2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben varım canım.. üzgün ve süzgünüm.. niye bilmiyorum ama canım sıkkın olunca ilk buraya gelip sizinle paylaşmak istedim..

canım çok üzüldüm( benim yazıda tam ters zamanda olmuş ya özür dilerim(
lütfen aglama tabiki annesini biliyodur yavrun..
belki anneannesine fazla alışmıştır hep onu görüyosa..
moralini yüksek tut canım lütfen..
öpüyorum seni
üstteki yazımiçinde kusura bakma..inan yazdıgını görmeden yazdım(

Yok canım ne kusuru.. aksine burada olman ve bana cevap yazman çok iyi geldi inan.. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı..
Sağol..

Yok canım ne kusuru.. aksine burada olman ve bana cevap yazman çok iyi geldi inan.. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı..
Sağol..

Ah canım ya sen emmiyo yazmışsın bende emzirşyorum yazmışım faekında olmadan..kendimi çok kötü hissettim..umarım herşey yoluna girer tatlım..geçiici bir süreç olduguna eminm çünkü ben ve bir çok arkadaş dönem dönm yaşadık bunları..öpüyorum seni

Bende öyle olmasını umuyorum canım.. Üst dişlerimiz çıkacak belki de ondan yapıyor.. Belki de işe gidip onu bırakıyorum diye tepki gösteriyor.. off çok zor çok

Şimdi odasına gittim.. mışıl mışıl uyuyor.. emziği düşmüş. aldım kenara koydum.. oğlumu kokladım kokladım ipek saçlarından öptüm.. İyi geceler bitanem annen seni çok seviyor diye fısıldadım kulağına.. uyusa da o beni duyuyordur

YavrukediCIM zeynepCIN yesin sinemisCINI

Babyceren ben de evdeyken elimde telefonla cok emzirdim ama bugun ofiste Omer burnuma tuttugunde gozlerinin icine baka baka her dk koklaya koklaya oynamadim da forumda cok zaman gecirdim diye agladim
Kizlar ben oglumu cok mu ihmal ettim acaba?
Evdeki halimi biliyorsunuz cok sk giriyordum
Bazen o kendi kendine oynuyor ben hemen foruma giriyordum
Onunla da oynadim tabi ki ama daha da cok oynayabilirdim
Cok kotu hissettim bugun surekli wcye kacip agladim

DILBEREGE cnm sana tek diyecegim sabret
Tepkisi sana degil memeye
Sen alinca emzireceksin diye agliyor yoksa seni istememesi mumkun degil
Omer de bana yasatti aynisini kurban bayramiydi sanirim
Esimin memleketindeydik sut doldum tasiyorum cocuk emmiyor
Emzirecegim diye bana gelmiyor
Sagip sagip veriyorum kv kp yaninda garipsiyorlar
Ama gecti ve tekrar emmeye basladi
Emin ol gecici bir surec
Rahat ol her firsatta memeyi dayama agzina gerekiyorsa bir iki ogun atlasin ama inatlasip anne gogsunu aglama mekani olarak bagdastirmasin
Insallah duzelecek canim

BIYOLOGla konustum
Buraya cok zaman ayirip bagimli gibi olunca esine evine kizina zamani kalmadigindan bahsetti
Ben de evdeyken sanirim haddinden fazla caldim evin islerinden esimle gececek zamandan
Ya da ise basladim diye mi vicdan yapiyorum bilmiyorum ki
Sanki surekli burdaymisim da ne esime ne omere zaman ayirmamisim gibi suclu hissediyorum
Bu arada Asya ek gidaya alismis 4 kasiktan fazla yemezken 1kaseye gecmisler masallah kuzuma

belki dedigin gibi diştendir,belki büyüme atagı geçiriyodur..
belkide annesine naz yapıyodur akıllı bıdık..
sen üzme kendini eminin düzelecektir oglun...
eve geldiginde bol bol vakit geçir onunla ,eminim yapıyosundur..

