2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm aşağıdakiler gibi gece kıyafetleri bunlar haricinde tavşankız kıyafeti olur,hizmetçi kıyafeti olur ben bir genelleme yaptım babydoll diye

hejarı çağıralım o yaptırsın.aha aha ahahahhahhhhhhha

rusça çağrışımına koptum hanımefendi.zadayı bunları söylerken düşündüm de

ay çok yaşayın emiiii?

düşün cnm düşün sölerim daha neler söylerim 100 dolarımıda alırım
mutlu anne bak eşim hiç hoşlanmıycak bu 100 dolar olayına aklıma soktun..

akıllı kızımız bol gülen yüzlü bir karnıbahar getirir bence annesi

bu kızın parodilerine bayılıyorum ben ya.valla yanımda olsa gıdıklaya gıdıklaya ısıracam onu.çok tatlı maşallah

bu arada çağla daha iyi değil mi cnm?

bizde parodi çok canımısır teyzesi ısır serbestçağla çok iyi canım
mışıl mışıl uyuyo bende kendimi kk ya attım içim açıldı..
yaren nur da kahkaha atmış oyy oyy canım benim ne tatlı olmuştur

kız ben bunları biliyorum ama babydoll dendiğini bilmiyordum.transparan çamaşır,gecelik ne dersen iştebende de var ama doğumdan sonra 2 yada 3 defa giydim.pek yakışmıyorlar malum koca bir göbek var artıkmaksat değişiklik olsun

bu arada cnm sakın eşine 100 $ konusunu açma, soluğu ya karakolda ya hastanede alırsınız

zada__bir babyceren olarak benimde babydoll a ihtiyacım oldugunu anladım
teşekkür ederim canım..
ne kadar düz ne kadar sadeymişim ben
yarın ilk iş sakkaroma ya gidip babydoll alcam

amanın bunlar ney napıonuz böle sexsi şeylerle bakım

iyi günler olsun mayıs anneleri ve datluları

tavşana mama yediriom şu anda annemlerde hemde pc bakıom yemio tavşan kılıklı mama hariç her şeyi yiyo önlük ,kablo ,battaniye ,terlik

Son düzenleme:

gerçekten sizde parodi çok.hergün bir muhabbet.ama çok hoş valla. çağlaya sevindim inş. yaklaşmaz bir daha hastalık kuzuya.

yaren nur normalde neşelidir.kahkahaları boldur güldürmeyi başarabilene.en çok da bana kahkaha atar hatta ve babası kıskanır.bu kız sana daha çok gülüyor, daha çok kahkaha atıyor diye.ama gel gör ki 15 gündür çocuğumun neşesinden eser kalmamıştı.çok şükür gülüyor şimdi.heyecanlı hali yeniden geldi...

kız ne yapılır böyle şöylerle bilmiyonmu
tavşanı nasıl yaptınız hatırlamıyonmu
demek tavşan mama yemiyo,ben yerim onu o tavşanı o zaman.
datlumm:))

Fazla gaza gelmeyın ıkı cocuklu bırı olrak soylıyorum ıkı cocuk buyutmek zor ..hemen ıkıncıler gelmesın...

Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.

Hakim üzülmüş, "Yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...

"Yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik.

Fazla gaza gelmeyın ıkı cocuklu bırı olrak soylıyorum ıkı cocuk buyutmek zor ..hemen ıkıncıler gelmesın...

evet sana katılıyorum 2 çocuk büyütmek çok zor ama ben artık alıştım..fazla etkilemiyo beni..
hiç yardım edenim yok tek başıma büyütüyorum eşimde sagolsun çok yardımcı..
ilk zamanlar çok kötüydüm hiçbir şeye yetişemiyodum ama ufaklık biraz büyüdü ablasıyla oynuyolar
çok hoşuma gidiyo..

sende durumlar nasıl canım..2 oğlun vardı heralde?

