diş şeklinde pastayı es geç bencede
kadıköyde coşan pastacılık var orada tüm şeker hamuru kalıp ve mlzm bulabilirsin canım
baş ka başaaaa:44:
kızlar acil durum bana fikir verin;
zeynonun diş buğdayını daha bir iki hafta sonra yapacaktım ama bugun annem geliyor ve yarında kv yi bursaya götürelim dedik hemde amcaları zeynebı çok özelmiş ve görmek istiyorlardı, kv de dediki hep beraber olucaz nasılsa zeynonunda diş buğdayını yapalım orda.. hadiii... hiç hazırlık yapmadım henüzdiyemedim tabi hem kimsesi kendi kendimize yapıcaktık diş buğdayını şimdi kalabalık ve ailemizle olmak daha önemli tabii, sonuç olarak ben yarına kadar yapabildiğim kadar hazırlık yaparak bursaya götürücem geçen akşam mutlu_anneciğimizin yaptığı kürdanlardan basmıştım işyerinde evdede kürdanlara hazırlamıştım o tamam yani birtek o var diş kurabiyesi yaptırcaktım ama yetişmez oyuzden bugun gidip diş kurabiye kalıbı alıp ve şeker hamuru alıp evde kendim yapıcam akşama ilk deneyimim olacak korkuyorum ama cesaretliyimm umarım güzel olur, diş pastasıda evde yapsam ki kalıbım yokk:26: onu götürmek zor iş ee gidince bursadan nerden buşayım diş şeklinde pasta pasta olayı zor yani onu es geçebilirim, napsam acaba ya fikir verin şekerlerr olduğu kadar olucak gerçi önemli olan ailemizle birlikte olmak ama yapabildiğim yetişebildiğim kadarıyla başka ne yapabilirim acabaa bukadar kısa süredee:26:
pınardacım düşünki düğünümüzün bitmesini beklemeden saat 11de salondan ayrılan, evimize ece doğunca ilk defa gelen insanlar bunlar. eşim o kadar üzülüyor ki annesiyle kız kardeşi sonuçta vazgeçemezde. ne bileyim bir ömür çekicem bunları sıkıldımBen sana söyleyeyim laf aramızda eşinle aranıza girmiş gibi olmayayım da o kaynana ve görümce alıştırmıştır Ece yi görmek için eşini ikna et demişlerdir.Biliyorum sen de Ece de kocacığını görmek istiyorsun,eğer o aileye katlanacağını düşünüyorsan git derim.Hep soracağım diyorum tam denk geldi,sen Marmariste yalnızken neden onlar hiç yanında olmadı?
azraece__canım bence tuvaleti şimdi boşver..zaten zamanı gelince onu lacaksın..bakalım eşinin kalbinden
ne geçiyo senin için..
biraz uyanık olsana arkadaşım:))hediyeni al..
zamanı gelincede tuvaleti al:))
günaydın canımGünaydın işe gitmeye hazırlanan tüm annelere
işlerini bitir de son haftalarında dinlen canımGünaydın bütün mutlu anneler bir haftanın daha sonuna geldik çok şşükür.Benim canım mutlu annem ve diğer güzel annelerim bebişlerine daha çok vakit ayıracaklar.Vicdanlar daha rahat olacak.Bende artık son hazırlıklarımı yaparım bana ve kızcazıma dinlenmek yok malesef bu hafta sonu .Olsun tatlı yorgunluklar bunlar.Hadi bitsin hemen bugün.:)
Kizlar ne yaptiniz hediye isini veya 14 subat kutlama isini, bende halan tik yok..kafam durmus halde habire disari cikiyorum birseyler bakiyim diye bekli degisik birsey bulurum diye nafile..
Aklimda soyle birsey var..kalp seklinde album buldum onu alip hepimizin resimleri epey birikti onlari yaptirir icine koyup hediye ediyim diyorum olurmu
Kizlar benim oglan ilk dogdugunda mothercare den aldigim tulumu giymisti beyaz ve uzerinde zurafa vardi ve farkinda olmasan ondan sonra aldigim cogu seyde zurafa oldu sonradan farkettim..hatta bir bahtaniyemizde de zurafa resmi var :)) birde bir hayir vardir diyorum ve zurafali birseyler yapmayi dusunuyorum..
ay o nasıl bir tabir öyle yaa hay allah da seni güldürsün çılgıneee kizlar elinizimi yuttunuz :)) neden yazmiyorsunuz..
kuzum sen de temanı seç artık hazır araştırırken sizinkilere de bakalım kurtlu anneler olarakcanlarım bizim temamız ayı olabilir benim usak kastamonulu ya anlamı büyük
"ömerle bulutların üstünde " ne güzel oldu böyleee
balon bulut gökkuşağı!Aslan teması yapsana ya da bulut. Evet evet bulut. Kapadokya da bulutlara doğru ucarken almıstınız ya önerin haberini. Hatta genişletip gökyüzü de yapabilirsin. Kuşlar bulutlar falan. Olmaz mı? Gökkusagı da koyabilirsin böylece???
