Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese hayirli cumalarrr
Isebasladigimdan beri cumalara asigim hep cuma gelsin hep hepp!
MUTLUANNEm errdin sen
Omer koltuktan sehpaya gecmeye basladi gerci 2adimdan fazlasi yok daha
Biz emeklemeye baslayinca herhalde yurumeyi geciktirecek diyorduk ama zevk icin emekliyormus yavrum
Her delige giriyor koltuklari bitistiriyoruz aralarindan girip arkalarinda oturmasin diye :)
disi cikmadan yuruyecek galiba tostosum benim
Dun aksam eve gittim kv karnibahar yapmis ve olanca salcasiyla tuzuyla omere yedirmis
Halbuki listeye tarhana yazmistim doymazsa yapmasi icin!
Omeri emzirdim uyuturken kendim de uyumusum
Salatayi fln kv yapmis esim geldiginde halinin ustunde uyur bulmus beni
Annemler sofra kurarken uyudum diye biraz bozulmus ben de aksine uyuyakaldim biri gelip kaldirmamis sirtim kopuyor dedim? Gitmis annemlere soylemis kizin beli tutulmus uyandirsaydiniz ya diye.
Kapi kapali degildi ama kv hic gormedik kapiyi kapatip da girmis diyor esime
Boyle basit seylerde bile uyduruyor ya sinir oluyorum
Esimden once evde olmak istemedigimden sut iznimi kullanmayip biriktirecegim onlar gidince 1 2 gun bosaltir evde otururum
Bu sabah da listeyi kocaman yazip astim
Ispanagi sirkeli suda bekletiyorum derken yine gulup arkasini dondu
Kizlar tersime gelecek anne duymuyor musun diye cikisacagim diye korkuyorum
Neyse cuma saati susayim :26:
Allah sabır versin arkadaşım ya. sen nasıl istiyorsan öyle yapmalı. bu çocuk senin ya. senden daha iyi mi bilecek? bakacaksa senin doğruların geçerli olur. benim kv. bak Allah razı olsun ben nasıl istersem öyle yapar. haklısın kızım der. ona sevgisini, emeğini ve yararlı bir şekilde yiyeceklerini veriyor.tuz,salça neden ya?nedir bu inat?Allah akıl fikir versin, neyin peşinde yani?
çok kızdım.sen de sakin olmaya çalış ama yani bunu yapmaması lazım cnmm...
Nagisim yarennuru goremiyoruz ne zamandir bir iki foto koy da gozumuz gonlumuz acilsin
Kim bakiyordu bu arada bidiga unutmusum
Bugun ilk tatil yerimizi rezerve ettim ramazandan 1hafta once 2 3gun kacacagiz
Bu ramazan oruc tutabilir miyiz acaba
Gorumcem emzirirken de hamileyken de tuttu ne guzel ama benim hemen sutum etkileniyir
VE TURUNCUUU
GEC GORDUM CNM YURDA HOsGELDINIZT
Duzeninin bozulmasi cok normal bir de bu 9,ay bizde donum noktasi oldu basina buyruk davranmaya basladi
En klasik tabirle diyorum ki: boyle boyle buyuyecekler![]()
Kızlar karar veremedim diş buğdayı için hangisini yaptırayım?
mutlu annem tekrar sağol cnm benim ya.bu alacağım kovalara o stickeri ayarlatabilir miyim sence?üzerine yapıştırabilir miyiz?Eki Görüntüle 633662 Eki Görüntüle 633663
herkese hayırlı cumalarrr
mutluanneormantik sevgililer gününüz süpermiş![]()
Nagihancim yorumlarinizi bekliyorum demissin birsey kacirdim galiba ne icin?
