2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz koca bir 4 yılı devirdik. Eşimle biz 8 sene beraberlikten sonra evlendik ve onunla evlendiğim için hayatımdaki en doğru kararlardan birini verdiğimi düşünüyorum:16::16::16:. Umarım bu düşüncem hiçbir zaman değişmez.
Allah tüm sevenleri birbirine bağışlasın ve ailelere iyi geçimler versin inşallah.

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...inş. ömür boyu ilk günün heycanı gibi huzurlu mutlu sevgi dolu bir evlilik hayatı geçirirsiniz tatlım..

kızlar meraba...bebeklerimizin kıyafetlerini ne zamana kadar ayrı yıkamalıyız sizce

Dr.bana 1/1,5 yaş demişti fakat çok az deterjanla ama bizim çok kirleniyo üstümüz,bide benki pimpiriklilik durumu var sanırım ben hep ayrı yıkarım birde 1 makine kirlisi çıkıyor:emir_bebek:

sütü azalanlar kulübü:1:
aynı dertten muzdaribim son zamanlarda canım,,o ısrgan otu da iğrenç bu arada ama şifa niyetine içiyorum,,humana da fayda etmiyor gibi geliyor,sadece
boza ve ülkerin maltana içeceği fayda ediyor biraz,dene istersen canım:nazar:

ilkim:71: eşinle birlikte iyi & güzel nice senlere canım:71:

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...inş. ömür boyu ilk günün heycanı gibi huzurlu mutlu sevgi dolu bir evlilik hayatı geçirirsiniz tatlım..

Teşekkür ederim canlar öpüldünüz:54::54:

canım daha nice mutlu, huzurlu ve aşkla dolu senelere erişin inş, allah hepimizi yuvalarımızda mutlu etsin ve daha birsürü tatlı aşk meyveleri versin hepimize inşşş:16:
canım ahh ahhh yarama bastın şekerim bende sütümün azalmasına engel olamıyorum maleseff:14: kelin ilacı olsa başına sürer misali bir fikir veremiyorum sana ama dua ederim inş kuzularımızın rızkını kesmesın allah

Valla sağıyorum yok çok az cıkıyo yavaş yavaş azaldı dün 50 c çıktı :53::53:
ısırgan humana hurma 3 lt su
dolmuyo kı oyle dün soğan yedim bulgur pilavı :ssz: gece sürekli emziriyorum
eskiye dönüş yok
birde ben 3 kilo verdim böyle bir eski halime döndüm sütüm azalınca çok ilginç ya
gögüslerimde küçülmeye başladı :44: hormanal bişi heralde
işe başlayınca süzüldüm gece uyku bölük pörçük sabah erken kalk
akşam kızmının yanında sızmış bul kendini:ssz:

sütü azalanlar kulübü:1:
aynı dertten muzdaribim son zamanlarda canım,,o ısrgan otu da iğrenç bu arada ama şifa niyetine içiyorum,,humana da fayda etmiyor gibi geliyor,sadece
boza ve ülkerin maltana içeceği fayda ediyor biraz,dene istersen canım:nazar:

ilkim:71: eşinle birlikte iyi & güzel nice senlere canım:71:

hımm migrosta varmıdır maltana bir deneyeyim bari sağol canım :54:

İLKİM

canım eşinle ve en güzel aşk meyveniz yavrunuzla bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :16::71:

piyanist şantör gibi dilek diledim :1: keşke bilsemde çalmayı size bir dans parçası çalardım:1:

Dr.bana 1/1,5 yaş demişti fakat çok az deterjanla ama bizim çok kirleniyo üstümüz,bide benki pimpiriklilik durumu var sanırım ben hep ayrı yıkarım birde 1 makine kirlisi çıkıyor:emir_bebek:

sağol mutlu anne cevabın için.arada bi iki kıyafeti acil olanı attım ben merak ettim onun için.birde sütü artırmak için şerbetçi otu ve çemen otu çok etkili denemeni tavsiye ederim.yalnız çemen otu çemen gibi kokuyor haberin olsun.onu içmesen bile şerbetçiyi dene bence:16:

