meşhur neşe ablamlardan geldim. annezeynebin gazına gelip hamarat neşe ablama bunlardan(tütü eteklerden) yapabilirmiyiz dedim ne var yapılmayacak tabi ki yaparız dedi bende şeker verilmiş çocuklar gibi heyyo diye alkış yaptım:)) kadın delimi nedir dicek benim için:)) buradan tül bulacağımı sanmıyorum. anneannemiz dönünce ona sipariş veririz o her ihtimale göre bin çeşit alır yollar nasıl olsa:))
babyceren bize bugün burdan ekmek çıkmaz baksana meleğim bile yok:)) millet mercimeğe sarmış olmalı git sende modaya uy:)) iyi geceler öptüm
yürü be meleğim kim tutar seni maşallah diyelim evlerede servis var artık diyorsun:)) poğaça meleği
canlarım bizim temamız ayı olabilir benim usak kastamonulu ya anlamı büyük
iyi geceler güzel anneler...
ne var ne yok
biz her zamanki gibiyiziş güç çocuklar
melegim nerdesindün en son pogaça yapmaya gidiyorum dedin
bir dahada dönmedinyapamadınmı daha canım
evet canım ya bugün burda iş yokmelegim neden gelmedi merak ettim:44:
evet herkes mercimek peşinde olabilir ama benim mercimek uyuyo
bende gidip yatsam iyi olacak..
öptüm canım
canım bendede henüz faaliyet yok hala düşünüyorummbence senin hediyen çok güzel çok anlamlı bu fikrine ortak olabilirimm iznin olursa şekerimmm
:
meleğim bu hazır temaya bayıldım çok sevimliymiş zürafa
gelen çocuklara zürafalı boy ölçer hediye edebilirsin
Eki Görüntüle 627403
meleğim zürafa temalı hazır parti araçları buldum
çok güzeller ya
çerçevelere de bayıldım ben bulabilirsen hediye anlamında güzel olur. teşekkür kartları yiyecek etiketleri falan cidden çok hoşmuş renkler de çok kullanışlı iç açıcı
Eki Görüntüle 627781 Eki Görüntüle 627782
kızlar bunu istiyorum ama çok pahalı
kendim yapabilirmiyim bilmiyorum ama yapsam yanından bile geçmez sanırım
çok beğendim,ekledim gitti
Eki Görüntüle 627797
Herkese iyi geceler
Bade'yi yine ve anca uyuttum.
Ben de birazdan yatayım bari. Hoş bugün çok da uykum yok.
Yarın akşama bir arkadaşım ve kocası gelecek yemeğe. Kendisi Arnavut ama yıllarca İngiltere'de yaşamış. Sürekli İngilizce konuşmaktan yana. Halbuki Türkçe'yi de süper öğrendi. Ben de ona inat Türkçe konuşuyorum. Yani biri bizi dinlediğinde çok komik oluyoruz. Karşılıklı konuşmalarımız ama farklı dillerde. Eşim diyor ki çok komik oluyorsunuz. Napıyım. Kendisini çok seviyorum ama bazı milliyetçi ayrımcı şeylerini gelemiyorum. Arada bir şey olur 'Uf siz Türkler de....' Der sinir olurum. Halbuki kocası da Türk. Neyse gece gece çenem açıldı.
İyi geceler herkese!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?