2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evet bodrumdayım canım. Hava mis mis. Herkes dışardaydı valla. Mont bile giymedik. Buranın kışı da bu kadar işte.

euheuheuh şartlara bakk..zevkle yaparım canımm gül güzeli Mira için
sende çok becerikli hatunsun verdiğin tariflerden beceri fışkırıyo
gel gelelim şu cupcakelere ben onun şeker hmuru olan kısmını beceremem

Evet bodrumdayım canım. Hava mis mis. Herkes dışardaydı valla. Mont bile giymedik. Buranın kışı da bu kadar işte.

Ne güzel işte tadını çıkar meleklerinle,,şimdi 2 kızın vardı dimi dicem:26:inşallah onu da bildimkusura bakma,balık hafızama ver
Burada da hava güzel(ist.) ama pis işte malesef.Senden de bebeklerimizin doğumgünleri için güzel fikirler bekleriz

ya evet bende o kısımda takılıyorum,,gerçi kurabiyede de takılmıştım,,çözdüm sonra
bunu da başarabiliriz umarım
Tariflerimde kolaylık esastır,gönül rahatlığıyla denebilirsiniz şekerim
mesela çok basit cheese kek tarifim var yazıcam kısa zamanda,,bildiğin yulaflı bisküviden,,bi yiyen birdaha ister
çalışınca herşeyin kolayına kaçıyorum napiim işte:26:
fırın makarna tarifimi de yazıcam su böreği gibi oluyo
kesin bilen yapan vardır zaten ama ben bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum
Sizin kadar becerikli olamam ama pratik seyler yapar süsler beğendiririm misafirlerime

Beni foruma çağırın,konuşturun sonrada gidin hepiniz tamam mı
Bende forumu çalmasınlar diye tek tabanca takılayım burda wolta atayım
Kendime mi alıntı yapıcam şimdi ben Huuuuuu hatunlar

işin kötüsü 5 ziyaretçi var:18:
1'e 5 yani:18: o derece zor durumdayım,,kankalarım canlarım:18:
gel babasıı gell geeel geel:94:

kızıma 18.yaş gününde hediyemmm formun linki olacak,,girsin okusun onu ne kadar düşündüğümü anlasın
şimdi anlamaz ama o zaman anlar,,yada anne olunca mı mail atsam:44 zaman daha iyi anlarfaydalanır burdan hem

ne kadar ileri görüşlüyüm dimi18.yaş günü düşünüyorum şimdiden

siz biraz daha gelmezseniz ben daha çok acayip şeyler düşünücemgelin ama artık

Beni foruma çağırın,konuşturun sonrada gidin hepiniz tamam mı
Bende forumu çalmasınlar diye tek tabanca takılayım burda wolta atayım
Kendime mi alıntı yapıcam şimdi ben Huuuuuu hatunlar

canımm ben geldimm iyisin değilmii bak bütün gün konuşmadın sonradan patlama yaşıyorsun seviyorum kız senii vallaa amann alınma hee barışma şartların çok ağır senin gördümmm

Canimmmm cagrislarini duyup geldim ama gitmissin olmadi simdi

canımm ben geldimm iyisin değilmii bak bütün gün konuşmadın sonradan patlama yaşıyorsun seviyorum kız senii vallaa amann alınma hee barışma şartların çok ağır senin gördümmm

iyiyim ben iyiyim iyiyim iyiyim canım sağol:124:doğumgünündeki yapamayacaklarımın durumuna göre alınabilirim herbirinize,şartlardan sonra barışırız hemen
oki doki:130: beni yalnız bıraktınız burda küçük emrah gibi, korktum:18: ama şimdi iyiyim gülcan

Bak bunu bilemedin işte:)) 1 kızım var canım ama Allah mı söyletti dicem. Aman yok yok söyletmesin. Bu cadı bana yetiyor.

Bak bunu bilemedin işte:)) 1 kızım var canım ama Allah mı söyletti dicem. Aman yok yok söyletmesin. Bu cadı bana yetiyor.

Allah gönlündeki muradını versin o zaman
2.de kız olursa müjdeyi ver sen yine dekızımın yaş gününde bi poğaça yaparsın ödeşiriz
Bebişin cadıdır ama tatlı cadıdır eminim Şimdikilerin hepsi cadıAnnanem diyorki:
içiyorsunuz kolik asitleri molik asitleriçocuklar bilerek doğuyor

Son düzenleme:

annane süpermiş ya doğru söze ne denirr

Balla cok sessizdiniz bugun gündü kuşağı :) bakıyorum bakıyorum kimse yok zaten defne de koala gîbi yapışıyo bana burakmıyo :)
Mutlu anne yaz valla, ne yazarsan yaz :) ananene cok guldum 17. Yas gınu hediyeni de cok begendim :) çok orjinal :)
Özel mesajlar havada ucusuyo yahu :)
Bi de bence şu tarifler için ayrı bi topik açsak ya... O anda yazamıyoruz sonra bulması zor oluyo. Senin tarifleri istiyorum ben mutlum annemmmmm :) forum ahalisi cok beceriklî. Cupcake üstüne şeker hamuru için hazırları öneririm çok kezzetli oluyo. Mardhmallowdan yapanlar da var ama ben denemediğim içîn bişey diyemicem. Ben daha konsept bulamadım ama muhtemelen pastel tonlarda zürafalı gergwdanlı falan olabikir. Mesela pastel sarı, yeşil ve pempe :)
Mutlu annem sana bişey sorcam. Sen bu dişi çıktı figurlerini hangi programda yapıyosun? Hazır objeler mi yoksa sen mi tasarlıyosun? Freehand mi?

Kafama göre takılıyorum cicimciziyorsam bazen freehand bazen illustrator,eger jpeg kullanırsam temizlemek icin photoshopgel gelll programa gelll
elle çizip bile tarıyorum bazen fantezi olsun diye
bu arada kurabiyelerde hazir seker hamuru kulandım fakat onu keke nasıl paste edicem fikrin var mı?
koala yorumuna koptum operim Defne Karen'i

Valla bende cok sevimdim, anne ve babana helal olmus onlari ayakta alkisliyorum
Yuregin cok guzel bu yuzden rabbim yardimcin oluyor cnm,hep boyle bahtin acik olur ins

Çok teşekkür ederim benim canım arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum.
Kocaman öpüyorum

Tariflerini dört gözle bekliyorum şekerim, kızım olduktan sonra tam bir tembel avrat oldum ben

bende bereketli kakaolu toplarını yapıcam en kısa zamanda
sizlerden de yeni tarifler bekliyorum,,her misafire tutturduğum tarifi yapıyorum çünkü
hele bi ara yemekli misafir alırken takmıştım: fırında köfte patates,pilaveşim isyan edince farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…