2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet mutluannecim kısacası anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az

Canim saat kac orada simdik?iki saat miydi fark ucmuydu yok Almanya ucneyse canim nasilsin aksama dogru geliyorsunda kk ya ondan sordum yani hayatim

Cnm saat suan 15:31 yani iki saat geride burasi...aksamlari ancak firsatim oluyor ondan cnm, halan yemek yapmadim kara kara dusunuyorum disardan yeni geldik,..bilmem ama dogum gunu partisi konusmalarin uzerine nasil gider ama ogluma renkli balonlar aldim,.uzerinde rakamla 1 ve altinda hemen today yaziyor yani dogum gunu icin dizayn edilmis balonlar ben tabiki o gun icin almadim ama ne biliyim birden hefes ettim iste..oglum cok guluyor gorunce bende onu mutlu etme adina herseyi yapiyorum
Bu arada vajinal sorunum vardi benim is kotu galiba kizlar dua edin birsey cikmasin..aksi giden durumlar var.. haftaya pzt tekrar test vericem bu ucuuncu birde 20 sinde scan var offf ins onemli birsey cikmaz yoksa ne yaparim (

eyvahh eyvahhh dağlara taşlara:18: dersimi aldım ezbere gidiyorum ve susuyorum...Allah muhafaza söylediklerim farklı farklı algılanabiliyor(aslında bu iyi bişi)...ben beykozumu asla üzmek istemem,neşesi bozulmasın...susstuummm...

canım memnuniyetle gidebiliriz bu bahane ile görüşmüş oluruz en geç nisan ayında siparişleri vermiş olmalıymışız
bizde şubat yada mart gibi gideriz
bu tarihe kadar isteyenler olursa toplu bir fiyat alırız

tatlı cadı afferin sana becerikli hatun yaptıklarını ekle bizde bakalım

evet mutluannecim kısacası anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az

Aynen öyledir canım,,ben burada kimsenin kimseyi kırdığını düşünmüyorum,,burada herkes birbirine tüm kalbiyle ve iyi niyetiyle cvp veriyor bundan eminim, "ti" ye alınarak ciddi bişeyin konuşulması hiç hoşuma gitmediği gibi işin kötüsü bende "ti" ye alıyorum konuşmacıyı Komik yada abuk bişey konuşunca nasıl ki hepimiz vahşi cazibelere bürünebiliyorsak,birbirimizle eğlenebiliyorsak,ciddi konularda da ciddiyete bürünüyoruz ve hemen yardımcı olmaya çalışıyoruz (bakınız:ilkim ve fitile cevabındaki samimiyet) Burada kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne yazmıyor;paylaşalım öğrenelim gülelim yeri gelince arkadaşımızın yükünü hafifletelim derdindeyiz çoğumuz...arkadaşa da saygı duyuyorum ben,herseyden once anne ve sizinde son derece saygı duyduğunuzu biliyorum fakat master yapan bir mimar ve dr.esinin fitil konusunda yaptigi espiriye(!)de gülmedim! Yani ilişkinin başında güven sarsılması gibi! Belki tarzı böyle dedim,yanlış anladın sen onu dedim ve arkadaşlık talebini kabul ettim,yazdıklarında bilgim yada fikrim olursa katılıyorumda...2013 mart annelerinin doğum parası sorgusunda da öyle birşey olmadığını söylemişti fakat öyle birşey varken ve bende sgk.dan doğum parası almışken girip düzelttim kızlar yanlış bilgilenmesin diye.Susmak erdemdir ama yerinde susarsan!,listene ekleyip arkadaşın olarak kabul ettiğin ve birsürü
paylaşımda bulunduğun insanlara karşı susarsan erdem değil,terbiyesizliktir!

samimi, içten ve candan olan tüm güzel anne arkadaşlarım hepinize iyi akşamlar diliyorum ve zeynomu koklamaya gidiyorumm

ablacım lütfen rica ediyorum senden dalga gibi yazma senle yazısmalarımız oldu sevdim seni ama böyle degildin şimdi neden böylesin bende inan üzmek istemiyorum seni hatta kimseyi istemiyorum ama olayı hala dalga olarak devam ettiriyorsunuz ablacım ...

gul gul sistim
Hele beykozun yorumlarina gulerken zarzor uyuttugum oglumu uyandiriyordum!

