2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Nagisim yarennuru goremiyoruz ne zamandir bir iki foto koy da gozumuz gonlumuz acilsin
Kim bakiyordu bu arada bidiga unutmusum

Bugun ilk tatil yerimizi rezerve ettim ramazandan 1hafta once 2 3gun kacacagiz
Bu ramazan oruc tutabilir miyiz acaba
Gorumcem emzirirken de hamileyken de tuttu ne guzel ama benim hemen sutum etkileniyir

VE TURUNCUUU
GEC GORDUM CNM YURDA HOsGELDINIZT
Duzeninin bozulmasi cok normal bir de bu 9,ay bizde donum noktasi oldu basina buyruk davranmaya basladi
En klasik tabirle diyorum ki: boyle boyle buyuyecekler

cnm kv. bakıyor benim de.geçen 2 hafta falan oldu koydum yeni fotoları.bu arada nereye gideceksiniz?

anammmm turuncumm gelmiş, hoşgelmiş.nasılsın cnmmm? kayranın yeni fotolarını evet evet isteriz. yurda dönmüssün. umarım herşey yolunda gitmiştir vede yolundadır.

Nagihancim yorumlarinizi bekliyorum demissin birsey kacirdim galiba ne icin?
Ben de DISI CIKMASA bile bugday kaynatan ozel catlaklikta bir anne olmak istiyorum haftaya yapacagim

Dis seklindeki pastani butik kurabiyecilere yaptir ama dedigim gibi kisi basi 6tlden fazlasi cok bence
Ortalama o fiyata yapioyor hepsi
Eminonu Sarkhandan 2liraya guzel siselerde kolonyalar vardi onlardan alabilirsin hediyelik olarak
Bir de hazir seker hamuru alirsan evde dis seklinde kurabiye yapabilirsin
MUTLUANNEM paylasmisti tarifini
Kaliplar da sekershopta var baska yerlerde de vardir

Sutumu sagdim ama gogsum yarildi yarilacak gunde 2sefer cok geldi galiba Spectra kopartircasina cekiyor
Bir yarilirsa iyilesmesi cok uzun surer hemen ayva merhemi yapacagim :s

herkese hayırlı cumalarrr
kızlar bu gün kuzumla bir uyumuşuz bir uyumuşuz..bi daha uymuşuzsaat 11 e geliyodu uyandığımızda nasıl dinç kalktım yataktan ne güzel şeymiş bu uyku
3 gecedirde gece 1 civarı uyuyorum çok şükür hortlak gibi gezinmekten kurtuldum..tarık buğra gece bi kaç kez uyanıyo ama sıkıntı etmiyorum çünküü uzun uzun emziriyorum

nagihancımmyarennurun kilo alımına çok sevindim..3 haftada 1 kilo süperr maşallah kuzumainş sağlığı hep yerinde olur böyle devam eder..annen nasıl oldu canım?
ve isyannnn..inanırmısın şu linet ve ayda sonrasında benimde hep dilimde bu şarkı çok güzell

zada
kuzumuz suya alıştı demek:124::124:çok sevindimm..şimdide su için ağlarsa hiç şaşırma:)

mutluanneormantik sevgililer gününüz süpermiş

şekersizyeşilçayerkenden kalkkmışsınız..çantalar hazırlanmış..ben bile çok heyecanlandım..umarım ilk gününüz güzel geçer
sen böyle yazınca kuzularımızın okula başlama anını hayal ettim..o günleride görürüz inş

azraecetatlım benim bacaklar jillian ve pilates sonrası daha bu gün kendine gelir gibi oldu..şimdi yeniden başlıycamm..yaşlılar gibi kalkmıyorum ve robot gibi yürümüyorum artıkben geçtiğimiz hafta 200 gr verdiğimi görünce 2 kase sütlaç yemiştimbitter çikolata az değilmi canım yaa
ayrıca ecenin ayyy diyen ağzını yer o tombik yanacıklarından öperim..benim bıdıkta tvde reklamlarda küçük çocuk sesi duyduğunda sevindiğinde ayy diyo nasıl tatlılar yaa

kızlarr hepiniz dün gece mercimeği fırınladınız dimii..aşk olsun sizeazraece ve çiçekçiçek kocişleri yok,benim koca hasta ve ben regl oldum bizim gibi bi sürü hatun varken olmadı bu yaptığınız

