2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim aklıma degişik birşey geliyo sanırım:1:
kapıdan başlıyarak her adım başı küçük hediye paketleri bunlar yatak
odasına kadar devam edecek..yatak odasında yerde küçük mumlarla oluşturulmuş kalp
içindede sen..ama yanma tehlikesi var dikkat etmek lazım:1:
birde o hediye paketleri çok olacagı için içlerine belki en sevdigi çikolata ve baksır ve ve vee....
küçük küçük hediyeler...
ben düşündüm ama vazgeçtim bu iş bana pahalıya patlar...bizim evin kolidoru çoookkkk uzun:1:
adam beni bulana kadar mumların arasında yanmakta var:1:vazgeçtim bennn

wauwww cevher ya mücevher fikirli arkadaşım benim:1:fonda da "deliyim gözü kara deliyim,yakarım odayı da yakarım ben":60::60::60:
fikrine sağlık cicim:21:

evet cnm hastalık eritti farkındayım.şuanda 3 dişimiz var.boyu 1,2 cm 2 cm değil.boyu gayet iyi dedi sağlık ocağındaki hemşire.hastalık,dişler,hareketlilik,çok kaka bunlar etken üzülme kızın turp gibi dedi.

Sabahtan da çocuk dr.umuzu aradım. O da şuanda en az 8.200 gr olmalı dedi. günlük menüsünü anlattım.ooo çok iyi dedi.yakın sağlık ocağında tartın eğer kilo az çıkarsa(dr ile konuştuğumda daha tartılmamıştı) belki bir enfeksiyon olabilir dedi.önlem olarak kaka ve idrar tahlili yaparız getirin dedi.böyle beslenmesine göre kilo almalı dedi.

Yani 2 farklı yorum.kızım maşallah çok hareketli aslında.ama yine de tahlilleri en kısa zamanda yaptıracağım inş.idrar tahlili bayağı bir zorlayacak daha önce bir türlü verememiştik.hastalık peşimizi bırakırsa şayet sanırım kızım güzel kilo alacak.4 kilo doğan yavrum 8 ay 10 gün sonra sadece 7,600 gr.aylık ortalamaya vurduğunda 420 gr gibi bir şey çıkıyor.neyse bakalım inş. iyi kilo alır düzelir yavrum..

Canim benim kizim 7 aylikken 7850g di,8 aylikken 7700g cikti kilosu.Doktoru dis cikarma doneminde bebeklerin kilo verebilecegini,15 gun sonra tartip bi daha kontrolu istedi.15 gun sonra 650g almis gorunuyordu.kizimin da boyu,kafa olcusu artmisti.Seninkinin boyu da uzamis,icinin rahat etmesi icin bikac gun sonra bi daha tarttir bakalim.Senin kuzu cok hasta olduhastalik da etkiler yavruyu.Uzme kendini

$73514_408111269270733_178144349_n[1].webp
benim burcum koç:1:
ama orda yazanlar tamamen kuru iftiraaa:1::1:
en büyük kk:kkk::kkk:
sakın beni atma:1:

Canim benim kizim 7 aylikken 7850g di,8 aylikken 7700g cikti kilosu.Doktoru dis cikarma doneminde bebeklerin kilo verebilecegini,15 gun sonra tartip bi daha kontrolu istedi.15 gun sonra 650g almis gorunuyordu.kizimin da boyu,kafa olcusu artmisti.Seninkinin boyu da uzamis,icinin rahat etmesi icin bikac gun sonra bi daha tarttir bakalim.Senin kuzu cok hasta olduhastalik da etkiler yavruyu.Uzme kendini

Paylaşımın için teşekkür ederim cnm.benzer bir durumu başından geçirmiş olmanı görmek en azından böyle olabiliyormuş dedirtti bana.inşallah toparlarlar yavrular.çok sağol cnm.

