ay cnm gülmemek elde mi ya?kudurukluk diz boyu valla.hep beykozun başının altından çıkıyor bunlar.Allah onun da hepimizin de neşesini daim etsin.alıntı yapacam yapamıyorum tek tek.zada'ya soruyorum bobydool ne cnm ya dur bi googledan araştırayımonunki gerçekten de çok masraflıymış.bizde misafir umduğunu değil bulduğunu yiyor.kafama göre yani
hejarı çağıralım o yaptırsın.aha aha ahahahhahhhhhhha
rusça çağrışımına koptum hanımefendi.zadayı bunları söylerken düşündüm de
ay çok yaşayın emiiii?
bugün çok mutluyuz çok heycanlıyız:))
ceren biradan karnesini alacak:))
kendimi biraz yaşlanmış gibi hissetsemde yinede mutluyum:))
birkaç gündür karne lafı geçiyo evde,ceren nasıl anlamışsa karneyi diyoki
''anne karnıbaharı alıp gelecem tamammıı''
kızım karnıbahar degil karne karneeee
''yiycekmiyiz onu annee''
hayır ceren sadece bir kagıt orda seninle ilgili notlar yazıyo
''istemiyorum ben kagıttan karneyi
akıllı ol okulda yoksa sınıfta kalırsın ha
''hayırrr sınıfta kalmıyacam eve gelmek istiyorum ben ühü ühüüüü''
karnemiz gelsin resmini çekip koyacam..çok merak ediyorum:18:
akıllı kızımız bol gülen yüzlü bir karnıbahar getirir bence annesi
bu kızın parodilerine bayılıyorum ben ya.valla yanımda olsa gıdıklaya gıdıklaya ısıracam onu.çok tatlı maşallah
bu arada çağla daha iyi değil mi cnm?
cnm aşağıdakiler gibi gece kıyafetleri bunlar haricinde tavşankız kıyafeti olur,hizmetçi kıyafeti olur ben bir genelleme yaptım babydoll diye
Eki Görüntüle 615937 Eki Görüntüle 615938
düşün cnm düşün sölerim daha neler söylerim 100 dolarımıda alırım
mutlu anne bak eşim hiç hoşlanmıycak bu 100 dolar olayına aklıma soktun..
cnm aşağıdakiler gibi gece kıyafetleri bunlar haricinde tavşankız kıyafeti olur,hizmetçi kıyafeti olur ben bir genelleme yaptım babydoll diye
bizde parodi çok canımısır teyzesi ısır serbest çağla çok iyi canım
mışıl mışıl uyuyo bende kendimi kk ya attım içim açıldı..
yaren nur da kahkaha atmış oyy oyy canım benim ne tatlı olmuştur
amanın bunlar neynapıonuz böle sexsi şeylerle bakım
iyi günler olsun mayıs anneleri ve datluları
tavşana mama yediriom şu anda annemlerde hemde pc bakıom yemio tavşan kılıklı mama hariç her çeyi yiyo önlük kablo battaniyeterlik
Fazla gaza gelmeyın ıkı cocuklu bırı olrak soylıyorum ıkı cocuk buyutmek zor ..hemen ıkıncıler gelmesın...
kız ne yapılır böyle şöylerle bilmiyonmu
tavşanı nasıl yaptınız hatırlamıyonmu
demek tavşan mama yemiyo,ben yerim onu o tavşanı o zaman.
datlumm:))
Biri 95 yaşında biri 92 yaşında karıkoca, boşanmak için hakimin karşısına çıkmış.
Hakim üzülmüş, "Yapmayın ya" demiş "yetmiş yıllık evlisiniz
niye boşanacaksınız?"...
