Anam beni adamdan saymiyormusun, gece buranin saati ile 12 gibi ben yazdimson mesaji, oranin saati ile gece 3 gibiydi :)) neyse bir tek ben vardim hatta ziyaretci bilem yoktu..yani mercimek firin olayi yogundu galiba, malum bizde o yonde rahatsizligimiz oldugu icin guzel guzel bakisma ile yetindik :))
Defre Karen icin en iyisi ve en guzeli olur ins.
Aşkolsun. Ben yazarken kimse yoktu o yüzden.
Nagihan kendin yapsana hazır pastaban alıp
Kızlar ben büyük ihtimalle haftaya kızımın diş buğdayını yapıyorum.
Peçeteliklerini ve kürdan için çıktıları kendim paintte Word de uğraşıp yaptım. (resimlerini bir ara eklerim)
Bir de kavanoz almayı düşünüyorum ama o zamana yetişir mi bilmiyorum
NAGİHAN ben şekersizyeşilçayın dediği gibi pastayı kendim yapıcam. Hazır pastayı diş şeklinde kesip yapmayı düşünüyorum burada da dünya para istiyolar. Zaten çok kişi olmayacak.
MUTLU ANNE bana yaptığın dişim çıktı resimlerinin çıktısını nereden alabilirim şekerim.
bu arada Yaren nur için maşallahlarınıza teşekkür ederim. umarım herkesin bebişi daha sağlıklı,daha istahlı ve mutluolur.
ben kızıma günde 4 defa şu keçi boynuzu pekmezi karışımını verdiriyorum.yine aynı günde 1 yada 2 tatlı kaşığı da dut pekmezi.hergün mutlaka 1 ceviz.hergün yada birgün arayla aynı günde 1 fındık,1 badem.Ayrıca hergün 2 büyük meyvesi oluyor.ayrıca tetrazinc kullanıyoruz hergün ki bunu aylardır monovit yerine kullanıyoruz.1 yasa kadar da kullancak. kaka sayımızda günde bir yada 2 defa orta derece olarak azaldı kızlar.inş. iyi olacak...toparlanıyor kuzum.(sisada sana da cevaben olmuştur sanırım cnm)
Buyuk kirtasiyeler var canim ozalitci diye gecer yada hani magnet icin gorustugun bi yer vardi ordan sor istersen
Buyuk kitapevlerinde bile aliniyor artik burda ama orada durum ne bilemedim
Ben geldimmm ... İlk günümüz çok güzel gecti. Mesajlarınızı okudum ama alıntı yapamadım. Çok yorgunum. Dun gece zırt pırt uyandı meme diye. Allahtan önceki gece kutlamıştık sevgililer gunumuzu :) neyse sabah kalktık giyindik okula gittik. Kızımı aldılar benden kahvaltı ettiler. Ben de kameradan izledim. Ve cok tuhaf oldum. Hep guclu görunmeye calışıyomuşum meger cok zormuş. Ama yapcak bişey yok. Önünde sonunda bu ayrılıklar yasanacak. Bakıcı da baksa buyukanne de baksa aynı terane.... Neyse sonra uyku odasına gittik. Bugun sadece ortama alışsın diye ben de yanındaydım. Her zamanki gibi emzirerek uyudu 45 dk. Evdeyken yine emziriyorum uykusu acılmadan bi 45 dk daha uyuyo normalde. Ama emzirmedim. Oyun oynadık. Ve sonra öğle yemeğini yedi eve geldik. Zamanla saatler uzayacak ve ben daha az kalıcam yanında.
Yardım bekliyorum. Şimdiye dek hep emerek uyuyan kızımı emmeden kendi kendine uykuya dalmayı nasıl öğreticem ben? Bî sürü makale yazı metod ekol okudum ama uygulamada sınıfta kalıyorum. Püf noktalarınız var mı?
Ve bi yardım da hiç biberon almayan kızım sizce biberon alır mı? Bu konuda da yardım istiyorum.
Şimdilik kaçıyorum notebooktan girdiğimde tel tek yazıcam hepinize zira telefondan cok zor oluyo.
Muck muck
Ne internetmis ama gecmis olsun ins son olur kesintiniz..
