2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annzeynep ceza falan yazınca aklıma geldi
ben eşimle tartışınca ceza olarak yüzümü göstermezdik gider başka odaya ordan çıkmazdım
baktım adamın hoşuna gidiyo hiç tınlamıyo
şimdilerde yeni ceza yöntemim süperrr,
sürekli karşına geçiyorum gözgöze geliyoruz,ters ters bakıp bakıp duruyorum
köşeyi dönse karşısında ben,saga dönse ben,sola dönse bennnn
adam bu işkenceden kurtulmak için hemen özür diliyo barışıyoruz
akşam yemegide bedava ya geliyo hemen yemek ısmarlıyo

Kızlar durun hele ne oluyor böyle ya,yazılarınıza yetişemiyorum şu an bey evde ve kızımda da hırıltı var o yüzden katılamıyorum size,kıskandım valla...

buyuk kıskanıyor ya..guduzlerı anaokula gıdıyor ancak rahatlıyorum kucuk gec yatıyor buyukte ona bakıp yatmıyor boyle gıdıp gelıyorz

Kızlar durun hele ne oluyor böyle ya,yazılarınıza yetişemiyorum şu an bey evde ve kızımda da hırıltı var o yüzden katılamıyorum size,kıskandım valla...

Bebişine gemiş olsun canım,,bey evdeyse sen daha şanlısın,,uygulamalı göster ona konuşmalarımızı
Evde ufo varsa tamamdır:128: konuya uygun bi de kostüm buldun mu oooh misssHiç bişey bulamazsan tak mutfak önlüğünü

çok haklısınız. kendimizden uzaklaştırdığımızda veya görünmediğimizde ödül gibi algılıyorlar. ben de tartıştığımızda eşimi evden gönderirdim. o da bunu ödüğl addedip, tadını çıkarırdı. dışarda yemekler, gezmeler, dolaşmalar felan. akşama kadar beklerdim ki arasın özür dilesin, nerdeee! yine ben arardım eve gelecek misin diye :) aynı evin içinde somurtkan dolaşmak daha etkili :)

buyuk kıskanıyor ya..guduzlerı anaokula gıdıyor ancak rahatlıyorum kucuk gec yatıyor buyukte ona bakıp yatmıyor boyle gıdıp gelıyorz

benim büyükte anaokuluna gidiyo ama bizde kıskançlık yok çok şükür..aslında vardı da zamanla çözdük biz bunu..
ben genelde bebeksesi çıkararak konuşuyorum büyükle..hani küçük kardeşi onunla konuşuyomuş gibi yapıyorum..
örnek veriyim..
abbaa seni çok seviyorum,seni çok özledim,gel oyun oynıyalımmı..)
abba okuldan gelince beni öp tamammıı ,ben küçügüm bana kızma vurma tamamıı...
zaten büyükte hemen bunlara cevap veriyo...
tamam canım kardeşim seni çok seviyorum..
ben sana kızmamki sen çok küçüksün falan filann..

büyük bazen bana der ''anne kardeşimle konuşacam''
bende başlarım küçügün sesiyle konuşurum sohpet ederiz...
bilmiyorum dogrumu yapıyorum yanlışmı ama böylelikle kıskançlık ortadan kalktı

yok bacılar bu akşam herkes ekşında olacak kesin ben bile olabilirim kocam gece 12 de işten gelecek olsun yinede olabilirim
akşam hemen eve gidip uyuyayımda bari
300-500-300-500

beykozzzzzz yaktın bizi yaaaa ufocu beykoz beykoz dümenden sonra seni terfi ettirerek astronot beykoz olarak ünvanını değiştiriyorum

hayırlı ugurlu olsun canım cok sevindim cok güzel bişeydir o his onu görmek inş bende yasarım bir annezeyneple benmi kaldım dişsizler olarak nese gec olsun güç olmasın (yine avutuyorum kendimi)

arkadaşlar başından erken dogum geçen varmı veya 50 günü varken doguran bilgi almam gerekli bişeyler soracagım

merhaba kızlar
konu dışı ama bebeğinize çorba olarak tel veya arpa şehriye çorbası veriyomusunuz ,veriyorsanız blendırdan veya süzgeçten geçiripmi yoksa bütün mü.şehriyeleri yiyebiliyorlarmı.

