2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben varım canım.. üzgün ve süzgünüm.. niye bilmiyorum ama canım sıkkın olunca ilk buraya gelip sizinle paylaşmak istedim..
Okuyunca üzüldüm adına,senin çalışma sürecine alışacaktır.Fakat biraz daha zaman gerekiyor diyorlar hep,çünkü ben de şubatta başlayacağım bakalım kızımla neler yaşayacağız...

Katılıyorum sana.En azından ben gündüz çoğunlukla kızıma yoğunlaşırım,uyuttuktan sonra kalan işlerimi hallederim.İşim yoksa eğer uğrarım buraya,gece zaten mutlaka gelirim e malum süt sağıyorum pc başında,şimdi olduğu gibi.

Son düzenleme:
Günaydın annecikler... Daha kimse gelmemiş bıralara... Haftasonu sessizliği hakim şimdilik hoşçakalım. Bî uğrayalım dedîk. Annem geldi çok şükür pek bakamıyorum ama buralardauım. Öptüm

Hayırlı günler arkadaşlar,
Çok uzun zamandır sizi takip edemiyorum.
Geçmişide okuyamadım. Kim bilir ne faydalı bilgileri kaçırmışımdır. Fırsat buldukça okumaya çalışacağım.
Bebek yetiştirme konusunda siz benim baş ucu kitabım gibisiniz. Hepinizi selamlıyorum.

Arkadaşlar bebeğimin iki dişi çıktı. Tabi çıkan kadar geceleri perişan olmuştuk.
10 gündür iyi sayılırdık. Şimdi yine başladı ağlayarak uyanmlarımız.
Siz diş jeli kullanıyormusunuz.
Kullanıyorsanız ismi nedir. Faydası oldu mu?

günaydın sevgili anne arkadaşlarımm

hepimize güzel ve musmutlu bir gün diliyorumm ve geçmişe gidiyorummm

Günaydın canlarım,güzel geçecek bir gün diliyorum hepimize

Bizim burun tıkanıklığımız devam ediyor,,bugun de butun aile kayınpederlerde toplanıcaz,,
cocugu kalabalık ortama sokmak istemiyorum,,malum Mira'nın sadece 8 tane amca çocuğu var ama eşim sabah lafını bile ettirmedi İşin içinde ailesi olunca çok katı oluyor,,sanki ben çocuğumu esirgiyorum ama anlamıyor çocuk daha da hastalanabilir sonuçta...

Dilberege canım moralini bozma,geçici bir durum diye düşün,,küçük akıllı bıdıklarımız neler yapmıyor ki bize...Bu da onlardan biri diye düşün canım,,daha doğrusu iyi düşün iyi olsun inşallah
Mybabylove: Geçmiş olsun canım,,sadaka çıkar bence,kızımızın ve ailenin keyfi yerindeyse sorun yok
Şekersizyeşilçay: Annen gelmiş hoş gelmiş,,oooh ne güzel seni de rahat ettirir kısa bi süre de olsa,,ben diyorumki acilen tanışalım annelerimizle de,yanlış hatırlamıyorsam senin annen bana yakın,benimki sana Arada değişiriz anneleri,,benimki koşar gelir sana hemen"uyu kızım rahat et biraz"der
TatlıCadı: Tarık Bugra nasıl oldu?Sen nasılsın? Arada ses ver bize emi
Bütün dualarınızın gerçek olması temennimle,,hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlar...

Günaydın güzel anneler.Merak etmeyin bugece hepimiz için dua edicem yine yürekten .Mutlu anne foto yükledim bi kaç tane ayrıca dün eşimle keçe almaya gittik.İlk mahsülümü verdim bir uğur böceğim hazır bile birazdan çekip onu da ekleyecem.

Günaydın arkadaşlar,,
Kandiliniz mübarek olsun... Bu mübarek günde bol bol dua edeceğim.. Oğlum akşam eve gidince annesini mucuk mucuk emsin inşallah..

Sanırım bu huysuzluğu biraz da dişlerden.. Alt dişleri çıkarken hiç sıkıntı yaşamadık ama üst dişlerde çok mızmız.. çorbalarını kahvaltısını da yemek istemiyor.. iştahı yok yani.. Allahım inşallah en kısa zamanda normale döner.

arkadaşlarım ve kızımın arkadaşları hepinize günaydıınnn
kandilinizi kutluyor ve dularınızın kabul olmasını diliyorum Rabbimden amin

selam kader arkadaşım biraz daha toparlandım iyi hissediyorum kendimi
sen nasılsın? aynı gün işe başlamıştık senle, ben uzun bir ara verdim tekrar başlicam
cool sinemisimiz nasıl, öperim onu