Ben de DISI CIKMASA bile bugday kaynatan ozel catlaklikta bir anne olmak istiyorum haftaya yapacagim
Dis seklindeki pastani butik kurabiyecilere yaptir ama dedigim gibi kisi basi 6tlden fazlasi cok bence
Ortalama o fiyata yapioyor hepsi
Eminonu Sarkhandan 2liraya guzel siselerde kolonyalar vardi onlardan alabilirsin hediyelik olarak
Bir de hazir seker hamuru alirsan evde dis seklinde kurabiye yapabilirsin
MUTLUANNEM paylasmisti tarifini
Kaliplar da sekershopta var baska yerlerde de vardir
Sutumu sagdim ama gogsum yarildi yarilacak gunde 2sefer cok geldi galiba Spectra kopartircasina cekiyor
Bir yarilirsa iyilesmesi cok uzun surer hemen ayva merhemi yapacagim :s
Biz veremedik hayatim ama disari cikip yagmurda yuruduk hatta site guvenligi gormus in midir cin midir bu havada diye pit diye damladi yanimiza romantizm falan kalmadikızlarr hepiniz dün gece mercimeği fırınladınız dimii..aşk olsun sizeazraece ve çiçekçiçek kocişleri yok,benim koca hasta ve ben regl oldum bizim gibi bi sürü hatun varken olmadı bu yaptığınız
![]()
NAGIHAN ben renklileri daha cok begendim hatta kendim de dusunup arastirmistim pek zaman bulamayinca icime sinen bulamadim gecen leroy merlinde karsima cikti 1.5liraya ama kolonya yaptiracagim yine deO sticker bu kovacıklara kucuk olur canım ben sana yeni bisey mail aticam biraz buyugunu,,onu cikis alip kesersin tek tek
Kollari sivadin bugday icin demek,,hadi bakalim rastgele tatlım
Annezeyno:Ömer'e milyon kere maşallah
Size gelsem de senin kayınvalidenin karşına geçip yorulmadan kilo mu versem acabaEritir insanı bu hatun ya
Gizli Jilliancı
Eki Görüntüle 633681
Ahh canım ahhh,,eli yüzü arajmandı eve girdiğimdemutlu anne ormantik sevgililer günün harikaymış:)) çiçekleri yiyen boncuk gözlü Miramız da çok tatlı olmuştur kesin:))
O sticker bu kovacıklara kucuk olur canım ben sana yeni bisey mail aticam biraz buyugunu,,onu cikis alip kesersin tek tek
Kollari sivadin bugday icin demek,,hadi bakalim rastgele tatlım
Annezeyno:Ömer'e milyon kere maşallah
Size gelsem de senin kayınvalidenin karşına geçip yorulmadan kilo mu versem acabaEritir insanı bu hatun ya
Gizli Jilliancı
Eki Görüntüle 633681
kurtlu anne o resmi gorunce dur foruma koyayim dediydim mutluanne ya da babyceren koymadan ama yetisemedim
Herkesin yeri ayri karisinin yeri de benim yerim de
Ben esime hep derim ailen gelince basbasa da cik eski gunlerdeki gibi diye
Ama beni birakip adim atmaz buu sefer de annem sanki ben musaade etmiyorum zanneder:)
Haftasonu arkadasimla cikacagim dedim sirf ailesiyle yalniz kalsin diye
Cunku annem bana oglum senden sonra eskisi gibi ilgilenmiyor benle demisti
Dusunuyorum da ne kadar kotu sekilde soylemis olursa olsun bir annenin boyle hissetmesi cok uzucu
Yine de bigun kralice olma fikri guzelmis :) tahttan indirebilene askolsun elizabeth gibi yapisip kalicam mirasima goz dikcekler ille de olmicem: ayy Rabbim sirali olum versin korktum birden:26:
Kızlar karar veremedim diş buğdayı için hangisini yaptırayım?
mutlu annem tekrar sağol cnm benim ya.bu alacağım kovalara o stickeri ayarlatabilir miyim sence?üzerine yapıştırabilir miyiz?Eki Görüntüle 633662 Eki Görüntüle 633663
nasılsınız hanımlarr sayfaları fırsat buldukca takıp edıyorum
zada senın yazını görür görmez hemen atladım kızımın ıstahı acıldı demıssın masallah, benım kzıızm da cok ıstahsız acaba özel bır dıyet mı yaptın yada ne bıleyım bır ılaç mı kullandın yada bır gıda? nasıl oldu anlatır mısın? benım Ayse Duru'm da cok ıstahsız teyzesı ne yapacağımı sasırdım bır akıl verın a dostlarrrr(((
bu arada polıvıt dıe bır ılaç aldık dun eczaneden kullanna bilen duyan var mı aranızda ?
Eki Görüntüle 633863
işte budaa benim kızım :) lavinyam