vyg srgn çocuklu aileler için vazgeçilmez mekan :)
yemenin içmenin ve çocuk aktivitelerinin sınırı yok
seneye orayı düşünüyorum Ömer iyice ayaklanmış ve zaptedilmesi zor olacağı için çocuk alanına salarım kudurur durur :)
bu sene ancak ağustosta gidebiliriz ve akdenizde nem ve sıcaklık bizi de çocuğu da bunaltır diye düşünüp ege bölgesi istiyordum ama yine de şefim ayrılmadan tarih değişikliği yapabilir miyim bir görüşeceğim
yapabilirsek biz de geliriz belki sorgun'a :) ama göbeğime bakmak yoookkk
mutlu annem geç gördüm inşallah güzel haberlerle gelirsin. mavişime çok geçmiş olsun.
yeşilçay dişleriniz ne durumdaki sizin. acaba ağrı yapıyor o yüzden memeni istiyor olabilirmi çünkü ecenin alt dişler çıkarken mememi çok istiyordu.
planner akyakaya kadar gelirseniz marmarise uğramadan dönmezsiniz inşallah:))
zeynepcimsen ömer uyuyunca bütün gece emzirmemiş oluyorsun sabah göğüslerin acımıyormu. ben yine 3 saatte bir emziriyorum. akşam 9-12-3-6 şeklinde o zaman sütümde çoğalıyor sanki. zor oluyor ama alıştım 1 yaşına kadar dişimi sıkayım diyorum. yaz tatili planlarınızda gönlünüze göre olu inşallah.
yavrukedi aman diyim voguedan kilo almadan geleni görmedim:))
Haberleşelim canım.Ruşeymle ilgili dün de yazacaktım unuttum,burada halkekmekte ruşeymli ekmek var,bazı fırınlarda satıyor.Eltim önermişti,bebek ekmeği yerine
onu kullanmış hep. Dr.da bana tam bugday ekmegi ile donusumlu kullan demisti ama biz daha 3 kez yiyebildik cunku geldigi gibi bitiyor halkekmekte.Bilginize kızlar.
Eki Görüntüle 626388
siz neredeydiniz canım unutmuşum?
ben kalabalık plajları pek sevmiyorum. o yüzden hep uzuuun plajlarıyla ünlü yerleri tercih ederim ki kendimize tenha bir köşe bulabilelim.
oğlumun çok fazla çıplaklık görmesini de istemiyorum didim'e gitmiştik mesela ingiliz kaynıyordu üstlü gezen kimse yok desem yeridir herkes üstsüzbir de rus kadınlar gibi olsalar hadi neyse ama hepsininki dizine kadar sarkmış ne cesaret acıyorlarsa!
ay aman hpimiz dilimizi ısıralım canım Yaren Nur'umuzun hasta olmasını istemiyoruz artııık
hastayken evde bırakmak çok zor di mi
ben ağlayarak geri dönüp izin kullanmıştım
sonra eşimin de içine sinmemiş o da gitmemiş geldi hastaneye 4gün aile saadeti yaşadık :)
insan onların başına bir kötülük gelecek diye çok korkuyor
yazarken bile korkuyor
Rabbim yürekten el açıp dua eden kimseyi evladıyla sınamöasın
aslında bizim şirket de herkesi aynı anda çıkarmayı istiyor ama ramazana denk geldiği için ben bir yolunu bulup kendi kafama göre çıkıyorum
yöneticim bu tip konularda bana asla baskı yapmaz huysuzumdur biraz bilir benden bir arıza çıkacağını :)
nazım da geçer kendisine Allah ndan razı olsun
müdür oldu son haftamız sonra başkası gelecek bakalım böyle fink atabilecekmiyim yine babamın fabrikası gibi :26:
ben bir ara mevlid buğday dg kutlamaları için konu açmıştım hoş kendim bile yüzüne dönüp bakmıyorum ama burayı çok meşgul ediyorsam diye düşünerek açmıştım
dün ruşeym bulamadım, hoş sadece migrosa baktım ama bugün mutlaka bulacağım, sadece irmikli tam buğdaylı muhallebi yaptım yedi oğluşum ama sabaha kadar nöbet tuttum yine..
