2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

:d Ben ben ben hamileyim.Çok şükür güzel sadece bel ağrılarım uyutmuyor o kadar ona da katlanmaya değer Nasıl aldım üstüme ama

CNM senin hamiş olduğunu biliyom ben pıtırcığım kızmız olacak,adı gönül alacak.senin haberin yok şimdi bizimle birlikte doğuran arkadaşlardan 2'si yeniden hamile kaldı onları diyom ben...

Sen gelll canım gelll,,ben oklavayı evden veririm sana,,taşıma yorulma
Ben regl olucam karnım ağrıyo,üstüme gelme diyorum,,adam benden önce regl oluyoBi kapris bi kapris
Prof. olucak sanırım sürekli çalışıyo evde,,gel çocuğa bak bi 10dk. yokBende kızı koydum çalışma odasına yanına,,kıyamet koptu
10.dk tutucaksın sonuçta dimi!!Bende protesto ettim,,kahvaltı hazırlamıyorum 2 gündür,,aç gezsin dicem ama kesin brunch bile yapmıştır benden sonra
Tabi gece de daha büyük ceza veriyorum

günaydııınnnn

cuma bugunnn yuppii

bugun kızım 06:00 da uyandı bir türlü uyutamadık
benimle oynayın diyo
bende, benimle oynama söyledim sana şansını zorlama dedim ama cıks dinlemedi

nagişcim ve diğer arkidişlerim yüzünüzde azıcıkta olsa tebessume sebep olduysam ne mutlu bana..en yakın zamnda yeni emziğimle resmimi sizlerle paylaşııcam canlar..öpüldünüz..

evet evet evet görmek isteriz isteriz!!!

eminim hepinizi gülümsettin güzel yüzlü arkaddaşımmmm.sağol varol

Evet o güzel aile bizi çok güzel temsil ediyor.

aaaaa baksın bir 10 dkcık.valla ben veriyorum kızı gerekirse.2 gece önce uyku başıma vurdu artık iyice.günlerdir uyumamışım nerdeyse.kaldırdım bizimkini uykudan sabahın 4'ü. al bakim dedim şimdi sıra sende bende biraz uyuyayım.kuzu kuzu kalktı aldı valla salladı ilgilendi.bir gece sonra da o geç saatlere kadar ayağında salladı.ben uyumusum bu sefer de o beni kaldırdı.şimdi sıra sende diye.kinci midir nedir benim adam anlamadım ben ya

CNM senin hamiş olduğunu biliyom ben pıtırcığım kızmız olacak,adı gönül alacak.senin haberin yok şimdi bizimle birlikte doğuran arkadaşlardan 2'si yeniden hamile kaldı onları diyom ben...

Benden bahsetmediğini biliyordum aslında esprik yaptım maşallah demek ikinci kez hamile kaldılar Allah hayırlısıyla kurtarsın inş.

ilkim,mutluanne,beykoz kopardınız beni yine.

ya arkadaş maşallah muhabbetinize zeval gelmesin beykoz ama sizin partilerin sıklığı nedir?maliyetli olmuyor inş. şekerim

sudan ucuz hayatım bu partide hiçbişeye gerek yok çin işi japon işi bunu bilen 2kişi 1erkek 1dişi

partide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem

hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
Ay bunu okuyunca kahkaha attım beste gözünü açtı neyseki geri daldı uyanınca gelir sallarsın ayağında teyzesi.
Ayy alemsin sen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…