Babyceren canım elimden geldiğince ve vaktim oldujca yardım etmeye calısırım sana da.
kimsecikler yok ortada ama birazdan evdekileri yatırdılarmı damlarlar buraya:)) o zaman benimde pilim bitmiş oluyor dayanamıyorum yatıyorum.
daha dün yazdım sanki malum olmuş gibi eşime tutturdu haftaya istanbula gel burdan izmire geçersin anneni karşılarsın onlan dönersin marmarise diye:44: hava tahminlerine bakarız iyi olursa gel nolur diyor. çocukla tek başıma ordan oraya zor olur diyorum ben eceyi özledim diye damardan giriyorbuyrun burdan yakın napıcam şimdi ben off off
kızlar bana şu bakıcıyı hatırlatmayın sabah annem eşime anlattı arabada gelene kadar ağladımHay allah icim parcalandi resmen sinirden aglayabilirim,nasil yapar yaa..halbuki sen ekmek parani kazaniyorsun o cocuklara bakarak insan olsa yapmaz..ben olsam elimden kesin kaza cikardi o bakiciyi yasatmazdim herhalde tuylerim diken diken oldu..
Canım kurabiye yaparsan pastayı boşwer bence,maksat adet yerini bulsun diye düşünüyorum,kurabiye de öyle zor değil zaten.ama illa pasta istersen oradaki bir pastanenin tel.ini ogrenip bugun siparis verisen yarına hazırda edebilirler,annezeynep falan söyler sana orada diş pastası yapan güzel bir pastane.Masa süslemesi icin
marketten haribo dişli şekerlerden alabilirsin,peçete halkalarını çıkış alıp kesebilirsin,yanında hazır dururlar onlarda.birkaç tane balon da alıp şişirdinmi,al sana party houseAklıma bunlar geldi canım:26:
pınardacım düşünki düğünümüzün bitmesini beklemeden saat 11de salondan ayrılan, evimize ece doğunca ilk defa gelen insanlar bunlar. eşim o kadar üzülüyor ki annesiyle kız kardeşi sonuçta vazgeçemezde. ne bileyim bir ömür çekicem bunları sıkıldım
Günaydınlar canlarım,
Ateşi kovduk gitti,gelmesin birdaha istemem
Şirinem bu sabah daha iyi çok şükür
Elifçim sen hastane çantanı hazırladın mı?
yavrukedi de gitmiş yakın geçmişe,bende gittim geldim
Azraece,İstanbul'a gelmene eşin,eşinin ailesi sevinecek ama belki birleri daha sevinecek unutma
walla resimleriyle ağzımızı sulandıran küçük prensesini görme şerefine nail olur muyuz dersin birde
Şekersizyeşilçayaveyiten harika olmuş canım Madem gördük,bunu bi davet olarak kabul ettik
Mira seni öpüyormuş,bende Defne Karen'i
Herkese hayırlı cumalar güzel arkadaşlarımButun hafta hava güzeldi,haftasonu geldi yine bozdu,bende buna
bozuluyorum
canım bendede henüz faaliyet yok hala düşünüyorummbence senin hediyen çok güzel çok anlamlı bu fikrine ortak olabilirimm iznin olursa şekerimmm
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım davetiyen çok hoş olmuş, renkleride çok güzel yalnız bunu açık davet kabul ettik ona göreee
ANNE_ZEYNEP canım unnadoda istediğin ferforje dilek ağacından var bak istersen şekerimmm
Ayıp ettiniz. Buyrun beklerim. Gelecekler haber versin ki adetleri ona göre yapayım...