Valla sağıyorum yok çok az cıkıyo yavaş yavaş azaldı dün 50 c çıktı :53::53:
ısırgan humana hurma 3 lt su
dolmuyo kı oyle dün soğan yedim bulgur pilavı :ssz: gece sürekli emziriyorum
eskiye dönüş yok
birde ben 3 kilo verdim böyle bir eski halime döndüm sütüm azalınca çok ilginç ya
gögüslerimde küçülmeye başladı :44: hormanal bişi heralde
işe başlayınca süzüldüm gece uyku bölük pörçük sabah erken kalk
akşam kızmının yanında sızmış bul kendini:ssz:

hımm migrosta varmıdır maltana bir deneyeyim bari sağol canım :54:

İLKİM

canım eşinle ve en güzel aşk meyveniz yavrunuzla bir ömür boyu mutluluklar diliyorum :16::71:

piyanist şantör gibi dilek diledim :1: keşke bilsemde çalmayı size bir dans parçası çalardım:1:

Çok teşekkür ederim piyanist şantörüm benim sen çal ben de sana eşlik edeyim.:24::36:

sağol mutlu anne cevabın için.arada bi iki kıyafeti acil olanı attım ben merak ettim onun için.birde sütü artırmak için şerbetçi otu ve çemen otu çok etkili denemeni tavsiye ederim.yalnız çemen otu çemen gibi kokuyor haberin olsun.onu içmesen bile şerbetçiyi dene bence:16:

Canım sende çok sağol bilgiler için not aldım deneyeceğim bende,,
yavrukedi: Maltana 3M migroslarda ve buyuk carrefourlarda oluyor,birde ist.da ülkershoplarda var canım,bize gelirsen de var:9: piyasadakileri toplattım eşime:9:,şifa olsun inşallah:emir_bebek: Bol sütlü günler:9:

Canım sende çok sağol bilgiler için not aldım deneyeceğim bende,,
yavrukedi: Maltana 3M migroslarda ve buyuk carrefourlarda oluyor,birde ist.da ülkershoplarda var canım,bize gelirsen de var:9: piyasadakileri toplattım eşime:9:,şifa olsun inşallah:emir_bebek: Bol sütlü günler:9:

puhahah süper yaaa o zaman hafta sonu sendeyim :9::9: birlikte oturup kafaları çekeriz :7: bozaydı
ısırgandı malt içeceğiydi artık göbek deliğimizden süt fışkırana kadar içerdik kız mutluanneee ne güzel olurduu :60::60:

kizlar cok bunaldim bu gece de biradayiz vorusumuz bogazda tahrise yol acan ve akcigerlere dogru inen bir turmus. Su an omerin keyfi yerinde de olsa cigerlere inmemesini saglamak icin kalalim dedi doktor
Taburcu edecek diye beklerken bunu duyunca tutamadim kendimi agladim
Evimizde done done yatmak yerlerde Omerle oynamak ne luksmus meger :43:

Elindeki serumu surekli cikarmak istiyor diye kocaman bir atel taktilar
Surekli onu cekiyor bize atelle vuruyor nasil oyalayacagimi sasirdim artik pilim bitti
Ayni virusten bende ve esimde de var o eve gidiyor sabaha kadar uyuyor ama ben gece boyu atesi cikmasin diye nobetteyim ve butun eklemlerim etlerim sizliyor
Atesimden disetlerim davul gibi gerildi surekli kaniyor
Bugun hic sabrim kalmadi Rabbime isyan olmasin ne gelirse ondandir kabulumdur

Kardesim kaliyor annemler devamli gelip gidiyor ama kimse gelir gelmez elini yikamiyor herkes opup sirnasiyor kontrol altinda tutabilmek icin hic uyumuyorum hep kendim ugrasmak istiyorum haliyle dagildim