İnşallah dediğin gibi olur canım

Bende öyle olmasını umuyorum canım.. Üst dişlerimiz çıkacak belki de ondan yapıyor.. Belki de işe gidip onu bırakıyorum diye tepki gösteriyor.. off çok zor çok

Cnm uzme kendini, inan bu gunlerde gecip gidicek, burda hemen hemen ayni sikintilarla karsilasan cok anne oldu..belli sure sonra hepsi normale donuyor..sizinkide oyledir cnm ..Bir bebek asla enne kokusunu unutmaz, belki biraz dargin olabilir ama bu yasta bu tepkiyi verebiliyorlar mi bilmiyorum...oyle olsa benimki her gun bana kuserdi herhalde cunku yemedigi zaman evde resmen savas oluyorda(
Umuyorum ki oglun en kisa zamanda eskisi gibi annesinin koynunda emiyor olur,

Vakit geçiriyorum tabiki canım ama 2 saat kadar ondan sonra uyuyor sabahları da uyanıyor ben işe gidene kadar 1 saat birlikte oluyoruz.. o bir saatte giyiniyorum süt sağıyorum vs vs hemencecik geçiyor zaman..
Geçecek biliyorum ama bu akşam çok üzüldüm.. içim acıdı resmen.. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın..

İnşallah meleğim.. Mahirimi öp kocaman :)

Cnm gecmis olsun, bana alerjik veya sicaktan olabilme ihtimaliymis gibi geldi..bu aralar ek gida verme isi gitgide yogunlasmis sekilde suruyor bu yuzden heran her sekilde bir tepki ile karsilasmak mumkun ..bencede Doktor a gostermen en iyi fikir olur, ne oldugunu anlamaniz ve o yonde hareket sizin icin en guzeli olucaktir,
Ayrica doktor sonrasi geri bildirimlerini bekliyoruz cnm, bende merak ettim dogrusu neyden olabilmis olmasina,,

annezeyno___canım benimde aslında bir kaç gündür bu konuya aklım takılmıştı..
yazman çok iyi oldu..bende bazen diyorum acaba buraya takılarak çocuklarımın
vaktindenmi çalıyorum
ben çok programcıyımdır..sabah uyanırız hemen kahvaltı yaparız sonra bulaşık,evi süpürürüm
ve toz alırım bunları yapmam 45 dak..sonra cerenle oynarız biraz..üstünü giydiririm
okula gider(saat 12)
sonra çağlanın yemegini yaparım ocaga koyarım çağlayı uyuturum..
çağla uyuyunca hemen pc ye:))1 saaten fazla kk da takılırım arada çamaşır varsa asar gelirim:)
çağla uyanır yemek yer oyun oynar..her emzirmek için oturdugumda kk yı açarım..
akşamda öyle devam ediyo..çağla memeye düşkün sürekli emziriyorum..
akşamları bazen eşim alır çocukları çocuk odasına geçer bende hemen pc ye:))
aslında bende gidip onlara katılabilirim ama buraya takılmayı tercih ediyorum
gecede çogu zaman takılıyorum buraya..

yani benimde bir kaç gündür düşüncem bu acaba daha azmı girsem:26:
çocuklarımla biraz daha zaman geçirsem:26:

ben yazmadığım halde bağımlılık yapıyor.sürekli okuyorum.bende daha az okuyabilirim mesela

Sizleri tanıdım ve iyiki de tanıdım,,merak ettigim bir sürü iyi kalpli arkadasım ve yeğenlerim oldu,,gurbet elde deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşarak büyütüyorum bebeğimi,sayenizde daha sık girip balkona daha az çıkıyorum,,kızımın uykusuzluğunu kafama daha az takiyorum ve yine sayenizde yapıyorum bunu,,annezeyneple Ömer'le yuz yuze tanıştım,,oh dedim bu forum güvenilir,kaliteli bir arkadasim daha oldu diye sevindim...samimiyetinize hep inandım ve inaniyorumda...coca cola gibisiniz,,bağımlılık dogru ama burda olmam icin birmiyon neden de sayabilirimŞimdi gidiyorum,,sabah bıcır bıcır donerim

