bana teras deme ya bayılırım terasaanne_ZEYNEP canım sagol, hala yerleşmemiş ayrıntılar var desemm inanırmısınama çok rahatız çok şükür ferahladık resmen eski evimiz çok küçüktü ve balkonsuzdu şimdi iki koca terasımız olunca üstelik deniz manzaralı, tadına doyum olmuyor hepinizi beklerim, baharı ve yazı sabırsızlıkla bekliyoruz teras keyfi için, eski oturduğumuz siteye göre çok daha donanımlı, yani artık kapalı havuzumuz var haftada 2 gün havuzdayız, şimdide platese başlıcam inş sitedeki spor salonunda hoca eşliğinde ve site aidatına dahill en güzel yanı bu dediğin gibi yeni ev süper dokunduğumuz her yer içimize siniyor tertemiz
sorma kuzum ya çok hızlı büyüyor bu bıdıklarbugün 9 aylık olduk
çok mutluyuz
sanırım ilkim61 in kızıda bugün 9 aylık oldu..aynı gün doğum yapmışız
ne güzel ne güzel ne güzel
zaman ne kadar hızlı geçiyo..daha dün kucagıma almıştım kızımı..ne çabuk
büyüyolar..ama biz hep aynı kalıyoruz dimi kızlar
saglıklı uzun ömürler versin bütün bebeklerimize,çocuklarımızaa...
Eki Görüntüle 635437
kızlar çok begendim ben bunu
belki bizde ilk adımlarını attıkları gün böyle birşey yapabiliriz..ne dersiniz?
aman allahım benden böyle paylaşımlar gelirmiydi çok şaşkınımkendimi yeni keşfettim sanki
bu günleride gördük ya çok şükür allah ıma
bana teras deme ya bayılırım terasa
önceleri balkon hastasıydım Rabbim dileğini duydu verdi ama şimdi de yıkaması zor geliyor
son kattan korktuğumdan teraslı bir evi kaçırmıştım hala gelip geçerken bakarım ne manzaraydı o yaa
havuz çok iyiymiş hem rahatlatır hem spor olur keyfini çıkar tatlım
annen sizinle mi kalıyor burda?
sorma kuzum ya çok hızlı büyüyor bu bıdıklar
biz de perşembe günü 10 aylık olacağız
dün eşime anlatıyordum ben evdeyken Ömeri yatağımızın üstüne koyar her öğlen fotoğrafını çekerdim
şimdi sıkıyorsa koy da çek adam anında saldırır makinaya duvara tırmanır yataktan sarkar fiyuvv büyüdükçe çok zorrr ama aşığım yine de :)
Eki Görüntüle 635469 Eki Görüntüle 635470
bunlarda benim ve eşimin bebekligi
sanırım kızlarım güzelligini benden almış
Ballarım,kuşlarım güzel,mutlu,sakin,huzurlu bir hafta diliyorum hepimize
güzel bir h.sonu geçirdim.c.tesi günü bütün günü kızımla koyun koyuna geçirdik.biliyorum beni çok ama çok seviyor...kucağıma alıp canımmm kızııımmm,melek kızımmm,şeker kızııımm,bebek kızııııımm, gibi şeyler söyleyince benim tonumdan benden daha fazla söylüyor cırcır bözeği gibi.ama çok tatlı çok teyseler.alkışı çok rahat yapıyor artık.mutlu olduğunda yada sevdiği bir şarkı çıktığında.
mesela blero-can't you see isimli şarkı var telefonum o müzikle çalar hep.kızımın kulak aşinalığı varmıs da ben farkedememişim.çalınca zaten uyanmazdı ama c.tesi günü telim çalıp da o şarkı çıkınca alkış yapmaya ve şarkıyı kendince mırıldanmaya başladı.ay nasıl mulu oldum.hatta c.tesi gecesi o şarkıyla uyuttum.kendi kendine uyudu daha sonra.düşüne düşüne, baka baka boşluğa.acaba karnımda olduğu dönemden birşeyler mi anımsattı ona?
bir de naynininininnay nininininay'ımız var bunu da çok seviyoruz ve tempo tutuyoruz.tekbir ve salavatta benimel birlikte söylüyor kuşum.Lütfum benim lütfum o…Şükürler olsun Yaradan’a…
dün de öğlen 14:30’ta kızımı doyurarak kzıkardeşimle kuaföre gittik.ben çıkarken yeni uyumuştu.Veeee 3 satt hiç uyanmadan uyumuş kızım.eşime dedim bi bak ateşlenmiş falan olmasın.Gündüz uykusunu hiç 3 saat uyumaz çünk.Kızım bana müsaade etti resmen.Rabbim müsaade ettirdi.Ve ben dün bir çılgınlık yapıp saçlarımı Şu meşhur Hürrem kızılına boyadım.kızımın d.gününe boyatacaktım ama kardeşim abla risk alma nasıl duracağına şimdiden bakmalısın.malum saçlar röfleydi.Ama çok güzel oldu ya… renklerin tam oturması için 3 gün sonra gene boya yapıcaz.ağda,saç,bıyık,kesim yaptırdım.saçımı da kardeşime boyattım.birde güzel makyaj yaptı.eşime sürpriz yaptım.haberi yoktu boyadan.adam bakakaldı:=)) ehehehhhh.dönüp dönüp çaktırmadan baktı ve gece artık malumunuz…ben uykusuzum….