Bu gece de cikamiyoruz delirmek uzereyim

Azicik gecmise gideyim kesin komik birseyler olmustur keyfim duzelir
Biraz da Yigit Ozgur okuyayim bari:27:
canım çok üzüldüm hasta halinle hastanelerde oğluşunun hastalığıyla da uğraşmak çok ama çok yorucu olsa gerek, Allah ikinize de hayrlı şifalar verir inşallah...
Kızlar bugün evlilik yıldönümümüz koca bir 4 yılı devirdik. Eşimle biz 8 sene beraberlikten sonra evlendik ve onunla evlendiğim için hayatımdaki en doğru kararlardan birini verdiğimi düşünüyorum:16::16::16:. Umarım bu düşüncem hiçbir zaman değişmez.
Allah tüm sevenleri birbirine bağışlasın ve ailelere iyi geçimler versin inşallah.
eşinle ve güzel meleğinle nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle canım...
sabır kalmadı artık ya...
dün ceren öksürmeye başladı..şimdide çağla:14:
ya ben kafayı yiycem artık yeteerrrrr,imdat diye bagırmak istiyorummmm...
2 çocuklu olmanın dezavantajları işte bu hastalıklar...
biri hasta olur ertesi gün digerinede geçer...
ya evden dişarı adımımızı bile atmıyoruz ya anlamıyorum ben...
sabır sabır sabırrrr...
şimdi doktora götürsem hemen ilaç verecek,götürmesen öksürük artacak..
ne yapacagımı bilemiyorum,ilaç görmek istemiyorum artık..
ya acaba ev kaloriferli nemsiz ondanmı oluyo..
canım çok üzüldüm güzel kızların için bir an önce düzelir inşallah fıstıklar, Allah yardımcınız olsun...

Kizlar sormayin hamile iken bile bu kadar kontrol edilmemistim..sinirlerim bozuluyor habire ornek aliyorlar bir bakiyorsun temiz cikiyor bir bakiyorsun sonuc kotu..tek bildigim benim rahatsizligim halan devam ediyor..simdi son verdigim test kotu cikmis hastane scan randuvusu vermis..normalde durdugun yerde aci yok ama malum durumu yapamiyorum cunku canim cok aciyor oyle boyle degil..kasinti yok. yanma yok, akintida koku ve renk degisikligide yok ama icerde olan ne ise ins can sikintisi olucak birsey degildir..Pzt yine vericem ornek.test icin..deli olucam kizlar yaa...habire orana birseyler sokusturmalari bir yana canim her test icin cok aciyor..dogumda bu kadar aci cekmedi ben :((
Tsk ederim guzel dilekleriniz icin rabbim ins beni yavruma bagislarda birsey cikmaz...yoksa oglum ne yapar bensiz..

çok çok geçmiş olsun canım olumsuz şeyler düşünme hiç birşey çıkmayacak inşallah, Allah seni güzel yavruna bağışlasın...

merhaba forum ahalisi;

evime döndüm. çok güzel günler geçirdim istanbulda ve dün akşam döndük. enerji depoladım, kuzenlerle ve bebişleriyle görüştüm, mutlu annemle ve arkadaşlarımla buluştum. tadı damağımda kaldı. bi dahaki sefere güzelce organize olalım daha kalabalık buluşalım valla... kuzum evini odasını çok özlemiş. gülücükler saçtı her gördüğü şeye :) biraz öksürük ve burun akıntısı var ama inşallah çabucak geçer diye umut ediyorum. ben de uykusuzlar kulubundeyim ve bizimki 6 kez kalkıyosa 3 ünde emmek istiyo, o yuzden pek uyuduğum söylenemez. zaten bi süre sonra alışıyo insan bu duruma :D yıpratıcı olsa da geçeceğini, bunun bi süreç olduğunu düşünmek istiyorum. bu şekilde dayanması daha kolay oluyo.

meleğim; çok geçmiş olsun. umarım ciddi bir sorun değildir ve bi an önce eski neşene kavuşursun canım.

