evet sana katılıyorum 2 çocuk büyütmek çok zor ama ben artık alıştım..fazla etkilemiyo beni..
hiç yardım edenim yok tek başıma büyütüyorum eşimde sagolsun çok yardımcı..
ilk zamanlar çok kötüydüm hiçbir şeye yetişemiyodum ama ufaklık biraz büyüdü ablasıyla oynuyolar
çok hoşuma gidiyo..
sende durumlar nasıl canım..2 oğlun vardı heralde?
Kızlar durun hele ne oluyor böyle ya,yazılarınıza yetişemiyorum şu an bey evde ve kızımda da hırıltı var o yüzden katılamıyorum size,kıskandım valla...
annzeynep ceza falan yazınca aklıma geldi
ben eşimle tartışınca ceza olarak yüzümü göstermezdik gider başka odaya ordan çıkmazdım
baktım adamın hoşuna gidiyo hiç tınlamıyo
şimdilerde yeni ceza yöntemim süperrr,
sürekli karşına geçiyorum gözgöze geliyoruz,ters ters bakıp bakıp duruyorum
köşeyi dönse karşısında ben,saga dönse ben,sola dönse bennnn
adam bu işkenceden kurtulmak için hemen özür diliyo barışıyoruz
akşam yemegide bedava ya geliyo hemen yemek ısmarlıyo
buyuk kıskanıyor ya..guduzlerı anaokula gıdıyor ancak rahatlıyorum kucuk gec yatıyor buyukte ona bakıp yatmıyor boyle gıdıp gelıyorz
Guzel kizim 10gundur agzina el surdurtmuyordu belliydi gelecegi amaaaa bugun ufacik minicik bir parilti gordum inci gibi parlayan ama daha istiridyenin kabuklari tam acilmamissss ucunu gosterdi incimiz darisi diger bebislerin basina
ates ishal huysuzluk ve benzeri bir sey olmadi cok sukur opuyorum sizleri
hani şişman orta yaşlı gün gün gezen kadınlar gülerken otobüs gibi tıslar kuş gbi öter ses o etlerin arasından çıkıp gelene kadar her şekle girer ya aynen o haldeyim şu an altıma kaçırıcam nerdeyse
oraya da yazdım enes kalbinize sığmamış taşmış annesi hep böyle içimizden taşarcasına seveceğiz onları ne güzel ama şimdi daha fazla anlamlı cümle yazamıcam aklım fikrim aşnafişnadaneden acabaaa
ben asla bu kadar uğraşmam onunki can da benimki patlıcan mı bi kere kelepçe almış geldim haaa gel canım gel topla gel bi kelepçeledim adamı doğduğuna pişman oldu
ben yanlardan dekolteki bişiler aldım göbek görünmüyor bel de daha ince görünüyor
senin yüzünden ortalamayı 2 katına çıkardım bu da can yani bi dur artık be bacım
sorma ya kudurduk resmen işin kötüsü ben ciddi anlamda kudurdum hayır ya barışmam barışmam bana ne!!
cuma saati girdiğimiz bu günahlarımızdan nasıl arınırız bir bilenn var mı ?:26:
kuzum ya niye küsüyorsunuz o gurbette sen yalnız a aaa duymamış olayım
he bu arada 6dk konuşma hakkınız varken küsmeyi nasıl başardınız kız
ceza olarak telefonu açma desem o sana da ceza olur
aslında şu an ne ceza verirsen ver sanki sen de üzülürsün gibi geldi :26:
ben genelde yatak odası cezası uygularım bi de yemek yapmam çok işime gelir çünkü
merhaba kızlar
konu dışı ama bebeğinize çorba olarak tel veya arpa şehriye çorbası veriyomusunuz ,veriyorsanız blendırdan veya süzgeçten geçiripmi yoksa bütün mü.şehriyeleri yiyebiliyorlarmı.
buyuk kıskanıyor ya..guduzlerı anaokula gıdıyor ancak rahatlıyorum kucuk gec yatıyor buyukte ona bakıp yatmıyor boyle gıdıp gelıyorz
merhaba kızlar
konu dışı ama bebeğinize çorba olarak tel veya arpa şehriye çorbası veriyomusunuz ,veriyorsanız blendırdan veya süzgeçten geçiripmi yoksa bütün mü.şehriyeleri yiyebiliyorlarmı.
merhaba kızlar
arkadaşlar başından erken dogum geçen varmı veya 50 günü varken doguran bilgi almam gerekli bişeyler soracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?