2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet öyleymiş inşallah hepimiz doyasıya zevk alırız yavrumu bende kumların içinde
poposunda minin bikini altıyla debelenirken düşünüyorum çok şeker yahu

keşke gelseniz karşılaşsak ne güzel olur yaaa göbüşlerimize yavrularımızı bağlar dolaşırdık vallaa

çeşme çook güzel çok balayımızda oradaydık
her fırsatta gidiyoruz bakalım bu sene gidebilecekmiyiz
abim izmirde yaşadığı için çok kolaydı gitmek günü birlik bile gidebiliyorduk
ama uçakla çok zor eğer araba ile gidecekseniz kesinlikle çeşme
ılıca halk plajı bile muhteşem
bahsettiğin tarihte çok uygun çeşme için

mutlu annem geç gördüm inşallah güzel haberlerle gelirsin. mavişime çok geçmiş olsun.

yeşilçay dişleriniz ne durumdaki sizin. acaba ağrı yapıyor o yüzden memeni istiyor olabilirmi çünkü ecenin alt dişler çıkarken mememi çok istiyordu.

planner akyakaya kadar gelirseniz marmarise uğramadan dönmezsiniz inşallah:))

zeynepcimsen ömer uyuyunca bütün gece emzirmemiş oluyorsun sabah göğüslerin acımıyormu. ben yine 3 saatte bir emziriyorum. akşam 9-12-3-6 şeklinde o zaman sütümde çoğalıyor sanki. zor oluyor ama alıştım 1 yaşına kadar dişimi sıkayım diyorum. yaz tatili planlarınızda gönlünüze göre olu inşallah.

yavrukedi aman diyim voguedan kilo almadan geleni görmedim:))

tatlim gece emzirip uyutuyorum 10gibi. 12gibi sagiyorum sonra sabah 7ye kadar dolsun memisler
Ben PLANNERin onerisiyle sirkette 2kere sagiyorum cok faydasi oldu cogaldi
Gece de emzirsem eminim cogalir ama sanirim uykuma yenik dusuyorum

Sen 3saatte bir yetisebiliyorsan super valla
Ben 3.5 4saatte ancak doldurabiliyorum goguslerimi

O arkadasin evine mi dondu simdi? Kocasiyla mi yani?
Bi evlilik danismanina fln gitseler keske aklim hep kizcagizda

Evet canım halk ekmeği ben de duydum ama izmitte yok maalesef.

Hmm bi bakiim ama bence de gerek yok. Burdan devam edelim.

Kundu da da gecen sene wow daydık. cok guzel gecti ama sahil biraz taşlık. Bilgin olsun. Tabi her yer aynı mıdır bilmiyorum.

Canım sanırım dişle alakalı çünkü bayaaa bi beyazladı ve kabardı dişleri. Öğünlerini de düzenli veriyorum ama başından beri ağırlıklı olarak anne sutuyle beslendiği için bazen doymuyor mu dusuncesine ben de kapılıyorum ama son bi kaç gundur başladı yine ataklar. Muhallebiyi denicem ben de. Bi de papatya cayı iyi geliyor ama bu ara ne zaman uyuyacağı belli olmadığından saatini ayarlayıp da veremiyorum. Doğalsanı sorcaktım ben de. Migrosta vardı ama kullanıp da memnun kalanı duymam gerekiyordu almadan önce. Yazdıgın iyi oldu. Bi bakayım. Sağol

Of 2sene önce voyage belekteydik. Rüya gibi bi tatildi. Terasımızda jakuzimiz bile vardı. Sorgunu da çok merak ediyorum. İnşallah gitme fırsatımız olur.

slm anneler ben foruma yeni katıldım benimde bebişim 8 ay 10 günlük halen dişimiz yok ve tatil sohbetlerinizi dinleyince birden yaz gelsin istedim çünkü tatlı oğlum suya bayılıyor

Hoşgeldin

herkeze iyi günler diyerek baslıyım suan cok kötüyüm haberlerde görügüm bakıcı dehsetinden sonra insanlara güvenim birkez daha yıkıldı agladm ve ben uzun sürede kendime gelemem sizede tavsiyem heryere kamera koyun bakıcı özgürlügü falan anlamam karsımda osur.a bişey demem ama bunları göze alarak işe alırm suan o kadın bozuntusunu bulup gebertmk istiyorm kusuruma bakmayın içim yanıyor canım acıyr yeni yasanmış bu olay...

