ayyy inşallah biran önce düzelir uykuları ZeynomunDün akşam maç için arkadaşlar vardı,,saat23.00 bunlar kalkmak istiyor,ben tutuyorum,"gitmeyin biz zaten uyumuyoruz diyorum"
hadı yaa süpermiş, mutlu olmuşlardır heralde bebekli arkadaşta bu biraz daha oturun davetine
kızlar hastalık kalkmadı özellikle bugün ben çok kötüyüm.ya zatürre yada bronşitim.iltihap kokusundan başka birşey alamıyorum.ne bir koku, ne bir tat.bişey içsem boğazıma takılıyor.burnum doluyor.nefes almakta güçlük var.başım çatlayacak..akşam acile gidecem..Kız hala öksürüklerde h.sonu hiç güzel yemedi.kv.de de daha güzel yiyor.neyse ki geçen haftaki kadar delirmedim bu hafta sonu.
cuma günü mercimeği fırına zar zor yetiştirdim.bizim kız malum biraz zor uyudu.2 saat sonra da regl oldum.Allahın işine bak21 gün sonra 2. defa oluyorum ve hayatımda ben ben olalı böyle adet görmedim.parça parça düşüyor kızlar.dere boyu kavaklar yani. ped yetiştiremiyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum.ki benim adetler düzensizdir.1,5-2-3 ayda bir falan olurdum.İnşallah kendileri artık beni üzmeyip düzene giriyorlardır.adet sancısı dediğimiz şey ise 2'dir minimumda çok mutluyum.
siyahlale adet olmaman normal cnm.benim emzirme bitti yaklaşık 1 ay sonra adet oldum.süt hormonlarımın düşmesiyle birlikte adet de geri geldi.Korkma aklına taktıysan yada hamilelik gibi endişelerin varsa git mutlaka.ben o kadar zaman boşuna korunmusum
bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size…
Kuzuları ve sizleri çok öpüyorum.Hastalıksız günler ve zamanlar olsun istiyorum
Bu arada kızım bugün biraz daha iyi,hapşırık krizimiz yok henüz,sadece burnu tıkalı.Tek yaptığımız serum damlatmak ve yediği içtiği her şeye ıhlamur eklemek oldu ve oluyor...
Pardon kızlar zeytinyağı ve limon verdiğimizi söylemeyi unutmuşum.
Nagihancığım ,,size ailecek nazar değdi sanırımGeçmiş olsun canım,hem şakır şakır regl,üstüne hastalık...offff.
Acil şifalar canım
canım çok geçmiş olsun ne bu ya bi bırakmadı peşinizi..nazarmı var üstünüzde...
ayrıca adetin içinde birşey diycem ama bilemedim..acaba sen düşükmü yaptın canım yaa..
parça parça demişsin ya...
ben cerenden önce bir düşük yapmıştım aynen dedigin gibi parçalı ve çok kanamalıydı...
umarım öyle birşey degildir..öptüm seni ve güzel kızını..
cnm düşük yaptığımı sanmıyorum ki en son 3 ocakta kan tahlili yaptırmıstım yoktu birşey.hani sonradan kayda değer bir kazada olmadı bildiğim.ablam,annem,kv. olmadıklarının acısı çıkıyor diyorlar ki acı hissetmiyorum
bende seni ve bıdıklarını öpüyorum cnm
kızlar hastalık kalkmadı özellikle bugün ben çok kötüyüm.ya zatürre yada bronşitim.iltihap kokusundan başka birşey alamıyorum.ne bir koku, ne bir tat.bişey içsem boğazıma takılıyor.burnum doluyor.nefes almakta güçlük var.başım çatlayacak..akşam acile gidecem..Kız hala öksürüklerde h.sonu hiç güzel yemedi.kv.de de daha güzel yiyor.neyse ki geçen haftaki kadar delirmedim bu hafta sonu.