annezeynep; size de çok geçmiş olsun. hastane psikolojisinin nasıl olduğunu çok iyi bilirim. bi an önce sağlıkla çıkmanızı ve senin de iyileşmeni diliyorum. parti temalarına ve fikirlerine bayıldım. biz diş buğdayını atlattık, sırada doğumgünü kutlamamız var. şimdiden ufak ufak fikirler topluyorum. sonuçta çok heyecan verici bir süreç bu...

ilkimcim; evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. bi yastıkta kocayın inşallah.

elif344 nerelerdesin? iyi misin?

işe başlayan ve başlayacak olan tüm annelere sabır diliyorum. bi süredir bu durum bana çok koymaya başladı. yüzüne bakıp bin bir düşünce geçiriyorum aklımdan. inşallah kolay bi alışma ve adaptasyon süreci geçiririz ikimiz de. çünkü gerçekten çok zor... istanbulda defneyi anneme bırakıp anneannemi hastaneye götürdüğümde hiç bişey yememiş, yağızın (kuzenimin oğlu) aptamilinden yaptırdım belki sever de içer diye (şimdiye dek hiç vermedim) içmemiş... beni beklemiş... :( böyle yaptıkça daha da üzülüyorum.

unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar. son olarak tüm hasta bebişlere ve annelere şifa, uykusuzlara uyku, iştahsızlara iştah diliyorum ve hepinizi öpüyorum...

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ömer'in o hali gözümün önene geldikçe içim parçalanıyo. Umarım kurtulursunuz şu virüsten de yarın çıkarsınız hastaneden:54:
Canim ya cok sagol
Bugun cikariz diye dusunuyordum yine cikamadik
Acaba sirf para icin mi yatiriyorlar diye dusunup dogumuma giren baska hastanedeki doktorumuzu aradim
Ben havale gecirmemis ya da cigerinde enfeksiyon olmayan cocugu yatirmam dedi
Kafam cok karisti
Burdaki doktor oksurugu hiriltili cogere inmesin diye bu gece de kalacagiz diyor
Aksama kadar kalip gece cikalim dedim kabul etmedi
Vardir herhalde bir bildigi di mi
Oglumu bosu bosuna hastanede surundurmuyorlardir insallah
Cemenotu kesinlikle cok faydali
Duzenli kullaninca ben ciddi etkisini gordum
Benim de uykusuzluktan azaldi iyice surekli sutlac yiyorum
Birseyler deneyecek mecalim kalmadi

ilkim76__canım daha nice nice yıllar mutlu mesut yaşarsınız inşallah..

annezeynep__ömere üzüldüm canım demek 1 gün daha kalacaksınız..
umarım yarına hiçbirşeyi kalmaz..seruma dikkat et canım çekmesin kolundan..
çağlanın ayagındaydı ve fazla hareket etmekten çıkarmıştı ve kanlar fışkırmıştı ordan..
geçmiş olsun..

selamın hello fıstıklar:))

umarım hasta bebegimiz yoktur ve depresyonda annemizde yoktur inş...
ceren ve çağla iyiçok şükür ama gece uyuyunca neden öksürüyolar anlayamadım..
çağla ya ıhlamur ve papatya çayı içiriyorum ama ceren hanım kesinlikle içmiyo:((
büyüge söz geçirmek daha zor...
bende iyiyim wc ye hiç gitmedim bugün:1: ne igrencim:1:
yani midem düzeldi sanki..
akşam yemegimde var daha ne isteyim ki Allah tan ..
oh çok şükür yarabbimmmm....

