2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim kızım geçtıgımız 2 ay üst üste 3 defa hastalandı hemde ateşli..bu yüzden hiç iştahı kalmamıştı ne versek istemiyordu zorla 2 lokma yediriyordukk..ama yaklaşık 2 haftadır tekrar eski sağlığına kavuştu ve iştahıda düzeldi tatlım yani bizimki hastalıktandı iştahsızlığı...birde idrar yolu enfeksiyonuda iştahsızlık yapıyor bir tahlil yaptır cnm en azından için rahat etsin...biz VitAgil diye bir vitamin kullanıyoruz d vitamini yerine.. bu ilacın iştah açma özelliğide var..istersen sende bir danış doktoruna..
onun haricinde portakallı balık yağı kullanıyoruz her sabah 1 tatlı kaşığı..gerçekten iştahsız bebek çok zor..inş en kısa zamanda Ayşe Duru da iştahına kavuşur annesi...[/QU

GElmiş geçmiş olsun inş evlerden uzak olsun o hastalıklar yazık kuzularımızaaa
idrar kültürü yaptırdık temız çok şükür kan değerimiz de 37 çıktı o da fena sayılmaz
k bız de dış çıkarıyoruz 3 dişimiz çıktı doğduğundan beri iştahsız olan bebeğimin iştahı iyice gitti 3 aydır aynı kıloda kafayı yıyecemm

saol cnm..merak ettim kaç kilo kızımız...bizimde kilo alımı durmuştu o hastalıklardan dolayı ve 4 diş cıkarmıstı o donemde...inş sizde atlatırsınız cabucak bu dişler mahvetti kuzuları...

Ben geldimmm ... İlk günümüz çok güzel gecti. Mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadım. Çok yorgunum. Dun gece zırt pırt uyandı meme diye. Allahtan önceki gece kutlamıştık sevgililer gunumuzu :) neyse sabah kalktık giyindik okula gittik. Kızımı aldılar benden kahvaltı ettiler. Ben de kameradan izledim. Ve cok tuhaf oldum. Hep guclu görunmeye calışıyomuşum meger cok zormuş. Ama yapcak bişey yok. Önünde sonunda bu ayrılıklar yasanacak. Bakıcı da baksa buyukanne de baksa aynı terane.... Neyse sonra uyku odasına gittik. Bugun sadece ortama alışsın diye ben de yanındaydım. Her zamanki gibi emzirerek uyudu 45 dk. Evdeyken yine emziriyorum uykusu acılmadan bi 45 dk daha uyuyo normalde. Ama emzirmedim. Oyun oynadık. Ve sonra öğle yemeğini yedi eve geldik. Zamanla saatler uzayacak ve ben daha az kalıcam yanında.

Yardım bekliyorum. Şimdiye dek hep emerek uyuyan kızımı emmeden kendi kendine uykuya dalmayı nasıl öğreticem ben? Bî sürü makale yazı metod ekol okudum ama uygulamada sınıfta kalıyorum. Püf noktalarınız var mı?
Ve bi yardım da hiç biberon almayan kızım sizce biberon alır mı? Bu konuda da yardım istiyorum.

Şimdilik kaçıyorum notebooktan girdiğimde tel tek yazıcam hepinize zira telefondan cok zor oluyo.

Muck muck

Anam beni adamdan saymiyormusun, gece buranin saati ile 12 gibi ben yazdimson mesaji, oranin saati ile gece 3 gibiydi :)) neyse bir tek ben vardim hatta ziyaretci bilem yoktu..yani mercimek firin olayi yogundu galiba, malum bizde o yonde rahatsizligimiz oldugu icin guzel guzel bakisma ile yetindik :))

Defre Karen icin en iyisi ve en guzeli olur ins.

Ne internetmis ama gecmis olsun ins son olur kesintiniz..
Yemek isi basbasa ve minik ile beraber olmus guzel gecmesine sevimdim, bizimki disarda ozellikle yemek yerken durmaz bu yuzden yemegi burnumdan fitil fitil getirir:)) Masallah istah olayi ins bizde de olur..darisi basimiza..mercimekli bir gece sonunda umarim herseyin hayirlisi olur guzelim,rabbim en iyisi bilendir...sikma canini

Mahirin resimlerinide koyucam bir kac gunu topaarlama asamasindayim...sagol teyzesi begendigin icin ellerinden opuyor Mahir..

