maaşallah cok güzelll gözleri renklimi rabbim nazarlardan korusun bahtıda güzel olur inş
Eki Görüntüle 633863
işte budaa benim kızım :) lavinyam
Eki Görüntüle 633863
cnm benim kızım geçtıgımız 2 ay üst üste 3 defa hastalandı hemde ateşli..bu yüzden hiç iştahı kalmamıştı ne versek istemiyordu zorla 2 lokma yediriyordukk..ama yaklaşık 2 haftadır tekrar eski sağlığına kavuştu ve iştahıda düzeldi tatlım yani bizimki hastalıktandı iştahsızlığı...birde idrar yolu enfeksiyonuda iştahsızlık yapıyor bir tahlil yaptır cnm en azından için rahat etsin...biz VitAgil diye bir vitamin kullanıyoruz d vitamini yerine.. bu ilacın iştah açma özelliğide var..istersen sende bir danış doktoruna..
onun haricinde portakallı balık yağı kullanıyoruz her sabah 1 tatlı kaşığı..gerçekten iştahsız bebek çok zor..inş en kısa zamanda Ayşe Duru da iştahına kavuşur annesi...[/QU
GElmiş geçmiş olsun inş evlerden uzak olsun o hastalıklar yazık kuzularımızaaa
idrar kültürü yaptırdık temız çok şükür kan değerimiz de 37 çıktı o da fena sayılmaz
k bız de dış çıkarıyoruz 3 dişimiz çıktı doğduğundan beri iştahsız olan bebeğimin iştahı iyice gitti 3 aydır aynı kıloda kafayı yıyecemm
maşşallah annesi burda kaç aylık daha yeni resmi yokmu lavinyanın...hoşgeldin buarada...
Masallah ne guzel bakisin var senin guzel Lavinya, allah bagislasin ins..anali babali buyumesi dilegiyle
Günaydın.
Son mesaj 21.?? Civarında :) herkes mutfakta mercimek pişirmiş anlaşılan :)
Sabahlar olmasın :)
Ben geceden çantasını hazırladım. Şimdi emziriyorum. 8 de evden çıkıcaz. Hadi hayırlısı
Yeniden herkese gunaydın
herkese kocaman bir günaydın diyorummm...bugün cuma ve yine çok sevinçliyim...
p.tesiden beri giremiyorum canlar..evde internetim kesik..şirkettede bu hafta dışarlardaydım hep olduğum zamnlardada yoğunluktan giremedim...inş herkesler iyidir...şöle bi tarama yapayım dedim ama uçmuş sayfalar..
biz dün aksam dısarı yemeğe cıktık..Ada ben ve eşim..güzel bir yemek yedik..ama Ada 9 da uyumaya alıstıgı ıcın sürekli gözlerini ovusturdu 10 gıbı kalktık arabada oturarak sızdı yavrum...hiç uykusuzluğa dayanamıyor anası gibi...sonra eve geldik mercimek yaptık..anam tam yumurtlama evresındeyım umarım bişeyler kaçmamıştır..kızımın iştahı oldukça açıldı maşşallah diyim..hafta sonu 10. ay kontrolümüzü olcaz..inş kilo almıştır yavrum...bizden haberler böle şekerler..
meleğim yeşil montlu yakışıklı mahirimizi gördüm maşşallah paşama benim başka resimlerde isteriz annesi......
saol cnm..merak ettim kaç kilo kızımız...bizimde kilo alımı durmuştu o hastalıklardan dolayı ve 4 diş cıkarmıstı o donemde...inş sizde atlatırsınız cabucak bu dişler mahvetti kuzuları...[
ben de yakın zamanda "kızım ıstahı düzeldiiii çok şükü"r demek istiyorum demek kı dıstenmıs dıyeceğim inş. 7.5 kg bız hala neredeyse alt sınır 25 mayıs doğumlu sizin kılonuz nasıl?,
Turuncu; Cnm sende hosgeldin..Vatan gibi yok bilirim, eminimki burnunuzda tutmustur..
veeeeeeeeeee TURUNCUM hoşgeldin çok özledim ben seni valla yazılarını okumayalı baya oldu görünce turuncu turuncu çok mutlu oldum...kayracımın biraz düzeni bozulmuş ama olsun yakında düzelir tekrar duzene gırersınız...
kızlar söylemeyi unuttum sizlere...
p.tesiden beri sizin tavsiyeleriniz üzerine hergün kızımla su alıştırması yaptık...kovaya su koyduk oyuncakları ıcıne attık ilk gun hemen oyuncaklarını kaptı hızlıca sudan oyuncaklara bişey olmasın diye...önce bi 15 dakıka ben oynadım suyla o gelmedi uzaktan baktı...sonra geldi birlikte oynadık ardından yıkandık hiç ağlamadı..sonuç şimdi kuvetinin peşinden ağlıyor götürme diye...çok şükür suya alıştı yavrum...Allah sizden razı olsun kızlar..iyiki varsınız...
mutlu teyzesi kızım ayakta durma işini bayağı ilerletti müzik açtığıumızda ayakta oynuyor el çırpıyor.. ama henuz adım atamıyor korkuyor..bu korkaklıkla biraz zor yürür gibi geliyor:))
VE TURUNCUUU
GEC GORDUM CNM YURDA HOsGELDINIZT
Duzeninin bozulmasi cok normal bir de bu 9,ay bizde donum noktasi oldu basina buyruk davranmaya basladi
En klasik tabirle diyorum ki: boyle boyle buyuyecekler
cnm kv. bakıyor benim de.geçen 2 hafta falan oldu koydum yeni fotoları.bu arada nereye gideceksiniz?
anammmm turuncumm gelmiş, hoşgelmiş.nasılsın cnmmm? kayranın yeni fotolarını evet evet isteriz. yurda dönmüssün. umarım herşey yolunda gitmiştir vede yolundadır.
herkese hayırlı cumalarrr
kızlar bu gün kuzumla bir uyumuşuz bir uyumuşuz..bi daha uymuşuzsaat 11 e geliyodu uyandığımızda nasıl dinç kalktım yataktan ne güzel şeymiş bu uyku
3 gecedirde gece 1 civarı uyuyorum çok şükür hortlak gibi gezinmekten kurtuldum..tarık buğra gece bi kaç kez uyanıyo ama sıkıntı etmiyorum çünküü uzun uzun emziriyorum
ya int.'ten baktım fiyatlara, birkaç yerden de fiyat aldım 130 tl'den aşağısı yok.oysaki ben 60-70 tl'ye kapatırım diye düşünüyordum.Tuzlu geldi ya.Bütçe sınırlı.Ama o pastayı yaptırmalıyım.Daha uygun fiyatlar ve yerler var mıdır?
bir yardım, bir yardım, bir yardımmm.......:26:
Eki Görüntüle 633863
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?