cigerim yengi gördüm daha mesajınıne olsun biraz yogundum böyün :))
nanca zamandır bi arkadaşım gemeyikti o geldi anca ondan ugraştım:))
sonra kalktı getti allah seni inandırsın kafa bırakmadı bende:))
senide ihmal ettim kele cigerim:)öpom seni
hemen bakıyorum ugur böceklerine:)) şeker topagım benimmm
Emme kele ciğerim bunca mı uzatılır bu ara.Özlüyok napak arada cekkka de gerisin geri get nedosan et.
çok yüz vermecin bele avratlara.Neyse artık bişe deme sen genede kene elleme.Bende kocaman öptümmm.
Güzeller güzeli anne.
canlarım nece konuşuyonuz siz bakem?anlamadı ben.bu türkçe mealini yazın anlamak istiyorum.
Emme kele ciğerim bunca mı uzatılır bu ara.Özlüyok napak arada cekkka de gerisin geri get nedosan et.
çok yüz vermecin bele avratlara.Neyse artık bişe deme sen genede kene elleme.Bende kocaman öptümmm.
Güzeller güzeli anne.
canlarım nece konuşuyonuz siz bakem?anlamadı ben.bu türkçe mealini yazın anlamak istiyorum.
günaydın herkseee
güzel bir gün olsun inş hepimiz için, bir cumaya daha kavuştuk yaşasınnhepimize hayırlı cumalar olsunn
kızlar valla bende anlamadım..kele, cekka, nedosan et, kene.... nediyosunuz siz avratlar:))
iyi sabahlar arkadaşlar:124::124::124:
umarım keyifler yerindedir
babyceren;sesini duyamadım ama gece gece kulağım çınladıAnladım hemen
annezeynep;sizde mi küstünüz,,bende çok fena tripteyim eşimearamızda kalsın,,uyuz oluyorum şu aralar
Kızımın ağzı çeşme gibi oldu,yine çok akmaya başladı suları,emeklemede de bir anda uzmanlaştı,,her geçen gün dengesini daha iyi sağlıyor,,
bi de şu tutunup kalkmaya çalışmalar olmasabeni benden alıyo azmi yüreğim ağzımda tabi sürekli...
Bizden haberler böyle teyzeleri.. Umarım bebişlerin keyifleri yerindedir.
Tatlı Cadı; seni gerçekten çok merak ediyorum,bi ses ver,Tarık Buğra'dan bi haber ver bize canım
Mybabylove;Şekerim ya yoksun?ya da karşılaşamıyorum seninle de?
Turuncu; Tatil iyi geçiyordur inşallah,Kayra'yı benim için öp olur mu
Herkese hayırlı cumalar diliyorum
evvvettt yaşasın geliyor h.sonu inş. güzel bir hafta sonu olur.bugün heryerimin tutulmasına rağmen(gece kız ayağımda oturarark uyuduğumdan) yine de enerjiğim.
müzik ruhun gıdası diyorlar.benim için de öyle ee madem diyet yapıyorum bişey yemiyorum.bende müzik dinliyorum.Hande yener "HASTA".hASTAYIM BU ŞARKIYA.Tam bize ve ailemize göre
günaydın güzel annem,mutlu annemmmm....şu kocalarr niye sizin gibi mikemmel anaların canını sıkıyorlar.Oklavayı alıp gelicem bakk..Çünkü seni seviyorum...
tatlıcadı,turuncu,mybabylove bende merak ediyorum ayrıca uzun zamandır gelmeyen arkidişlerimiz de var.isimlerini bir ara tek tek yazacağım.mesela berrum nerdeeeee?güzel kızı napıyor çok merak ediyorum.
artı bizim yeni hamişlerimiz nerde nasıllar napıyorlar hamilelikleri nasıl geçiyor?
annezeynep ne yaptın yine kocanapardon canım yanlış oldu ne yaptı yine kocan sana
niye küstünüz:18:
valla bu erkeklerin kullanma klavuzu olsa iyi olurdu anlamak çok zor onları
mutluanne__okuyomusun,uyuyomusun,sesimi duyuyomusun
şekersiyeşilçay__
beykoz__ne yaptıgını biliyorum
kızlar siz benim evime kameramı koydunuz
nedenkiniyeki naaptınızkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?