Yaren Nur zaten suyu cok iciyor demistin hayatim dr a gitmeden 1 saat once sivi alimi yaparsaniz oraya gittiginizde hemencik yapar fistik kizim haaa birde bez baglatma sicak bir odaya gec kukusunu acin yapsin prenses kizim insallah enfeksiyon vb birsey yoktur kaka tahlili zaten yapilmisti dimi senin kiza:44:

Yaren Nur zaten suyu cok iciyor demistin hayatim dr a gitmeden 1 saat once sivi alimi yaparsaniz oraya gittiginizde hemencik yapar fistik kizim haaa birde bez baglatma sicak bir odaya gec kukusunu acin yapsin prenses kizim insallah enfeksiyon vb birsey yoktur kaka tahlili zaten yapilmisti dimi senin kiza:44:

slm cnm evet yapılmıştı ama 2 ayı geçti neredeyse.tekrardan bir vermemiz gerek.tavsiyen için çok teşekkür ederim cnmcım dikkate alacam.ben yakalayamamıştım bir türlü o yüzden.2 gündür idrarı da ağır kokmaya başladı bu da biraz düşündürüyor beni.evvelden bu kadar koku yapmazdı.tahlili verirsem rahatlayacam sanırım.okişi ve seni öpüyorum.:54:güzel kızının keyfi yerindedir inş..

slm cnm evet yapılmıştı ama 2 ayı geçti neredeyse.tekrardan bir vermemiz gerek.tavsiyen için çok teşekkür ederim cnmcım dikkate alacam.ben yakalayamamıştım bir türlü o yüzden.2 gündür idrarı da ağır kokmaya başladı bu da biraz düşündürüyor beni.evvelden bu kadar koku yapmazdı.tahlili verirsem rahatlayacam sanırım.okişi ve seni öpüyorum.:54:güzel kızının keyfi yerindedir inş..
Sagol canim okis iyide ben kotuyum gecen gun dus aldim sonra ciplak ciplak tuttum banyoyu yikadim:37:belim tutuldu dun gece sitma gibi oldum yaaa atesbir yandan bel agrisi bir yandan kuzenimi cagirdim kiza bakti bugun ama boyle olmaz dedim anama gidecegim:34:valla analarimizi Allah basimizdan eksik etmesin yaa sen orda ben burada olmaz gel bende kal dedi iyiiiii dedim
okis de iyi teyzesi bu siralar yeni kesifler pesinde:27:oyuncak kovasina nasil tirmanabilirim diye dusunuyor biraksam bildigin ayaginin birini kaldiriyor cikmaya hazirlaniyor:32:
biz okis e idrar tahlilinde oyle yaptik canim zaten kultur se 15 dk dan fazla beklememesi lazim idrar torbasinin bez ureme yapiyor ve bir dr da degil baska yerdede tahlil yaptir annesi bosuna ilac kullanmasin yavrum

Zadacım; ben bugün daha iyiyim.iğneler bitti ama tam düzelemdim bakalım.c.tesi günü diyetisyen,dahiliye ve diş randevularım var. Of ne yapacağım bilmiyorum.Bu arada 50 günde 9 kilo vermiş oldum canlarım.ben en az bir 9 ay daha diyetteyim. Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarmasını yaşıyorum sanırım:=)

Kızlar yaren Nur’um 1,5 ay önce tartıldığında 7,700 gr.’dı.şimdi 7,600 gr.kızım 1,5 ayda kilo alacağına kilo verdi.gözümün önünde olduğu için kilo verdiğini anlamıştım doğal olarak.üzülüyorum kızlarrr…malesef üzülüyorum.boyu 1,2 cm uzamış.kafa büyümüş 43,5 olmuş.hastalık,diş,huzursuzluk ve günde 3 defa dolu dolu kaka sanırım etkiledi.kakasına da kafayı takmış durumdayım.sizin bebişler nasıl acaba?günde kaç defa kaka yapıyorlar çok mu az mı?

cnm süpersin 9 kilo çok iyi tebrik ederim durmak yok yola devam cnm arkadaşım...
kilosuna takılma cnm bizimkide aşağı yukarı bu kilolarda sağlıklı olsunlarda nasılsa alırlar ilerde sonrada vermeye çalışırlar::))
bizde idrar tahlili yaptırcaz evde kendim alamıyorum bi türlü..nerde yaptırıyosun tatlım birlikte haberleşip gidelim olmazsa;)

Eki Görüntüle 621474
benim burcum koç:1:
ama orda yazanlar tamamen kuru iftiraaa:1::1:
en büyük kk:kkk::kkk:
sakın beni atma:1:

kız bnm kızda koç he yandık desene...

bu arada kimler akrep ya merak ettim..çatı falan ne oluyo:1:
beykoz bacım sen akrepmisin:1:

:1: beykozcum balık....

