bende bereketli kakaolu toplarını yapıcam en kısa zamanda
sizlerden de yeni tarifler bekliyorum,,her misafire tutturduğum tarifi yapıyorum çünkü
hele bi ara yemekli misafir alırken takmıştım: fırında köfte patates,pilaveşim isyan edince farkettim
Kafama göre takılıyorum cicimciziyorsam bazen freehand bazen illustrator,eger jpeg kullanırsam temizlemek icin photoshop gel gelll programa gelll
elle çizip bile tarıyorum bazen fantezi olsun diye
bu arada kurabiyelerde hazir seker hamuru kulandım fakat onu keke nasıl paste edicem fikrin var mı?
koala yorumuna koptumoperim Defne Karen'i
ya evet bende o kısımda takılıyorum,,gerçi kurabiyede de takılmıştım,,çözdüm sonra
bunu da başarabiliriz umarım
Tariflerimde kolaylık esastır,gönül rahatlığıyla denebilirsiniz şekerim
mesela çok basit cheese kek tarifim var yazıcam kısa zamanda,,bildiğin yulaflı bisküviden,,bi yiyen birdaha ister
çalışınca herşeyin kolayına kaçıyorum napiim işte:26:
fırın makarna tarifimi de yazıcam su böreği gibi oluyo
kesin bilen yapan vardır zaten ama ben bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum
Sizin kadar becerikli olamam ama pratik seyler yapar süsler beğendiririm misafirlerime
kızlar bugece zeyno yaklaşık 10 gündür yapmadığı birşeyi yaparak sabaha kadar deliksiz uyuduamaa şöylekii ilk defa diş jeli aldık ve sürdük zorlada olsa! acaba onun etkisiylemi rahat uyudu kuzum bilemedimm:26:
MELEĞİM ellerine sağlık pek beceremem demişsin ama maşallahın var. Ayrıca kuru dolmaya bayılırım
meleğimcim ellerine sağlık canım bak beceremiyorum fln diosun kuru dolmalar yapıosun maşşallah..kandırıon bizi dimi beceremiyorum diye:)) afiyet olsun tatlım.....
oh ne guzelll... ben photoshop kullanıyodum bi zamanlar :)
şeker hamurunu balla yapıştırıyosun kurabiyeye tatlım. şeker hamurunu şeker hamuruna yapıştırmak içinse su kullanıyosun.
ben de mira yı öptüm..
not: beni öpmediğin için ben de seni öpmüyorum. hıh
kızlar şuanda çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istiyorumzeynoyu haftasonu yeni bir doktora götürdüğümüzden bahsetmiştim ya işte o doktorumuz aradı azönce ve zeynep ada nasıl oldu durumunu sormak için aradım dedi ayy nasıll mutlu oldum tahmin edersiniz heralde bende bugece diş jeli sürdüğümü ve deliksiz uyuduğunu söyledim çok iyi dedi muhtemelen rahatlatmıştır onu bir iki gece daha uyumadan sürün ve takip edin problem yoksa sürmezsiniz jeli dedi ve ben doktoru telin ucunda bulunda poposundaki o pişik gibi olan şeyi yine sordum yok .... hanımcım hiçç endişelenmeyin önemli birşey olsa hemen konun uzamanı bir doktora yönlendirim sizi zaten takma hiç dedi ve birkez daha içim rahatladı,
zeynonun doğumundan beri gittiğimiz doktorumuzda çok iyi ama çok fazla yoğun ve meşgul, biz ona ulaşmaya çalışınca bile birkaç saatimizi alıyorki ki nerdeee bizi böyle arasında zeynonun durumunu sorsun açıkçası çok şaşırdım ve çok sevindim, bundan sonra sürekli takiplerimizdede yeni doktorumuzla sürekli görüşeceğim
slm KK nın en güzell en zekii en içten bayanları (yazdıklarım için bi yemek ısmarlarsınız artıkk)
dün gece uğrayamadım buraya hem gece hem sabah yazılanlar çok birikmiştir dedim ama gece çok yazılmamış acaba ben mi görmedim:44:
kendimi çoook yorgun ve bitkin hissediyorum tarık buğra çok uyanıyo geceleri bi ara iyice abarttı 5 dk da bir mızmızlandı hiç uyuyamıyorum
bu gün ben mutfağa gidince kuzum nasıl bi hızla gelmişse salonun kapısının arkasına gelmiş ve kapıyı kapamış..bende ben kapattım zannettim kapıyı bi açtım küttt kafasına geldi
Allahtan çok ağlamadı yavrum o sesi duyunca çok canı acımıştır diye düşünmüştüm..ağlaması bile çok masum bu bebişlerin(
bizde özel hastaneye gidiyoruz doktorumuzda çok tanınan biri ama
odaya 5 hasta birden alıyolar..oturuyoruz içerde doktor sırayla bakıyo..
neymiş efendim digerlerinide dinleyelim bilgi sahibi olalımmış
aslında bir yandan iyi oluyo ama bende kendimi baskı altında hissettigim için soru bile
soramıyorum..zaten herkes bana bakarken ben konuşamamne yapalımbuda böyle bir
doktor..zaten diyorum doktora hastane özel ama biz özel degiliz heralde:
son gittigimizde bir adam oglunu getirmişti.adamın baklavacı dükkanı varmış.
