2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cuma cuma yine koptum,,işin kötüsü ben kopunca kolay birleştirilemiyorum Herkes kısa bir süre de olsa ufoyla ısındı,,odayı loş yaptı dimi
Acilen toplu tövbe duası yaptırsın biri

canım hiç aklına abdest falan getirmezsen daha kolay olur zaten yapınca sürünerekte olsa gidip abdest alcan benim altımıza yaymalık aldıgım polar ince battaniye var ikeadan aldıgım onu yayıp sonra atıyorum kirlilere yıkanıyor hemende kuruyor
canım albümüme bak senin yaptıgını yaptık olmusmu

Son düzenleme:
ya kızlar hakketen, muhabbetleriniz yıkılıyor yani, sabah sabahh ne enerjiksiniz hee

Enerjikiz tabi,,bebişler hep sağlıklı olsun,kocişlerde hep huzur verse daha da enerjik olucaz inşallah,,hiç sevmem zaten gazı kaçmış gazoz gibi hatunları,,
sizi de o yüzden çok seviyorum

BEYKOZ sağ olsun hep o kudurttu bizi

partide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem

beykozcum cnm iyi sizin partiler ucuzmuş...bizim partiler pahalıya geliyo valla..

babydoll,topuklu ayakkabı,jartiyer,oje, makyaj olmazsa olmazı bizim adamın valla ppartiye gider gibi hazırlanıyorum..ee herseferinde aynı kıyafetlerde olmuyo masraflı oluyo yani:)))

sırf bu yüzden bazen yok istemiyom kalsın diorum

Kız bu ne Sonunda da: "zen var iztiyor duş,,verecek 100dolar daha" mı diyosun fantezikar arkadaşım benim

zadacım eskiden öyleydi şimdi pörsüdüm ne giysem aynı duruyor bende kasmıyorum giymiyorum artık sadece t.nga onuda giyiyim artık zayıflayınca tekrar giyinirim ilkimcim kırmızıyı cok seviyorum gercekten cogunlukla onuda kullanıyorum ah su sarkık göbüşüm yokmu yercekimine gıcık oluyorum ikizlerde yercekimine karsı koyamıorlar

Mayıs Anneleri Kudurdu

Kız bu ne Sonunda da: "zen var iztiyor duş,,verecek 100dolar daha" mı diyosun fantezikar arkadaşım benim

allah iyiliğini versin kız güldürme beni müdürüm tam karşımda oturuyor...deli diyecek kendi kendine gülüyor

bu repliği bidahaki partide kullanıyım cnm beğendim:)))

sen ne giysen yakışır kız..sexi hatun seni...

Mayıs Anneleri Kudurdu

anam aksam mayıs annelerinın hepsinde parti var gibi geliyor...

Enerjikiz tabi,,bebişler hep sağlıklı olsun,kocişlerde hep huzur verse daha da enerjik olucaz inşallah,,hiç sevmem zaten gazı kaçmış gazoz gibi hatunları,,
sizi de o yüzden çok seviyorum

hımmmm fazla gaza gelmeyelim arkadaşlar cuma cumaaa neyseki haftasonu geldi, küs olanlarda barışır akşama artık bunun üstünee

Hayırlı olsun canım oğluşunun karnesi. Bizimkiler de büyüyüp karne alacaklar mı ya çok uzak geliyo bana.
Kızımın da başı çok terliyo özellikle emerken.

bende buyuk oglum ıcın yanı seyı dedım nsanda 5 olacak kucukte 9 aylık olacak subatta

zaman hızla akı p gıdıyor ınan

regl bitti partisi yaptık

Partide neler yapılıyor şekerim ayrıntıları verebilir misin?

Özel bir süsleme falan var mı beykozcum
Işıklandırmada falan renkler nedir

partide ne giycem derdi yok karsılıklı hediyeleştik ay agzımı bozdurcaksınız atcaklar topikten ben bir gün gidersem zaten uckurumdan gitcem

sudan ucuz hayatım bu partide hiçbişeye gerek yok çin işi japon işi bunu bilen 2kişi 1erkek 1dişi

özel süs sadece ta.ga renkte siyah malum incce degiliz artık los ısık ve ısıkta bildigin gece lambası biz bu ara ufoda kulanıyoruzzz

Ufo'mu:111: Ne amaçla ufo kullandığınızı öğrenebilir miyim canım,çok merak ettim

arada mola olunca bir taraflarımız donmasın diye bide los ısık yapıyor güzel oluyor ama

Benimki bana hep aynı şarkıyı söylüyor kayahandan : Heeep karanlık,,heeep karanlık,,yeter artık yeter
Dur barışınca bende ufoyu bi getiiim odaya

Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam kızlar Gülmiyim diye kendimi sıkarken pırt yapmaktan korkuyorum

Cuma cuma yine koptum,,işin kötüsü ben kopunca kolay birleştirilemiyorum Herkes kısa bir süre de olsa ufoyla ısındı,,odayı loş yaptı dimi
Acilen toplu tövbe duası yaptırsın biri

BEYKOZ sağ olsun hep o kudurttu bizi

Mayıs Anneleri Kudurdu

müdür uyanmak üzere,,bende kaçtım,sallar uyutur gelirim yine

Zillosssss Mayis Anneriiiiii,hemen bizim eve gelip Masal hanimi yeniden uyutuyorsunuz,kikir kikir gulmem kahkahayla sonuclaninca kizim uyandi Ya siz ne kuduruksunuz boyle ama olmuyor ki,ufo tamam,gece lambasi tamam,camasir gecelik tamam,lazer,rofle tamam,eeeeee ne duruyorum,eeeee ne yapayim,gerisi ancak kocam yok ama, kocam yok ama kocam yok ama olabilir.Sssss nasil ki disarda aclar varken evinizde huzurla yemek yemememiz lazimsa herkes cicegin esi yok deyip akilli dursun bakimmm Neyse kiyamam size hadi hadi salin gitsin sizleri cooooooook seviyorum vallahi moralim cok bozuktu,uzaktada olsa esime kusmustum, hem yanimda olmayinca cezada veemiyorum bana morel oldunuz sabah sabah cok guldurdunuz,bugun butun dilekleriniz kabul olsun insallah.

ANNEZEYNEP, uzaktan nasil ceza verilir csnim bir yol goste su arkadasina hastayim senin cezalarinamalum regl hadim falan etkilemiyor uzaktan,cok tatlisin ya seviyorum sizi

arada mola olunca bir taraflarımız donmasın diye bide los ısık yapıyor güzel oluyor ama

YAAAA SÜPERSİNİZ HEPİNİZ

sabahtan beri okuyup okuyup değerli gibi gülüyorum Alllaamm yaaa sen libodumuzu enerjimizi herdaim yüksek tut
beykozz ya seni örnek alıyorum bende zeynep gibi bazen pes ediyorum sonra tekrar aklıma sen geliyorsunnn
mutlu anne yorumlamalarınaaaa oldumm

Arada bakıyorum okuyorum yazacagım oglan fırsat vermıyor bu sefer dırek gecmışı okumadan yazdım..

anaokul karnelerı guzel yaa

bu arada hatırlaman guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…