O sticker bu kovacıklara kucuk olur canım ben sana yeni bisey mail aticam biraz buyugunu,,onu cikis alip kesersin tek tek
Kollari sivadin bugday icin demek,,hadi bakalim rastgele tatlım

Annezeyno:Ömer'e milyon kere maşallah
Size gelsem de senin kayınvalidenin karşına geçip yorulmadan kilo mu versem acabaEritir insanı bu hatun ya
Gizli Jilliancı

herkese hayırlı cumalarrr

mutluanneormantik sevgililer gününüz süpermiş

Hayatım,yer yer bi dağ adamıyla evli olunca,günümüz de romantik değil ormantik oluyor
Sabah aradım aldın mı hediyemi diye,,bana da mesaj at resmini dedim(neden dediysem),
sonra aradı "resim geldimi" dedi,,"geldi" dedim,,"tamam çok yoğunum konuşuruz" dedi
Oysa ben onun için ne hayaller kurmuştum,,ikizler kocası nolucakRuhu yok

sağol cnm benim.diş kurabiyesinden vazgeçtim.senin paylaştığın o şişeleri gördüm cnm da onları d.gününe düşünerek o yüzden bu kovalara yöneldim.şarkhandan.sayenizde ben de atağa kalktım.şu paylaşımlarımız yok mu süper ya süper valla...

herkes çok sağolsun....

kızlar nasılsınız sohbetlerinizi özledim giremiyorum uzun zamandır aranıza..
açıyorum pcyi, bırakın yazmayı okursam kar sayıyorum kendime..
pazartesiden beri fizik tedaviye başladım.
akşam 6da başlıyor, 40 dk sürüyor. bana resmen tedaviden ziyade terapi gibi oluyor.
40 dk sessiz bir ortam sırtıma masaj ohhhh kendime geliyorum..
azram şuan mışıl mışıl uyurken bende geçmiş okuyum biraz..
nagihancım aklımda kalmışken annene acil şifalar diliyorum cnm çok geçmiş olsun..

Biz veremedik hayatim ama disari cikip yagmurda yuruduk hatta site guvenligi gormus in midir cin midir bu havada diye pit diye damladi yanimiza romantizm falan kalmadi
NAGIHAN ben renklileri daha cok begendim hatta kendim de dusunup arastirmistim pek zaman bulamayinca icime sinen bulamadim gecen leroy merlinde karsima cikti 1.5liraya ama kolonya yaptiracagim yine de

Sen kaca aliyorsun ya da kendin mi yapacaksin?

KIZLAR aklima bir de cerceve fikri geldi Ikeada dolanirken. Hani ayakli 3tl.ye cerceveler var ya iclerine Omerin resimlerinden koyup siralarim isteyen istedigini alir diye dusundum
Cok mu kendini begenmisce olur acaba? Begenmeyen kendi resmini koysun hıhhh

mutlu anne ormantik sevgililer günün harikaymış:)) çiçekleri yiyen boncuk gözlü Miramız da çok tatlı olmuştur kesin:))
Ahh canım ahhh,,eli yüzü arajmandı eve girdiğimdeŞoka girdim resmenKocişte bırakmış onu çiçeklerle, gitmiş başka odaya,,
Mira tadından yenmezdi walla.Geçenlerde de kaşla göz arasında kavanozu açıp ay yemişti,,heryeri çaydı
Ağzını yıkarken refleksle tükür kızım dedim durdum bende safoş gibi