İlkim81; güzel anne Rabbim yuvanızdan mutluluğu,aşkı,sevgiyi,huzuru,sağlığı eksik etmesin.Dilerim nice güzel yıllarınızı beraber ağız tadıyla geçirirsiniz.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun..

Mutluanne; inş. fayda etmiştir gerçekten bu yöntem.Ben biraz ayakta sallanmaya hastalık döneminde fazlasıyla alıştığını düşünüyorum.keyfi çok yerinde normalde ama uyuyunca bir huzursuzluktur gidiyor.bugün kv. Ağlasa da uyuması için yalnız bırakmış kapıya baka baka ağlamış.5 dk sonra uyumuş yarım saatçik.dayanabilirsem bu şekilde alıştıracam.

Zadacım; ben bugün daha iyiyim.iğneler bitti ama tam düzelemdim bakalım.c.tesi günü diyetisyen,dahiliye ve diş randevularım var. Of ne yapacağım bilmiyorum.Bu arada 50 günde 9 kilo vermiş oldum canlarım.ben en az bir 9 ay daha diyetteyim. Tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarmasını yaşıyorum sanırım:=)

Babyceren; Kuzum yeniden hastalanmıyorlar inş.bizim çocuklar havadan nem kapıyorlar mı, kapamıyorlar mı anlamadım ben yaa.Hastalıksız birgün istiyorum.sen de daha iyiymişsin.

Kızlar yaren Nur’um 1,5 ay önce tartıldığında 7,700 gr.’dı.şimdi 7,600 gr.kızım 1,5 ayda kilo alacağına kilo verdi.gözümün önünde olduğu için kilo verdiğini anlamıştım doğal olarak.üzülüyorum kızlarrr…malesef üzülüyorum.boyu 1,2 cm uzamış.kafa büyümüş 43,5 olmuş.hastalık,diş,huzursuzluk ve günde 3 defa dolu dolu kaka sanırım etkiledi.kakasına da kafayı takmış durumdayım.sizin bebişler nasıl acaba?günde kaç defa kaka yapıyorlar çok mu az mı?

Tatlıcadının fotolarına bakmaya gidecem birazdan….

Lillac,berrum,somebody,zilan,porter,nelleporter,pampiş,turuncu,bambucan,şekerimşerbetim,zilan,cipskolam arada bir ses verin.arada bir ses verenler de daha fazla versin lütfen….

Şimdilik öpüyorum hepinizi:54:

Tatlım benim kız günde 2 defa bazen de sık olmamakla birlikte 3 defa yapıyor.Bir tanesi dolu dolu diğerleri ise daha az oluyor..Canım kilosu az evet,peki günlük ek gıda menün nasıl?Değerlendirmek isterim.(özelden de yazabilirsin).

Kızlar hayırdır dünkü chiciço mu ne işte o arkadaş görünmüyor?:34::34:

Satırlarıma başlamadan önce kuzumun resimlerine yaptığınız içten ve samimi duygularınız için hepinize tşk etmeyi bir borç bilirimm
Biliniz ki..aynı içten duyguları bende tüm mayıs bebekleri için hissetmekteyim
Bu resmilik hiç bana göre değill euheuhe
Kızlar ne güzel yorumlar yapmışsınız çok sağolunn:16:
Bu arada kıyafeti beğenilen bi resim var gömlekli ve süveterli..süveteri benim el emeğim göz nurumdur daha hamileyken ölmüştüm
Güzel örmüşüm müüüü:27:

ilkimcimyavrunuzla huzurlu mutlu daha nice senelereeeee:16:

nagihancım4 kg doğmasına rağmen banada kuzumun kilosu az geldi..hastalıktan kurtulamadı ki yavrum
İnş bi an önce toparlar olumsuz bir şey çıkmaz tahlillerde..günlük aldığı ek gıda miktarı yeterlimiymiş tatlım?
Bu arada beim kuzum günde 1 kez dolu bazen 2kez daha az kaka yapıyo

babycerennben balıkım eşim akrep euheuhe çok güldürdün yine beni Allah'ta seni güldürsün

annezeyneptarık buğranın Ateşi'de 40,5 a kadar yükseldi ama hiç hastaneye yatırmaktan bahsetmediler..yalnız Tarık buğranın sadece Boğazı'nda kızarıklık vardı..ciğerlerine inecek kadar önemli bi şey yoktu acil şifalar diliyorum size

Son düzenleme:

Şimdilik öpüyorum hepinizi:54:

