2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel sana yardımcı olabilecek insanların çevrende olması süper canım..benimde var böyle ablalarım ama biraz uzaktalar..
keşke böyle bir komşum olsaydı..eceyi tütülü etegin içinde hayal ettimde
çok güzel olacaktır çok yakışacaktır ecemize..

bizden inciler:))

ben:gittigidiyorda ucuza pilates setleri var alayımmı bir tane?

koca: alda onlar ucuzsa kötüdür iyisine baksana

ben:bunları bir deneyim devamını getirirsem iyisini alırım

koca: bu aldıklarını atacazmı o zaman?

ben: yoo ece oynar:)) sen kredi kartı bilgilerini ver

koca:123456789 bak bu bilgiler kendini 5 dakika içinde imha edecek

ben: nasıl olcak o?

koca:işin bitince yazdığın kağıdı hemen yırt at:))sakın başka yerlere girip bakayım deme

benff ya tamam. aslında sana sevgililer günü hediyesi alsaydım iyidi:)

koca: delirtme pişman etme beni.

ben: son pişmanlık nereye kadar herşeyin sebebi varrr:))

koca:sessizlik......

ben:tamam tamam imha edicem o bilgileri hadi öptüm:))

not:bu yaşıma geldim senelerce çalıştım hiç kredi kartım olmadı çünkü kendime hiç güvenmem o konuda. cebimde para varsa sonuna kadar harcayan cinslerdenim. eşim en son ece 1 aylıkken apar topar kıbrısa gidince kartı bana verme hatasına düştü:)) sonumuz pek iyi olmadı anlıyacağınız:))

babyceren bize bugün burdan ekmek çıkmaz baksana meleğim bile yok:)) millet mercimeğe sarmış olmalı git sende modaya uy:)) iyi geceler öptüm

azraece__çok tatlısınız canım maşallah
bende bazen alışveriş yaparken kandimi kaybederim..hep kendimi cimri diye gösteriyorum
ama tam tersiyimdir cebimde asla para kalmaz harcamayı çookk severim..ama şuan ev kredisi ödedigimiz
için biraz daha tutumluyum..bu arada ben çevremdeki arkadaşlara komşulara kıyafet satıyorum
netten alıyorum mesela 20 liraysa ben 25 e satıyorumbeş lira 5 lira derken iyi para topluyorum
hepsinide kızlara harcıyorum..ceren hanıma aldıgım oyuncakların haddi hesabı yokparalarımı bitirdi
benimde hayatım hep çalışmakla geçti aldıgım tüm parayı kıyafete yatıran bir insandım ben
neyse ya nerden nereye geldi konuneler anlatıyorum böylenerdeyse annemin kızlık
soyadını açıklayacam ya

tatlıcadı__canım aşı olmuş yakışıklı abimiz..ateşi olmaz canım korkma..ama biz olmadık o aşıdan
kimse aramadı bizi..asıl burda salgın olması lazım bütün heryer suriyeli kaynıyo
kıro tipliler hayatlarında insan görmemişler öküz gibi bakıyolar..çok korkunçlar:18:
ay ne diyoduk hah bence sen diş bugdayını ayrı yap canım ya zaten annen ve 2 teyze diyosun
pek birşey hazırlamana gerek yok ki maksat adet yerini bulsun..kendi aranızda çok güzel olur bence

babyceren bize bugün burdan ekmek çıkmaz baksana meleğim bile yok:)) millet mercimeğe sarmış olmalı git sende modaya uy:)) iyi geceler öptüm

evet canım ya bugün burda iş yokmelegim neden gelmedi merak ettim:44:
evet herkes mercimek peşinde olabilir ama benim mercimek uyuyo
bende gidip yatsam iyi olacak..
öptüm canım

yürü be meleğim kim tutar seni maşallah diyelim evlerede servis var artık diyorsun:)) poğaça meleği

Muhahaha varya pogacalarim talan ediliyor resmen:)) hatta bana bunun ticaretini yap diye bile var :))

canlarım bizim temamız ayı olabilir benim usak kastamonulu ya anlamı büyük

Ne diyorsun Beykoz..yerim senin temani..alemsin be kuzum..aslinda cola cola reklaminda beyaz kutup ayisi vardi yani minikte yavrusu vardi kayip annesinin yanina geliyordu..bilmem guzel olabilir belki neden olmasin...onlarda guzel hayvan bence

iyi geceler güzel anneler...
ne var ne yok
biz her zamanki gibiyiziş güççocuklar

melegim nerdesindün en son pogaça yapmaya gidiyorum dedin
bir dahada dönmedinyapamadınmı daha canım