Yemek isi basbasa ve minik ile beraber olmus guzel gecmesine sevimdim, bizimki disarda ozellikle yemek yerken durmaz bu yuzden yemegi burnumdan fitil fitil getirir:)) Masallah istah olayi ins bizde de olur..darisi basimiza..mercimekli bir gece sonunda umarim herseyin hayirlisi olur guzelim,rabbim en iyisi bilendir...sikma canini
Mahirin resimlerinide koyucam bir kac gunu topaarlama asamasindayim...sagol teyzesi begendigin icin ellerinden opuyor Mahir..
saol cnm..merak ettim kaç kilo kızımız...bizimde kilo alımı durmuştu o hastalıklardan dolayı ve 4 diş cıkarmıstı o donemde...inş sizde atlatırsınız cabucak bu dişler mahvetti kuzuları...[
ben de yakın zamanda "kızım ıstahı düzeldiiii çok şükü"r demek istiyorum demek kı dıstenmıs dıyeceğim inş. 7.5 kg bız hala neredeyse alt sınır 25 mayıs doğumlu sizin kılonuz nasıl?,
benım kuzu da 9. ayında 7800 kıloydu cnm yarın 10 aylık kontrolu ıcın gıdıcez bende merakla beklıyorum kılosunu...
Zadacım,hoşbulduk canım.Ben de sizleri çok özledim
Kayra da yavaş yavaş düzene girecek teyzesi...Bugün yatağına bırakınca uyudu kendi kendine..Bu kadar çabuk toparlanacağımızı düşünmemiştim
Canım benim banyoya bayılan kuzuda şuan fena ağlıyor suya girince.Belçikada annem duşun içerisinde kucağında yıkadı bir kere,o gün bugündür ağlıyor her banyosunda.Halbuki suya bayılırdı...
Ben de senin yöntemini deneyeyim bir..
ooo süper cok hızlı adapte olmuş kuzumuz..ıns bolede devam eder..banyo konusunda saolsunlar banada arkadaslar yardım ettı..sabırla her aksam suyla oynadım..yanıma gelınce onuda oynattım ayaklarını soktuk yavas yavas alıstırdım.. sende dene tatlım bızde ıse yaradı...
ya int.'ten baktım fiyatlara, birkaç yerden de fiyat aldım 130 tl'den aşağısı yok.oysaki ben 60-70 tl'ye kapatırım diye düşünüyordum.Tuzlu geldi ya.Bütçe sınırlı.Ama o pastayı yaptırmalıyım.Daha uygun fiyatlar ve yerler var mıdır?
bir yardım, bir yardım, bir yardımmm.......:26:
cnm benım ıs yerının burda bır pastanemız var arayıp senın ıcın fıyat aldım bıde pazarlık yaptım..25 kısılık pastayı 75 tl yaparım dedi..benım dugun pastamıda bunlara yaptırmıstım..saolsun benı sever kımseye soleme bu fıyatı verdıgımı dedısenı arıcam detaylı konusuruz...
benim kayınvalidem de nişandan 24 saat sonra vefat etti... sadece nişanda görebildim... ve 23 yıl aradan sonra doğan torununu göremedi... o olsaydı herşey bambaşka, çok daha güzel olurdu. mekanı cennet olsun Fatma aneciğimin...slm annişler
ya benim oğlan yatagında tutunup çok güzel kalkıyor sonra ellerini bırakıyor ve düşüyor yatakta sorun degil ama koltuklta da tutunup kalkmaya çalısıyor ve düşüyor sürekli yanında olmalıyım gerçi yanımdaykende kaç defa kafası carptı hiç yalnız bırakamıyorum zor oluyor
cnm benim kv de hamileyken vefat etti çok üzüldüm çünkü dünya iyisi biriydi hiç kötü anımız olmadı
torununu göremedi kimbilir nasılda severdi
Eki Görüntüle 633863
işte budaa benim kızım :) lavinyam
tatlıcadı__bende senin gibi bugün 11 de uyandım:)) çok iyigeldi valla..bomba gibiyim
enerjimi nereye akıtacagımı bilemiyorum
şekersizçay__canım ilk gününüz iyi geçmiş yavaş yavaş alışacaksınız korkma canım..benim kızımda emerek uyuyor..
hiç denemedim başka türlü yatarmı..
nagihan__maşallah yaren nura ne güzel kilo almış öylebak geçen üzülüyodun ama biranda herşey nasılda
degişiyo..hep böyle devam eder inşallah
lavinya__kızın çok güzel canım..allah esirgesin
tatlıcadım nasılsın ?
Esmer güzelim nasıl ?
Canım çıktı geçmişi okuyacam diye o kadar da işim var ama ben sizi tercih ettim kıymetinizi bilin şekerim.
