2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aşkolsun. Ben yazarken kimse yoktu o yüzden.

Nagihan kendin yapsana hazır pastaban alıp

Canım çıktı geçmişi okuyacam diye o kadar da işim var ama ben sizi tercih ettim kıymetinizi bilin şekerim.
KV ler konuşulmuş deşifre edilmiş. Allah onları bildiği gibi yapsın ellerinde olsa oğullarını kapatırlar eve ömür boyu dizlerinin dibinden ayırmazlar.

MUTLU ANNE çok romantik bi sevgililer günü geçirmişsiniz bizim evlilik yıldönümümüze dönmüş şekerim. Mira kuzusunun da uykuları sanırım düzene girmeye başlamış aferin güzel gözlüme
AZRAECE neyse ki eşin geliyomuş çok sevindim canım gözün aydın.
BABYCEREN demek çağla adım attı maşallah kuzucuğa yakında yürürse hiç şaşırmam. Kurtlu ananın kurtlu kızı.
TATLICADI tarık buğranın duduşunu benim için öp olur mu?
ÇİÇEK süpersin canım valla ne güzel ediyosun çık gez keyfini çıkar güzel havaların.
NAGİHAN yaren nur çok iyi kilo almış maşallah ona hep böyle olur inşallah
BEYKOZ kolyen hayırlı olsun tatlım
LAVİNYA kızın çok tatlı maşallah. gözlerine bayıldım
MELEĞİM & ANNEZEYNEP mahir ve ömerin avatardaki resimlerine bittim çok tatlı bu kuzular yesin onları teyzesi.
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY umarım yuvada ilk gününüz güzel geçmiştir.
YAVRUKEDİ iş görüşmen iyi geçmiş çok sevindim canım umarım sonuçları da güzel olur.
ZADA Zeyno suya alışmış çok güzel haber çok sevindim canım maşallah ona
BAMBUCAN tedavin başlamış umarım hemen sonuç verir canım geçmiş olsun
UĞURBÖCÜĞÜM neler yaşamışsın öyle çok üzüldüm canım çabanı da takdir ettim.

Veeeeeee TURUNCU HOŞ GELDİN canım özledik seni

çarşamba günü sabah 7 de kalktım benim oğlanın 2 yanağı da nar gibi kızarmış hemen yataktan aldım kıyafetlerinin üzerinden bile ateş çıkıyodu ateşini ölçtüm 40 derece ne yazık ki korktuğum başıma geldi oğluma benden grip bulaşmıştı, sonra doktor hastane tahlil derken bugün ateşi kontrol altına alabildik, yaz sıcaklarından bunalınca hep şunu söylüyodum aman kış olsun da soğuk olursa sıcaklığı arttırırsın, giydirirsin korursun çocuğu walla öyle değilmiş anne hasta olunca hoopp oğlana da bulaşıyo hastalık koruma falan dinlemiyo yazı mı özledim ne.....
neyse ki bugün iyi tatlı meleğim...

Aşkolsun. Ben yazarken kimse yoktu o yüzden.

Nagihan kendin yapsana hazır pastaban alıp

cnm ya kendime güvenemiyorum bu konuda emin ol.ilk deneme b,r de. daha önce deneyimim de yok.ben yapamam.araştırmya devam edecem.

defne karen'in ilk günü güzel geçmiş ne güzel.inşallah zamanla daha çok alışır.uyutma konusunda birşeyler diyeyim ama ben emzirmiyorum dün akşam ilk defa oldu ve bende kendi kendine uyutmayı başaramıyorum. ama dün akşam Yaren Nur öyle bir mayışmıstı ki anladım kendi kendine uyuyacak bu hissettim diyelim yatırdım kapa gözlerini kızım dedim,üzerini örttüm önce uyudu valla.çok uykularının gelmesi önemli sanki. bakalım bizimki bu akşam yalnız uyuyabilecek mi?

