2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok güzeller,altına paraya kıyıp beğendiğim eteği alırsam üstüne de bu badilerden,taçlardan yaparım
gelen kankaları ağırlarım,gelemeyenlere de foto koyarım inşallah

kızlar bunu istiyorum ama çok pahalı
kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapsam yanından bile geçmez sanırım
çok beğendim,ekledim gitti
Eki Görüntüle 627797

bende çok beğendim bu tütütüyü harika, bende doğum günü kıyafeti için tütü alıcam, ayy ne şeker olurlar bunlarla kim bilirrr

Eki Görüntüle 627797

ovv çok güzelmiş prensesler gibi olur cidden
tütü yapımı çok kolay canım
ben kızım olsa tütüsünü kesinlikle kendim yapardım
kayınvalidem hep der içi güzel ne giydirsen yakışıyor diye bizim kızlarımız da o cinsten maşallar hepsine

hadi siz tütü giydiriyorsunuz biz napalım erkek analarının işi çok zor çookkk

kızlar kurabiye kalıbı almaya gittim ya bugun pasta malzemeleri satan biryere ayy çok güzel şeyler vardı ya bütün kalıplardan ve süslerden almak istedi canım sonu yok gerçektenn boş vaktim olsa pastacılık ve pasta süsleme kurslarına falan gitmek isterdim doğrusu not: hiç becerim yoktur, buakşam o kurabiyeleri nasıl yapıcam çok merak ediyorummm

buarada bu akşam annem geliyor yani evimiz buakşam bir annane ve torun kavuşmasına sahne olacak, hepimiz ok heyecanlıyız acaba zeyno annemi görünce nasıl tepki verecek çok merak ediyoruz, evdeki muhabbetimiz şu annaneye alışamazsa babanne bırsüre daha kalır zeyno alışıncaya kadar ayyy inşş böyle birşey olmaz tabi yavru kuzum ilk travmayı yeni atlattıı

annezeynep ya size herşeyi yapmak neden bu kadar kolay geliyor:)) ciddimisin tütü konusunda:)) eşim bir kere giyeceği kıyafete bu kadar paramı vericez isyanlarında da:)) aslında babam çok beceriklidir:)) ben anneme çekmişim bu konularda:)) ona göstermiştim netten kolay yapılabilir demişti yine bir sorayım olmazsa babama:))

bütün dualarınada amin diyorum canım. öyle bir bakındımda bu elbise hoşuma gitti. aslında o zamana kadar zayıflayımda elbise kolay:))

kolaydır da bana değil pek elimden dikiş gelmez,,erkek kıyafetleri konusunda seninle aynı fikirde değilim canım çok güzel şeyler var erkek için de
benim favori rengim yeşildir,bebeksi bir kıyafetle zaten yakışıklı olan erkeklerimiz daha da güzelleşecektir,,bunları buldum içim gitti
yalnız şu alexsandrayı annesi biraz farklı giydirmiş ama renkleri çok güzel onunda
Bu arada erkek anneleri,,neden birinizde tema olarak kral tacı kullanmıyorsunuz

o taçları nerden buldun bende istiyorummmm
HEmen al o zaman canım unnado.com'dan
ben bundan vazgeçip diğerini aldım çok fazla şey takacağım üstüne diğerinde daha fazla yer var

çok özendim planner yapınca resmini koy bari
bi de kurabiyenin tarifini yaz ve tabi ki de sonucu
bazı şeker hamurlu kurabiyelerin tadı berbat oluyor

nerden aldın ekipmanları? dükkanın adı ne internetten de bulabilirim belki...

amanınnn kızlar benim payds saatim gelmişş
17:15ten sonra kimse bulamaz beni ofiste önüme çıkanı ezer geçerim!!
şu cuma akşamlarına bayılıyorum bayılıyorum ba yı lı yo rummmm
hele evin civarında açılan gaziantep restoranına aşığımmm
eşime söz verdim akşam yuvalama ve analı kızlı yapıcam

Bu elbise kac paraymış azraece? Martta kardesim evleniyo. Benim de elbise almam lazım

valla bilmiyorum kuzum. ben ve arkadaşlarım daha önce saygın markasının ürünlerini kullanmıştık. markayı nete yazınca bu elbise çıktı oradan paylaştım. sizinde çok az kalmış düğüne hayırlısı olsun.

planner 10dk geçsin özelden cebimi mesaj atacağım
fırsatınız olursa görüşürüz zeynoyu öper ısırır ayy nasıl severim olmazsa da canınız sağolsun istanbulda görüşürüz
sülale kalabalıkmış bize sıra gelmeyebilir :)

Keşke şu doğumgünlerini düşünce gücüyle yapabilseydik ne güzel ne kolay olurdu
Umarım istediğimiz herşey,sevdiklerimizle birlikte gönlümüze göre olur

Ailelerinizle birlikte hepinize harika bir haftasonu diliyorum
Meleklerinizi kocamaaan öpüyorum,,iyi tatiller

unutmadan planner: kurabiyeyi iyi yoğur dağılmasın

bu benim için,
bu da Mira'dan sizin için...