cuma günü mercimeği fırına zar zor yetiştirdim.bizim kız malum biraz zor uyudu.2 saat sonra da regl oldum.Allahın işine bak21 gün sonra 2. defa oluyorum ve hayatımda ben ben olalı böyle adet görmedim.parça parça düşüyor kızlar.dere boyu kavaklar yani. ped yetiştiremiyorum.hayatımda ilk defa böyle oldum.ki benim adetler düzensizdir.1,5-2-3 ayda bir falan olurdum.İnşallah kendileri artık beni üzmeyip düzene giriyorlardır.adet sancısı dediğimiz şey ise 2'dir minimumda çok mutluyum.
bu arada bende Kızıma d.günü için tütü yaptıracam ama desteklerinizi bekliyorum ben fırsat bulup araştırma yapamıyorum ya.fikirlerinizi benimle de paylaşsanız.özelime msj atsanız falan nasıl mutlu olurum valla,hatta dua ederim size…
Kuzuları ve sizleri çok öpüyorum.Hastalıksız günler ve zamanlar olsun istiyorum
oğlumun doğum günü arkadaşına ve güzel annesine geçmiş olsun diyorum... ayrıca güzel yarennura da tütü pek bi yakışır annesi iyi düşünmüşsün, bizim oğluşumuz olduğu için öyle süslerimiz olmıycak malesef ama yine de arkadaşların sana çok çok güzel fikirler vereceğine eminim şimdiden mayıs bebeklerine mutlu yıllar
canım çok geçmiş olsun durum ciddi gibi bencede kullanmalısın ilacı ya allah korusun bazende çok gerekli işte bu meret, gerek olmadığında benim doktorum antibiyotiklik birşey yok hafif bir kızarıklık demişti ozman ok ama gerek varsa kullanılır yani napalımm:26:
ayyy çok merak ettim tütünüzü canım ya resmini ekle bizee
MUTLU_ANNE bence konseptin çok hoş benimde çok hoşuma giden bir figür ve pempe siyahı daha güzel kesinlikle, tütü takımıda süper olur kesin, alternatiflerim arasına yazdım şekerimm sagoll
NAGİŞŞ canım çok geçmiş olsun ya, gerçekten nazar değiyor size şekerim, acil şifalar dilerim hem sana hem minnoşuna, kocamann öpüyorum tatlı kızınııı
canım zaten siz sallan yuvarlan korundunuz nerdeyse kazasız ayın yok balımhem adet olmamak yada süt vermek demek yumurtlama olmadıgı anlamına gelmiyor benim akrabam emzirirken regl omadıgından hamile kaldıgını 4ayda ögrenmiş yani süt koruyor diye bişey yok senin rahatsızlıgından dolayı zor olabilir yada hemen olabilir rabbim vercegi zamanı kendi ayarlıyor bizede nedenleri sıralamak kalıyor sundan olmadı bundan olmadı gibi zamanı gelmemiş diyelim canım ablam 2.5sene ugrastı olmadı sonra poyraza hamile kaldı zor kalıyorum diye korunmadı 8.ayda hamile kaldi 40 günüde cıkarsan 6.5 ay sonra kaldı kendi istekleriyle rabbim o zamanı uygun gördü oda akdeniz atesi hastası
Canım ya bir türlü iyileşemediniz çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte şifa bulursunuz. Öpüyoruz seni ve yaren nuru.
Ne desemki sana cnm yaa, inan uzuluyorum durumuna..ana- kiz kurtulamadiniz hastaliklardan.rabbim sifa olur ins ve son bulur bir daha olmazsiniz..
Parca parca dusuyor dedin de cnm normalde adetlerinde hic oluyormuydu boyle..bana biraz garip geldi..sen bu durumu bir dr ye danis istersen..