bu arada Yaren nur için maşallahlarınıza teşekkür ederim. umarım herkesin bebişi daha sağlıklı,daha istahlı ve mutluolur.

ben kızıma günde 4 defa şu keçi boynuzu pekmezi karışımını verdiriyorum.yine aynı günde 1 yada 2 tatlı kaşığı da dut pekmezi.hergün mutlaka 1 ceviz.hergün yada birgün arayla aynı günde 1 fındık,1 badem.Ayrıca hergün 2 büyük meyvesi oluyor.ayrıca tetrazinc kullanıyoruz hergün ki bunu aylardır monovit yerine kullanıyoruz.1 yasa kadar da kullancak. kaka sayımızda günde bir yada 2 defa orta derece olarak azaldı kızlar.inş. iyi olacak...toparlanıyor kuzum.(sisada sana da cevaben olmuştur sanırım cnm)

Kızlar ben büyük ihtimalle haftaya kızımın diş buğdayını yapıyorum.
Peçeteliklerini ve kürdan için çıktıları kendim paintte Word de uğraşıp yaptım. (resimlerini bir ara eklerim)
Bir de kavanoz almayı düşünüyorum ama o zamana yetişir mi bilmiyorum
NAGİHAN ben şekersizyeşilçayın dediği gibi pastayı kendim yapıcam. Hazır pastayı diş şeklinde kesip yapmayı düşünüyorum burada da dünya para istiyolar. Zaten çok kişi olmayacak.
MUTLU ANNE bana yaptığın dişim çıktı resimlerinin çıktısını nereden alabilirim şekerim.

Buyuk kirtasiyeler var canim ozalitci diye gecer yada hani magnet icin gorustugun bi yer vardi ordan sor istersen
Buyuk kitapevlerinde bile aliniyor artik burda ama orada durum ne bilemedim

nagişim okuyordum ama yazamıyorum ece durmuyor sağolsun. biliyorum yaren nurun bünyesi çok zayıf güçlensin diye yediriyorsunda bu kadar pekmez fındık ağır gelmezmi zamanla böbreklerini yormazmı yavrumun . doktora danıştınmı. bende senin gibi düşünüyordum pekmez çok içsinki demire iyi gelsin, iştahı açılsın diye ama izmirdeki doktor kızmıştı vücudu yediklerini hazmetsin diye ne kadar çok çalışacak yorulacak organları, sonra zamanla vücudda birikim yapıp ters etki eder demişti. ne bilim yanlış yönlendirmek istemem seni sadece bildiğimi paylaşayım dedim

kızlar diş buğdayı için kavanoz almayı düşünüyorum bildiğiniz güvenilir bi site var mı?
Bir de ne kadar sürede getirirler acep?

* Poster/afiş/banner
* Kurabiye,
* Haribo diş şeklinde şekerler,
* peçete süsleri,
* kürdan stickerları,
* Pasta
* Diş buğdayından kolye,

Hediyelik
*Diş fırçası/Diş fırçası kutusu,
*Rozet/ magnet,
*minik kovalarda/kavanozlarda/külahta şekerler
*çerçeve,
*minik diş macunu,

cnm cok sevındım ıyı gecmesine..hadi bakalım bölede devam eder inş..bnm kızım suyu bıberonla ıcıyor ama agzına sut gelınce tukuruyor...

cnm teşekkür ederiz..internetim kotası doldu o yuzden kesık tatlım 10 gun sonra yenı kota yuklenecek..benim kociş cok oyun oynuyor en azından 10 gun daha oynamamıs olur..
el openlerı cok olsun paşamın merakla beklıyoruz resımlerı...

benim kayınvalidem de nişandan 24 saat sonra vefat etti... sadece nişanda görebildim... ve 23 yıl aradan sonra doğan torununu göremedi... o olsaydı herşey bambaşka, çok daha güzel olurdu. mekanı cennet olsun Fatma aneciğimin...

