Eki Görüntüle 618606
mutluanne hala kendime gelemedim ne ''başlık''mış ya
...sayfanıda kirlettiysem kusura bakma
Meleğim tütü konusundaki bilgin doğru canım,,bi çeşit balerin kıyafeti..kabarık tüllü etek
Tatlıcadım,dün sarelle reklamında kadın hamileyken karnında bebeği konuşuyordu hemen aklıma sen geldin acaba tatlıcadının oğluşunun sesi böyle mi çıkıyor diye
Esprimi mazur gör tatlım...
kızlar hastalık kalkmadı özellikle bugün ben çok kötüyüm.ya zatürre yada bronşitim.iltihap kokusundan başka birşey alamıyorum.ne bir koku, ne bir tat.bişey içsem boğazıma takılıyor.burnum doluyor.nefes almakta güçlük var.başım çatlayacak..akşam acile gidecem..Kız hala öksürüklerde h.sonu hiç güzel yemedi.kv.de de daha güzel yiyor.neyse ki geçen haftaki kadar delirmedim bu hafta sonu.
cuma günü mercimeği fırına zar zor yetiştirdim.bizim kız malum biraz zor uyudu.2 saat sonra da regl oldum.Allahın işine bak21 gün sonra 2. defa oluyorum ve hayatımda ben ben olalı böyle adet görmedim.parça parça düşüyor kızlar.dere boyu kavaklar yani. ped yetiştiremiyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum.ki benim adetler düzensizdir.1,5-2-3 ayda bir falan olurdum.İnşallah kendileri artık beni üzmeyip düzene giriyorlardır.adet sancısı dediğimiz şey ise 2'dir minimumda çok mutluyum.
siyahlale adet olmaman normal cnm.benim emzirme bitti yaklaşık 1 ay sonra adet oldum.süt hormonlarımın düşmesiyle birlikte adet de geri geldi.Korkma aklına taktıysan yada hamilelik gibi endişelerin varsa git mutlaka.ben o kadar zaman boşuna korunmusum
bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size
Kuzuları ve sizleri çok öpüyorum.Hastalıksız günler ve zamanlar olsun istiyorum
Tatlıcadı'mıza ulaştık,,Azraeceyi arıyoruz,,forumdan giden bi haber versin merak ediyoruz arkadaşlarEceeee,,seni çok özledik teyzemm
Size hava atmak gibi olmasın ama SekersizYesilCay'la buluşucazAkşam kulaklarınız sağdan çınlarsa,sizi anan biz oluruz muhtemelen
Herkese mutlu gecelerOpuyorum kuzularınızı Duruma göre değişik kokular salın emi
Az evvel corbasini yerdirdim simdide mama sandelyesinde bir geri bir ileri gidip geliyor ve her seferinde ben onu kaparmis gibi yapiyorum oda gozlerini dort acmis bakip gulusuyor..dayanamiyacam yiyecem cok datlu gozukuyor gozume bu yavru yaa..ecep aciktimmi bende ne :))
sen yemessen ben yiyecem ona göre:))
bende olmasam bu sayfaları kim çevirecek:))
neyse ben kaçaryine 1 üye 1 ziyaretçi kaldık
töbe töbeee:18:
kulaklarımda acayip bir çınlama,uyuşma,deprem, sarsıntı.. varrrr
sizde varmı...
birileri bizimi konuşuyo acaba
geldimm bu seferde sen yoksunKacan kovalanir ama sen coktan tuydun ..ama olmazki boyle mizikcilik ediyon..gelde kozlarimizi paylasalim soyle er meydaninda :))
Nire gittin gercekten yaa..gel cevirelim su sayfalari
sag,sol,ortakulak,içkulak,çekiç,örs valla hepsi çınlıyoSag mi sol mu...valla ne derece dogru bilmiyorum ama sag cinlarsa senden iyi bahsederlermis eger sol olursa da kotu..oyle diyorlar ben pek anlamam ama
sevgili arkadaşlarım ve güzel mi güzel bebekleri...
bgn geçmişi okumaktan ziyade, bebeklerinize baktım..
meğer görmediğim ne kadar tatlı bebekler varmış öyle..
sonrasında farkettimki ağzım sulandı
e napayım baktım bebeklerinizi yiyemeyeceğim, bende oturdum misler gibi havuçlu tarçınlı kek yaptım:128:
yanında yok efenim mocoymuş latteymiş falan yok.
lakin misler gibi siyah çayım var..
buyrunuz efenim hepiniz davetlisiniz
artık geçmişe gidebilirim
ne kadar güzel tatlı bebegimiz var dimi canım
bak bak doyulmuyo...
zaten havuçlu keke de siyah çay yakışır canım
banada bir bardak çay ve 5 dilim kek hazırla geliyorum
evi biliyorum ama kaçıncı kat hep karıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?