Sorma cnm, pogacalari yaptim sonra hadi pisiriyim dedim sabah zor olur diye bir baktim saat almis basini gitmis, ne yapayim oyle olsu be guzelim yoksa ben cok istiyordum gelmeyi

evet canım ya bugün burda iş yokmelegim neden gelmedi merak ettim:44:
evet herkes mercimek peşinde olabilir ama benim mercimek uyuyo
bende gidip yatsam iyi olacak..
öptüm canım

Bugun sabah 7 den aksam 9 ya kadar disardaydik,iki yere misafirlige gittim
Pogacalarin bir tepsini bir eve diger tepsiye diger eve goturdum..
Eski gunlerdeki gibi hizli bir gun gecirdim valla..
Superdi ama cok yorucu dusunun ancak oturdum ..
Mahir de artik insanlari gorunce aglamiyor alistirdim onu artik :))

Tatlises im sormussun hangi tarif diye ..tarifimiz sevgili sekersizyesilcayin verdigidir..ben biraz degistiriyorum olcusunu ama gayet iyi oluyor ve 4 gune kadar yenebiliyor...yumusacik ve agizda eriyebilen tarza cok lezzetli oluyor

Herkese iyi geceler
Bade'yi yine ve anca uyuttum.
Ben de birazdan yatayım bari. Hoş bugün çok da uykum yok.
Yarın akşama bir arkadaşım ve kocası gelecek yemeğe. Kendisi Arnavut ama yıllarca İngiltere'de yaşamış. Sürekli İngilizce konuşmaktan yana. Halbuki Türkçe'yi de süper öğrendi. Ben de ona inat Türkçe konuşuyorum. Yani biri bizi dinlediğinde çok komik oluyoruz. Karşılıklı konuşmalarımız ama farklı dillerde. Eşim diyor ki çok komik oluyorsunuz. Napıyım. Kendisini çok seviyorum ama bazı milliyetçi ayrımcı şeylerini gelemiyorum. Arada bir şey olur 'Uf siz Türkler de....' Der sinir olurum. Halbuki kocası da Türk. Neyse gece gece çenem açıldı.
İyi geceler herkese!!!

canım bendede henüz faaliyet yok hala düşünüyorumm bence senin hediyen çok güzel çok anlamlı bu fikrine ortak olabilirimm iznin olursa şekerimmm

:

Estagfurla cnm ne demek tabiki alabilirsin, hatta begenmene cok sevimdim

meleğim bu hazır temaya bayıldım çok sevimliymiş zürafa
gelen çocuklara zürafalı boy ölçer hediye edebilirsin

Eki Görüntüle 627403

Ayy iste benim zurafalarim :)) bende bunlari diyordum bizim bahtaniyenin uzerinde var hatta tipkisindan..cok sirinler ama dimi?
Sagol cnm emek verip bulman guzel olmus

Ne guzel fikir valla bittim bardak tabak figurlerine, meger ne cok seyi varmis bende zurafayi sectim birsey pek bulamam diye dusunmustum..meger tam isabet olmus..oglumun sansi diyelim

günaydın kızlar gerçi öğle oldu ama neyse .ya ben unnadodan dünkü taçları bulamadımm

çok komikmiş:))
ben olsam konuşma şöyle olurdu sanırım,
ingiliz__________ben
hello__________selam cigerim:)
how are you______iyiyim cigerim sen nasılsın:))
tanks___________
how are the kids______iyiler,ceren elinden öper,çağlada sana tükürür
what?______________çağla da çok güzel tükürür diyorummm
oh my god_________ne oldu kızzz,niye korktun cigerim:))
ı'm going_________good byee
donkey_______donkey kızı donkey:))
yeter sus artık_______what?
ah siz türkler_______bak nasılda dilin açıldı ama:))))

selamın hellooooo:119::119::119:
bugün cumartesi hu huuuuu
çarşı gezecem yuppiii:119:
sizi çok özleyecem
görüşmek üzere
ühü ühüüü
gidiyorum
gittim

dayanamadım geri geldim ama
son bir kez bakıyım dedim
şimdi kesin gidiyorum
kendinize iyi bakın
hoşçakalın
öptüm
bye
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…