bide ıslak mendil bir cocugu yedigi için engelli yapmıştı cok dikkat edelim midede erimiyor cocuk konusamıyor yürüyemiyordu sizi seviyorum bebeklerimizi öpün sımsıkı benim yerimede

Son düzenleme:

kunduya ilk defa gidicez, kervansry da rez. yaptırdık, otelin resmi cezbetti beni önünde upuzun bir plaj...
benim oğlan geceleri kalkar bazen abartır sürekli ağlamaklı kalkar bazen 2 kez kalkar ama bu aralar pek uyutmuyo, akşamları ek gıda vermek istemiyorum emsin diye, bilmiyorum ki açlıktan mı neden uyanıyo

Cam Şişe Nikah Şekeri - Şarkhan Eminönü Tahtakale Toptan ve Perakende

kızlar ben bu şişeleri çok beüğendim ya
içinde bonibon ya da lavanta dağıtabilirim

ben çok dağılıyorum ya araştırıcam derken
ona bakayım buna da bakayım aman en güzelini bulayım kim ne yapmış anne rozeti baba rozeti dilek ağacı yangın vaaarrrr
biri beni durdursun ya
ne pis karakterim varmış arkadaş kurt kaynıyo sanki

Canım bende şimdi o haberi gördüm.. ve inan tamamını izleyemeden kapattın... O gerizekalı eğer karşımda olsa onu gerçekten öldürebilirim.. Yavrum gözümün önüne geldi.. kendimi tutamayıp ağlamaya başladım içim çok kötü oldu.. Allaha havele ediyorum.. Umarım can veremez.. Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kötülüğün başına gelmesini diliyorum... Allahım sen koru.. Oğlum anneme emanet çok rahatım gerçekten.. Bakıcıların hepsi aynı olacak diye bişey yok tabiki.. Ama bu görüntü felaket

Son düzenleme:

aynen canım söylemek istedigim cok sey var benimde ama Allahıma havale ediyorum bende sonuna kadar izleyemedm aglamktan hemen enese sarıldım

Evet bunlardan ben de dusunuyorum. Kolonya hediye edicem bunlarda.

Kızlar sonunda doğumgunu için konsepte ve temaya karar verdim. Çok cici olucak çok heyecanlıyım.

İite bu güzel baykuş ve kuşlar olcak her yerde. Tabii ki renkler pastel pembe sarı yeşil mor kırmızı :)

Çok çalışmam lazım çookkk

aynen canım söylemek istedigim cok sey var benimde ama Allahıma havale ediyorum bende sonuna kadar izleyemedm aglamktan hemen enese sarıldım

Bende hemen annemi aradım.. anne bana Kaan'ın sesini duyururmusun dedim. Kaanda gülücükler atıyordu çığlık çılığa kahka falan.. ama inan hala kendime gelmiş değilim..o manzara gözümün önünden gitmiyor bir türlü.. Offf Allahım o görüntüyü unutmak istiyorum..

Kızlar dr.dan geldik, muayene etti Mira iyi dişten diyor Eve bıraktım geldim yine işe malesef,yarın birgün Allah korusun kötü durumda izin almam gerekir diye döndümannemi çağırdım çok yorgunum çünkü
Her diş farklı reaksiyon gösterebilir dedi,diş ateş yaparmış,her bünyenin dayanıklılığı farklıdır dedi.aralıklarla 2 kez daha fitile devam edicez yine tedbir amaclı,ama ates hafifse calpol ver dedi,bahsetmiştim dr. fazla ilaççı değil zaten güveniyorum ona.yavrumu görseniz büyük insan gibi sessiz sessiz durdu dr.da Ben ısrarla tahlil istedim ama gerek görmediğini, zaten hırpalanmış bebeğimin canını acıtmayalım dedi, sakinliğimi korumam gerekiyormuşNe diyim,tecrübesine güveniyorum
Kendim işe gelsem nolucak aklım evdeki benimÖzel sektör,gerçekten çok özel işte!!!

mutluanne__canım çok üzüldüm geçmiş olsun..dişte olabilir tabiki ama yinede doktora götürmekte fayda var..
diş ateşi 38 i geçmez diye biliyorum ama..çok ama çok geçmiş olsun..

nagihan__ne güzel şeyler yazmışsın evet bende hep şükrediyorum..yaren nurun keyfide yerindeymiş öpüyorum sizi..