çok teşekkür ederiz teyzesi sinemis çok şükür iyi önce Allah a sonra annanesine emanet birlikte takılıyorlar minik kuzumla
yeni fotolarını ekleyeceğim fırsat bulursam iyi olmana sevindim canım inşallah birdaha uğramaz hastalıklar
minik şekerimşerbetim şimal iyi mi öpüyorum bende kuzucuğu

O ne kaslarmis oyle onunu gormene bile etki ediyormus :)) allah ne etmesin cok guldum yaa, bence arada bir model ver yazik hepsine ziyan etme sekerim ...

aslında kızımın kaşları benden çok ama uzun zaman almayınca bi şekilsizlik bir tuhaflık neyseki geçti aldırınca

canım birçok arkadaşım cevap vermiş hepsine katılıyorum kesinlikle meme ile ilgili
senin ile ilgili değil sakın böyle düşünüp üzme kendini sütün etkilenmesin
bencede kucağına aldığında meme verme bir süre

yaşşşaa kız mutluanne forumumuz ve bağlılığımız ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi

günaydın sevgili anne arkadaşlarımm

hepimize güzel ve musmutlu bir gün diliyorumm ve geçmişe gidiyorummm

günaydııınnn canımmmm

herkese kocaman günaydın..yine haftayı yarıladık valla cumaya az kaldı:))

dilberege, cnm yazdıklarının nerdeyse aynılarını bende yaşıyorum...kızım babasına dedesine annanesine çıldırıyor..bendende kaçıyor...
ama bence nazları bize geçiyor ondan öle yapıolar..çünkü biz zorla meme emziriyoruz,zorla yemek yediriyoruz,hiç sevmedikleri şeyi yaparak ağlata ağlata burunlarını temizliyoruz..oyüzden bu şekilde davranıyolar bence..ama aslında bizi çooook seviyolar..sende üzme cnm kendini geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum...

şekersizyeşilçay...cnm günde 5 bardak yeşilçay içen biri olarak herseferinde aklımdasın hayatım...
benim eşimde mimar işiniz zor be güzelim...ayrıca izmitte okudum süreklide geliriz izmite..sen neresindesin tatlım izmitin.....
veee kocaman alkışlıyorum seni gitmiş kilolar..benim daha var (

Bugün çok mutluyum niye mi?
Sabah 7.30 da eşimin çalar saati çalmaya başladı. İkimiz de bir anda yataktan fırlayıverdik. Saate baktıkolduk. Hava aydınlanmış ve beste'de tık yok. Sonra hemen yatağına baktık mışıl mışıl uyuyo. O kadar sese rağmen hala uyumasına pess dedim. Biz tabi hala şoktayız Sonra kalktım kahvaltı hazırladım saat 8 de beste hanım uyandı(Meleğim duaların kabul oldu şekerim)
Böyle devam eder mi bilmiyorum ama 1 gün bile olması beni mutlu etmeye yetti.
Geç uyanınca tabi uyku saati de sarktı. Şimdi kızımla oynamaya gidiyorum şekerler uyuyunca görüşürüz öptüm hepinizi

Ben hala küs olduğumumdan eklemiyorum inadına...Bu arada eşim peşimden koşuyor yalvar yakar af diliyor,elinde de hediyesi(hediyenin ne olduğunu da biliyorum)Biraz daha sürünsün herifcik...:

canım ben hayatta bukadar daynamam küslüğe, bizimki en fazla yarım saat sürer sonra ikimizde yelkenler suyaa bugün kandil bak hadı artık barışınn şekerimmm

canım evet organik konusunda çok ciddi şekilde titizim çünküintteki araştırmaların aynısını, bir arkadaşımızın kerdeşi tıp öğrencisi ve deneylerinde onlarda görmüşki sürekş, organik beslenen bir bebeğin idrarında neredeyse hiç böcek ilacı çıkmazken organik olmayan sebze meyveyle beslenen bebeklerin idrarında böcek ilacı çıkmış düşünebiliyormusun, oyüzden organik diye aldığım bir tane bile meyce yada sebze gerçekten zirai ilaçlardan arınmış olsun kardır gözüyle bakıyorum ben kendimce, organik patates ve soğanıda pazardan buluyorum canım kök sebzelerin organik olması çok çok daha önemli biliyorsundur kesin ve tadıda kokusuda çok çok farklı ve güzel gerçekten güvenerek yediriyorum kuzuma tavuğuda organik alıyorum buradan bulabiliyoruz ve helal kesim olduğuna inanmak istiyoruz! senin orda hem helal kesim hemde organik bulman zor olabilir haklısın bu noktada tabi en doğru kararı sen verirsin canım ama bu tavuk işi çok moral bozucu bol antibiyotik verilmiş bir tavuktan ne fayda gelirki insana hiç yemese daha iyi bence, of off bak yine daldım bu konulara valla girince kendimi kaybediyorum çünkü ne çok zararlıyla başbaşayız şu dünyada oyüzden kendimce elimden gelenin en iyisi yapıp gerisinide allaha bırakıp tevekkül ediyorum canım allah yavrularımıza hep ve daima önce sağlık versin inşş seni ve mahirimi kocaman öpüyorumm