KV ler konuşulmuş deşifre edilmiş. Allah onları bildiği gibi yapsın ellerinde olsa oğullarını kapatırlar eve ömür boyu dizlerinin dibinden ayırmazlar.
MUTLU ANNE çok romantik bi sevgililer günü geçirmişsiniz bizim evlilik yıldönümümüze dönmüş şekerim. Mira kuzusunun da uykuları sanırım düzene girmeye başlamış aferin güzel gözlüme
AZRAECE neyse ki eşin geliyomuş çok sevindim canım gözün aydın.
BABYCEREN demek çağla adım attı maşallah kuzucuğayakında yürürse hiç şaşırmam. Kurtlu ananın kurtlu kızı.
TATLICADI tarık buğranın duduşunu benim için öp olur mu?
ÇİÇEK süpersin canım valla ne güzel ediyosun çık gez keyfini çıkar güzel havaların.
NAGİHAN yaren nur çok iyi kilo almış maşallah ona hep böyle olur inşallah
BEYKOZ kolyen hayırlı olsun tatlım
LAVİNYA kızın çok tatlı maşallah. gözlerine bayıldım
MELEĞİM & ANNEZEYNEP mahir ve ömerin avatardaki resimlerine bittim çok tatlı bu kuzular yesin onları teyzesi.
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY umarım yuvada ilk gününüz güzel geçmiştir.
YAVRUKEDİ iş görüşmen iyi geçmiş çok sevindim canım umarım sonuçları da güzel olur.
ZADA Zeyno suya alışmış çok güzel haber çok sevindim canım maşallah ona
BAMBUCAN tedavin başlamış umarım hemen sonuç verir canım geçmiş olsun
UĞURBÖCÜĞÜM neler yaşamışsın öyle çok üzüldüm canım çabanı da takdir ettim.
Veeeeeee TURUNCU HOŞ GELDİN canım özledik seni
çarşamba günü sabah 7 de kalktım benim oğlanın 2 yanağı da nar gibi kızarmış hemen yataktan aldım kıyafetlerinin üzerinden bile ateş çıkıyodu ateşini ölçtüm 40 derece ne yazık ki korktuğum başıma geldi oğluma benden grip bulaşmıştı, sonra doktor hastane tahlil derken bugün ateşi kontrol altına alabildik, yaz sıcaklarından bunalınca hep şunu söylüyodum aman kış olsun da soğuk olursa sıcaklığı arttırırsın, giydirirsin korursun çocuğu walla öyle değilmiş anne hasta olunca hoopp oğlana da bulaşıyo hastalık koruma falan dinlemiyo yazı mı özledim ne.....
neyse ki bugün iyi tatlı meleğim...
kızlar birşey soracam cahilligime verin..
neden diş hedigi için diş pastası yaptırıyosunuz..yani bizim burda sadece diş bugdayı yapılır..
yanınada börek çörek bu kadar..
istanbulun adetimi böyle..
kızlar birşey soracam cahilligime verin..
neden diş hedigi için diş pastası yaptırıyosunuz..yani bizim burda sadece diş bugdayı yapılır..
yanınada börek çörek bu kadar..
istanbulun adetimi böyle..
kızlarr ömerin kutlamalarında kullanmak üzere evime ve mutfak eşyalarıma uygun olsun diye krem rengi ferforjeye takmıştım ya kafayı
bugün işten izin alıp ikeaya ve english home'a gidip seriyi baya tamamladım
tepsi geniş tabak peçetelik dilek ağacı derken baya toparladım şimdi hedefim bunların kenarına mavili yeşilli mat kurdelalı bayrakla renk katmak olacak
bir de pasta standı ve ŞEKERSİZYEŞİLÇAYın cupcake standından bulmam lazımmmm
Eki Görüntüle 634073 Eki Görüntüle 634074 Eki Görüntüle 634075 Eki Görüntüle 634077 Eki Görüntüle 634078
bu da ikeadaki genelde ofislerde masaüstü için kullanıldığını gördüğüm 3 liralık çift taraflı çerçeve. bir tarafına ömerimin resmini koyup gelenlere hediye edeyim diyorum
ikea dan alındığı çok bariz olacak fiyatı da belli olacak sizce göze batar mı?
Eki Görüntüle 634079
Aşkolsun. Ben yazarken kimse yoktu o yüzden.
Nagihan kendin yapsana hazır pastaban alıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?