Hakkinda onca sey yazilip hicbirsey olmamis gibi saatlerce burda takilmaya devam eden arkadasim?
3gundur hastanedeyim ve yarim saatten fazla uyumadim o yuzden dilim surcerse affola ama:
Kafka.nin kitaplarinda hic ateslenen yok muydu?
Aklimdan surekli sana fitil nedir videolari izletmek geciyor!
Bi dalga gecmesen de biz de bagrimiza bassak ne var?
Bilmiyorsun belki ama fena tutkunuzdur birbirimize oyle arasira girip ciktigimiz biryer degil burasi

bBeykozum Enesimin disi hayirli olsun bizde hala tik yok doktorumuz 5inin birden cikabilecegini soyleyince dehsete kapildim

tesekkür ederim canım benim ümidim yoktu biliyorsun
2-3gün yarık gördüm ama bilemedim bugun cay kasıgıyla cıt cıt sesini duydum elimle dokundum tırtıklı cok güzel bişey ...
ömerim 5tane cıkarır inş sorunsuz olsunda ki yakındır sizinkide canım benimki zaten mız mız anlamadım sorunlumu sorunsuzmu oldu
canım darısı basınıza inş bakıyormusun canım agzına damagında yarıklık varmı???

Son düzenleme:
Valla cok sevimdim duydumki disi cikmis Enes pasanin, ins kolayca sipsak cikariverir verir hic anlamazsiniz..darisi cikmayan cok nadir sayida kalan arkadaslarin bebislerine ins..

Masallah cnm emzir tabiki rabbim rizkini bol etsin Caglanin.
Ne geldi aklima biliyormusun ama samimi olarak soyluyorum. keske yakin olsaydik..Belki Mahir in sut annesi olurdun ben cok istedim bir sut yavrum olsun diye ama olmadi..simdi sen emziriyorum diyince bende arada sana bizim Usagi ativerirdim daaa:))

olmazmıyım ya seve seve
ben o uşagı ısıra ısıra emzirirdim
keşke canım yakın olsaydık..seni ve birçok arkadaşı kendime çok yakın
hissediyorum gerçekten..öpüyorum seni ve mahiri

canım nasıl oldunuz..ömerin ateşi düştümü...
bugünkü adrenalin sanada yansıdımı canım

bugünkü yazılanları sakin kafayla bir daha okudum
kesinlikle hepinize katılıyorum...
çok haklısınız..
kendi yazdıgımıda okudum sanki arkadaşı korur kollar gibi yazmışım..
ama benim amacım o degildi...ki düşüncemde o degildi.
sadece birbirimizi kırmayalım üzmeyelim oda yazsın paylaşsın konuşsun falan filan dıııı.....
sonra düşündümde banane yaaaa...
o çıkıpta kendini savunmuyo yazılanlara tek cevap vermiyosa
tasası benimi aldı..diyerekten bu konudan uzaklaşmak istiyorum...

Sagol hejarcim senin pitirciga da masallah .
valla ben hhc vermedim test de yapmadik bi bakmak lazim aslinda
et bende yedirixorum arada pekmez falan bakalim bu dogal yollarla kansizlik varrsada gecer insallah

BEYKOZCUM ENES imin disi hayirli olsun
yaw su dogumgünü konusunda biseyler yazmstm silinmis bu tel.den yazmak cok zor

kisacasi dogumgünü yapmak isteyen yapsin istemeyen yapmasin
yapanlar birbirleriyle heyecanlarini paylassin yapmayanlar heyecanimiz şevkimizin icine etmesin

bende yapcam Allah in izniyle özekt günlerimi unutanlara kizarken biricik kizima yapmaz miyim ayol

babyceren canım çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir
uğurböceğim canım karşılaşamıyoruz seninle ya özledim seni bize kendinden ve oğluşundan haberdar et
nagihancım gerçekten çok doğru tespit doğru söylüyorsun herşey üstüste geldi buda beni delirtti
ama bugün iyiyim şükür oğlumun burnu arada akıyor umarım tekrar hasta olmaz ya:26:

hejar canım teşekkür ederim evet daha iyiyim sanırım iyileşiyorum..
üstümde hafif bir kırgınlık var yarına bişeyim kalmaz diye düşünüyorum..
senin yakışıklının burnumu akıyo umarım hemen iyleşir canımçok geçmiş olsun..
valla bu yıl kıştan nefret ettim desem yeridir..ne kadar hastalık var..
biz önemli degiliz ama bebekler ve çocuklar söz konusu olunca çok üzülüyoruz..
hemen bitsin kış..mis gibi bahar gelsin bizde çiçek açalım dimi ama

Bu arada vajinal sorunum vardi benim is kotu galiba kizlar dua edin birsey cikmasin..aksi giden durumlar var.. haftaya pzt tekrar test vericem bu ucuuncu birde 20 sinde scan var offf ins onemli birsey cikmaz yoksa ne yaparim (

ya ben bunu nasıl gözden kaçımışım...hayırdır canım ne oldu,ne sorunu...
aklına kötü birşey getirme canım..iyi düşünelim iyi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…