:d Ben ben ben hamileyim.Çok şükür güzel sadece bel ağrılarım uyutmuyor o kadar ona da katlanmaya değerNasıl aldım üstüme ama
günaydın güzel annem,mutlu annemmmm....şu kocalarr niye sizin gibi mikemmel anaların canını sıkıyorlar.Oklavayı alıp gelicem bakk..Çünkü seni seviyorum...
tatlıcadı,turuncu,mybabylove bende merak ediyorum ayrıca uzun zamandır gelmeyen arkidişlerimiz de var.isimlerini bir ara tek tek yazacağım.mesela berrum nerdeeeee?güzel kızı napıyor çok merak ediyorum.
artı bizim yeni hamişlerimiz nerde nasıllar napıyorlar hamilelikleri nasıl geçiyor?
regl bitti partisi yaptık
nagişcim ve diğer arkidişlerim yüzünüzde azıcıkta olsa tebessume sebep olduysam ne mutlu bana..en yakın zamnda yeni emziğimle resmimi sizlerle paylaşııcam canlar..öpüldünüz..
Partide neler yapılıyor şekerim ayrıntıları verebilir misin?
günaydııınnnn
cuma bugunnn yuppii
bugun kızım 06:00 da uyandıbir türlü uyutamadık
benimle oynayın diyo
bende, benimle oynama söyledim sana şansını zorlama dedim ama cıks dinlemedi
regl bitti partisi yaptık
ZADACAN itirafına koptumbenim eniştem de 6 yaşına kadar emmiş bu yüzden seninki erken sayılabilir şekerim .
MUTLU ANNE miranın çorabı çok tatlı aynı kendisi gibi.
BABYCEREN-ELİF_344 ben Antakyalıların şivesine bayılırım.(Antakyanın güzel kızı gülistaaaan gülistan(Yalan Dünya))
PINARDA beste de bu ara kusuyo öle çok fazla yemek de vermiyorum ama anlamadım. Böyle böyle büyüyolar işte inşallah düzelmiştir.
MELEĞİM canım ben de sabah girdiğimde akşam meleğim kesin foruma girmiştir diyorum ve zevkle okuyorum yazdıklarını. Senin yerine ben haykırıyorum şekerim Günaydııııııııııııııııııııın
EDACK beni arkadaş olarak ekleyebilirsin şekerim
ÇALIŞAN ANNECİKLER bi hafta sonuna daha geldik gözünüz aydınbebeciklerinizle bol bol güzel zamanlar geçirirsiniz inşallah
Kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyo ya yoksa bana mı öyle geliyor?
Hepinizi öptüm şekerler
Sen gelll canım gelll,,ben oklavayı evden veririm sana,,taşıma yorulma
Ben regl olucam karnım ağrıyo,üstüme gelme diyorum,,adam benden önce regl oluyoBi kapris bi kapris
Prof. olucak sanırım sürekli çalışıyo evde,,gel çocuğa bak bi 10dk. yokBende kızı koydum çalışma odasına yanına,,kıyamet koptu
10.dk tutucaksın sonuçta dimi!!Bende protesto ettim,,kahvaltı hazırlamıyorum 2 gündür,,aç gezsin dicem ama kesin brunch bile yapmıştır benden sonra
Tabi gece de daha büyük ceza veriyorum
CNM senin hamiş olduğunu biliyom ben pıtırcığım kızmız olacak,adı gönül alacak.senin haberin yok şimdi bizimle birlikte doğuran arkadaşlardan 2'si yeniden hamile kaldı onları diyom ben...
Özel bir süsleme falan var mı beykozcum
Işıklandırmada falan renkler nedir
ilkim,mutluanne,beykoz kopardınız beni yine.
ya arkadaş maşallah muhabbetinize zeval gelmesin beykoz ama sizin partilerin sıklığı nedir?maliyetli olmuyor inş. şekerim
partide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem
Özel bir süsleme falan var mı beykozcum
Işıklandırmada falan renkler nedir
özel süs sadece ta.ga ve ısıkta bildigin gece lambası biz bu ara ufoda kulanıyoruzzz
özel süs sadece ta.ga renkte siyah malum incce degiliz artık los ısık ve ısıkta bildigin gece lambası biz bu ara ufoda kulanıyoruzzz
HAHAHAHAHayırlı olsun dileklerimi iletiyorum .Accık daha uysaydın iyiydi bence dinlenmek güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?