kızlar neden günah kocişlerimiz için bu kudurukluk Allahım eşlerin muhabbetini sever şimdi siz gidip güler yüzz gösterip üstüne atlıycaksınız eşinizin gönlünü hoş etceksiniz rabbim sevincek helallerimiz sonucta dimi ben biraz olsun bu konuda yardımcı olup costuruyorsam ne mutlu bana annezeynebi bu gece rahatsız etmeyin erkenden uyucakmıs

merhaba kızlar
konu dışı ama bebeğinize çorba olarak tel veya arpa şehriye çorbası veriyomusunuz ,veriyorsanız blendırdan veya süzgeçten geçiripmi yoksa bütün mü.şehriyeleri yiyebiliyorlarmı.

Selam,ben veriyorum ama bazen yiyor bazen öğürtüyor kendini o zaman fazla ugrasmadan blendırdan geçiriyorum.
Yavaş yavaş alıştır istersen,,2-3 kaşıkla başla önce,yerse devam et bence

canım anaokuluna kac yasından sonra alınıyor???
babycerencim yasın kactı gı cereni kac yasında yaptın???
babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi??? bu reklam nekadar bilinçaltımıza işlemiş cok soru sorunca bunu söyleyeseim geliyor

merhaba kızlar

canım ben veriyorum bütün olarak yiyor ama her bebek yermi bilmiyorum oyuzden katı olarak vermiyip blendardan geciriyorsan yine öyle ver ne olur neolmaz

MYBABYLOVE canım okişimizin dişi hayırlı olsun, zahmetsiz gelmesi ne güzel, devamıda öyle olsun inş, darısıda bize olsun buarada nekadarda çok seviniyor insan değilmi, bir diş nasılda mutlu ediyor insanı ama daha ilginci çıkan her dişi aynı heyecan ve mutlulukla karşılamak, işte bu anne-baba olmak

merhaba kızlar

arpa şehriyeyi bilmiyorum ama tel şehriye zaten ince, uzun ve yumuşak. boğazından tüm olarak çok rahat geçer. damağıyla ezmesine bile gerek kalmaz. 1-2 kaşık verin, izleyin. zorlanmıyorsa devam edin ve hiç zahmete girmeyin. bebekler sanıdığımızdan daha güçlü çıkabiliyorlar bazen. ezilmiş et döner ve ezilmiş kuruyemiş yiyen bebek var mesela. rondo rondo nereye kadar dimi bir yerde :)

arkadaşlar başından erken dogum geçen varmı veya 50 günü varken doguran bilgi almam gerekli bişeyler soracagım

Ben 38. hafta başında yaptım ama gelişimi tamamdı kızımın,yakın bir arkadaşım 34. haftada doğum yaptı(suyu bitmişti)sezeryan oldu,,maşallah çok iyiler şimdi

duyuru

Konu : Mercimeğin fırınlanması

Çok sevgili forum ahalisi ;

Bugün ve takip eden gece boyunca toplu olarak mercimek yemeği yapılacaktır.
katılımınız beklenmektedir.

Yer : Evin herhangi bir bölümü kural bulunmamaktadır. O anki duygularınıza bağlı sınır yok

Malzemeler:
babydool
file çorap
kırmızı ruj
tng
Fırın
ve olmassa olmazımız UFO

Malzemelerin kullanımı ve kullanım şekli tamamen size bağlı olup bir sınırlama bulunmamaktadır
vay benim babydolüm yok vay ufom bozuk gibi bahaneler kabul edilmeyecektir.

Müdüriyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…