bu arada kocamla benden size yeni inciler:))
koca: hafta sonu açık öğretim sınavı var hiç çalışamadım kalıcam galiba sınıfta
ben:30 yaşına kadar okumamışın evlendin okucağın tuttu her sene paramı yedircez buna kalırsan bir daha gitmezsin ona göre
koca:bu ne ya millet hep babam okutmadı der ben karım mı okutmadı dicem olmaz öyle şey.
ben:iyi o zaman bende okumak istiyorum seneye bende gidicem aöf ye
koca:aile indirimi yaparlarmı acaba bize. tamam tamam kalmam ben sen otur evinin kadını çocuklarının anası ol:))
ben: kıkırdamalar...:)))
Ayy benim oglan zaten gazman birde kuru fasulye yedirsem ne olur acaba, o zaman kesin ulkenin gaz boru hatti gibi buyuk birsey olur booomm gibi,,ehehueheu
Esinle olan muhabbetine cok guldum yaa..birde su asker olarak kimi tanidiysam hep acikogretim okuma telasindalar ..rutbeleri artiyormus dimi okurlarsa
çokmu acıdı ya off neyse kurtuldun canım..eminim bunda da digerinde de birşey çıkmayacak..biraz pozitif ol tamam mı canım...
öpüldün
Kurabiyecikler:
Yarım paket yumuşak margarin,1buyuk çay bardağı pudra şekeri,1byuk çay bardağı pirinç unu,aldığı kadar un,arzuya göre kakao.Yoğur iyice,2ye,3e böl hamurunu.merdaneyle ac tezgaha,sonra kalıplarda kes.hamur bitene kadar aynı işlem.
160derece,kurabiyeler kizarmicak bisküvi gibi olucak!eger kalabalıksa 2olcu yap mutlaka canım.
üzeri icin: hazir seker hamurunu yine merdaneyle ac tezgaha, aynı kalıpla kes,soğumuş kurabiyelerinin üzerine bıçakla incelik bal sür,üstüne seker hamurunu yapistir.eger seker hamurun üzerine 2.kat süsleme yapacaksan 2hamuru birbirine suyla yapıştır canım.
Kurabiye seker hamuruna balla,seker hamuru seker hamuruna suyla
Not:hamuru tezgahtan ince bir spatulayla al ki formu bozulmasın.
İsim yazacaksan eger onun kalıbı var hazır satılan,,seker hamurunu hazırlayıp üzerine bastırıyorsun.
İyi olursa benden,kötü olursa sendenSevgini katmayı unutma
Sevgiler,Emine beder
ben geldim:119::119::119:
kızlar bugün mutfaktan çıktım salona gidiyorum çağlaya bakmaya..küt diye bir sessss
aman allahım
ben yerdeyim yere yapıştımhalı ayagıma takıldı
neyse kalktım ama dizim acıdı
sakarlıgıma doymıyım emi
neyse sonra kalktım dişçiye gittim..dişimin çekilmesi lazımmış
20 lik dişimmiş bu
pazartesi çekilecek
dişçiden çıktık eşime dedim hadi markete geçelim bir kaç şey lazım
dedi ne kadar tutar..dedim 70-80 arası bişey korkma
neyse geçtik ben kendimi kaptırmışım
sepete bir ben atıyorum bir cerençağlada uzanıyo ama yetişemiyo
geldik kasaya..pippip pip pip pippppp bitmedi piplerin sesi
kasiyer dediki 210 liraaboww eşime baktım
adam böyle
bir daha ne eksikse liste yapaymışım kendi alıp getirecekmiş
beni markete götürmeyecekmiş
neyse dolap doldu biraz..
çağlanın dişi çıktı
evet daha öncede çıkmıştı yaklaşık 2 buçuk ay önce
ama uzun zaman geçti aradan üstteki dişleri patlamış
çok sevindikkkk
sıradakilerde agrısız sızısız gelsin inş
dişçiden çıktık eşime dedim hadi markete geçelim bir kaç şey lazım
dedi ne kadar tutar..dedim 70-80 arası bişey korkma
neyse geçtik ben kendimi kaptırmışım
sepete bir ben atıyorum bir cerençağlada uzanıyo ama yetişemiyo
geldik kasaya..pippip pip pip pippppp bitmedi piplerin sesi
kasiyer dediki 210 liraaboww eşime baktım
adam böyle
bir daha ne eksikse liste yapaymışım kendi alıp getirecekmiş
beni markete götürmeyecekmiş
neyse dolap doldu biraz..
çağlanın dişi çıktı
evet daha öncede çıkmıştı yaklaşık 2 buçuk ay önce
ama uzun zaman geçti aradan üstteki dişleri patlamış
çok sevindikkkk
sıradakilerde agrısız sızısız gelsin inş
beykozcum arkadaşına dua edelimde canım..dua ederken beykozun arkadaşı diye mi dua edicez
ben her gün ederim Allahım isteyen herkese bebek nasip et diye..aminnn
meleğimminş tahlillerinde olumsuz bi şey çıkmaz canım..bu arada kuru dolmalar,börekler havada uçuyo bakıyorumda
kuzum adınıda söylede edelim. yazmıştım benimde arkadaşımın olmuyor bugün doktora gidicek diye. ama malesef gidememişbelki bileniniz vardır triko markası sanfa vardır arkadaşım üretim şefi eşi üretim müdürü. bugün yıllık zamlı maaşlarını alan işçiler az bulmuşlar zammı olay çıkarmış işi filan bırakmışlar onlarda çıkamamışlar fabrikadan. 25 gün sonraya vermiş doktor yeni randevuyu sinir oldum şansızlığa bakarmısınız ( bu arada dualarınıza benim arkadaşımıda katarsanız sevinirim adı zuhal şimdiden sağolun.
Evt ya oda bak benim aklima takildi bize beykoz ozelden isim yazsa daha makbul olur dimi..
Cnm ins temiz cikar, kotu durumlari inan dusunmek istemiyorum..
Bugunu sizlere yazicaktim bak iyiki hatirlattin, dolmalar falan diyince..
Simdi Elifin annesi guzel mi guzel cok ustaca yapilmis elmali turta getirdi gelirken..ayy ben simdi benim yaptiklarimla nasil basa cikarim diye dusunurken allahtan yaptiklarimin hepsi yendi valla ve cok begendigini soyledi..hele o pocalara bitti..Ben artik bu isi galiba becermeye basladim ehueheu
Elif ile Mahir oyun halisinda bir guzel oynadilar yalniz Elif habire Mahirin saclarini cekme tesebbusunde bulundu ben aksini beklerken .neyse benim oglan ayakta durdugu her seferinde efelenip bagirmaya baslayinca bu seferde Elif korkup aglamaya basladi...nasil kotu ses siz tahmin edin artik..valla oglum oyunlarina guzel guzel paylasti hic kiskanmaz benim akilli oglum.paylasimci masallah :))
Resim istekleri yogunlasiyor biliyorum kizlar ama kafam cok dolu su aralar bir ara toparlar toparlar koyucam soz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?