Kızlar ya şu doğum günü olayı kafamı allak bullak etti.
Çok fazla güzel şey var ve ben araştırayım derken kafam daha da çok karıştı.
En kısa zamanda bi karar vermem lazım çalışmaya başlayınca zamanım pek olmayacak.
Kıyafet olayı tamam(Tütülü olacak)
Pasta da şekillendi kafamda.(Sizin önerinizle 1 şeklinde düşünüyorum)
Ben puanlı şeylere bayılıyorum. Pembe üzerine beyaz puantiyeli olacak bir çok şeyim(pasta da dahil)
Cd de yapıcam.(Şarkı hazır)
Magnet istiyorum çerçeveli ama içime sinen bulamıyorum.(Gözünüze çarparsa paylaşın lütfen)
Süslemede peçeteden toplar(pembe beyaz)

şekerim pastacını adı coşan pasta malz. ayy zaten ben şeker hamurunu yemem onun hee uyuzum o konuda jelıbon bile yemem eşimede yedirtmem boya var boya diyee canım bende çok merak ediyorum nasıl olacak bakalımm foto koymazmıyımm hiççç marifetli hatunsun şekerim ben burda 1 yumurtalı kurabiye yapmaya çalışıyorum olurmu acaba diye sen yuvalam diyosunnn alkışlıyorummm tarifi yazarım tabiii güzel olursaaa öptümmmm

ok cicim bende yazarım sana kısmet bu bellimi olurr, en azından nolarımız olsun birbirimizde, herzaman lazım olabilirr

şekerimm ok iyi yoğurmak gerekiyor yanii hımmmm bu iş çok karmaşık hale gelmeye başladı sanırımmm:26: bizde sizii öpüyoruzz minnoşumlaa, sağlıklı bir hafta sonu olsun hepimiz için kızlarrrrr

Kuzum tutu cidden kolay bak annen gelsin azraeceyle ilgilensin hemencik yaparsin
Vakit ols a ben daha neler yapcam da isler cok yogun
Yurtdisina gitmedim ya yuklendikce yukluyorlar hihh

Bizim babamiz kral tacina karsi sekerim
Biz Osmanli torunuyuz kral taci da neymis diyor
avrupayi fethedecek oglum ne var sdiyorum yemiyorAma bence super tema!

Hufff daha Omere dogumgunu kiyafeti almam lazim
Anam ne zor ismis bu!
Beyaz bir badinin ustune parti temasina uygun keceden figurler yapsam olur herhalde
Altina da pastel mavi ya da yesil pantolon istiyorum
Bi terzi bulsam da adini isletsem ne guzel olurdu donuna
Hmmmm dusunelimmmm

Canım bir Gaziantepli olarak yuvarlama yapmak çok zordur. Antepte komşular toplanıp hep beraber yaparlar.(Emin misin???)
Eğer yaparsan seni burdan alkışlarım . Ne hamarat hatunsun bravo valla

Eki Görüntüle 627797

ay ne güzel bişey buuu

bir arkadaşım tütü almış benim kızıma ama basit birşey ben onun üzerinde oynalar yapıp kabartmayı düşünüyorum
off off eminönü den alınacaklar için liste yapmam lazım

kızlar bu kızımın 1 yaş pastasıydı!!!(umarım resmi ekleyebildim)

pasta çok güzeldi. öyle boyalı filan olsun istemedim. meyveli hafif bir pastaydı.:)))

Eklentiler

• $image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 28
kızlar bu kızımın 1 yaş pastasıydı!!!(umarım resmi ekleyebildim)

pasta çok güzeldi. öyle boyalı filan olsun istemedim. meyveli hafif bir pastaydı.:)))

canım bende boyalı istemiyorum cok güzelmiş sen 2.yasını düşünmeye basla canım eminim o pastasıda cok güzel olur bizim pastamız muz ve cikolata parcaları olcak hafif seviyorum bazen tatlı krizim tutuyor ozaman sırf cikolu olcak pastada kuruyemiş sevmiyorum

Son düzenleme:
Ben de bayılırım çikolataya Beykoz. Ama herkesi düşündüm napıyım. Etrafımdaki çoğu insan meyveli hafif pastaları tercih edince ben de öyle yaptırdım. Malum onlar yiycek:)))
Bana da 2. Yaşı için fikir verirseniz sevinirim. Hepiniz yaratıcı hatunlarsınız vesselam!
Yine 2 şeklinde mi yaptırsam acaba? ( bu sayılar da nereye kadar yahuuu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…