MErhaba arkadaşlar,
Bugün izin günüm evdeyim.. Güzel haber Kaan dün gece ve bugün beni emiyor.. emme problemini hallettik çok şükür hatta bugün çorbalarını, meyve pürelerini çok yemedi ama beni emdi..
Ama biraz öksürüyoruz ve bazen burnumuz akıyor.. Doktora götürdüm önemli bişey yok.. hafif nezle dedi.. bol bol emzir ve tavuk suyuyla çorba yap dedi.. Şurup verdi...
Bunlar yetmiyormuş gibi birde yıkamak için Kaanı hazırlarken yatağın üstünde annem havlusunu dolaptan almak için döndüğü anda küüt yataktan düştüağladı tabi gözünün yanı da biraz kızardı.. ama banyoya girince keyfi yerine geldi gülücükler attı yine şimdi de uyudu.. Bende geçmişe bakmadan gelişmeleri paylaşayım dedim.. Şimdi geçmişe bakıp geliyorum yine
duyuru
Konu : Mercimeğin fırınlanması
Çok sevgili forum ahalisi ;
Bugün ve takip eden gece boyunca toplu olarak mercimek yemeği yapılacaktır.
katılımınız beklenmektedir.
Yer : Evin herhangi bir bölümü kural bulunmamaktadır. O anki duygularınıza bağlı sınır yok
Malzemeler:
babydool
file çorap
kırmızı ruj
tng
Fırın
ve olmassa olmazımız UFO
Malzemelerin kullanımı ve kullanım şekli tamamen size bağlı olup bir sınırlama bulunmamaktadır
vay benim babydolüm yok vay ufom bozuk gibi bahaneler kabul edilmeyecektir.
Müdüriyet
vaaaşşşşşş zadacım neler varmıs sende be tavsan kızz oluyon he ben artık t.nga bir fileli corap südyen yürüüüü zaten baslar baslamaz hiç bişey kalmıyor
Guzel kizim 10gundur agzina el surdurtmuyordu belliydi gelecegi amaaaa bugun ufacik minicik bir parilti gordum inci gibi parlayan ama daha istiridyenin kabuklari tam acilmamissss ucunu gosterdi incimiz darisi diger bebislerin basina
ates ishal huysuzluk ve benzeri bir sey olmadi cok sukur opuyorum sizleri
elif344__nasılsın canım..son aylar nasıl gidiyo..çok heycanlısındır..keyfini çıkar bu günlerin tatlım..
bizim konuşmamızıda anlamamış kimse neyse biz kibarlıgımızı bozmayak yo ho boşver
ilkim80__canım sen seversin bizi demi..kulak aşinalıgın var nede olsa..
şu maatterler bizi anlamasada sen anlyon ya yeter
nağiş__nasılsın canım..yaren nur daha iyiymiş..öpüyorum sizi
mutluanne,planner,zada,beykoz,chihiro,defneank,çiçekçiçek,pinarda,
malegim,annezeynep,...ali,veli,49,50 hepinize selamlarrrrr
canım ben arpa şehriye hiç kullanmadım..tel şehriyeyi de blendırdan geçiriyorum yoksa ögürüyo kusuyo...
canım anaokula bu yıl 2008 liler gidiyo yani 5 yaş..
ama ceren 2009 lu ve 2008lilerin sınıfında..oyun amaçlı gidiyo..evde sıkılıp içine kapansın istemiyorum..
ceren çok konuşkan girişken ve aşırı derecede özgüveni olan bir çocuk..bu özelliklerini evde bilgisayr ve tv karşında bütün
gün oturarak kaybetmesinden korktugum için gönderdim..normalde seneye gidecek bi daha:))
okulda 2009lu yani 4yaş içinde sınıf var ama ceren hanım begenmedi o sınıfı:))yürüyen bebeklermiş onlar:))kendi uzun olunca
digerleri kısa geldi gözüne:))
ben bu yıl 29 yaşıma girecemama nisan ayna kadar 28 diyebilirim heralde dimi:)),
22 yaşımda nişanlandım..
23 yaşımda evlendim...
24 yaşımda cerene hamile kaldım....
25 yaşında anne oldum..
28 yaşımda tekrar anne oldum...
102 yaşımda ölmeyi düşünüyorum
Mesai bitti kizlar bekler bizi yavrular
Besleyelim oynayalim iyice yorulsunlar
Erkenden uyutalim giyelim birer t.nga
Ufolari yakalim mercimekler firinaaaa
Valla benim bugunku yazismalari yeniden okuyacak cesaretim yok ofiste rezil oldum bugunyuppiiii kız sizde yok yok mani bile yazdınız annezeynepcim gül gül öldürceksiniz beni yanımda olsanız biryerlerinizi cürütmüştüm gülmekten vura vura
Tatlim yorumumu yazdimannezeynepcim ben peceteden yaptım o seyi ama 1taneden küçük oldu resmini koydum şimdi
melegim yazım hatası yapmışım pardon canımMalegimde sana selam gonderiyor kucak dolu da sen nersesin kuzum, emzirme zamani gelmedi mi daha :))
kızlar kızım bugün resmen ayakta durmaya başladı...4-5 sn duruyordu onceden ama pat devriliyodu...bugün 40 saniye kadar düşmeden durabildi ve tabiki hemen fotolayıp size göstermek istedim...albüme ekledikk...gerçekten çok heycanlandım canlarım..
bide beykoz teyzemizin kalbini çok kıskanmıştık ondanda çektik ama beykozcum seninki gibi güzel olmadı...