buarada meleğim, canım ben 1 lt süte yarım limon şeklinde yapıyorum ki sende küçük bir cezveye 7-8 damla limon usyula kestirebilirsin canım,buarada her sabah 2 tatlı kaşığı penir yiuor zeyno bu durumda 1 lt sütten yaptığım peynir 5-6 gün yetiyor ve dolapta çok rahat saklanıyor bu sürede canım bence bir dene sende daha pratik oluyor şekerimm

öyle deme o hevesin geri gelsin buralar sensiz ve okiş'siz olmaz canım
okiş'e maşallah annenene diyen dillerini yesinler benim kızımda nannanne diyor biz kopuyoruz tabi
biz maksim gazinosunun paralelindedki sokakta oturuyoruz, orada trafik polisi mi varmış hiç dikkat etmemişim:26:
Allah kazalardan esirgesin canım, üstüste gelmiş biraz ama sıkma canını
canım sana bişey sorcam hani sen yazmıştın ya okiş'in cildi kızarıyor diye ya da kuruyor diye
herhangi bir krem aldın mı?
mustela için iyi diyorlar bende kızımın cildi kuru ve kızarmaya başladığı için kullanmak istiyorum
ama bu kremin çok çeşidi varmış
hangisini almalıyım evde olduğum için eşim alacak ama onunda bir bilgisi yok

Planner bak şu avatarındaki sürekli değiştirdiğin resimler beni çok fena taciz ediyor,,ağzımı sulandırıyor
Yerim ben onu,,bağıra bağıra severim kesin korkar benden,,bizimki alıştı Zeyno'yu da alıştırırım çığlıklarıma
Avrupa yakasındayız diyorum,,,bi köprü var aramızda diyorum,,geçelim görüşelim artık da ben şu kızı bi doya doya koklayayım

Yaptığım ilk uğur böceğini ekledim güzel anneler.Çok iyi olmadı ama ona baktıkça eksiklerimi anlıyorum bi daha ki daha güzel olacak inşallah.

canım inan seni çok iyi anlıyorum çalışan anneler olarak kuzularımız ona bakan kişiye daha çok alışıyor malesef ama geçici bir süreçtir emme problemeide üzülme canım herşey yoluna girer arada böyle sapmalar oluyor hepimizde, güzel ve mutlu haberler vermen dileğiylee, öpüyorumm sizi minnoşunlaaa

canım açıkçası ben sürekli evde olduğum zamanlarda bilg bile zor açıyordum çünkü vakit kalmıyordu ama hepsini birada becerebilen arkadaşlara imreniyorum gerçekten ben çok beceriksizim bu konuda galiba, üstelik bilg başındayken zeyno napıyor olur mesela hiç fikrim yok, zaten biz çalışan anneler akşama kadar bilg başında olduğumuzdan çok kolay forumda zaman geçirmek ama haftasonu yada akşamları bizim evde bilg açılmaz bile laptop bile ortada duru ama kapalıdır çünkü gerçekten eşim ve zeynodan bilg a dokunmaya bile zaman kalmıyor, ancak akşamları zeyno uyuduktan sonra bilg açabilecek vaktim olur oda zaten sabah işe gideceğimden açmam yani üstelik eşimle yanyana uzanmak varken dimi amaaa velhasıl her fikre saygılıyım bende veee hem ev hem bebek hem kesintisiz forumda olabilen arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorummmm ve alkışlıyorummm

an....

yani benimde bir kaç gündür düşüncem bu acaba daha azmı girsem:26:
çocuklarımla biraz daha zaman geçirsem:26:

şekerim valla sendeki bu enerji herşeye yeter canım benim, programlıyım diyorsun ahh ahhh o bendede olsa keşke biraz, ben herşeyi yaya yaya yaparım hiç acelesizz, tadını çıkara çıkara, oyüzden herşeye birden yetişemem hiçbirzaman enerjikmi değilim acaba yaa:26:

ohhh süper olmuşş canım devamı gelsin inş sabahları mışıl mışıl uyusun bestecikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…