Butun topigin kizlarina eminim tutu yakisir, ayiptir soylemesi ne oldugunu pek anlamadim ama galiba tullu mullu guzel kabarik bir elbiseden bahsediyorsunuz di mi..degilse ayy ne komik olur..kafama gore salliyorum iste sorry...degilse biri bana soylesin., eger oyle ise de zaten bilmis olurum :))
çok sağol pannerim.kimin nazarı değiyor anacım ya?bilemiyorum.iyi olmak istiyorum.
zeyno'nunda dişler sıradaymış herhalde maşallah... şu huzursuzluk ve uykusuzluk geceleri devam bizde de.sanırım üzerim açık kız ayağımda sallamaktan herhalde düzelemiyorum.bi terliyorum,bi üşüyorum...sanırım gidiciyim ben yaArtık dalga geçer oldum halimle.Sıktım mı sizi:2: Sıkılanların üzerine hapşırıp,öksürebilirim aslında. Şuanda tek istediğim 1 hafta 10 gün yatıp hiç kalkmamak.sadece iyileşmeye bakmak.ama biliyorum ki mümkün değil...
beykozum aslında süt gerçekten koruyo ama şöyle bir durum var..
mesela ben 9 aydır adet olmuyorum yumurtlamada olmuyo tabikide..ama belki bu ay yumurtlama olacak
ve ben tam onun üstüne ilişkiye korunmasız girersem eevet hamile kalabilirim..o yüzden ben yinede her seferinde korunuyorum..
ablanın durumuda şöyle canım evet ilk çocuk geç olmuş ama artık yol açılmış yani hemen hamile kalması çok normal:)))
ayrıca geri çekilme yönteminede güvenmeyin..ben çağla ya öyle hamile kaldım..bir damlası bile hamile kalmaya yetiyo..
kısmeti varmış çağla hanımın geldi...
ilerde bana derse neden beni dogurdun anneeee
bende derim ''neden milyonlarca sperm arasından fırladın koştun yumutalıgıma yapıştın
sağol cnmcım.evet malesef bunu yazmaktan nefret etsem de malesef iyileşemedik.Bestoşun güzel resimlerine baktım şöyle bir maşallah gözleri çok güzel, saçlar ayrı yakıyor.bayağı büyümüş annesi .çok tatlıııı. eminim büyüyünce de fıstık olacak..kırmızı kurdeleli resme ayrı bayıldım.bizde yok ya saç.ben henüz aldığım tokaları takamadım da kızıma içime dert oldu
Cnm aklima gelmisken ve seni burda yakalamisken soruyum dedim..nasil oldu Zeyno muz.
Bizim Mahirde gecen cumartesi arkadasimi gorunce cok agladi. oyle boyle degil ama bir yarim saat sonra alisti gorsen kucaginda oturuyor ona nazlanmalar yapiyor sasirdik, dusun hatta yuzunu elleri ile sevip arada bir tirmik bile atti..normalde anne ve babaya yapar bu hareketleri..yani sevdi sonradan cok sasirdim alismasina..
Dun de bir ciftle bulustuk onunda Ayse Nur adinda cok seker 27 mayis dogumlu kizi var.. bizimki ile ayni yastalar ve inanamadim orda da hic aglamadi..aksine naralar havada ucustu..
Sonuc galiba insan icine girdikce ve gordukce alisiyor bizim sipa.. sosyal yapmaya devam edicem ben onu..cuma gunude bol cocuklu bir yere gidicek herhalde 10 cocuk olur..bakalim orda tepkisi ne olcak..
çok sağol pannerim.kimin nazarı değiyor anacım ya?bilemiyorum.iyi olmak istiyorum.
zeyno'nunda dişler sıradaymış herhalde maşallah... şu huzursuzluk ve uykusuzluk geceleri devam bizde de.sanırım üzerim açık kız ayağımda sallamaktan herhalde düzelemiyorum.bi terliyorum,bi üşüyorum...sanırım gidiciyim ben yaArtık dalga geçer oldum halimle.Sıktım mı sizi:2: Sıkılanların üzerine hapşırıp,öksürebilirim aslında. Şuanda tek istediğim 1 hafta 10 gün yatıp hiç kalkmamak.sadece iyileşmeye bakmak.ama biliyorum ki mümkün değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?