biz bu sene kunduya gidiyoruz, uzun geniş kumsallar bizi bekler, benim de oğlanla deniz kenarında kumdan kaleler yapma hayallerim var
uykusuzluk çok zor
atei çıkınca 3 gün 1saatten fazla uyumamıştım
sersem gibi oluyor insan
doymuyor olabilir diye düşündüm her seferinde meme istediğini okuyunca
ben ikisini de m.grosun organik reyonundan almıştım. biri doğalsan biri rasayana. metro markette de vardı ama içindekileri okuyunca çok fazla katkı maddesi var diye vazgeçtim. rasayana ve doğalsan'da bunlarda %100 un yazıyor. gerçi nurturia'da eşi un fabrikasında çalışan biri kabuklarının fln yüksek miktarda kimyasal içerdiğini yazmış ama kendim üretemeyeceğime göre en güvenilirini bulmaya çalışıyorum.
dün cidden içime sinen bir sipariş verdim arkadaşlar. ipek hanım çiftliği aydın'da ocaklı köyü'nde kurulmuş. haberlere ve gazetelere de çıkmış ama ben internette araştırırken tesadüfen buldum.
kadın tam benim kafadan. organik tabirinden nefret ediyor. özünde herşey organik olmalı di mi?
kızını sağlıklı bseleyebilmek için istanbul'dan kalkmış para da var tabi bu çiftliği kurmuş.
unu da köydeki değirmende öğütüyorlar çok içime sindi normalden biraz pahalı ama kafam rahat en azından
yazın da çiftliği ziyaret etmeyi düşünüyoruz gözümle görünce daha bir rahat eder içim.
burası her zaman sipariş kabul etmiyor. pahalı da gelebilir bazı ürünler. toprakana'da satış yapan burhan şaban'ın çiftliğini de gezdik yıllarca el değmemiş tarım kimyasalı nedir bilmeyen topraklarda üretiyorlar. tavsiye ederim.
ne güzel hasret gidermişsiniz yazın geldiğinizde görüşmeye de bekleriz
ben annemin ve kardeşlerimin yakınımda oluşu için devamlı şükrediyorum
hastanede kaldığımız günlerde hep düşündüm ailesi yanında olmayanlar napıyordur diye
canım benim bende görmediğini düşünerek mesaj göndermeyi düşünüyordum diş buğdayı muhabbetimize istinaden
ne zaman müsaaitsen bak canım seni anlıyorum bazen bende çoğu fotoyu kaçırıyorum bakmak istiyorum ama unutuyorum
bizde seni ve mahiri özledik yeni resimlerini bekliyoruz
çok teşekkürler canım darısı başına olsun öpüyorum
canım lütfen paylaş çünkü okumaktan zevk alıyorum seni ve hepinizi
ayrı ayrı fikir vermiş oluyorsunuz bana ve bize
biz tatil planımızı yaptık canım taksitlerini ödemeye başladım bile
antalya istedim otelin birkaç harfini yazayım vyg sorgun 20 mayıs da gidiyoruz kısmetse
orası için en uygun zaman olduğunu düşünüyorum çok sıcak olmaz
inşallah iyi olur hepimiz yavrularımızla güzel bir tatil yaparız
canım çok üzüldüm gerçekten yaa şimdi okuyunca buradada
dr a götürdükten sonra bizede haber ver olur mu?
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
slm anneler ben foruma yeni katıldım benimde bebişim 8 ay 10 günlük halen dişimiz yok ve tatil sohbetlerinizi dinleyince birden yaz gelsin istedim çünkü tatlı oğlum suya bayılıyor
cnm cityfarm ya da rasayana internet sitelerine bir baksana?
ben de migrosta bulamıyordum hep bitiyormuş o gün tesadüfen son kalanı kaptım
kundunun kumsalları dediğin gibi geniş uzun muymuş?
kemerde amaradolcevita diye bir otel var upuzun sahili ama taşlık. ömerin çılgınca kızgın kumlardan serin sulara koşmasını istiyorum
çeşme ılıca var bir de aklımda. ılıca thermal otelin beach suiti varmış verandandan adım attığın gibi sahildeymişsin ne güzel yaa
herkeze iyi günler diyerek baslıyım suan cok kötüyüm haberlerde görügüm bakıcı dehsetinden sonra insanlara güvenim birkez daha yıkıldı agladm ve ben uzun sürede kendime gelemem sizede tavsiyem heryere kamera koyun bakıcı özgürlügü falan anlamam karsımda osur.a bişey demem ama bunları göze alarak işe alırm suan o kadın bozuntusunu bulup gebertmk istiyorm kusuruma bakmayın içim yanıyor canım acıyr yeni yasanmış bu olay...