şekersizyeşilçay__demek gelin aldınız burdan:))gelinimize iyi bakın:)sanırım habibi neccar camisinden bahsediyosun canım..
oralar benim mahallem:))evlenmeden önce orda oturuyodum ben..

ilkim68__canım 68 demi kalmıştık hatırlamıyorum:)) bu arada sizin mekan halen duruyo merak etme..kral künefe:))

bebektim__hoşgeldin canım

Canım çok geçmiş olsun.. geçen hafta Kaan da çok hastaydı .. öksürüyor gözler ve burun akıyor.. sürekli mızmız hiç uyumuyor grip olmuştu.. ama 1 haftada atlattı çok şükür.. ondan bana bulaştı ben 2 haftadır atlatamıyorum.. Dr 10 tane iğne verdi bana düşün Kaan benden daha güçlü çıktı maşallah :)

Ama bizimde üst dişlerimiz birtürlü patlayamadı şimdi de akşamları bazen onun huzursuzluğu oluyor çok sık uyanıyor..
Bende senin gibi özel sektördeyim.. İşim rahat çok şükür ama yine de oğlumu bırakıp işe gelmek sonrada gün içinde sık sık onu arayıp nasıl? yedi mi uyudu mu? parka çıktı mı diye sormak zoruma gidiyor.. keşke evde olsam da bu sorduklarımın hepsini oğlumla beraber yaşayıp paylaşsam

Çoook beğendim canım.. senden kopya çekebilirim bu renkleri bende çok seviyorum... Turuncu yeşil sarı... Erkek çocuklar için de kullanılabilir sonuçta dimi?

ay kuzum ya çok zor çıkarıyo dişlerini o zaman..neyseki önemli birşeyi yokmuş..tekrar geçmiş olsun..
sanada üzüldüm canım ya yorgun uykusuz işe gelmişsin..senin için hemen akşam olsun inşallah

mutluanne__canım çok üzüldüm geçmiş olsun..dişte olabilir tabiki ama yinede doktora götürmekte fayda var..
diş ateşi 38 i geçmez diye biliyorum ama..çok ama çok geçmiş olsun..

Canım bende oyle biliyordum dr.a dedim hatta,evet ama bunye zayif bi aninda ise gecer dedi Teorilerle pratikler birbirini tutmuyor iste,
goturdum bebegimi icim rahat ama moral yerlerde tabi, hepinize guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim,paylastıkça uzuntumu hafiletiyorsunuz
İyi şeylerden bahsedelim iyi olsunDilberege evet cok zor ozel sektor calisani olmak malesef ama bi sekilde katlanıyoruz iste
Sekersizyesilcay: Konseptin harikaeminim yaptıklarınla daha da guzellesir,ozellikle kuşla ilgili son zamanlarda cok guzel seyler gordum,paylasıcam seninle.
Annezeyno: siseler cok guzel,kısmet olursa bende hediye olarak icine bebek kolonyası koyup vermeyi dusunuyorum gelenlere,bir de sabun dusuncem var,minnieli sabunlar buldum,bi karar verip yapicam ins.

planner akyakaya kadar gelirseniz marmarise uğramadan dönmezsiniz inşallah:))

aklımdasın sekerim, biz heryaz marmarisede uğrarız zaten ama kalmayız genelde birkere içmecelerde kalmıştık, ama gelince arıcam seni canımcımmm birde kuşadası planımız varki ordada ilkim ve besteciği görmek istiyorummm kızlar ya çok şanslısınız böyle yerlerde yaşadığınız için bizimde eşimle en büyük hayalimizz...

canım çok şeker çok hoş ne güzel renk renk biraz uğraşlı oyuzden ama çok güzel olacağı kesin ayy mayıs gelsede harika renk renk konspt konsept resimler paylaşsakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…