2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne demek şekerim sen istersin de ben yazmaz mıyım

oh ne guzelll... ben photoshop kullanıyodum bi zamanlar :)
şeker hamurunu balla yapıştırıyosun kurabiyeye tatlım. şeker hamurunu şeker hamuruna yapıştırmak içinse su kullanıyosun.
ben de mira yı öptüm..
not: beni öpmediğin için ben de seni öpmüyorum. hıh

bende geçen yulaflı bisküviden cheeskek yaptım labnesi fazla olmuş hiç kimse beğenmedihatta yeğenim ıyyy dedi
sen tariflerinin hepsini yaz canım bizde yapalımm
kurabiyeyi nasıl yaptın sana zahmet onuda yzarmısın

Amannn giz dilini isir :)) masallah Zeyno ya ins hep boyle akilli akilli uyur hep..jel bazilarina etki ediyor diye duymustum ama bize hic etki etmedi..bizim oglan gece en az bes kes kalkar ve hep aglayarak kalkiyor..
emzik biraz dislerine iyi geliyor gibi

MELEĞİM ellerine sağlık pek beceremem demişsin ama maşallahın var. Ayrıca kuru dolmaya bayılırım

Himmm bende bayilirim ama bizim antepli gorumceler kadar malasef iyi yapamiyorum..ayni tarifi uyguluyorum ama yine nedense birseyler eksik..deli oluyorum yaa..nedir acep sirri

meleğimcim ellerine sağlık canım bak beceremiyorum fln diosun kuru dolmalar yapıosun maşşallah..kandırıon bizi dimi beceremiyorum diye:)) afiyet olsun tatlım.....

Ask olsun guzelim ne diye kandiriyim sizi :)) hem tadina bakmak lazim yapiyorum ama oyle hasbel kader seklinde oluyor..birde varya ben ciddi ciddi hicbirsey bilmiyordum sizlerin katkisi cok oldu..yaptiklarimin cogu sizlerin tariflerinden zaten

Seni öpmeye geldim icim rahat etmedi
Yazdıklarını biliyorum kurabiye yapmistimda ben keke nasil yapistiririm diye sordum cicim,birde ustteki 2boyutu nasil dik tutarım acaba?Bir öptüm bir öptüm birdaha öptüm

Iste doktor dedinmi boyle olmali :)) ne o zoraki cevap vermeler, sonra herseyi ustun goru kontrol etmeler..artik doktorlar arasinda da iyilestirme calismalari yapilmali bence..
Bende ilk defa senden bu kadar olumlu bir gelisme duydum bu yuzden umit vari bir olay olaraktan cok sevimdim ne yalan soyluyum,.
Umarim hep ayni sekilde devam eder,hatta daha da memnun edici olur cnm,

Gecmis olsun cnm, afacan demek is basinda,artik meraklilarda bizimkide bugun kablolara dolanmis geldim bir baktim ooo oyle cok mutlu ki deliler gibide guluyor..hakluki kafasina bir dolansa off dusunmek bile istemiyorum..allah korusun hepsini

Koptummmm resmen, halan guluyorum..bu ne yaa komedi dukkanimi orasi yoksa hastanemi..alla alla yaa saka gibi..
Baklama iside ancak oyle bir doktordan beklenirdi hani..

bugun forum pek bi sessizzz :44:

nasılsın meleğim misafirlerini ağırladın mı?

Ayy cnm misafirimi beklerken bir giriyim dedim ama tel geldi yoldayim diye bu yuzden hemen ciktim..yoksa seni cevapsiz birakmam asla

Kurabiyecikler:
Yarım paket yumuşak margarin,1buyuk çay bardağı pudra şekeri,1byuk çay bardağı pirinç unu,aldığı kadar un,arzuya göre kakao.Yoğur iyice,2ye,3e böl hamurunu.merdaneyle ac tezgaha,sonra kalıplarda kes.hamur bitene kadar aynı işlem.
160derece,kurabiyeler kizarmicak bisküvi gibi olucak!eger kalabalıksa 2olcu yap mutlaka canım.
üzeri icin: hazir seker hamurunu yine merdaneyle ac tezgaha, aynı kalıpla kes,soğumuş kurabiyelerinin üzerine bıçakla incelik bal sür,üstüne seker hamurunu yapistir.eger seker hamurun üzerine 2.kat süsleme yapacaksan 2hamuru birbirine suyla yapıştır canım.
Kurabiye seker hamuruna balla,seker hamuru seker hamuruna suyla
Not:hamuru tezgahtan ince bir spatulayla al ki formu bozulmasın.
İsim yazacaksan eger onun kalıbı var hazır satılan,,seker hamurunu hazırlayıp üzerine bastırıyorsun.
İyi olursa benden,kötü olursa sendenSevgini katmayı unutma

Sevgiler,Emine beder

canım arkadaslarım sizden bir ricam olcak bir arkadasımın bebegi olmuyor ve cok istiyor benden dua istedi bende edicem hatta benim kalbi temiz olan arkadaslarım var onlara söylerim eminim onlarda eder dedim sizden rica ediyorum bir duada onun için edermisiniz ??? şimdiden hepinize tesekkür ederim canlarımmm

MELEĞİMM selam şekerim, nasılsın, aradabir karşılaşıyoruz gündüz kuşağında mahir paşamız nasıl, özledik yeni resimler bekliyoruz sizdendeee

Hay allah girmem ile cikmam bir oldugu icin sizi yakalayamadim sorry kizlar ama bir gun gunduz sohbetine gelicem,o zaman patlatiriz sohbeti dolu dolu :))
Yeni resim yuklucem ins aklimda ama nedense hep bir kosturmaca icindeyim..subatin ortalarina kadar isler yogun gececek sonrasi ins daha fazla zamanim olucak ..
Mahir de ne yapsin teyzesi,orda burda zip zip ayaklari ile yere surekli kut kut vuruyor bakalim asagidaki garip komsum ne zaman tesvik edecek :))

