kızlar dilek ve kart ağacımı aldım bir tane daha farklı bir model var onun daha çok dalı vardı ama eline yüzüne batar çok sivri diye bunu seçtim
hem çınar ağacına da benziyor
TEŞEKKÜRLER PLANNERRR
:109:
Eki Görüntüle 627593
Hadi bakalim kolay gelsin o zaman
Ihtiyac duyarsan HUUUU demen yeterli canim
Firsatiniz olursa Zeynomu gormeyi isterim biz hsonu ev ve avmler arasinda mekik dokuayacgiz bir planimiz yok yani
Omercik kiyafetlerine sigmaz oldu kollar bacaklar kisa geliyor kuzuma alisveris yapacagim
zeynepcim canım çok sagol ayyy çok duygulandımmmcanım teşekkür ederim teklif etmen bile yeter yorarmıyımm ben seniii hiççç artık olduğu kadar napayımm, şimdi kadıköyden geldim diş kurabiye kalıbı, kurabiye sapları ve dişim çıktı kurdelaları aldım (mavi ve pembe) ve şeker hamurları aldım beyaz pembe ve mavi:) niye mavi diyecek olursanız bursada eltim var bebeği zeynepten 15 gün küçük onun daha dişi çıkmadı ama belki onunda hoşuna gider diye hem pembe hem mavi yapıcam yakında çıkar nasılsa dişi şimdi evde iki bebek varken birine böyle hazırlık yapıp diğerini yoksun bırakamam içeme sinmez, negüzel rengarek egleniriz işte, akşama çokk işim var yanii kızlar, diş pastasından vazgeçtim, peçete halkalarınıda burda basıcam birazdan
Halkaları nasıl çıkartacaksın canım? Kendin mi yazacaksın tam anlamadım ay şu bilgisayar konusunda çok cahilim ya?
evet şekerim şimdicik elimde birtane var güzell bir arkadaşım yaptı zeyno içinonu çıkarıcam ve photshopta yeni çalışma yapıyorum onu çıktı alıcam ofiste kalın kağıtlara bitsin resmini çekip eklerim canımcımm
içimden seni alnından öpüp "HELALİMSİNN" demek geldiEki Görüntüle 627643 [ tema deyince benimde aklıma pembe penguen gelmişti yazınca bunları buldum. yapmıcakta olsam bakmak hoşuma gitti . ATTACH=CONFIG]627644[/ATTACH] annezeynep sana çalışıyorum:)
kızlar dilek ve kart ağacımı aldım bir tane daha farklı bir model var onun daha çok dalı vardı ama eline yüzüne batar çok sivri diye bunu seçtim
TEŞEKKÜRLER PLANNERRR
Eki Görüntüle 627593
KIZLAR YA BENİM BEY TAM ÖDEMEYİ YAPARKEN YANIMA UĞRADI
bunu alma diğer 3 boyutlu olan daha güzel diye aklımı çeldi
hangisini aliim ya erkek aklına uyulur mu ki :S
2boyutlu olan daha estetik diğeri daha kullanışlı
Eki Görüntüle 627672 Eki Görüntüle 627673
Anladım canım eminim çok güzel olacak ellerine sağlık.
Bu arada zeynonun yeni resmi gelmiş yerim ben kızı ya cimcimem.
sagol teyzesi evet akşam çekilmiş taze fotoevet dayanamayıp sana resim ekledim şekerim, istersen sanada yaparız canımcım paylaşımcı harika arkadaşlarımız var burda şekerimm iste yeterkii bitane daha yapıyorum onuda sonra eklerimm
Eki Görüntüle 627731
canım evet ilki daha kullanışlı diğeride daha güzel görünüyor karar veremedim benn:26:
sağol beykozum ben unnadodan aldım ama teklif etmen bile yeterzeynepcim butikbebedenmi aldın bende yüzde 10 indirim kuponu var özelden yazarım nosunu isteyenler varsa sizede varbuarada klavyem bozuldu yazamıyorum ekran klavyesinden dahada zor
Canım ben letiziayı sana gecenlerde yazmistim,,ikisinide bizzat gordum,hatta sana yolladigim ama acamadigin foto soldakiydi,arkadaşima aldik
erkek aklı deme kız,bende eşinle aynı fikirdeyim
halkalarınız çok güzel olmuş cnmsagol teyzesi evet akşam çekilmiş taze fotoevet dayanamayıp sana resim ekledim şekerim, istersen sanada yaparız canımcım paylaşımcı harika arkadaşlarımız var burda şekerimm iste yeterkii bitane daha yapıyorum onuda sonra eklerimm
Eki Görüntüle 627731
canım evet ilki daha kullanışlı diğeride daha güzel görünüyor karar veremedim benn:26:
[sıze=3]teşekkürler plannerrr
[/sıze]Eki Görüntüle 627593
kızlar nerden topic açabiliyoruz ya bi türlü bulamadım.giremeye giremeye unutmuşum
sağol beykozum ben unnadodan aldım ama teklif etmen bile yeter
valla bugün bi aşırı sevdim kız sizi
içime sokasım geldi
aa bu o muydu benim meraktan çatladığım!! hemen alıyorum 1. resimdekini sağolun kızlar
halkalarınız çok güzel olmuş cnm
ilkini aldım gitti herşeye bu kadar düşünürsem bir arpa boyu yol katedemicem valla
KIZ ANALARI hemen bunlardan yaptırıııınnnn
Eki Görüntüle 627796
MUTLUANNEM butikbebede gördüm aklıma geldin
düz pembe bir badi alıp keçeden siyah kulaklar dikebilirsin
ben ömere yapıcam inşallah bu uyuzlukla biraz zor ama
Eki Görüntüle 627795
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?