oglende anne enneee tarzinda birseyler soyluyor mutluluktan tekrar icime sokasim geliyor valla cok duygulandim ogleden sonra anneme gittim amcam ordaydi biyiklari var diye bizimki biraz korkuyor aslinda tamamen naz yapiyor ama iste yoksa babamizinda biyigi var yani amcadan korkunca annene diye bana kaciyor resmen ustume tirmaniyor iyiyiz yani canim tesekkur ederim merak ettigin icin
Bugun esat kavsaginin assagisinda maxim gazinosu varyaaaa orda ceza yedim sinir oldum polis bide resim cekti indim arabadan rica ettim iki dk durcaktim bebegim var arabada bakicisina verecem gidecem dedim ama yemedineyse yedik cezayi yengemi bekliyordum amcamin hanimini dur dedim senin kizida alalim yoldan oda etlikte okuyor okulun onunde eczaneye girdim ilac alayim diye kapidan ciktim benim araba sarsildi salak bir kadin geri geri gelirken benim arabaya vurdu napiyonnnnn dememee kalmadi nasil korkmus eli ayagi titriyor bizde bisey ondada bisey yok hanfendi bir sey yok niye kiziyorsunuz ki kusura bakmayin dalgindim dedi dalginsan trafige cikma dedim bin taksiye git gidecegin yere dedim kormusun nasil geldin oyle dedim amannn neyse dedim yaaa vardir bundada bir hayir gunum boyle gecti iste canim can sıkintisi pesimi birakmiyor
canım arkadaşım ya sen nasıl verdin 26 kiloyu maşallah sana
nasıl imrendirdin beni
ben herhalde 26 kilo versem şu dünyadan gözlerim açık gitmem, benimde kilo vermem lazım
sanırım facebook'taki "pratik ev yemekleri" ile olan arkadaşlığıma artık son vermem gerek
Valla biraz dikkat ettîm ama cok da bişey yapmadım asıl olay şimdi baslıyo. Sıkılasma zamanııııııı :)Evet canım yaa gerçekten nasıl verdin o kiloları.. Bize de söyle bizde uygulayalııımm.. lütfeeeennn :)
35 mi 25 miii? Masallah sen de bendensin iyi vermişsin. Ben cok karamsardım. Nasıl gitcek diye ama cok sukur ohh dedim sonundaSEKERSIZYESILCAY tebrikler ohh gitmis kilolar,cok sukur benimde hamilelikte aldigim 35 kilodan sadece 1 kilom kaldi ama ben 5-6 kilo daha vemek istiyorum bakalim yavas yavas vercem ins.
1 kg süte yarım çay bardagı koyuyorum ben limonu. Ona göre hesapla cnm.Santiye su bidlgimiz santiye mi..hani is alani veya insihat alani ..senin meslekte muhendislik olsa gerek anlamadim ama neyse cnm, guzel bir macera olmus sizler icin, degisiklik her zaman iyi geliyor ..senin kuzun sevilmiyecekte ne olsun sekerim, oyle guzellige can kurban, bak sanslilar mis santiyede arkadaslarim, onlarin yerinde olmak vardi simdi :))
Kilo konusunda harikasin, ne azimmis ama masallah, darisi benim gibi tavli olan hatunlara diyek, mekik olayi cok zor gayri onu nasil yapiyorsunuz, ben denedimde kalkmadim yerimden..zamanla olur belki denemeye devam etsem ama nafile gibi gozuktu,
Ne buyuk cevhersiniz, ben ilk defa sizden duyuyorum limonla sutun kesilerek peynir yapildigini..helal olsun, ve ayrica afiyet olsun bende ins en kisa zamanda denicem..
Yalniz ben kucuk cevzede yapiyorum oyle bir litre sut fazla gelir biz tuketemiyoruz cunku sadece oglan icin yapiyorum, birde boyle taze yapilan peynirlerin cok cabuk tuketilmesi gerektiginden ..simdi ben ne kadar limon sikiyim minik bir cevzeye.. deneme yanilma isi ile olucak bu iste galiba..
Canım üzülme lütfen gecici bi sürec bu inan...Kızlar moralim çok bozuk
Oğlum c.tesi gününden beri huy değiştirdi.. daha önce yazmıştım okuyanlarınız olmuştur.. C.tesi biraz huysuzlandı kustu falan keyfi kaçtı yani.. o akşamdan beri akşamları uyutmak için alıyorum benim kucağımda ciyak ciyak ağlıyor sanki kesiyorlar.. Annem alıyor sakinleşiyor ve susuyor (annem bakıyor bu arada) Tam annem sakinleştiriyor yarı uyur hale getiriyor ben alıyorum emzireyim diye daha memeyi dayar dayamaz yine ciyak ciyak.. yine annem alıyor sakinleşiyor..
Hastadır huysuzluğu onlandır dedim ama bir kaç akşamdır bu hep böyle devam ediyor.. Bu akşam da yine aynısı oldu;
Odasına gittik üstünü değiştirdim pijamalarını giydirdim ışığı kapattık önce emzirmek istedi... yok.. sonra ayaklarıma yatırıp sallamaya başladım ciyak ciyak.. pat babam geldi noldu niye ağlıyor diye.. yok bişey dedim gitti.. sonra eşim geldi o kucağına aldı ona gülücükler falan ben alıyorum kucağıma ciyak ciyak.. Allahım ne yapacağımı şaşaırdım öyle kötü oldum ki anlatamam... ebeveyn banyoya gidip ağladı ağladım geri döndüm.. yine ben aldım hafif mayışmıştı yatırdm dizlerime yine ağlamaya çalışıyor bu sefer annem girdi odaya ben de ona patladım.. yeter gelip durmayın tam uyutacağım dikkatini dağıtıyorunuz dedim.. neyseki biraz sonra uyudu ama emmedi..
Hani anne kokusu, niye oğlum böyle yapıyor ben çok üzülüyorum.. Tamam bütün gün anneanneyle ona alışık olması normal ama bana bu tepki niye..
İnananın şu anda şunları yazarken bile gözlerimden yaşlar süzülüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?