2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

şu simgecanları kullanıyonuz ya daha da bi çok gülüyorum.babyceren,mutluanne karikatürlerinize ayrı.....

ben bitek şu ikisini biliyorum gülme anlamında

hejarım,plannerim,mybabylove'um,babycerenim,beykozum,Orhan Cemal'in annesi(nicki aklımda tutamadım.k.bakma) şifa dileklerinize çok teşekkür ederim...

beykozum; günün en güzel haberi.hadi gözünaydın.benim sarı şekerimin de incisi gelmiş.herşeyi bol bol tırtıklar artık.inş. sıkıntısız hepsini çıkarır.

babyceren; sevindim cnm daha iyi olduğuna ama zehirlendiğini düşünüyorsan neden dr.'a gitmiyorsun bebem?

mutluanne; eşinin hesiyesi ve veriş şekli süper.Allah muhabbetinizi artırsın inş.

hejar; regl, bebişin hastalığı, deden, kardeşin durumları seni çok yıprattı cnm. benim geçen haftaki depresyonik halim gibi.bende biraz eşime yüklenmiştim biraz triplerdeydim ama düşününce adamın hiçbir suçu yokru aslında.üstünde fazla durma cnm.şişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ollll:))hatta

Son düzenleme:
dur ben sana bi kelime bişey yaziim o zaman cicim neşen yerine gelsin
"BAŞLIK"

başlıgı kaldırmışsın ona da üzüldüm şimdi ben
bari bir not yazsaydın haber verseydin

nagihan__canım doktora gitmedim keşke gitseydim..benim doktora gitmem demek
eşimin iş yerini kapatıp gelmesi demek ne bileyim iş çıkarmak istemedim..

beykoz__iyi o yanlış anlamada küfür falan yazmamışım sana
kendimi tebrik ediyorum

inan okuyunca öyle üzüldüm ki gözlerim doldu..
Gittim 2 sigara içtim..nerde yanlış yaptım ben diye düşünüyodum..

ah benimde içime oturdu neden isim yazmadım dedim anlarsın sandım özür dilerim canımıniçi ben anlamazmıyım samimiyetinle yaptıklarınla ayrı yerin var bende hepinizin degişik huylarını seviyorum ben renk kattınız hayatıma suan sana sarılıp aglardım bende babycerenim benimmm

Ama sanırım ben cok edebiyata gelemiyorum neysen öyle yaz degişik insanları severim ama ben onun kişiliginin normal hayatta böyle oldu inancında degilim bizle dalga geciliyor gibi ama buaralar bize alıstı sanıyorum bizden kopamıyor gercek halini gösterirse daha mutlu olurum bir kişi daha kazanmak kadar güzel bişey yoktur ama anlat canım senin amacın ne ???

canım inan bende seni çok seviyorum defalarcada yazdım zaten
ne biliyim notun bana sandım üzüldümm ama şimdi iyiyim canım arkadaşım..
aglamadan sarılalım birbirimize:13:
chihihoho arkadaşta kendini savunsa ya ne diye burnumu soktuysam..
belki susuyu sessiz kalıyo diye üzüldüm..aman artık karışmıyorum kimseye..

Son düzenleme:

canım nedemek herzaman paylaşırım
bence hepimiz ortak sipariş edelim ve ben pazarlık yapayım
caddebostandaymış yerleri ben gidebilirim ve hepimiz için toplu bir fiyat alırım indirimli olur en azından
ne dersiniz ?

doğumgünü konusunda bende bir iki şey söylemek isterim ;

sadelik başka birşey bugünün anlamı daha başka birşey
nasıl kutlanacağı herkes için tabiki farklılık gösterir
önemli olan anafikirdir.
önemli olan anne oluşumuzun sebebi varlığının biz olduğu yavrumuzun doğumunun yıl dönümü!
bu ne özel bir gün ... sanırım 1 yaş en özeli olmalı onunla geçirilen hayatımızda eşi benzeri olmayan koca 1 yıl

sanırım hayatımız boyunca onların bizim için nekadar özel olduklarını söyleyecek ve göstereceğiz
onun dünyaları keşfetmesine gerek yok ki yada kaşif olup buluş yapmasına
yaparlar inşallah tabi ama ozaman başkaları içinde değerli oldukları zamandır
o zaman kendisi karar verir nasıl değer görmek istediğine