kız ne yapılır böyle şöylerle bilmiyonmu
tavşanı nasıl yaptınız hatırlamıyonmu
demek tavşan mama yemiyo,ben yerim onu o tavşanı o zaman.
datlumm:))

valla biliosamda bayadır unuttum böle cicilerim var ama yerini bile unuttum tavşan doğalı

nasıl yaptımı hatırlamıom sankim tam hatırlatma çalışırken eşim tavşanım yataktan başını kaldırıp hoppppp napyonuz orda der gibi bakıo

yemio zilli ama emiyo ya fazla takmıyom hasta olmasında az yesin varsın

gel ye tavşanı yahnisi çok güsel olur diolar

kıs nerden bulyon böle şeyleri

biangel_kujum, BabyCeren+, mutlu_anne+, kibela24, yavrukedii, ZADA+, anneZEYNEP+, beykoz+

gene kalabalık bir gün yuppiii

annemlerde onunca buraya yzmak süper oluyo annem tavşanı severken

Son düzenleme:
azraece,berrumm,dilekmete,bambucan,panpis,turuncu,tatlicadı ve ve(1 kişi daha vardı kimdi?)
hiç görünmüyosunuz

varya nasıl becerdin kız elinden ne ucan ne kacan kurtuluyor ben gidip ufoyu kurcalıyım

spor yapıoruz tatlım,ara ara tavşan yapıoruz...:))

ay cnm hemen hemen bütün tavşanlar aynı..büyüdüler mama istemiyolar..öptüm tavşanını

zada__bir babyceren olarak benimde babydoll a ihtiyacım oldugunu anladım
teşekkür ederim canım..
ne kadar düz ne kadar sadeymişim ben
yarın ilk iş sakkaroma ya gidip babydoll alcam

hemen al şekerim sen bide fittsin çok yakışır sana...
kırmızı rujunu sürmeyi unutma

Guzel kizim 10gundur agzina el surdurtmuyordu belliydi gelecegi amaaaa bugun ufacik minicik bir parilti gordum inci gibi parlayan ama daha istiridyenin kabuklari tam acilmamissss ucunu gosterdi incimiz darisi diger bebislerin basina
ates ishal huysuzluk ve benzeri bir sey olmadi cok sukur opuyorum sizleri

mutluanne__utandım çok kızardım ya evet seni o koskoca 1 saat içinde sadece ben merak ettim
(1 kişi daha vardı kimdi?) ya hatırlayamadım uzun zamandır ugramayan herkes olabilir diye düşündüm
herkes üstüne alınsın diye yazdım..senden de bir şey kaçmıyo maşallah

zada__fit sayılırım az biraz göbegim var..
kırmızı rujumu sürmeden olmaz zaten

vaaaşşşşşş zadacım neler varmıs sende be tavsan kızz oluyon he ben artık t.nga bir fileli corap südyen yürüüüü zaten baslar baslamaz hiç bişey kalmıyor

Şuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam kızlar Gülmiyim diye kendimi sıkarken pırt yapmaktan korkuyorum
hani şişman orta yaşlı gün gün gezen kadınlar gülerken otobüs gibi tıslar kuş gbi öter ses o etlerin arasından çıkıp gelene kadar her şekle girer ya aynen o haldeyim şu an altıma kaçırıcam nerdeyse

oraya da yazdım enes kalbinize sığmamış taşmış annesi hep böyle içimizden taşarcasına seveceğiz onları ne güzel ama şimdi daha fazla anlamlı cümle yazamıcam aklım fikrim aşnafişnada neden acabaaa

ben asla bu kadar uğraşmam onunki can da benimki patlıcan mı bi kere kelepçe almış geldim haaa gel canım gel topla gel bi kelepçeledim adamı doğduğuna pişman oldu

ben yanlardan dekolteki bişiler aldım göbek görünmüyor bel de daha ince görünüyor
senin yüzünden ortalamayı 2 katına çıkardım bu da can yani bi dur artık be bacım
hımmmm fazla gaza gelmeyelim arkadaşlar cuma cumaaa neyseki haftasonu geldi, küs olanlarda barışır akşama artık bunun üstünee
sorma ya kudurduk resmen işin kötüsü ben ciddi anlamda kudurdum hayır ya barışmam barışmam bana ne!!
cuma saati girdiğimiz bu günahlarımızdan nasıl arınırız bir bilenn var mı ?:26:
ANNEZEYNEP, uzaktan nasil ceza verilir csnim bir yol goste su arkadasina hastayim senin cezalarinamalum regl hadim falan etkilemiyor uzaktan,cok tatlisin ya seviyorum sizi
kuzum ya niye küsüyorsunuz o gurbette sen yalnız a aaa duymamış olayım
he bu arada 6dk konuşma hakkınız varken küsmeyi nasıl başardınız kız
ceza olarak telefonu açma desem o sana da ceza olur
aslında şu an ne ceza verirsen ver sanki sen de üzülürsün gibi geldi :26:
ben genelde yatak odası cezası uygularım bi de yemek yapmam çok işime gelir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…