Dilberege öncelikle Kaan'a geçmiş olsunİnşallah çabucak atlatır ve iyi olur kuzum Ben de benzer bir durumla karlşılaşmıştım canım,
antibiyotiğe de dr.umuz da bende sıcak bakmamamıza rağmen kullandım canım,çünkü kullanmadığım zaman doğabilecek olan kötü sonuçlardan bahsetti dr. ben de başladım hemen,,5gün kullandık(antibiyotik ve öksürük şurubu)biz,,sonra da atlattı kuzum...Acil şifalar dilerim
kızlar hastalık kalkmadı özellikle bugün ben çok kötüyüm.ya zatürre yada bronşitim.iltihap kokusundan başka birşey alamıyorum.ne bir koku, ne bir tat.bişey içsem boğazıma takılıyor.burnum doluyor.nefes almakta güçlük var.başım çatlayacak..akşam acile gidecem..Kız hala öksürüklerde h.sonu hiç güzel yemedi.kv.de de daha güzel yiyor.neyse ki geçen haftaki kadar delirmedim bu hafta sonu.
cuma günü mercimeği fırına zar zor yetiştirdim.bizim kız malum biraz zor uyudu.2 saat sonra da regl oldum.Allahın işine bak21 gün sonra 2. defa oluyorum ve hayatımda ben ben olalı böyle adet görmedim.parça parça düşüyor kızlar.dere boyu kavaklar yani. ped yetiştiremiyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum.ki benim adetler düzensizdir.1,5-2-3 ayda bir falan olurdum.İnşallah kendileri artık beni üzmeyip düzene giriyorlardır.adet sancısı dediğimiz şey ise 2'dir minimumda çok mutluyum.
siyahlale adet olmaman normal cnm.benim emzirme bitti yaklaşık 1 ay sonra adet oldum.süt hormonlarımın düşmesiyle birlikte adet de geri geldi.Korkma aklına taktıysan yada hamilelik gibi endişelerin varsa git mutlaka.ben o kadar zaman boşuna korunmusum
bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size
Kuzuları ve sizleri çok öpüyorum.Hastalıksız günler ve zamanlar olsun istiyorum
şişeyi mi yoksa makineyimi unuttun canım..makina yanındaysa başka birşeye sagsan olmazmı..
sen ne iş yapıyosun ve ogluna kim bakıyo
saygılar...
canım çok geçmiş olsun ne bu ya bi bırakmadı peşinizi..nazarmı var üstünüzde...kızlar hastalık kalkmadı özellikle bugün ben çok kötüyüm.ya zatürre yada bronşitim.iltihap kokusundan başka birşey alamıyorum.ne bir koku, ne bir tat.bişey içsem boğazıma takılıyor.burnum doluyor.nefes almakta güçlük var.başım çatlayacak..akşam acile gidecem..Kız hala öksürüklerde h.sonu hiç güzel yemedi.kv.de de daha güzel yiyor.neyse ki geçen haftaki kadar delirmedim bu hafta sonu.
cuma günü mercimeği fırına zar zor yetiştirdim.bizim kız malum biraz zor uyudu.2 saat sonra da regl oldum.Allahın işine bak21 gün sonra 2. defa oluyorum ve hayatımda ben ben olalı böyle adet görmedim.parça parça düşüyor kızlar.dere boyu kavaklar yani. ped yetiştiremiyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum.ki benim adetler düzensizdir.1,5-2-3 ayda bir falan olurdum.İnşallah kendileri artık beni üzmeyip düzene giriyorlardır.adet sancısı dediğimiz şey ise 2'dir minimumda çok mutluyum.
siyahlale adet olmaman normal cnm.benim emzirme bitti yaklaşık 1 ay sonra adet oldum.süt hormonlarımın düşmesiyle birlikte adet de geri geldi.Korkma aklına taktıysan yada hamilelik gibi endişelerin varsa git mutlaka.ben o kadar zaman boşuna korunmusum
bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size…
makinayı almışım ama şişesini yıkamak için götürmüştüm eve, unutmuşum. vakum başlığının iyi oturması lazım ki iyi vakum olsun, yani illa o şişe lazımdoktora yapıyorum, bebeğe de annem bakıyor. ben de burda anca fotografına bakabiliyorum öhüü
Çağla ve Ceren'e sevgiler...
kızlar hastalık kalkmadı özellikle bugün ben çok kötüyüm.ya zatürre yada bronşitim.iltihap kokusundan başka birşey alamıyorum.ne bir koku, ne bir tat.bişey içsem boğazıma takılıyor.burnum doluyor.nefes almakta güçlük var.başım çatlayacak..akşam acile gidecem..Kız hala öksürüklerde h.sonu hiç güzel yemedi.kv.de de daha güzel yiyor.neyse ki geçen haftaki kadar delirmedim bu hafta sonu.
bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size
istediğiniz öpücük olsun arkadaşım, ahanda öpüyorum. öpmekle dudak eskimez, yürümekle yollar aşınmaz demişler. yok yok, onu Demirel söylemişti. Demirel de yaşlı, yeterince ata sayılır. dolayısıyla O'nun sözü de atasözü sayılabilir :) ben neler diyorum yahu? içime ne kaçmış böyle cırcır hiç susmuyor :) kendimden tiksinmeye tekrar başladım ayol :)canım çok geçmiş olsun ne bu ya bi bırakmadı peşinizi..nazarmı var üstünüzde...
ayrıca adetin içinde birşey diycem ama bilemedim..acaba sen düşükmü yaptın canım yaa..
parça parça demişsin ya...
ben cerenden önce bir düşük yapmıştım aynen dedigin gibi parçalı ve çok kanamalıydı...
umarım öyle birşey degildir..öptüm seni ve güzel kızını..
şişe için üzüldüm ne yapacan artık heralde yapacak birşey yok...
annen bakıyomuş çok güzel gözün arkada kalmaz...
çağla ve cerendende sana öpücükler
istersen bende öperim ama sen beni öpmedigin için bende öpmüyorum
Selam arkadaşlar,
nasılsınız? geçmişi çok okuyamadım.. bir kaç gündür de hiç giremedim.. Kaan hasta oldu.. hiç keyfi yok burnu alıyor öksürüyor.. gceleri hiç uyumuyor... doktora götürdüm şurup verdi ve antibiyotik yazdı.. kullanmak istemiyordum ama kulaklarda iltihap başlagıcı var dedi o da boğazda enfeksiyona sebep oluyor öksürtüyor dedi... önlemini almazsan bronşite çevirebilir dedi...Bugün de tam huysuz hiç 1 dk susmuyor sürekli ağlama halinde mızmız ve mayışık.. gece de öyleydi.. off off şu haftalığı atlatalım başka bişey istemiyorum
Sizce napsam.. acil önerilerinize ihtiyacım var. (İlaç konusunda)
ufukta epey bir zaman var gibi dursada çok çabuk vakit geçiyor
ayrıntılar ile uğraşacağımız için bence hepimiz bulduğumuz fikirleri ve paylaşalım derim
ben araştırmalara küçükte olsa başladım
27 mayıs doğumgünümüz 20-25 mayıs arası kısmet olursa tatildeyiz (erken rezervasyon olayı) 27 mayıs pztesiye geliyor
ben ne zaman yapıcam bu doğumgününü bilmiyorum
ya bir hafta öncesinden yapacağım 18-19 mayıs yada 1 hafta sonra bilmıyorum :44::44:
tek bildiğim kızımın tütüsü hazır sadece daha kabarık olması için birkaç dokunuşa ihtiyacı var
bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size…
istediğiniz öpücük olsun arkadaşım, ahanda öpüyorum. öpmekle dudak eskimez, yürümekle yollar aşınmaz demişler. yok yok, onu Demirel söylemişti. Demirel de yaşlı, yeterince ata sayılır. dolayısıyla O'nun sözü de atasözü sayılabilir :) ben neler diyorum yahu? içime ne kaçmış böyle cırcır hiç susmuyor :) kendimden tiksinmeye tekrar başladım ayol :)
canım zaten siz sallan yuvarlan korundunuz nerdeyse kazasız ayın yok balımhem adet olmamak yada süt vermek demek yumurtlama olmadıgı anlamına gelmiyor benim akrabam emzirirken regl omadıgından hamile kaldıgını 4ayda ögrenmiş yani süt koruyor diye bişey yok senin rahatsızlıgından dolayı zor olabilir yada hemen olabilir rabbim vercegi zamanı kendi ayarlıyor bizede nedenleri sıralamak kalıyor sundan olmadı bundan olmadı gibi zamanı gelmemiş diyelim canım ablam 2.5sene ugrastı olmadı sonra poyraza hamile kaldı zor kalıyorum diye korunmadı 8.ayda hamile kaldi 40 günüde cıkarsan 6.5 ay sonra kaldı kendi istekleriyle rabbim o zamanı uygun gördü oda akdeniz atesi hastası
Kızlar Mira 9adet foto eklemiş
ay yerim ben bu mira yı..ne güzel foto eklemeyide ögrenmiş
bizim çağla hala bilgisayara vuruyo başkada birşey yapamıyo..
Üzülme canım,,Mira'da uyumayı beceremiyoHepsini gelişimi ayrı işte
ahaannnda buna koptum hee, zeynoda mira'ya özenik şuaralar canım, paylaşıyorum duygularınıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?