canım senin durumunda zor ya ne yapacan hemen nasıl bulacaksın bakıcıyı..acele etmen lazım...
keşke hala burda olsaydın sen bakıcı bulana kadar ben bakardın bebegine...
ama haksızlık bu, öyle değil mi arkadaşlar :) benim oğluşumun bir tane bile yoktu, sırada biz vardıkçok tebrik ederim, güzel günlerde kullansın inş. bu arada 2. veya 3. dişiyse çok kıskanırım (((
canım cok saol cok güzel olmus ben bu günleridemi görecektim bütün ümidimi kaybetmeye baslamıstım bütün tebrik edenlere Allah razı olsun canım arkadaslarım siz gercekten kalbi temiz muhtesem insanlarsınız ben sizin pozitifliginizi cok seviyorum rabbim sizi yoluma cıkardıgı için sükürler olsun ya ben cok mutluyum bütün bebişlerimizin sorunsuz dişleri cıkar inş:118:
Canım çok incesin teşekkür ederim. Keşke orda olsam gönül rahatlığıyla bırakırdım.
Ama çocuğum senin gibi neşeli birinden sonra bana gelmek istemeyebilirdi.
O yüzden vazgeçtim orda olsam bırakmazdım. Beni çocuğumdan mı edecen sen hıı
Ağlanacak halime gülüyorum deli miyim neyim:111:
Tabikiii enesssagzindaki butun disler dolsunnn ve hepsi teker teker dokulene kadar uzunnn bir omrun olsun insallah
hayirli olsun Beykozcum okis yolu acti Enes in dis basiretini baglamis benim kizkesin Asya ile ömer de cikartir sirayla
kız daha ne istiyonhem güldürecem hem bakacam bebegine
korkma para falan istemiyorumha sen dayanamazdın illa birşey almak
isterdin biliyorum
ee o zaman çağla ya çocuk bezi al..valla babası yetiştiremiyo artık
Balkon sağlığa zararlıdır,üşütebileceğin gibi,ortakçı da çıkabilirEki Görüntüle 620365
planner__aslında bende emin degilim zehirlenme olup olmadıgından ama durum onu gösteriyo..
bakalım bugünde geçmesse gidecem doktora ama biraz daha iyiyim bugün:))
mutluanne__balkonda onu görsem ben inanki bir daha asla balkona ugramam:))
çattıya falan çıkarım heralde
bu arada yazmadan geçemeyecem,
chihiro79 numaralı arkadaşımızın biraz fazla üstüne gitmiyomuyuz:26:
ben üzüldüm yazılanlara..
herkes aynı kalıptan çıkmadı ki espirilerimiz aynı olsun...
ki sürekli bebekler hakkında konuş konuşta nereye kadar...
evet biraz degişik bir insan ama o da bir insan sonuçta..
kırmayalım birbirimizi
atatürk ne demiş..damlaya damlaya göl olur...
alakaya maydonoz oldu
babycerencim ama ben burda oturmak için zaman bulmaya calısırken kelime avına cıkmayla ugrasamıycam tamam yararlı olacak dolu bilgiside vardır ama neden onları degilde ilacta ne oda ne buda ne demesi tuhaf benim enesim 1kere ilac kullandı ve ben bütün ilacları ögrendim sizden tutup oda ne buda ne demedim ilac kullanma taraftarı degilim ama gecmiyorsa yapacak bişey yok pasa pasa ögrenceksin herseyi senin bebegin hasta olmadıysa basıma her an gelebilir diye kulak kesceksin 12 yasında bir cocuktan bahsetmiyorum 33 yasında bir kadından bahsediyorum ben ...fitili bilmemesi sacma bir ton seyleri biliyor edebiyat yapıyor hemde eşim doktor diyor
dalgaya alıyor diye hissetmem normal bence ..
not: seni kırmak degil istedigim ama seni okuyup ne desem derdine düşmek istemiyorum sen benim ablam yasındasın lütfen yaptıklarımız ters geliyorsa sana ozaman ya söyle yada dalga gecmeyen bir uslupla yaz ve hakkını helal et son yazısım senin için bu ...
ewet haklısın canım ilaç konusunda bende senin gibi düşünüyorum..bildigini ve edebiyat yaptıgını daha önce burda bir arkadaşa da yazdım..ve kesinlikle
ne seni nede bir başkasını kırmak için yazmadım ben bunları...
sadece kırmayalım kimseyi üzmeyelim diye yazdım..
herkesi oldugu gibi kabul edelim diye yazdım..ben o arkadaşı korumak veya arkasında oldugumu belirtmedim ki...
bende bazen anlamaıyorum yazdıklarını ve 2 defa okuyorum..yani herkes yazabilir ne istiyosa paylaşabilir diye düşündüm o yüzden üzüldüm..
notuna geliyim...
ne demek istedigini anlamadım..ben kiminle dalga geçiyorum..kime ters yazıyorum...
bazen ciddi yazdıgım bir konunun altına espiri yapıyorum ciddiyeti kaçsın diye kimse alınmasın diye...
ben nerde hata yapıyorum yaa anlayamaıyorum.....
hakkım kimsede yok arkadaşım olduysada helal olsun...
ben buraya fazlamı gelmeye başladım...
kimseyi kırmak üzmek istemedigim halde kalp kırmayamı başladım...
ben ne biçim bir insan olmuşum yazıklar olsun banaaaaaa
ewet haklısın canım ilaç konusunda bende senin gibi düşünüyorum..bildigini ve edebiyat yaptıgını daha önce burda bir arkadaşa da yazdım..ve kesinlikle
ne seni nede bir başkasını kırmak için yazmadım ben bunları...
sadece kırmayalım kimseyi üzmeyelim diye yazdım..
herkesi oldugu gibi kabul edelim diye yazdım..ben o arkadaşı korumak veya arkasında oldugumu belirtmedim ki...
bende bazen anlamaıyorum yazdıklarını ve 2 defa okuyorum..yani herkes yazabilir ne istiyosa paylaşabilir diye düşündüm o yüzden üzüldüm..
notuna geliyim...
ne demek istedigini anlamadım..ben kiminle dalga geçiyorum..kime ters yazıyorum...
bazen ciddi yazdıgım bir konunun altına espiri yapıyorum ciddiyeti kaçsın diye kimse alınmasın diye...
ben nerde hata yapıyorum yaa anlayamaıyorum.....
hakkım kimsede yok arkadaşım olduysada helal olsun...
ben buraya fazlamı gelmeye başladım...
kimseyi kırmak üzmek istemedigim halde kalp kırmayamı başladım...
ben ne biçim bir insan olmuşum yazıklar olsun banaaaaaa
Uffff burnuma kızımın kokusu geldi,,evi aradım,yorgunum da biraz,iptal olmak üzereyim
Yavruları yanında olan anneler...Benim için öpün bi kez melekleriniziAnne olunca kaybetme korkum çoğaldı kızlar,,sizinde öyle oldu mu
Ayyy sizin de canınızı sıkmiyim dicem ama sıkmışımdır çoktan
kız o not sana degil be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?