Cnm bu kaka sayisi cok oldugunda bebek doyuyor demek olmuyormuydu..simdi bende killandim bak..bizim Mahirde son bir aydir artik zorluyorum ne yalan soyluyum yemesi icin ve gunde ortalama 3 yapar..en fazla bes olur ama dolu dolu olmaz bazen azar azar yapar sadece sabah ilk saatlerde ilk iki yaptigi biraz fazla olur oda asla bezi dolup tasircak kadar yapmadi..
Kilo konusunda bizde iyi degiliz gecen ay bizde 7600 kg idi simdi valla korkuyorum gidip tartirmayi cunku cok farkli gelmiyor gozume yani almissa ya 100 gr yada 200 gr almistir..Yaren Nur cok hastalandi cnm kilosu o kadar olmasi cok normal..iyilestikce toparlanacaktir..biraz zamana ihtiyaci var bence..bu yuzden hicc canini sikma inan duzelir ve fistigimiz daha cok fistik olur..bizde seni ve guzel Yaren Nur u cok opuyoruz...
Boyuna masallah bizim kafa da 45 cnm,koca kafali oglum benim :))

cnm lütfen üzülme.. bebeklerimiz artık hareketlendiler.diş çıkarma ve malesef hastalıkta eklenince kilo alımları çok değişti.
yaren nur sağlıklı olduktan sonra çok takılma lütfen. bu ay kilo alamamış ve hatta vermiş olabilir. ama önümüzdeki aylarda toparlar emin ol.
artık aldılar verdiler derken büyücekler Allah başka dertler vermesin cnm bnm..
kocaman öpüyorum güzel kuzumu ve seni :16:

kızlar azra iyce hareketlendi.. okadar hızlıki hızına yetişemiyorum :1:
tam bi hızlı gonzales:nazar: ama canımada okuyor. sık giremiyorum o yüzden ama okumaya çalışıyorum..
biraz geçmiş okuyayım vakit bulmuşken......:ssz:

kızlar 14 şubat için aklına :28: parlak fikir gelen var mı?
hediye olsun, etkinlik olsun:24:
biliyorsunuz ben hiç sadelikten yana değilimdir:9: abartıyı çok severim:9:,
acaba eşime mavi kalp temalı(erkekya:1:) bi pasta süprizi mi yapayım diyorum,,hava soğuk dışarıda yemek olmaz,
en büyük sevgilimsiz de olmaz:1: yani evdeyiz,,bari güzel bişy olsun diyorum,aklıma hiçbirşey gelmiyor:50:
fikri olan paylaşsın emi tatlişkolar:9:

Bende dort gozle takipteyim, sizlerden gelecek olan fikirler benide cok aydinlatacak..
Bu yilin birincisi olan mayis anneleri hadiyim kollari bir sivazlayalimda dokulsun guzelim fikirler..

wauwww cevher ya mücevher fikirli arkadaşım benim:1:fonda da "deliyim gözü kara deliyim,yakarım odayı da yakarım ben":60::60::60:
fikrine sağlık cicim:21:

Supersin mutlu anne...yine kirdin gecirdin beni gulmekten yaa..:9::9::9:cok yasa cnm

Satırlarıma başlamadan önce kuzumun resimlerine yaptığınız içten ve samimi duygularınız için hepinize tşk etmeyi bir borç bilirimm
Biliniz ki..aynı içten duyguları bende tüm mayıs bebekleri için hissetmekteyim
Bu resmilik hiç bana göre değill euheuhe
Kızlar ne güzel yorumlar yapmışsınız çok sağolunn:16:
Bu arada kıyafeti beğenilen bi resim var gömlekli ve süveterli..süveteri benim el emeğim göz nurumdur daha hamileyken ölmüştüm
Güzel örmüşüm müüüü:27:

Ben daha bakmadim, hele bir bakiyim diyim sana sonra guzel olmus mu..begenirsem bende isterim ona gore:34:

iyi aksamlar arkadaslar size danışmak istediğim bi konu var benden daha tecrübeli olduğunuz için size sormal istedim
içim hiç rahat değil 20 haftalık hamileyim 1haftadır arada bebeğimin hareketlerini hissediyorum bugün hiç hissetmedim
sizinde basınıza böyle bişey geldimi 2gün hissetmediğiniz zamanlar oldumu şimdiden tesekkür ederim

Back
X