Ne guzel soylemissin, tabiki herkesin yorumu bu konuda acik olmali ,dogal olanida o zaten..vicdan yapiyormusun diye sorcak olursaniz hayir malum 7/24 saat oglumla olmam zor..benimde buraya katilimlarim genelde gece oluyor, yani oglumun tum ihtiyaclarini giderdikten sonra..bazen gunduz girdigim oluyor oda genelde oglani uyutmak icin ayagimda sallarken ..yani olu zamanlarimda en azindan buraya gelerek kendim icin birseyler yapiyorum, aslinda oglum icin cogu sey ama yinede sanki burda sarj oldugumu hissediyorum ve bu yuzden benim burda gecirdigim zamanlar benim kendime ayirdigim zaman dilimleri olmakta...
Bebeklerimiz tabiki cok degerli ve cok kiymetliler..bizlerin canlari ama diyorumki ya burasi olmasaydi o zaman ben bu gurbet ellerinde cogu seyi nasil ogrenicektim veye ogrenmeye devam edicektim di mi..
Bazi arkadaslarimizin bagimlilik yapiyor bu yuzden giremiyecem veya girme saatlerini kisitliyacam seklinde yorumlara saygim sonsuz, hicbirsekilde yorum yapamam bu konuda ama en azindan kendi adima dusunlerimi paylasmak istedim..iyiki varsiniz, iyikide misafir oldugunuz evime..

canım nerelerdesin sen yaaa
nasılsın, okişim nasıl
yeni maceraları vardır, paylaş lütfen
özletme kendini tatlım
kudurukokişi ve seni kocaman öpüyorummm

Buralardayim canim ara ara bakiyorum ama cokta hevesim kalmadi yaaa oglen okis annenenene demeye basladive oglende anne enneee tarzinda birseyler soyluyor mutluluktan tekrar icime sokasim geliyor vallacok duygulandim ogleden sonra anneme gittim amcam ordaydi biyiklari var diye bizimki biraz korkuyor aslinda tamamen naz yapiyor ama iste yoksa babamizinda biyigi var yaniamcadan korkunca annene diye bana kaciyor resmen ustume tirmaniyor iyiyiz yani canim tesekkur ederim merak ettigin icin
Bugun esat kavsaginin assagisinda maxim gazinosu varyaaaa orda ceza yedim sinir oldum polis bide resim cekti indim arabadan rica ettim iki dk durcaktim bebegim var arabada bakicisina verecem gidecem dedim ama yemedineyse yedik cezayi yengemi bekliyordum amcamin hanimini dur dedim senin kizida alalim yoldan oda etlikte okuyor okulun onunde eczaneye girdim ilac alayim diye kapidan ciktim benim araba sarsildi salak bir kadin geri geri gelirken benim arabaya vurdunapiyonnnnn dememee kalmadi nasil korkmus eli ayagi titriyorbizde bisey ondada bisey yok hanfendi bir sey yok niye kiziyorsunuz ki kusura bakmayin dalgindim dedi dalginsan trafige cikma dedim bin taksiye git gidecegin yere dedim kormusun nasil geldin oyle dedim amannn neyse dedim yaaa vardir bundada bir hayirgunum boyle gecti iste canim can sıkintisi pesimi birakmiyor

Kolye isinden yirttin ya helal olsun, akillisin evelallah..Cnm sen ne yaparsan yap o kolye takilcak arkadas :))
actorculuk cok demek sende, yalanciktan aglamalar...Ceren zevkten dort kose oluyordur senin gibi bir annesi oldugu icin,bizi bile kose yapiyorsun onlari canli yayinda kesin guldurmekten karinlarina agri giriyordur...ehuehuehu

Ceza uzucu olmus gecmis olsun cnm,kaza icinde ayrica gecmis olsun, umarim tekrar yasamazsin bu aksilikleri cnm

Evet canım yaa gerçekten nasıl verdin o kiloları.. Bize de söyle bizde uygulayalııımm.. lütfeeeennn :)
Valla biraz dikkat ettîm ama cok da bişey yapmadım asıl olay şimdi baslıyo. Sıkılasma zamanııııııı :)

SEKERSIZYESILCAY tebrikler ohh gitmis kilolar,cok sukur benimde hamilelikte aldigim 35 kilodan sadece 1 kilom kaldi ama ben 5-6 kilo daha vemek istiyorum bakalim yavas yavas vercem ins.
35 mi 25 miii? Masallah sen de bendensin iyi vermişsin. Ben cok karamsardım. Nasıl gitcek diye ama cok sukur ohh dedim sonunda

1 kg süte yarım çay bardagı koyuyorum ben limonu. Ona göre hesapla cnm.
Mesleğe gelince; mimarım ben ve evet şantiye bildiğin inşaat sahasında çalıştım yıllarca... İnce işler kontrol ekibindeydim. Ama artık bölüm değiştirdim. Martta işe baslıyorum yeni görev yerimde hayırlısı bakalım...

Canım üzülme lütfen gecici bi sürec bu inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…