"Yok" demiş "adam biz çoktan boşanmaya karar verdikte çocuklar etkilenmesin diye, Ölmelerini bekledik.
melegimm__sen gerçekten melekmisin:))kolye bakarım falan yazmışsın
ben ben ne diyecegimi bilemedim çok naziksin çok kibarsın,böyle düşünmen yeter
ben o kolyeyi aldım taktım sayıyorum güzel arkadaşım..senide mahiride öpüyorum
beykoz__ben bilirim canım:))ufonun içinde gizli kamera var:))
size bakacam diye yanma tehlikesi geçiriyodumbiraz rahat durun canım
chihiro79__geçmiş olsun paşa ya..inşallah hemen iyleşir kuzucuk
amma kaynatmışsınız ancak bitti:))çok güldüm hepinize çok yaşayın:)
amanın bunlar neynapıonuz böle sexsi şeylerle bakım
iyi günler olsun mayıs anneleri ve datluları
tavşana mama yediriom şu anda annemlerde hemde pc bakıom yemio tavşan kılıklı mama hariç her şeyi yiyo önlük ,kablo ,battaniye ,terlik
zada__bir babyceren olarak benimde babydoll a ihtiyacım oldugunu anladım
teşekkür ederim canım..
ne kadar düz ne kadar sadeymişim ben
yarın ilk iş sakkaroma ya gidip babydoll alcam
hani şişman orta yaşlı gün gün gezen kadınlar gülerken otobüs gibi tıslar kuş gbi öter ses o etlerin arasından çıkıp gelene kadar her şekle girer ya aynen o haldeyim şu an altıma kaçırıcam nerdeyseŞuan içinde bulunduğum durumu size anlatamam kızlarGülmiyim diye kendimi sıkarken pırt yapmaktan korkuyorum
oraya da yazdım enes kalbinize sığmamış taşmış annesi hep böyle içimizden taşarcasına seveceğiz onları ne güzel ama şimdi daha fazla anlamlı cümle yazamıcam aklım fikrim aşnafişnadacanım hiç aklına abdest falan getirmezsen daha kolay olur zaten yapınca sürünerekte olsa gidip abdest alcan benim altımıza yaymalık aldıgım polar ince battaniye var ikeadan aldıgım onu yayıp sonra atıyorum kirlilere yıkanıyor hemende kuruyor
canım albümüme bak senin yaptıgını yaptık olmusmu
ben asla bu kadar uğraşmam onunki can da benimki patlıcan mı bi kere kelepçe almış geldim haaa gel canım gel topla gel bi kelepçeledim adamı doğduğuna pişman oldubeykozcum cnm iyi sizin partiler ucuzmuş...bizim partiler pahalıya geliyo valla..
babydoll,topuklu ayakkabı,jartiyer,oje, makyaj olmazsa olmazı bizim adamınvalla ppartiye gider gibi hazırlanıyorum..ee herseferinde aynı kıyafetlerde olmuyo masraflı oluyo yani:)))
sırf bu yüzden bazen yok istemiyom kalsın diorum
ben yanlardan dekolteki bişiler aldım göbek görünmüyor bel de daha ince görünüyorzadacım eskiden öyleydi şimdi pörsüdüm ne giysem aynı duruyor bende kasmıyorum giymiyorum artık sadece t.nga onuda giyiyim artık zayıflayınca tekrar giyinirim ilkimcim kırmızıyı cok seviyorum gercekten cogunlukla onuda kullanıyorum ah su sarkık göbüşüm yokmu yercekimine gıcık oluyorum ikizlerde yercekimine karsı koyamıorlar
sorma ya kudurduk resmen işin kötüsü ben ciddi anlamda kudurdum hayır ya barışmam barışmam bana ne!!hımmmm fazla gaza gelmeyelim arkadaşlar cuma cumaaa neyseki haftasonu geldi, küs olanlarda barışır akşama artık bunun üstünee
kuzum ya niye küsüyorsunuz o gurbette sen yalnız a aaa duymamış olayımANNEZEYNEP, uzaktan nasil ceza verilir csnim bir yol goste su arkadasina hastayim senin cezalarinamalum regl hadim falan etkilemiyor uzaktan,cok tatlisin ya seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?