Canım bir Gaziantepli olarak yuvarlama yapmak çok zordur. Antepte komşular toplanıp hep beraber yaparlar.(Emin misin???)
Eğer yaparsan seni burdan alkışlarım. Ne hamarat hatunsun bravo valla
geceleri bebişleriniz kaç saatte bir uyanıyor.bizim miniş 1.5 saatte bi uyanıyor da.ayrıca tütüleri nerden aldınız hiç denk gelmedi bana.topic nerden açıyoruz hala bulamadım biri yardım etsin
geceleri bebişleriniz kaç saatte bir uyanıyor.bizim miniş 1.5 saatte bi uyanıyor da.ayrıca tütüleri nerden aldınız hiç denk gelmedi bana.topic nerden açıyoruz hala bulamadım biri yardım etsin
Canim mayis anneleri grubuna girdiginde sol ustte yeni konu ac diye bir buton olmasi lazim
Oraya tiklayip konu adini ve icerigini yazabilirsin
Tutu www.unnado.com.da bol bol cikiyor rastlarsam haber veririm
Benim kuzumun uykusu fena degildir o yuzden yorum yapmayayim:)
Ama mutluannemizin Mirasi gecede 5kere fln uyaniyor :)
Eşini o kadar iyi anlıyorum ki ben de aynı dertten muzdaribim diyebilirim.pınardacım düşünki düğünümüzün bitmesini beklemeden saat 11de salondan ayrılan, evimize ece doğunca ilk defa gelen insanlar bunlar. eşim o kadar üzülüyor ki annesiyle kız kardeşi sonuçta vazgeçemezde. ne bileyim bir ömür çekicem bunları sıkıldım
birde uyanık geçiniyorum dimi:)) tek maaşla olunca düşünüyorsun haliyle onuda. hep hediye hep hediye nereye kadar
kızlarr burda(kızıltoprak) öyle bir yağmur ve rüzgar varkiiinş geçer ya kadköye gitmem lazım benimm kızıma diş kurabiye kalıbı alıcamm yaaa offff şansıma bakınn
Hangi konunun altına acmak istiyosan onun en altında yeni konu ac yazıyo ordan acıyosun.
bebek takvimi nasıl yapılıyor.biri bana yapabilir mi acep
Ya kızlar sağ göğüsümün kahverengi kısmının hemen dışında bugün itibariyle bir kızarıklık oluştu ve bastırdığım zaman çok acıyor.Acaba kıl dönmesi mi?Kıl orda ne gezer diyeceksiniz benim göğüs ucu çevresinde bir kaç tüy var ve birazcık bacak tüyü gibi.Sizce neyin nesi?Şu an süt sağıyorum ve sütüm genellikle bu göğüste var diğerinde toplasanız 15-20 cc çıkar.
Aaaa cidden ben yapmistim di mi!sende ne çok şey istedin öyle
canım bende bilmiyorum..bana annezeynep yapmıştı sagolsun..
Ahaa heyecanla bekliyorum sonucu azraeceme en guzel tutuler yakisir o tatli tontis popo tutuyu ne guzel kaldirir annesi oyyy hayali bile guzel bu kizin yaameşhur neşe ablamlardan geldim. annezeynebin gazına gelip hamarat neşe ablama bunlardan(tütü eteklerden) yapabilirmiyiz dedim ne var yapılmayacak tabi ki yaparız dedi bende şeker verilmiş çocuklar gibi heyyo diye alkış yaptım:)) kadın delimi nedir dicek benim için:)) buradan tül bulacağımı sanmıyorum. anneannemiz dönünce ona sipariş veririz o her ihtimale göre bin çeşit alır yollar nasıl olsa:))
Canim ben ise baslayip sut sagmayi cogalttigimdan beri kil koklerimde oldu o dedigindenYa kızlar sağ göğüsümün kahverengi kısmının hemen dışında bugün itibariyle bir kızarıklık oluştu ve bastırdığım zaman çok acıyor.Acaba kıl dönmesi mi?Kıl orda ne gezer diyeceksiniz benim göğüs ucu çevresinde bir kaç tüy var ve birazcık bacak tüyü gibi.Sizce neyin nesi?Şu an süt sağıyorum ve sütüm genellikle bu göğüste var diğerinde toplasanız 15-20 cc çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?