Son düzenleme:
kurtlu anne o resmi gorunce dur foruma koyayim dediydim mutluanne ya da babyceren koymadan ama yetisemedim
Herkesin yeri ayri karisinin yeri de benim yerim de
Ben esime hep derim ailen gelince basbasa da cik eski gunlerdeki gibi diye
Ama beni birakip adim atmaz buu sefer de annem sanki ben musaade etmiyorum zanneder:)

Haftasonu arkadasimla cikacagim dedim sirf ailesiyle yalniz kalsin diye
Cunku annem bana oglum senden sonra eskisi gibi ilgilenmiyor benle demisti
Dusunuyorum da ne kadar kotu sekilde soylemis olursa olsun bir annenin boyle hissetmesi cok uzucu

Yine de bigun kralice olma fikri guzelmis :) tahttan indirebilene askolsun elizabeth gibi yapisip kalicam mirasima goz dikcekler ille de olmicem : ayy Rabbim sirali olum versin korktum birden:26:

canım banada diş için pecetelik kürdan falan yapabilirmisin zahmet olmazsa yapamazsan işin varsa yapamam de üzülürüm ama küsmem

nagişciim.tatlicadım zadacım pınardamm kolye tebrk için hepinize tesekkür ederm...

Hay Allahım,,kötü şeyler getirme aklına şekerim,,büyüdüler de taht kavgalarına bile başladık walla Sen diş buğdayına hedeflen,,kaç kişi gelecek,çerceve pahalı olmaz mı,,hediye olarak diş fırçası da olur walla benim aklıma sonradan gelmişti,kutulu alıp üzerine sticker&kurdele yapıcam ama Miranın kardeşine artık Bu arada senden hala mail beklemekteyim,h.sonu giriyor,sıva kollarını

Nasılsınız bakalım? Umarım keyifler yerindedir.
Bugün en sevdiğim gün hafta sonu kızımla bol bol koklaşıp kuduracaz.

nasılsınız hanımlarr sayfaları fırsat buldukca takıp edıyorum
zada senın yazını görür görmez hemen atladım kızımın ıstahı acıldı demıssın masallah, benım kzıızm da cok ıstahsız acaba özel bır dıyet mı yaptın yada ne bıleyım bır ılaç mı kullandın yada bır gıda? nasıl oldu anlatır mısın? benım Ayse Duru'm da cok ıstahsız teyzesı ne yapacağımı sasırdım bır akıl verın a dostlarrrr (((
bu arada polıvıt dıe bır ılaç aldık dun eczaneden kullanna bilen duyan var mı aranızda ?

cnm ben ikisinide beğendim ancak renkli yaptırırsan ben pembe istiyorum ben mor istiyorum yada ıkısındende almak ısteyenler olabılır...o yuzden ben bu tur şeylerde tek tip yaptırma taraftarıyım...hem beyazlarda stickerların daha kendini gosterır sanki..benim fikrim bu yönde tatlım..

cnm benim kızım geçtıgımız 2 ay üst üste 3 defa hastalandı hemde ateşli..bu yüzden hiç iştahı kalmamıştı ne versek istemiyordu zorla 2 lokma yediriyordukk..ama yaklaşık 2 haftadır tekrar eski sağlığına kavuştu ve iştahıda düzeldi tatlım yani bizimki hastalıktandı iştahsızlığı...birde idrar yolu enfeksiyonuda iştahsızlık yapıyor bir tahlil yaptır cnm en azından için rahat etsin...biz VitAgil diye bir vitamin kullanıyoruz d vitamini yerine.. bu ilacın iştah açma özelliğide var..istersen sende bir danış doktoruna..
onun haricinde portakallı balık yağı kullanıyoruz her sabah 1 tatlı kaşığı..gerçekten iştahsız bebek çok zor..inş en kısa zamanda Ayşe Duru da iştahına kavuşur annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…