bugün cuma
ben çalışmıyorum ama yinede seviyorum cuma günlerini..
yarın cumartesi çarşı günüm

sonraki gün pazar
bu böyle devam eder

kızlar ben yanlış anlaşıldım sanırım çağla henüz yürümüyo..her zaman 2 adım atayodu
ama dün 4 adım attı sonra tekrar 4 adım attı..sallanarak tabi
belki 1 ay sonra yürür..
bu arada amma kaynatmışsınız gözlerim agırdı

tatlıcadı__bende senin gibi bugün 11 de uyandım:)) çok iyigeldi valla..bomba gibiyim
enerjimi nereye akıtacagımı bilemiyorum

şekersizçay__canım ilk gününüz iyi geçmiş yavaş yavaş alışacaksınız korkma canım..benim kızımda emerek uyuyor..
hiç denemedim başka türlü yatarmı..

nagihan__maşallah yaren nura ne güzel kilo almış öylebak geçen üzülüyodun ama biranda herşey nasılda
degişiyo..hep böyle devam eder inşallah

lavinya__kızın çok güzel canım..allah esirgesin

melegim__seninle burda bu saatte karşılaşmak ne güzel canım..
dün gece gelemedim senide göremedim çok özlemiştim
ne iyi oldu böyle
öptüm

Turuncu; Cnm sende hosgeldin..Vatan gibi yok bilirim, eminimki burnunuzda tutmustur..

Hoşbulduk meleğim...İnan orda doğup 20 senemi orda geçirmiş olmama rağmen illede memleket diyorum ..

Zadacım,hoşbulduk canım.Ben de sizleri çok özledim
Kayra da yavaş yavaş düzene girecek teyzesi...Bugün yatağına bırakınca uyudu kendi kendine..Bu kadar çabuk toparlanacağımızı düşünmemiştim

Canım benim banyoya bayılan kuzuda şuan fena ağlıyor suya girince.Belçikada annem duşun içerisinde kucağında yıkadı bir kere,o gün bugündür ağlıyor her banyosunda.Halbuki suya bayılırdı...
Ben de senin yöntemini deneyeyim bir..

VE TURUNCUUU
GEC GORDUM CNM YURDA HOsGELDINIZT
Duzeninin bozulmasi cok normal bir de bu 9,ay bizde donum noktasi oldu basina buyruk davranmaya basladi
En klasik tabirle diyorum ki: boyle boyle buyuyecekler

Hoşbulduk canım teşekkür ederim
9.ay hakikaten bizim içinde dönüm noktası oldu.Bu bıdıkları artık tutabilene aşk olsun.

Saol canım hoşbulduk.
Tatilim çok güzel geçti ama bebekli olmak biraz yorucuydu
Fotolar en kısa zamanda eklenecek

tatlıcadım nasılsın ?
Esmer güzelim nasıl ?

ya int.'ten baktım fiyatlara, birkaç yerden de fiyat aldım 130 tl'den aşağısı yok.oysaki ben 60-70 tl'ye kapatırım diye düşünüyordum.Tuzlu geldi ya.Bütçe sınırlı.Ama o pastayı yaptırmalıyım.Daha uygun fiyatlar ve yerler var mıdır?

bir yardım, bir yardım, bir yardımmm.......:26:

canım neden bu kadar pahalı ya..aboww dedim resmen:)
ben burda yaptırsam 50 lira falandır en çok...
yardım edemedim kolay gesin canım..

lütfen arkadaşımıza help helpppp

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
nagihan3005, BabyCeren+, TuRuNCu+, melegim34+, gunes1, sisaADA, ecesuelif+, ZADA+

ooohhhh kalabalığız. meleğim sen buralarda görmek ne hoş şekerim!!!

turuncu da, babyceren de, zada da, güneş1'de, ecesuelif'te, sisada'da, burda yemede yanında yat Allah'tan daha fazla kişi yok.yoksa herkesi yazmak zorunda kalaccaktım

mutluanne; nereye kayboldun bakim?

planner sen nerdesin? alışkın değiliz yokluğuna?

lavinya; bebişine masallah.çok tatlı

bambucanım sağol cnm. rahatladığını duymak ne güzel. inş. çok faydalı olur. azra'ya ablan mı bakıyor?

şekerimşerbetim de gelmiyor o nasıl acaba?

lillac ile hiç karşılaşamıyoruz zaten kayıp gibi bişey.

pınarda da sanırım fazla aktif değil.
dilekmete ise hiç yok piyasada.

gören duyan bilenlerin haklarındaki bilgileri duvara yapıstırmasını rica ediyorum.

unuttuklarım için çok çok özür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…