şuan bizim bebeklerimiz onlar yahu böyle acayip anlamlar yüklemeyelim
onları sevelim sevelim ve sevelim

saygılarımla

kızlar enesin dişi cıktııııııııı yuppiiiiii

oleeyyyy yupppiii enesimizin incisi hayırlı olsun gözünüz aydın canım

Kızlar,yakın bir akadaşım mail atmış,çok hoşuma gitti sizlerle de paylaşmak istedik

çok tatlısın

bilgisayar başında oturacam diye çağla yı emme manyagı yaptım
çocuk istemiyo ben agzına tepiyorum
''yeter anne istemiyorum doydum''
kızım biraz daha em hadi kk ya bakmam lazım
''anne emmiyecem kaka mı yapıcam ben''
tamam hem em hem kaka nı yap..bende kk ya bakıyım
''anne benim kaka ma baksan taşacak artıkkkk''

bende kaçar..
yemegim ocakta yanmasın..
akşama aşür varr
ohh buyrun yiyelim..aşür ne merak ediyosanız girin google dan bakın

UGURBÖCEGİM hosgeldin ablacım benim derdim chihironun karakteri degil tanımam etmem ama dalga gecer tavırda yazıları..
ben önem veririm düşün hayata geleli 1sene olmus ben onu 1sene önce bugun kucagıma almısım bunun yasla alakası oldugunu sanmıyorum karakterle alakalı oldugunu düşünüyorum... ben ona yasından ötürü böyle yapıyorsun demedim aksine bence sizde gencsiniz ...
illa cocugumun atomu parcalamasına gerek yok biz neyi icat ettik ogun kutlanması hosuna gitmiyormu ablacım ???
gitmiyorsada senin fikrin ben zaten fikrine degil anlatıs tarzına laf ettim yoksa benim ailemdende önemsemeyenler var şimdi onlar bana söyle dese ne o cocugun bişeymi icat etti keske sizin gibi heyecanı kacmıs insanlara heyecan enjekte edilmeli sıvı icat etse derdim
ve annezeynebin bulutlarına laf söylemişsin ayıp olmuyormu sen yapmadın diye yapanlar olamazmı hem burda silah zoruyla kimseye bulut yaptırılmadı ..
biz belki 2yas günüde böyle olmayacagız ilkler diyede böyle olabiliriz ama bizim bu duygularımızı neden böyle asagılıyorsun sen istemiyor olabilirsin ama dalga gecemezsn chihiroda böyle yaptı ona dogum günü yapmadıgından cok uslubu yüzünden tepki verildi bunu anladınmı ablacım yoksa burda hepimiz aynı fikirde degiliz

notla bile dalga gecip ezmeye calısman bizim not yazmamıza engel olamaz ablacım istediginizle dalga gecin cünkü bende anladıgınız dilden konusucam ..

saygılarrrr

ya yeter artık bacılar kardeşler aşür dedin aşure anladım canım çekti,,sonra aşur ne diye baktım yine canım çekti
sabah kek çeker,,akşam aşur,,tarif verirsiniz poğaça,yedik dersiniz döner.. diyetteyim ama herşey kafada bitiyo diye psikolojik diyet yapıyorum ben yemeye devam yani afiyettt bal şeker olsun canım,gelince bize de yap olur mu

canım bende aradım caddebostandaymış evet bende çok yakınım, gel birlikte gidelim şekerimmm bencede toplu yaptırırsak daha indirimli olabilir ben varım yani haberleşek ok canım buarada evet doğumgünü ile ilgili fikirlerine çokk katılıyorum ve kuzum için elimden geleni yapıcam zevk ala ala hemde üstelik burda sizden fikir alıp fikirde vericem, birçok konuda olduğu gibi beğenen olur yada olmaz, biz keyfimize bakalım bence oyuzden burdayız çünküü

Canim benim sen uslubunu bozma hayatim herkes ozgur irade ile firini paylasiyor cihihiro dogum gunu yapmayabilir dedigin gibi kimse onun aaaaa neden dogumgunu yapmiyorsun diye tenkit etmedi edemezde esas sorun giyabinda adi gecen ve tartirmaya magal vern kisi hic sesini cikartmiyor ve ben artik suphe duymaya basladim hatirlarsaniz ortaligi karistiranlar vardi iki ay once kizlardan birirnin verdigi kuru fasulye tartismaya acik bir konu haline gelip lafi ortaya atan kisi ortaliklarda yoktu ve benim suphem nick ini degistirip tekrar gelme ihtimaliyine bir tartisma ve uzlasamama var ama arkadasin hic sesi cikmiyorgiyabinda adi geciyor ama cevap hakki dogdugu halde hic ses seda yok lutfen meydan vermeyin boyle tartismalara

offf ne çak yazmışsınız yahuuu oku okuu tam bitti derken kuzum uyandı okuduklarımı unuttum

