2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayyy inşallah biran önce düzelir uykuları ZeynomunDün akşam maç için arkadaşlar vardı,,saat23.00 bunlar kalkmak istiyor,ben tutuyorum,"gitmeyin biz zaten uyumuyoruz diyorum"

hadı yaa süpermiş, mutlu olmuşlardır heralde bebekli arkadaşta bu biraz daha oturun davetine

hadı yaa süpermiş, mutlu olmuşlardır heralde bebekli arkadaşta bu biraz daha oturun davetine

Sorma canım,,millet gidince uykum geliyo diye esir alıyorum geleni,,ay bi çay daha için,,yok meyve yiyin,yok ben size bir Türk kahvesi yapayım
kızım zaten annesi gibi insan canlısı,,misafirler de zaten oynuyor onunla,,birkaç saatliğine de olsa ev hanımlığı yapıyorumÇok mu çıkarcıyım ne
Bu arada bene gelirseniz hemen gitmek yok ona göre

Canım ya bir türlü iyileşemediniz çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte şifa bulursunuz. Öpüyoruz seni ve yaren nuru.

Bu arada kızım bugün biraz daha iyi,hapşırık krizimiz yok henüz,sadece burnu tıkalı.Tek yaptığımız serum damlatmak ve yediği içtiği her şeye ıhlamur eklemek oldu ve oluyor...

Pardon kızlar zeytinyağı ve limon verdiğimizi söylemeyi unutmuşum.

Tavsiyelerin sonuc vermesine cok sevimdim, ins tamamen gecer Doga nin rahatsizligi cnm
Su zeytinyagi ve limon u ben hic denemedim, ins bizimki hasta olmazda denemek zorunda kalmayiz..ama yinede aklimin bir kosesinde dursun ne olur ne olmaz dimi..

Nagihancığım ,,size ailecek nazar değdi sanırım Geçmiş olsun canım,hem şakır şakır regl,üstüne hastalık...offff.
Acil şifalar canım

bilmiyorum nazar mıdır nedir ama gitsin artık başımızdan istiyorum.hastalık yılı mıdır nedir kaldı üstümüzde ya...kendimi sürüklüyorum hasta hasta o canımı sıkıyor ama mecburum işte...

Ne desemki sana cnm yaa, inan uzuluyorum durumuna..ana- kiz kurtulamadiniz hastaliklardan.rabbim sifa olur ins ve son bulur bir daha olmazsiniz..
Parca parca dusuyor dedin de cnm normalde adetlerinde hic oluyormuydu boyle..bana biraz garip geldi..sen bu durumu bir dr ye danis istersen..
Butun topigin kizlarina eminim tutu yakisir, ayiptir soylemesi ne oldugunu pek anlamadim ama galiba tullu mullu guzel kabarik bir elbiseden bahsediyorsunuz di mi..degilse ayy ne komik olur..kafama gore salliyorum iste sorry...degilse biri bana soylesin., eger oyle ise de zaten bilmis olurum :))

teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için yusuf emremizin annesine.doğum günü için de olsun varsın sen de güzel bir takım elbise alıverirsin oğlusuna papyonlu.eminim çok yakışır.öptük sizi de

Cnm aklima gelmisken ve seni burda yakalamisken soruyum dedim..nasil oldu Zeyno muz.
Bizim Mahirde gecen cumartesi arkadasimi gorunce cok agladi. oyle boyle degil ama bir yarim saat sonra alisti gorsen kucaginda oturuyor ona nazlanmalar yapiyor sasirdik, dusun hatta yuzunu elleri ile sevip arada bir tirmik bile atti..normalde anne ve babaya yapar bu hareketleri..yani sevdi sonradan cok sasirdim alismasina..
Dun de bir ciftle bulustuk onunda Ayse Nur adinda cok seker 27 mayis dogumlu kizi var.. bizimki ile ayni yastalar ve inanamadim orda da hic aglamadi..aksine naralar havada ucustu..
Sonuc galiba insan icine girdikce ve gordukce alisiyor bizim sipa.. sosyal yapmaya devam edicem ben onu..cuma gunude bol cocuklu bir yere gidicek herhalde 10 cocuk olur..bakalim orda tepkisi ne olcak..

