2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Meleğim tütü konusundaki bilgin doğru canım,,bi çeşit balerin kıyafeti..kabarık tüllü etek

Deme tutturdum yani :)) ayy ne guzel olurlar simdi hepsi...
Sagol cnm aydinlattigin icin, ben gercekten bilmiyordum ne oldugunu sizden ilk defa duydum

Tatlıcadı'mıza ulaştık,,Azraeceyi arıyoruz,,forumdan giden bi haber versin merak ediyoruz arkadaşlarEceeee,,seni çok özledik teyzemm

Size hava atmak gibi olmasın ama SekersizYesilCay'la buluşucazAkşam kulaklarınız sağdan çınlarsa,sizi anan biz oluruz muhtemelen

Herkese mutlu gecelerOpuyorum kuzularınızı Duruma göre değişik kokular salın emi

Tatlıcadım,dün sarelle reklamında kadın hamileyken karnında bebeği konuşuyordu hemen aklıma sen geldin acaba tatlıcadının oğluşunun sesi böyle mi çıkıyor diye
Esprimi mazur gör tatlım...

Daha önce izlemediğim için hemen reklamı izledim canım ve çok güldümmm Allah ta seni güldürsün inş
Benim bıdıkta aynen böyle bağırıyosadece sesi daha kart çıkıyooda normal herhalde o daha anne karnında bi bebek benimki kart bi horoz sayılır onun yanında
Doğa nın rahatsızlığının iyiye doğru gitmesine sevindimm çabuk iyileşecek inş tontişim

Bi iyileşmediniz canım yaa
Biraz izin alıp dinlensen nasıl iyi olur..
Allah ailecek hepinize şifa güç kuvvet versin
Bu arada benimde regl dönemlerim aynı senin anlattığın gibi..çok yoğun ve parçalı
Annemdeyken doktora gittim olumsuz. Bi şey olmadığını zamanla düzeliceğini söyledi..

selam söyle bizdendee bol bol foto çelin defneyle miranın güzellliğini beraber görelim canımm

Az evvel corbasini yerdirdim simdide mama sandelyesinde bir geri bir ileri gidip geliyor ve her seferinde ben onu kaparmis gibi yapiyorum oda gozlerini dort acmis bakip gulusuyor..dayanamiyacam yiyecem cok datlu gozukuyor gozume bu yavru yaa..ecep aciktimmi bende ne :))

sen yemessen ben yiyecem ona göre:))

kulaklarımda acayip bir çınlama,uyuşma,deprem, sarsıntı.. varrrr
sizde varmı...
birileri bizimi konuşuyo acaba

bende olmasam bu sayfaları kim çevirecek:))
neyse ben kaçar yine 1 üye 1 ziyaretçi kaldık
töbe töbeee:18:

sen yemessen ben yiyecem ona göre:))

Benden birsey kalmaz zaten kimseye...oyle istahim var ona karsi ..deli gibi yiyesim geliyor..ama sonra ne yaparim bak onu bilemem:44:
Yalniz bugun cok hirpaladim oglani, perisan oldu kuzum..sac bas goctu valla..deli annesi ile cekecegi var bu oglanin..kesin soyle dusunuyordur,,su annemde beni sanki her gun yeni goruyormus gibi sapur supur off ne is anlamadim diye :))

bende olmasam bu sayfaları kim çevirecek:))
neyse ben kaçar yine 1 üye 1 ziyaretçi kaldık
töbe töbeee:18:

Kacan kovalanir ama sen coktan tuydun ..ama olmazki boyle mizikcilik ediyon..gelde kozlarimizi paylasalim soyle er meydaninda :))
Nire gittin gercekten yaa..gel cevirelim su sayfalari

kulaklarımda acayip bir çınlama,uyuşma,deprem, sarsıntı.. varrrr
sizde varmı...
birileri bizimi konuşuyo acaba

Sag mi sol mu...valla ne derece dogru bilmiyorum ama sag cinlarsa senden iyi bahsederlermis eger sol olursa da kotu..oyle diyorlar ben pek anlamam ama

sevgili arkadaşlarım ve güzel mi güzel bebekleri...
bgn geçmişi okumaktan ziyade, bebeklerinize baktım..
meğer görmediğim ne kadar tatlı bebekler varmış öyle..
sonrasında farkettimki ağzım sulandı
e napayım baktım bebeklerinizi yiyemeyeceğim, bende oturdum misler gibi havuçlu tarçınlı kek yaptım:128:
yanında yok efenim mocoymuş latteymiş falan yok.
lakin misler gibi siyah çayım var..
buyrunuz efenim hepiniz davetlisiniz
artık geçmişe gidebilirim

Kacan kovalanir ama sen coktan tuydun ..ama olmazki boyle mizikcilik ediyon..gelde kozlarimizi paylasalim soyle er meydaninda :))
Nire gittin gercekten yaa..gel cevirelim su sayfalari
geldimm bu seferde sen yoksunbak şimdi gidecem sen gelecen..
saat 22:10 da tekrar burdayım ona göre buluşalım

Sag mi sol mu...valla ne derece dogru bilmiyorum ama sag cinlarsa senden iyi bahsederlermis eger sol olursa da kotu..oyle diyorlar ben pek anlamam ama
sag,sol,ortakulak,içkulak,çekiç,örs valla hepsi çınlıyo
hani bugün mutluanne ve şekersizyeşilçay buluşacaktı ya o yüzden yazdım..
acaba hakkımızdamı konuşuyolar diye

ne kadar güzel tatlı bebegimiz var dimi canım
bak bak doyulmuyo...
zaten havuçlu keke de siyah çay yakışır canım
banada bir bardak çay ve 5 dilim kek hazırla geliyorum
evi biliyorum ama kaçıncı kat hep karıştırıyorum

cnm baksana forumda kimse yok
tepsiyi yarı yarıya kırıştırırız artık 5 dilimde neymiş
4. kat öğren artık yaa

Kızlarrrr gelin gelin bende de meyveli kek varsearchbau senin kekle benim keki birleştirip misafir ağırlayalım şekerimsen bambucan oldun ben searchbau yazmayı öğrendim

Bu gün basamayan oğlum uzun uğraşlarım sonucu 18 sn koltuğa tutunarak durdu sürekli bıraktığı poposu havada kaldı yani çok mutlu oldummm
Birde top oynarken cırtlak bi sesle atttt dedi
Su isterkende ilginç bi şekilde üfleyerek fffff yapıyordu bu gün yine aynı ilginç üflemesiyle ffffuuu dedi:119:

Kuzum beni bu günn çok mutlu ettiiii

izmirden herkese kuccak dolusu sevgiler çok güzel geçen bir haftadan sonra izmirdeyim. mayıs kuzucuklarım ve anneleri herkes turp gibi sapasağlamlardır inşallah. eşimle her ne kadar regl olsamda:)) çok güzel vakit geçirdik. istanbul havası benimkine gittikçe iyi gelmeye başladı:) bana bol bol methiyeler düzdü( gaz verdi aklınca:)) üçümüz bol bol yatak keyfi yaptık. birde hiç pcyi açmadı o açmayınca bende elleyemedim malum kıskanıyor sizi:)) kim bilir neler kaynatmışınızdır( iyice uzak kaldım forumdan böyle mi olacaktı( annemi umreye uğurlayıp, nişanı yapıp dönücez köyümüze. izmirde soğuk marmarise göre ece hasta olacak diye çok korkuyorum. inşallah ara ara girerim foruma herkesi çok çok öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…