Masallah ne guzel bir hizmet seninki..lohusa arkadaslarina rabbim sifa versin ve ins bol sutlenirler..ayni zamanda bebekleride hayirli olsun..kiz mi erkek mi :))

Gece kuslarida bir kac gecedir sekteye ugruyor..bize ne oluyor bilmiyorum ama performansimiz dusuyor mu ne :44:

ben geldim:119::119::119:
kızlar bugün mutfaktan çıktım salona gidiyorum çağlaya bakmaya..küt diye bir sessss
aman allahım
ben yerdeyim yere yapıştımhalı ayagıma takıldı
neyse kalktım ama dizim acıdı
sakarlıgıma doymıyım emi
neyse sonra kalktım dişçiye gittim..dişimin çekilmesi lazımmış
20 lik dişimmiş bu
pazartesi çekilecek

ortalık tenha bebişlerle koca bebişler kuduruyorlar galiba:)

ece bugün ilk kuru fasulyesini yedi acayip tırtlıyor aynı kuru fasulye gibide kokuyor ay tiksincem bu gidişle:))

ilkimcim gözün aydın hadi düştün dört ayak üstüne ailen sayesinde:))

pınarda kaldı sanırım bir tek bakıcı bulamayan olmazsa o da senin taktiği denesin:))

benim cadı bugün çok şaşırttı beni bir baktım ece diyor:)) yavrum evladım megaloman mı olacan başıma dedim:))

bu arada kocamla benden size yeni inciler:))

koca: hafta sonu açık öğretim sınavı var hiç çalışamadım kalıcam galiba sınıfta
ben:30 yaşına kadar okumamışın evlendin okucağın tuttu her sene paramı yedircez buna kalırsan bir daha gitmezsin ona göre
koca:bu ne ya millet hep babam okutmadı der ben karım mı okutmadı dicem olmaz öyle şey.
ben:iyi o zaman bende okumak istiyorum seneye bende gidicem aöf ye
koca:aile indirimi yaparlarmı acaba bize. tamam tamam kalmam ben sen otur evinin kadını çocuklarının anası ol:))
ben: kıkırdamalar...:)))

beykoz__dua etmezmiyim canım ya tabikide ederiz..ben çok üzülüyorum bebegi olmayanlara..
rabbim ona saglıklı güzel bir evlat nasip eylesin inşallah..tüm bebegi olmayan herkese..isteyen kimsenin
kucagını boş bırakmasın rabbim..

mutluanne__pardon emine beder:))kız sen beni katilmi edecen tarif verip verip duruyon
canımız çekiyo
yazık degilmi bize
biryerimizmi şişsinyapan var yapamayan var
sabah kuşu senigece kuşu olmayamı karar verdin
hadi canım hadi git uyu

melegim__canım senin bir tahlilinmi vardı,pazartesi yaptıracam diye yazmıştın yanlışmı hatırlıyorum ne yaptın...
ayrıca doktoruma laf yok..adam günde 100 küsür hastaya bakıyo ne yapsın..herkes kapısında kuyruk
bizde o kuyruktayız..ayrıca 1 fiş kestiriyosun adam sülale boyu bakıyo herkese

Seni öpmeye geldim icim rahat etmedi
Yazdıklarını biliyorum kurabiye yapmistimda ben keke nasil yapistiririm diye sordum cicim,birde ustteki 2boyutu nasil dik tutarım acaba?Bir öptüm bir öptüm birdaha öptüm

Hmmm bence keke de aynı şekilde balla olur tatlım ama yine de bi vakit olduğunda arastırayım ben :) ben de seni öptüm muahhh :)

Kız dilkat etsene. Hay allahım yaa :) gecmiş olsun güldüm ama kusura bakma :)
Dişin için de geçmiş olsun tekrar. Çektir de kurtul bri

kuzum adınıda söylede edelim. yazmıştım benimde arkadaşımın olmuyor bugün doktora gidicek diye. ama malesef gidememiş belki bileniniz vardır triko markası sanfa vardır arkadaşım üretim şefi eşi üretim müdürü. bugün yıllık zamlı maaşlarını alan işçiler az bulmuşlar zammı olay çıkarmış işi filan bırakmışlar onlarda çıkamamışlar fabrikadan. 25 gün sonraya vermiş doktor yeni randevuyu sinir oldum şansızlığa bakarmısınız( bu arada dualarınıza benim arkadaşımıda katarsanız sevinirim adı zuhal şimdiden sağolun.

Evt cnm verdim bir hafta sonra cikicak ama oyle bir cnm acidiki yok oyle bir agri yani..birseyler ters gidiyor ama hadi bakalim hayirlisi..bunun disinda bir subat 20 de scan var ..bu teste birsey cikmasa orda cikar herhalde ne oldugu..hatirladigin icinde ayrica tsk ederim canim arkadasim benim
Doktora laf demem ya, onun sayesinde mutlu olduk burda bile..allah yardim etsin boyle yogun olan hepsine zor zanaaat

Yani bir gun daha mi dis agrisi cekicen,ama olurmu yaa bu cekilir degil..poh poh
Nasil yani tinginlandin mi sen simdi..bende Cagla dustu yazacak diye beklerken ben dustum diyince aynen boyle oldum gecmis olsun cnm

çokmu acıdı ya off neyse kurtuldun canım..eminim bunda da digerinde de birşey çıkmayacak..biraz pozitif ol tamam mı canım...
öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…