.doktor şurup yazarken sordu,
şurup içiyomu senin oğlan..hayır çok zorlanıyoruz içmiyo dedi..
peki baklava yiyomu dedi
adamda evet dedi..
doktor dediki,koy baklavanın arasına şurubu ver çocuga
herşeyide benmi söyliycem size
komik adam
bugun forum pek bi sessizzz :44:
nasılsın meleğimmisafirlerini ağırladın mı?
bende geçen yulaflı bisküviden cheeskek yaptım labnesi fazla olmuş hiç kimse beğenmedihatta yeğenim ıyyy dedi
sen tariflerinin hepsini yaz canım bizde yapalımm
kurabiyeyi nasıl yaptın sana zahmet onuda yzarmısın
MELEĞİMM selam şekerim, nasılsın, aradabir karşılaşıyoruz gündüz kuşağındamahir paşamız nasıl, özledik yeni resimler bekliyoruz sizdendeee
oyyyy canım arkadaşım benim,,adım mutlu anne ya ondandır
fırsat bu fırsat d.gunu icin geziyorum farkli sitelerde fikir olsun diyeSonu yok walla
Zeynomun uykular duzene giriyo yine eskisi gibi cok sukurdis jeline devam etmelisin bencede 1-2gun daha,,
ilkime de cok sevindim walla annesi bakicakmıs Bestoşabizim haberler aynı çok şükür,uyku konusunda iyiye doğru gidiyoruz yalnız
artık eşim uyutacak kızıbana naz yapıyormuş,bende ona kıyamıyormuşum ondan sabahlıyormuşuz
doguma girecek arkadaslarım var bu aksam onlara lohusa serbeti yapacagim,,kendiminkini de ben yapmıştım millet tarif sormuştu
iyice soğutup ikram ettirdim ben uzerine de rondodan geçirdiğimiz bol cevizi döktürdüm anneme,,harika olmuştu,,şerbet şerbet değildi yani,,
şimdi kızlara da yapıcam inşallah
Gece kuslarida bir kac gecedir sekteye ugruyor..bize ne oluyor bilmiyorum ama performansimiz dusuyor mu ne :44:aaaa ayıplarlar valla kız bizdede olmaz öyle şey plastik tabakta neymiş aaaasen yaz şekerim ya biz gündüz kuşağı pasif kalıyoruz bak, gece kuşları sayfaları doldurup taşırıyor sabahta biz zor okuyoruz heraldeee
Seni öpmeye geldim icim rahat etmedi
Yazdıklarını biliyorum kurabiye yapmistimda ben keke nasil yapistiririm diye sordum cicim,birde ustteki 2boyutu nasil dik tutarım acaba?Bir öptüm bir öptüm birdaha öptüm
ben geldim:119::119::119:
kızlar bugün mutfaktan çıktım salona gidiyorum çağlaya bakmaya..küt diye bir sessss
aman allahım
ben yerdeyim yere yapıştımhalı ayagıma takıldı
neyse kalktım ama dizim acıdı
sakarlıgıma doymıyım emi
neyse sonra kalktım dişçiye gittim..dişimin çekilmesi lazımmış
20 lik dişimmiş bu
pazartesi çekilecek
canım arkadaslarım sizden bir ricam olcak bir arkadasımın bebegi olmuyor ve cok istiyor benden dua istedi bende edicem hatta benim kalbi temiz olan arkadaslarım var onlara söylerim eminim onlarda eder dedim sizden rica ediyorum bir duada onun için edermisiniz ??? şimdiden hepinize tesekkür ederim canlarımmm
melegim__canım senin bir tahlilinmi vardı,pazartesi yaptıracam diye yazmıştın yanlışmı hatırlıyorum ne yaptın...
ayrıca doktoruma laf yok..adam günde 100 küsür hastaya bakıyo ne yapsın..herkes kapısında kuyruk
bizde o kuyruktayız..ayrıca 1 fiş kestiriyosun adam sülale boyu bakıyo herkese
ben geldim:119::119::119:
kızlar bugün mutfaktan çıktım salona gidiyorum çağlaya bakmaya..küt diye bir sessss
aman allahım
ben yerdeyim yere yapıştımhalı ayagıma takıldı
neyse kalktım ama dizim acıdı
sakarlıgıma doymıyım emi
neyse sonra kalktım dişçiye gittim..dişimin çekilmesi lazımmış
20 lik dişimmiş bu
pazartesi çekilecek
Evt cnm verdim bir hafta sonra cikicak ama oyle bir cnm acidiki yok oyle bir agri yani..birseyler ters gidiyor ama hadi bakalim hayirlisi..bunun disinda bir subat 20 de scan var ..bu teste birsey cikmasa orda cikar herhalde ne oldugu..hatirladigin icinde ayrica tsk ederim canim arkadasim benim
Doktora laf demem ya, onun sayesinde mutlu olduk burda bile..allah yardim etsin boyle yogun olan hepsine zor zanaaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?