Kizlar sormayin hamile iken bile bu kadar kontrol edilmemistim..sinirlerim bozuluyor habire ornek aliyorlar bir bakiyorsun temiz cikiyor bir bakiyorsun sonuc kotu..tek bildigim benim rahatsizligim halan devam ediyor..simdi son verdigim test kotu cikmis hastane scan randuvusu vermis..normalde durdugun yerde aci yok ama malum durumu yapamiyorum cunku canim cok aciyor oyle boyle degil..kasinti yok. yanma yok, akintida koku ve renk degisikligide yok ama icerde olan ne ise ins can sikintisi olucak birsey degildir..Pzt yine vericem ornek.test icin..deli olucam kizlar yaa...habire orana birseyler sokusturmalari bir yana canim her test icin cok aciyor..dogumda bu kadar aci cekmedi ben :((
Tsk ederim guzel dilekleriniz icin rabbim ins beni yavruma bagislarda birsey cikmaz...yoksa oglum ne yapar bensiz..

canımm yeni görüyorum rabbim şifanı verecektir hiç umutsuz olma,herşey çok çok güzel olucak dualarımdasın tamam mı
ama pozitifliğini bırakma sana böyle kötü düşünceler yakışmıyor:26:

Aleykum selam cnm, senin bu guzel hitaplarin beni cok mutlu ediyor bilesin..allah razi olsun senden cnm

Gecmis olsun cnm, ins postu deldirmenle son bulur bu rahatsizligin..bu arada deldirmekte ise keramet bizde bir ara deniyelim :)) guzel fikir ama..cok guldum valla allahta seni guldursun cnm, biliyorum canim yanmis ama soyleme seklin hosuma gitti guzelim

Allah gonlune gore versin ins. hayirlisi ne ise o olur umarim

canımm mutlu oluyorsan ne güzel senden de Allah razı olsun:16:

sabır kalmadı artık ya...
dün ceren öksürmeye başladı..şimdide çağla:14:
ya ben kafayı yiycem artık yeteerrrrr,imdat diye bagırmak istiyorummmm...
2 çocuklu olmanın dezavantajları işte bu hastalıklar...
biri hasta olur ertesi gün digerinede geçer...
ya evden dişarı adımımızı bile atmıyoruz ya anlamıyorum ben...
sabır sabır sabırrrr...
şimdi doktora götürsem hemen ilaç verecek,götürmesen öksürük artacak..
ne yapacagımı bilemiyorum,ilaç görmek istemiyorum artık..
ya acaba ev kaloriferli nemsiz ondanmı oluyo..

ahh canım ya inşallah ilerlemez kuzuların rahatsızlığı
Allahım sen koru yvrularımızı

kizlar cok kotu oldum hungur hungur aglamak istiyorum :43:
Odada bunaldim Omeri uyuttum esimi ugurladim azicik dolanayim dedim
Bizim katta bir inleme sesi geliyordu esim telde duydu yazik adama nasil aci cekiyor kim bilir diye konustuk
Meger 2yasinda bir cocukmus nobet gibi birsey geciriyor sesi kart cikiyor sadece anne diyor
Insanin aklina hemen annesi geliyor di mi ne acayip
Rabbiiimmm evlatlarimizla sinama
Ailemizi kazadan beladan ani olumlerden ser insanlardan koru
Dermansiz dert sifasiz hastalik verme
Amin...

Melegim bende de oluyordu hatta yara var dondurmamiz lazim dediler
Icime sinmedi baska doktora gittim 15gun kadar iliskiyi yasakladi kuru ve temiz tutacaksin dedi
Sonrasinda da bir sure kayganlastirici kullandim simdi turp gibiyim 7/24 :1:

Tovbe estagfirullahhh once Allah sonra yallah gibi oldu :26:

canımm yaa inan çok üzüldüm ömer için inşallah tez vakitte şifasını bulsun kuzucuk
gözümün önüne geliyor anlattığın halleri sanki ben yaşıyormuşum gibi üzülüyorum sizde dualarımdasınız

canım topiği meşgul etmemek adına özeline yazacağım.beni bu topikte tanırlar ithamlarında haklı olmadığını bilmeni isterim.

canım burada üstüme alınmamı istediğin birşey yoktur umarım.