Dilek agacı hangi markada? Göremedim
Tatlim pecete halkasi ve su sisesi halkasini ben yaparim renk model yaz ozelden yeterkızlar acil durum bana fikir verin;
zeynonun diş buğdayını daha bir iki hafta sonra yapacaktım ama bugun annem geliyor ve yarında kv yi bursaya götürelim dedik hemde amcaları zeynebı çok özelmiş ve görmek istiyorlardı, kv de dediki hep beraber olucaz nasılsa zeynonunda diş buğdayını yapalım orda.. hadiii... hiç hazırlık yapmadım henüzdiyemedim tabi hem kimsesi kendi kendimize yapıcaktık diş buğdayını şimdi kalabalık ve ailemizle olmak daha önemli tabii, sonuç olarak ben yarına kadar yapabildiğim kadar hazırlık yaparak bursaya götürücem geçen akşam mutlu_anneciğimizin yaptığı kürdanlardan basmıştım işyerinde evdede kürdanlara hazırlamıştım o tamam yani birtek o var diş kurabiyesi yaptırcaktım ama yetişmez oyuzden bugun gidip diş kurabiye kalıbı alıp ve şeker hamuru alıp evde kendim yapıcam akşama ilk deneyimim olacak korkuyorum ama cesaretliyimm umarım güzel olur, diş pastasıda evde yapsam ki kalıbım yokk:26: onu götürmek zor iş ee gidince bursadan nerden buşayım diş şeklinde pasta pasta olayı zor yani onu es geçebilirim, napsam acaba ya fikir verin şekerlerr olduğu kadar olucak gerçi önemli olan ailemizle birlikte olmak ama yapabildiğim yetişebildiğim kadarıyla başka ne yapabilirim acabaa bukadar kısa süredee:26:
Amaninnn hemen almam lazimmmmm sagol cnm cok makbule gecti!canım bendede henüz faaliyet yok hala düşünüyorummbence senin hediyen çok güzel çok anlamlı bu fikrine ortak olabilirimm iznin olursa şekerimmm
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım davetiyen çok hoş olmuş, renkleride çok güzel yalnız bunu açık davet kabul ettik ona göreee
ANNE_ZEYNEP canım unnadoda istediğin ferforje dilek ağacından var bak istersen şekerimmm
Cnm istersen birkac tane pecete bulut yapayim size biryerde teslim ederimheeeheee iştee bende oraya gidicem bugun onları almak için cicim, birde ikramların (yani börek, yaprak sarması ve içli köfte olucak:) üstüne büyük çubuklu diş bayrakları yapayım diyorum, peçete halkalarını burda kendim yapabilirim bakalım akşama kadar yetirşirse tabiii
Heyyy bu aile biziz isteeeeanne zeynep senin için :)Eki Görüntüle 627446
In misin cin misin arkadasim sen hizir gibisin valla :)Annezeynep bu senin için,,netten buldumSen arama bulamazsın Sadece bu forumda var
Eki Görüntüle 627509
Tatlim pecete halkasi ve su sisesi halkasini ben yaparim renk model yaz ozelden yeter
Ya da bayraklardaki tasarimini yolla ona gore yapayim
Kurabiyedendusler ayse hanim var
Omerin partisini o hazirliyir aradim sordum dis seklinde kurbiyeyi yarina yetistiririm dedi
Sen aksam aksam ugrasamazsan telefonunu yollayayim gorus
Pasta yetismez dedi ama ulku pastanesi yapiyor diye biliyorum
Simdi toplantidayim cikinca ararim ya da googledan arat ulku pastanesi ihsaniye bursa diye
Bu sube yeni acildi cikmazsa nalbantoglu subesinden numrasini isteyebilirsin
Amaninnn hemen almam lazimmmmm sagol cnm cok makbule gecti!
Cnm istersen birkac tane pecete bulut yapayim size biryerde teslim ederim
Dedigim gibi pecete halkasi ve sise yazisi da yapabilirim
Zaten asagi yukari hepimiz bu kadar yapicaz
Hadi bakalim kolay gelsin o zamanzeynepcim canım çok sagol ayyy çok duygulandımmmcanım teşekkür ederim teklif etmen bile yeter yorarmıyımm ben seniii hiççç artık olduğu kadar napayımm, şimdi kadıköyden geldim diş kurabiye kalıbı, kurabiye sapları ve dişim çıktı kurdelaları aldım (mavi ve pembe) ve şeker hamurları aldım beyaz pembe ve mavi:) niye mavi diyecek olursanız bursada eltim var bebeği zeynepten 15 gün küçük onun daha dişi çıkmadı ama belki onunda hoşuna gider diye hem pembe hem mavi yapıcam yakında çıkar nasılsa dişi şimdi evde iki bebek varken birine böyle hazırlık yapıp diğerini yoksun bırakamam içeme sinmez, negüzel rengarek egleniriz işte, akşama çokk işim var yanii kızlar, diş pastasından vazgeçtim, peçete halkalarınıda burda basıcam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?