Eki Görüntüle 616582 Eki Görüntüle 616583
cerende karnesini almış ama ben hayal kırıklıgına ugradım
eski karneler gibi birşey bekliyodum ama öyle deil..
bilgisayar çıktısı gibi birşey..şunu yapabiliyo,bunu yapabiliyo,oyuna katılabiliyo,....vs vs
ben zaten bunları biliyorum dimi ama
hepimize hayırlı kandiller olsun güzel arkadaşlarım ve kuzularım
inşallah bu mübarek günde tüm dileklerimiz kabul olur
ben sabah namazında genelde toplu isim duası ederim,buradan da aklıma gelen herkese ve bebişlerine dua ettim
Allah kabul eder inşallah
zeynepanne ömerimiz düşmüş çok geçmiş olsun canım,sakın öyle düşünme bence sen çok yi bir annesin
oğlunla gayet güzel ve kaliteli zaman geçiriyorsun
mutlu anne senin yazılarını okuyunca hakikatende nickin gibisin diyorummira nın uykusu içinde bol bol dua ettim
ilkim oğlumu sormuştum bugün daha iyi şükür iştahıda biraz daha iyi sanki,en azından mızmızlığı geçtibeste nin uykularıda düzelmiş inşallah heep böyle devam eder,dualarımdasınız he bu arada dün karnabahar yemeği yaptım senin tarif çok güzel oldu
çok teşekküre ederim hayatım
planner ne yazacaktım ben sanaayy unuttum neyse seni ve kızını öpüyorum
Tatlıcadı Tarık Buğra nasıl oldu :18:
nagihan nerelerdesin sen ve Yarennur nasıl oldunuz
Babyceren
elif yeni katıldın aramıza sanırım hoşgeldin sanada hayırlı doğumlar diliyorum
pınarcımm hediyeni alınca bizede göster nolurr
şekersizyeşilçaycım annen geliyormuş gözün aydın
ILKIM ve SEKERSIZYESILCAY, kizlar dogru anladiniz tam 35 kilo aldimve 1 kilosu kaldi.Ve cok birsey yapmadim ara ara diyet yapiyorum guyaaa
yani iki gun dikkat etsem ucuncu gunu hersey yiyorum yavas yavas kendiliginden gitti,hizimi alamadim ve 6 kilo daha hedefledim,bu kez kararli bir sekilde diyete basladim bugun ucuncu gun esim mart ayinda izne gelcek insallah o gelene kadar istedigim kiloya inmeyi hedefledim,kismet bakalim, havalar isinincada spora baslicam skilasmak icin...
Slm annişler ve tatlı bebişlerr
Biz kuzumla evimize bu gün döndük..annem sağolsun çok iyi baktı bize
Yavrumu doktora götürdük çok hafif bi kızarıklık varmış boğazında ateşi 5 gün sürdü..antibiyotik verdi doktor 2 gün kullandık ateşi normale dönünce kullanmayı kestim
Kan tahlili yapıldı 12.8
Boyunu çok uzun buldukilosu çok iyi dedi
Malum bizim bıdık basamıyor çok kısa süre basıyo doktor bi bastırdı çivi gibi durdu sıpa..Dr da annesi sen bize şaka yapıyorsun galiba dedi
2 dişi çıkmak üzereymiş..çıksada görsek artık
Gün içindeki beslenmesinden bahsettim süper dedi fakat miktarları az buldu azar azar arttırmaya başla dedi:44:bu aydan sonra anne sütü biraz azalacak ek gıda artacakmış
Bu arada gün içindeki beslenmesini anlatınca doktor çok beğendi bu menüleri lütfen bebeği olanlarla paylaş dedi çok mutlu oldum sizlerle paylaşmayı isterdim ama paylaşmayacağım çünküüüü çoğumuz aynı şekilde besliyoruzzz yavruları
Bu gün eve geleceğimi eşim bilmiyordu sürpriz yaptıkk kuzumla..bi içeri girdim evin rengi değişmişş,ev temizlenmiş mis gibi
Evin rengini belirlemiştik ben dönünce yapılacaktı boya kokusu Tarık Buğra yı rahatsız etmesin diye erken yaptırmış bu gün yeniden aşık oldum kocamaa beni büyük bi işten kurtardı
Geçmişe bakamadım hasta bebiş yoktur inş.herkesin sağlığı neşesi keyfi yerindedir umarım
Biz kuzumla hepinizi çok özledikk herkesi öpüyoruzz
kızlar kızım bugün resmen ayakta durmaya başladı...4-5 sn duruyordu onceden ama pat devriliyodu...bugün 40 saniye kadar düşmeden durabildi ve tabiki hemen fotolayıp size göstermek istedim...albüme ekledikk...gerçekten çok heycanlandım canlarım..
bide beykoz teyzemizin kalbini çok kıskanmıştık ondanda çektik ama beykozcum seninki gibi güzel olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?