ah be temiz kalpli tatlı yavrum benim...ben seninle ya da bir başkasıyla ne diye dalga geçeyim ki..lütfenyani...neye dayanarak ve hangi sıfatla dalga geçicem? aksine dalga geçmeye çalışanlara dokundurmaya çalışırken sen hepten beni aforoz ettin. olsun be kuzum yine yeniden söylüyorum.ben seni ve diğer tüm şekerleri seviyorum.katılmadığım noktalar olsa da bu sizi sevmeme engel değil.sevgiyi bir kenara koy saygı duyuyorum bir kere..öyle olmasa niye burayı takip edeyim ki...esas o zaman kendimle çelişirim...

canım benim yaa..fazla takip edemediğimden haberim olmadı..hasta olan sen misin yoksa ömerim mi anlamadım tam ama ikinize de geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...senin bulut meselesinde asla senin şahsına laf sokmaya çalışmadığımı anlayabilecek biri olduğunu bildiğim için ekstra açıklama yapmıyorum. kendine ve ömere iyi bak..

canım hejarım benim..walla yarıyıl tatiline girdik de çok şükür foruma takılayım dedim.iki laf ettim ortalık karıştı:)))ama sen beni merak edince sevindim walla...yusuf ömer çok şükür iyi..dişlerinden biri kendini gösterdi.fena bir uyku problemimiz vardı.10 günlükten bu yana gece uykusu uyumadım diyebilirim.sana bahsetmiştim zaten.son 3 gündür.2,5-3 saatte bir uyanıyor.ve eşimle dakka başı dua ediyoruz Allah bozmasın diye...artık oğluşumun fotolarını da ekleyecek zaman bulucam inşallah...malum meydanı çok boş bıraktık bütün kızlar kaptırdık walla olmuyor böyle:))) bana gelince doğum sonrası depresyondan daha yeni yeni kurtuluyorum düşünün artık yani:)))iyi sayılırım tekrar bir düzen tutturma mücadelesi içindeyim.ben seni takip ediyorum buradan elimden geldiğince.seni ve bebişi öpüyorum.

canım benim çok geçmiş olsun...ben de yakın zamanda bir enfeksiyon geçirdim...insana nasıl sıkıntı verdiğini iyi biliyorum..ama geçecek hiç merak etme...için ferah tut...Rabbine tevekkül et ve sabret herşey yoluna girecektir...

fazlasıyla uzun bir mesaj oldu ama napiiimmm...uzun süredir doğru düzgün takılamıyordum iyi oldu:)))

canımm cidden özledim seni ve oğluşu,ben seni çok seviyorum ki hep aklımdasın valla sende oğluşunda
inşallah ömerim daha da iyi uyuyacak bizimde alttan iki tane dişimiz çıktı
seni ve kuzunu kocaman öpüyorum:23:

günaydınn canım arkadaşlarımmmm:16:

hepimiz için mutlu ve güzel bir gün olsun inş:54:

benim zeynomda bütün gece uyumadı daha doğrusu uyumamış çünkü gözleri kapalı halde ağlayıp uyanıyor dişlerden tabi biliyorum sanki biryere yetişecek gibi birsürü diş birden çıkmaya çalışıyor ve mahvediyorlar kuzumu:14: amaa bu gece kv kızdı sabah işe gidiyorsun sürekli kalkıp kalkıp gelme ört kapını yat uyu nasılsa emmiyor sadece gözleri kapalı ağlak halde uyanıyor pış pış yap geri uyuyor sonra hopp bidaha, kv de sen gelme ben uyutuyorum işte diye kızdı bende sabaha kadar deliksizz uyumuşum ya allah razı olsun ondan bin kere hemde hep diyordu ama içim rahat etmiyorki sürekli kalkıp gidiyordum sesini duyunca ama bugun uyumamış yine ama kaçgündür olan yorgunluğumla hiç sesini duymadım bile:( artık kalkma geceleri kızım hep söylüyorum dinlemiyosun bak bütün gün iştesin ben gerekirse uyumam hiç beklerim başında dedi:16: kızlar çok dinlenmişim resmen ya sizde birkaç gün sizde kalabilecek birileri varsa deneyim bu yönetmi hayat kurtarır valla özellikle nagiş ve mutlu_anne sizin kuzular uyumayınca beslenme istiyormu geceleri? zeyno emmediği için geceleri tam uyanmıyor zaten hep mızmız uykulu amaa:37:

ahh canım ya diş bizdede öyle huzursuz mızmız ve iştahsız geçti üstüne bizimki gripte olmuştu çok kötüydüinş bir an önce toparlanır kuzucuk