kızlar birşey soracam cahilligime verin..
neden diş hedigi için diş pastası yaptırıyosunuz..yani bizim burda sadece diş bugdayı yapılır..
yanınada börek çörek bu kadar..
istanbulun adetimi böyle..

kızlarr ömerin kutlamalarında kullanmak üzere evime ve mutfak eşyalarıma uygun olsun diye krem rengi ferforjeye takmıştım ya kafayı
bugün işten izin alıp ikeaya ve english home'a gidip seriyi baya tamamladım
tepsi geniş tabak peçetelik dilek ağacı derken baya toparladım şimdi hedefim bunların kenarına mavili yeşilli mat kurdelalı bayrakla renk katmak olacak
bir de pasta standı ve ŞEKERSİZYEŞİLÇAYın cupcake standından bulmam lazımmmm

Eki Görüntüle 634074 Eki Görüntüle 634078
bu da ikeadaki genelde ofislerde masaüstü için kullanıldığını gördüğüm 3 liralık çift taraflı çerçeve. bir tarafına ömerimin resmini koyup gelenlere hediye edeyim diyorum
ikea dan alındığı çok bariz olacak fiyatı da belli olacak sizce göze batar mı?
Eki Görüntüle 634079

Kızlar dün burda pazar vardı..bi adam ahşap çiçek şeklinde minik poşetlerin içinde çerçeve satıyordu..üzerinde 2 tane minik Uğur böceği vardı..diş buğdayı için alsam mı diye düşündüm sonra vazgeçtim..40 Mevlüt'ünde dağıttığım hediyelerde çerçeve şeklindeydi..
Yalnız pazarda gördüklerim görüntüsüne göre çok çok ucuzdu 1 liraydı arkası magnetli çok hoşlardı şimdi almadığım için pişmanım hemde minik poşetlerin içindeydi üzerine kurdele bağlardım Tarık buğranın dişi çıktı çıktısı alırdım ama treni kaçırdım:2:

Eki Görüntüle 633863
işte budaa benim kızım :) lavinyam

Bi boncuk daha gelmiş topiğimize maşallah çok güzel ismi gibi lavinya

Ben enerjimi ufak bi temizliğe,jilliana ve en güzeli yavruma aktardım

tatlıcadım nasılsın ?
Esmer güzelim nasıl ?

İyiym tatlım seni buralarda görünce daha iyi oldumayrıca geldiğin gün seni ve kayrayı özlediğimi yazmıştım canım ama gözünden kaçtı galiba..sende bana beni özlediğini yazarmısın
Esmer güzelin çok şükür iyi teyzesi başına buyruk bi halde emekleyerek ev geziyo şu anda:)öpüyorum seni ve kayrayı

Tarık buğrada seni öpüyo teyzesiherkesi ne güzel tek tek yazmışsın
Bu gün okul yokmuydu şekerim

Geçmiş olsun canım..kuzun bi an önce eski sağlığına kavuşsun inş yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan

Canım diş buğdayında adet nasıl oluyo ben hiç bilmiyorum ama pastayı ben kendim yapıcam çok kalabalık olmuycaz nede olsa pasta adeti yoktur sanırım..güzel bi görüntü güzel bi hatıra ve damaklarda tatlı bi tat bırakmak içindir

Ahhh canımcım,,kızımın senin gibi bi teyzesi olsaydı da yapıverseydi diş hediğini...
Vakitsizlikten yapmadım ben,,hoş bizde dişini ilk gören hazırlar hatta ama yengesi gördü oralı olmadı bile
Adet falan değil,istiyorsan yaptırırsın hepsi bu şekerim..Çok albenili şeyler var,sonu yok bu işlerin..
Herkes bütçesine göre beğendiği şeyi yapıp geçiyor..Zaten amaç ilerisi için birkaç güzel hatıra sadece...
İnsan bebeği için en güzelini istiyor doğal olarak

Hepsi çok guzel gule gule kullanın. Neden göze batsın ki bence cok hoş olur.
Ben english home dan almıştım. Yazmıştım ama yine yaziim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…