öncelikleee..babycerenn geçmiş olsun canım o hain wc ne söyle seni çalmasın bizdennn

beykozum fingirdeğim deli kadirimenesimin dişi hayırlı olsunn darısı benim kuzumun ve dişsiz yavruların başınaa:)

mybabyloveeokişimde incilenmiş ben kaçırmışım ya da tarık buğra hasta olduğu dönem çıkardı hayırlı olsunn kuruğumuzun dişii

nagihancımmiyileşmişsin canım çok sevindimm yarennur nasıl pekii?

ve aşuru duyunca benimnde aklıma birden aşure geldi:2:aşur nasıl bi yemek bakmıycam canım çeker falann:)

doğum günü muhabbetlerine gelincee fikrimi belirtmek isterim ki..yavruma doğum günü kesinlikle yapıcam..onun doğduğu gün benim için çok önemli ve ileride hatıra olucak yavruma..
çok az kişi olucak sadece oğlumu önemseyenler..amca,hala vs olmuycak..
ama peçeteden bulut yapmayada,oğlum için çeşit çeşit ikramlıklar hazırlamayada vakit buluurm..özel bi günü kendi yaptığım gelenlere ikram ettiğim minik hediyelerle özel bi hale getirmek istiyorumm ve şimdiden çok heyecanlıyımherkesin fikrinede saygı duyarım

yavrukedicanım burdaki herkesi düşünüp gidip görüşmek istediğin için sağol canımm
ben bu gün o magnetlerden yapmayı deniycem..becerebilirsem çok güzel olurrr

haklısın hayatım benim o kişi cvp versin offf su mutlu günümü bozamaz kimse

Canim saat kac orada simdik?iki saat miydi fark ucmuydu yok Almanya ucneyse canim nasilsin aksama dogru geliyorsunda kk ya ondan sordum yani hayatim

Profesör, konferans vermek üzere salona girmiş. Salonda, sadece ön sırada oturan seyis dışında hiç kimse yokmuş. Boş koltukları görünce, konuşup konuşmama konusunda tereddüde düşen profesör sonunda seyise sormuş: "Buradaki tek kişi sensin. Kararı sen ver. Sana göre konuşmalı mıyım, yoksa konuşmamalı mıyım?" Seyis cevap vermiş: "Hocam ben basit bir insanım, bu konulardan hiç anlamam. O yüzden bana hiç sorma. Ama ben ahıra gelseydim ve bütün atların kaçıp bir tanesinin kaldığını görseydim, yine de onu beslerdim". Bu sözler karşısında seyise hak veren profesör, kararını vermiş ve konferansa başlamış. Konuşmuş, konuşmuş... İki saatin üzerinde konuşmuş, anlatmış, yazmış durmuş. Sonunda sözlerini tamamlayan profesör, kendini çok mutlu hissetmiş ve görevini yerine getirmenin hazzı ve tatlı yorgunluğuyla seyise dönmüş. Aslında amacı, tek dinleyicisi tarafından da konferansın çok iyi geçtiğinin onaylanmasını duymakmış. "Konuşmayı nasıl buldun?" diye sormuş. Seyis cevap vermiş: "Hocam, ben sana daha önce basit bir adam olduğumu ve bu konulardan pek anlamadığımı söylemiştim. Yine de, eğer ahıra girdiğimde, biri dışında tüm atların kaçtığını görseydim, onu beslerdim, ama elimdeki tüm yemi ona verip hayvanı çatlatmazdım". İletişim, bulunduğumuz toplumda en çok ihtiyacımız olan şeylerin başında. İletişim anlamayı ve anlaşılmayı sağlar. Anlama ve anlatma ise bilmeyi. Bilgi sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü getirir. Bilginin en önemlisi, en değerlisi ise kendini bilmektir. Bunu öğrendikten sonra da Mevlana'nın sözünü hiç unutmamak gerek. "Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır".
Biz anlıyoruz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…