Canım dinlenmene çok sevindim,,inan kemiklerim bile ağrıyor şuanda,yorgunum çok...darısı başıma:nazar:Benim kız kafasına göre takılıyor uyumayınca,,uyumaya hiç niyeti yoksa tepinir sürekli,azgın bğa oluverir, mecburen meme veriyorum uykusu gelir diye,,ama ağlayarak uyandığında bazen yatağından omzuma alıyorum ayakta sallanıyorum,başını omzuma yaslar öyle de kalır...tam koyarsın yerine uyudu diye,hoop tekrar ağlar...kısır döngü resmen:37: Bu arada dün gece uzun zamandan sonra 1de uyutabildik..Ben çok yorgundum evi topluyordum birde, eşim salıncağa koymuş,ipadden acmış cevşen dinletmiş..yasini dinletirken uyuya kalmış,sonrada yatağının yakınına açık bıraktık tebareke,amme...saat 3'e kadar kalkmadı:nazar:sonra kalktı ama bu yöntemi bundan sonra sürekli uygulamayı düşünüyorum:nazar:

canımm ben inanıyorum mira nın uykusu düzene girecek
cevsende sekine suresiydi galiba o çocukları sakinleştiriyo aklında bulunsun zaten dinletmişsiniz:16:
çok güzel dinletmeniz bende her gün dinletiyorum kulak aşinalığı oluyor
karnımdaykende dinliyordu sürekli hatta hatim yapmıştım onun için
yusuf suresi,meryem sureside bol bol dinliyoruz biz canım

kizlar cok bunaldim bu gece de biradayiz vorusumuz bogazda tahrise yol acan ve akcigerlere dogru inen bir turmus. Su an omerin keyfi yerinde de olsa cigerlere inmemesini saglamak icin kalalim dedi doktor
Taburcu edecek diye beklerken bunu duyunca tutamadim kendimi agladim
Evimizde done done yatmak yerlerde Omerle oynamak ne luksmus meger :43:

Elindeki serumu surekli cikarmak istiyor diye kocaman bir atel taktilar
Surekli onu cekiyor bize atelle vuruyor nasil oyalayacagimi sasirdim artik pilim bitti
Ayni virusten bende ve esimde de var o eve gidiyor sabaha kadar uyuyor ama ben gece boyu atesi cikmasin diye nobetteyim ve butun eklemlerim etlerim sizliyor
Atesimden disetlerim davul gibi gerildi surekli kaniyor
Bugun hic sabrim kalmadi Rabbime isyan olmasin ne gelirse ondandir kabulumdur

Kardesim kaliyor annemler devamli gelip gidiyor ama kimse gelir gelmez elini yikamiyor herkes opup sirnasiyor kontrol altinda tutabilmek icin hic uyumuyorum hep kendim ugrasmak istiyorum haliyle dagildim

Bu gece de cikamiyoruz delirmek uzereyim

Azicik gecmise gideyim kesin komik birseyler olmustur keyfim duzelir
Biraz da Yigit Ozgur okuyayim bari:27:

canım benim ya kıyamam ben ömerime Allahım bu güzel günde bütün bebişlerimize şifa versin ömerimizede amin

canımm nice mutlu yıllara kuzunuzla birlikte sağlık huzur mutlulukla,ilk günkü aşkla,heyecanla devam edin evliliğinize:16:

cerenin sosyalligi:))
ya bu kızla ben ne yapacam bilmiyorum..hastanede yattıgımız zaman hemen kendine arkadaş buldu..
yan odada yatan kendinden 2 yaş büyük kızla arkadaş oldu...annesiylede tabiki...
mecbur bende tanıştım biraz sohpet ettim..kadın bana telefon numarasını verdi bende mecburen verdim..
az önce aradı kızı cerenle konuştu..cerende bi havalar ki sormayın..
yakında evede gelir bunlar çünkü ceren evede davet etti:18:
otobüsle bir yere gidiyosak otobüstekileri bile eve çagırır:27:
sınıfındaki arkadaşlarını çagırır:27:
kızmalımıyım ne yapalıyım bilemedim:51:

cerenin sosyalligi:))
ya bu kızla ben ne yapacam bilmiyorum..hastanede yattıgımız zaman hemen kendine arkadaş buldu..
yan odada yatan kendinden 2 yaş büyük kızla arkadaş oldu...annesiylede tabiki...
mecbur bende tanıştım biraz sohpet ettim..kadın bana telefon numarasını verdi bende mecburen verdim..
az önce aradı kızı cerenle konuştu..cerende bi havalar ki sormayın..
yakında evede gelir bunlar çünkü ceren evede davet etti:18:
otobüsle bir yere gidiyosak otobüstekileri bile eve çagırır:27:
sınıfındaki arkadaşlarını çagırır:27:
kızmalımıyım ne yapalıyım bilemedim:51:

sosyal olması çok güzel aslında içe kapanık olmasından kat kat daha iyidir o kesin ama herkesi eve çağırması kötüymüş:1: neyse herkes davetini ciddiye alıp gelmiyordur sonuçta dimii:26: biraz daha büyüyünce herkesin evlerine gelemiyeceğini ve herkesinde evine gidilmeyeceğini anlayacak nasılsa şimdilik tadını çıkarsın bence güvenini sarsma, ayrıca bu cerenin evde çok mutlu olduğunuda gösterir bence arkadaşlarını eve çağırdığına göree:54:

canımm ben inanıyorum mira nın uykusu düzene girecek
cevsende sekine suresiydi galiba o çocukları sakinleştiriyo aklında bulunsun zaten dinletmişsiniz:16:
çok güzel dinletmeniz bende her gün dinletiyorum kulak aşinalığı oluyor
karnımdaykende dinliyordu sürekli hatta hatim yapmıştım onun için
yusuf suresi,meryem sureside bol bol dinliyoruz biz canım

Canım güzel dileğin için çok teşekkürler,,zaten sizler ve inancınız sayesinde bende sabırla bekliyorum,,
Yusuf ve meryem surelerini bende hep dinlettim hamileligim boyunca:16: Cok inaniyorum sifa bulduguma:16:
Sağolsun eşimin aklına gelmiş dün gece,,biz de çok büyük haz aldık,huzur bulduk:nazar: Bizim yeğenlerden birine eltim sürekli
dinletidi,kulak aşinalığı kazandırdı,şuan 7yaşında, hatim etti geçen sene ve tecvitli kuranı kerim okuyo maşallah diyim:nazar:
Darısı bebeklerimizin başına:16:

sosyal olması çok güzel aslında içe kapanık olmasından kat kat daha iyidir o kesin ama herkesi eve çağırması kötüymüş:1: neyse herkes davetini ciddiye alıp gelmiyordur sonuçta dimii:26: biraz daha büyüyünce herkesin evlerine gelemiyeceğini ve herkesinde evine gidilmeyeceğini anlayacak nasılsa şimdilik tadını çıkarsın bence güvenini sarsma, ayrıca bu cerenin evde çok mutlu olduğunuda gösterir bence arkadaşlarını eve çağırdığına göree:54:

evet sosyal olması benimde çok hoşuma gidiyo..en azından bana çekmemiş..ben çekingenimdir..
babası gibi geveze bir kızım var:1:
neyse kızmıyım o zaman ..yazdıkların mantıklı canım teşekkür ederim..
:54::54:

Back
X