çok sağol pannerim.kimin nazarı değiyor anacım ya?bilemiyorum.iyi olmak istiyorum.

zeyno'nunda dişler sıradaymış herhalde maşallah... şu huzursuzluk ve uykusuzluk geceleri devam bizde de.sanırım üzerim açık kız ayağımda sallamaktan herhalde düzelemiyorum.bi terliyorum,bi üşüyorum...sanırım gidiciyim ben ya Artık dalga geçer oldum halimle.Sıktım mı sizi:2: Sıkılanların üzerine hapşırıp,öksürebilirim aslında. Şuanda tek istediğim 1 hafta 10 gün yatıp hiç kalkmamak.sadece iyileşmeye bakmak.ama biliyorum ki mümkün değil...

beykozum tabikisi de Rabbim ol demeden olmaz ama benim kazalar yumurtlama olmadığı zamanlarda olmuş demekki.yani süt gerçekten korumuş ve hiç yumurtlama yaptırmamış bana.ama her zaman bir olmaz ve ne olur ne olmaz diye ben korunmaya devam ederdim mutlaka.

Canım ya bir türlü iyileşemediniz çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte şifa bulursunuz. Öpüyoruz seni ve yaren nuru.

sağol cnmcım.evet malesef bunu yazmaktan nefret etsem de malesef iyileşemedik.Bestoşun güzel resimlerine baktım şöyle bir maşallah gözleri çok güzel, saçlar ayrı yakıyor.bayağı büyümüş annesi.çok tatlıııı.eminim büyüyünce de fıstık olacak..kırmızı kurdeleli resme ayrı bayıldım.bizde yok ya saç.ben henüz aldığım tokaları takamadım da kızıma içime dert oldu

Meleğim tütü konusundaki bilgin doğru canım,,bi çeşit balerin kıyafeti..kabarık tüllü etek

ben kesinlikle sıkılmadımsakın üstüme hapşırma olurmu
bende 2 gündür rahatsızdım başım dönüyodu acaba bende dedim yolcumuyum
ama şimdi iyiyim sende hamen iyleş canım..sen 10 gün uyumak isiyosun bende 1 ay diyorum bitkisel
hayata geçip uyusam ancak doyarım uyumayaarada kalkıp yemek yerim,balkona çıkarım geri gelir uyurum

canım ilk zamanlar dogru süt korur ama biz 4aydan sonra su olsun agzına bişeyler tattırma olsun mamada verip emzirenler oldu işin içine bu girince süt yeteri kadar korumuyor egerki 6ay boyunca sadece emzirdiysen ne su ne bişey vermediysen ozaman tam korur denebiliyor ama versiysen koruması azalıyor buyuzden hamile kalınma durumu var ya ben biizzat 50yasındaki akrabamın pes pese hamile kaldıgını kendisinden dinleyen ve annemin sahit oldugu bişeyi anlattım olmaz diye bişey yok regl olmadıgın yumurtlaman yok anlamına gelmez dogumdan sonra regl olmamıs akrabam buyuzden hamile kalmıs ve 4ay sonra karnı cıkmaya baslamıs öyle anlamıs belirti yok zaten öncesindede regl olmuyormuski dogumdan sonraki aylarda anladınmı bu kadın emziriyor..yani hani korurdu oda o mantıkla korunmamıs zaten emziriyorum regl olmuyorum görmüs anyayı konyayı

Güzel sözlerin için teşekkür ederiz teyzesi.
Yaren Nur zaten güzel annesi tokaya gerek yok; ama senin içinde kalmasın diye inşallah saçları uzar da o güzel tokalarla daha da bi güzel, havalı olur fıstık.

meleğim sagol melek arkadaşım, aralar iyi sayılır idare ediyor zeyno özellikle biz yokken mecbur kalıyor işte napsın kuzucum ama akşam biz gelince hiç kucağımızdan inmiyor, eskiden hiç böyle değildi ya hoşumuza bile gitmeye başladı eşimle, arkamızdan dudak bükmesi üstümüze atlaması falan çok güzel ya, kv de alışması için elinden geleni yapıyor napsın kadıncağız üzülüyor oda, bizde, zeyno hala arasıra aklına gelince ennenneeee ennenneeee diyor şaka gibi unutamadı ekürisini yavrumm çok şükür canım ya artık ağlamıyor ya öyle seviniyoruzki bukadar bile alışmasına, gözlerinden yaşları akıyordu resmen yavrumun, mahirde alışıyor bak kalabalığa değişik insanlar görmesi lazım bu minnoşların galiba ya bizde çok geç farkettik, seninki ayşe nur a kur yapmış olabilir şekerimm ee hem yakışıklı hem tatlı çocuk nara atmasında napsın kuzucum, kocaman öpüyorum tatlı mahiri canım benimm

nagişim kendimize bile nazarmız değermiş şekerim bol bol oku ailene canım benim, haklısın geceleri minnoşlara kalkmaktan bizde hasta oluyoruz galiba ya dikkat etmek gerek, şu kış bitsede rahatlasak forumcakk ben sıkılmam cicimm hapşırma banadaaa birhafta on gün yatmakmı kırkgün kırkgece masalları gibi olur heralde biz çalışan anneler içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…