bide ıslak mendil bir cocugu yedigi için engelli yapmıştı cok dikkat edelim midede erimiyor cocuk konusamıyor yürüyemiyordu sizi seviyorum bebeklerimizi öpün sımsıkı benim yerimede
Canım bende şimdi o haberi gördüm.. ve inan tamamını izleyemeden kapattın... O gerizekalı eğer karşımda olsa onu gerçekten öldürebilirim.. Yavrum gözümün önüne geldi.. kendimi tutamayıp ağlamaya başladım içim çok kötü oldu.. Allaha havele ediyorum.. Umarım can veremez.. Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kötülüğün başına gelmesini diliyorum... Allahım sen koru.. Oğlum anneme emanet çok rahatım gerçekten.. Bakııların hepsi aynı olacak diye bişey yok tabiki.. Ama bu görüntü felaket
Cam Şişe Nikah Şekeri - Şarkhan Eminönü Tahtakale Toptan ve Perakende
kızlar ben bu şişeleri çok beüğendim ya
içinde bonibon ya da lavanta dağıtabilirim
ben çok dağılıyorum ya araştırıcam derken
ona bakayım buna da bakayım aman en güzelini bulayım kim ne yapmış anne rozeti baba rozeti dilek ağacı yangın vaaarrrr
biri beni durdursun ya
ne pis karakterim varmış arkadaş kurt kaynıyo sanki
aynen canım söylemek istedigim cok sey var benimde ama Allahıma havale ediyorum bende sonuna kadar izleyemedm aglamktan hemen enese sarıldım
Kızlar dr.dan geldik, muayene etti Mira iyi dişten diyorEve bıraktım geldim yine işe malesef,yarın birgün Allah korusun kötü durumda izin almam gerekir diye döndüm annemi çağırdım çok yorgunum çünkü
Her diş farklı reaksiyon gösterebilir dedi,diş ateş yaparmış,her bünyenin dayanıklılığı farklıdır dedi.aralıklarla 2 kez daha fitile devam edicez yine tedbir amaclı,ama ates hafifse calpol ver dedi,bahsetmiştim dr. fazla ilaççı değil zaten güveniyorum ona.yavrumu görseniz büyük insan gibi sessiz sessiz durdu dr.daBen ısrarla tahlil istedim ama gerek görmediğini, zaten hırpalanmış bebeğimin canını acıtmayalım dedi, sakinliğimi korumam gerekiyormuş Ne diyim,tecrübesine güveniyorum
Kendim işe gelsem nolucak aklım evdeki benimÖzel sektör,gerçekten çok özel işte!!!
Kızlar sonunda doğumgunu için konsepte ve temaya karar verdim. Çok cici olucak çok heyecanlıyım.
Eki Görüntüle 626637
İite bu güzel baykuş ve kuşlar olcak her yerde. Tabii ki renkler pastel pembe sarı yeşil mor kırmızı :)
Çok çalışmam lazım çookkk
Kızlar dr.dan geldik, muayene etti Mira iyi dişten diyorEve bıraktım geldim yine işe malesef,yarın birgün Allah korusun kötü durumda izin almam gerekir diye döndüm annemi çağırdım çok yorgunum çünkü
Her diş farklı reaksiyon gösterebilir dedi,diş ateş yaparmış,her bünyenin dayanıklılığı farklıdır dedi.aralıklarla 2 kez daha fitile devam edicez yine tedbir amaclı,ama ates hafifse calpol ver dedi,bahsetmiştim dr. fazla ilaççı değil zaten güveniyorum ona.yavrumu görseniz büyük insan gibi sessiz sessiz durdu dr.daBen ısrarla tahlil istedim ama gerek görmediğini, zaten hırpalanmış bebeğimin canını acıtmayalım dedi, sakinliğimi korumam gerekiyormuş Ne diyim,tecrübesine güveniyorum
Kendim işe gelsem nolucak aklım evdeki benimÖzel sektör,gerçekten çok özel işte!!!
aynen canım söylemek istedigim cok sey var benimde ama Allahıma havale ediyorum bende sonuna kadar izleyemedm aglamktan hemen enese sarıldım
mutluanne__canım çok üzüldüm geçmiş olsun..dişte olabilir tabiki ama yinede doktora götürmekte fayda var..
diş ateşi 38 i geçmez diye biliyorum ama..çok ama çok geçmiş olsun..
planner akyakaya kadar gelirseniz marmarise uğramadan dönmezsiniz inşallah:))
Kızlar sonunda doğumgunu için konsepte ve temaya karar verdim. Çok cici olucak çok heyecanlıyım.
Eki Görüntüle 626637
İite bu güzel baykuş ve kuşlar olcak her yerde. Tabii ki renkler pastel pembe sarı yeşil mor kırmızı :)
Çok çalışmam lazım çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?