Bu arada bugün benim doğum günümmm…Beklentim yok ama birşeyler olsa iyi olur….
Herkesi çok öpüyorummm….
Tatlım Adacığımıza kocamaaan bravoooobenım tatlı arkadaşlarım hepinize iyi haftalar diliyorum...
bizim şirkette bugün checkup yapıyorlar iş sağlığı zorunluluğu olarak..sabah beri kan, idrar, ciğer,kalp,göz, kulak muayenesi derken bu saat oldu...ciğerlerden cok süpheliyim bakalım sonuçlar ne cıkacak:))
dün Adanın 10. ayı bitti teyzeleri..cumartesi randevumuz vardı ancak ben grip oldum cok kotuydum onumuzdekı hafta goturucem kontrole..vee benım korkak kızım 3 adım atmayı başarabildi sonunda..çok heycanlandım birde kalabalıktık çığlık attım 3 adım attı diye..
herkes benım şaşırmama bakıyor dedim kusura bakmayın ılk defa adım attı hepimiz koptuk tabı gulmekten..
kızlar Ada cok yaramaz oldu çekmeceleri açıp tek tek sallayarak dısarı atıyor herseyı...ozellıkle katları bozulsun diyemidir iyice sallıyor..işimiz var bu bıdıklarla...bizden haberle boyle şekerler...
gun ıcınde gecmıse donmeye calısıcam hepinizi kocaman opuyorum...
Ballarım,kuşlarım güzel,mutlu,sakin,huzurlu bir hafta diliyorum hepimize
güzel bir h.sonu geçirdim.c.tesi günü bütün günü kızımla koyun koyuna geçirdik.biliyorum beni çok ama çok seviyor...kucağıma alıp canımmm kızııımmm,melek kızımmm,şeker kızııımm,bebek kızııııımm, gibi şeyler söyleyince benim tonumdan benden daha fazla söylüyor cırcır bözeği gibi.ama çok tatlı çok teyseler.alkışı çok rahat yapıyor artık.mutlu olduğunda yada sevdiği bir şarkı çıktığında.
mesela blero-can't you see isimli şarkı var telefonum o müzikle çalar hep.kızımın kulak aşinalığı varmıs da ben farkedememişim.çalınca zaten uyanmazdı ama c.tesi günü telim çalıp da o şarkı çıkınca alkış yapmaya ve şarkıyı kendince mırıldanmaya başladı.ay nasıl mulu oldum.hatta c.tesi gecesi o şarkıyla uyuttum.kendi kendine uyudu daha sonra.düşüne düşüne, baka baka boşluğa.acaba karnımda olduğu dönemden birşeyler mi anımsattı ona?
bir de naynininininnay nininininay'ımız var bunu da çok seviyoruz ve tempo tutuyoruz.tekbir ve salavatta benimel birlikte söylüyor kuşum.Lütfum benim lütfum o…Şükürler olsun Yaradan’a…
dün de öğlen 14:30’ta kızımı doyurarak kzıkardeşimle kuaföre gittik.ben çıkarken yeni uyumuştu.Veeee 3 satt hiç uyanmadan uyumuş kızım.eşime dedim bi bak ateşlenmiş falan olmasın.Gündüz uykusunu hiç 3 saat uyumaz çünk.Kızım bana müsaade etti resmen.Rabbim müsaade ettirdi.Ve ben dün bir çılgınlık yapıp saçlarımı Şu meşhur Hürrem kızılına boyadım.kızımın d.gününe boyatacaktım ama kardeşim abla risk alma nasıl duracağına şimdiden bakmalısın.malum saçlar röfleydi.Ama çok güzel oldu ya… renklerin tam oturması için 3 gün sonra gene boya yapıcaz.ağda,saç,bıyık,kesim yaptırdım.saçımı da kardeşime boyattım.birde güzel makyaj yaptı.eşime sürpriz yaptım.haberi yoktu boyadan.adam bakakaldı:=)) ehehehhhh.dönüp dönüp çaktırmadan baktı ve gece artık malumunuz…ben uykusuzum….
Bu arada bugün benim doğum günümmm…Beklentim yok ama birşeyler olsa iyi olur….
Herkesi çok öpüyorummm….
evet canım bizimle kalıyor annemde artık annane babanne dönüşümlü kalıyorlar işte zeyno kadar bizimde ihtiyacımız varmış çok iyi geliyorrryemek hazır, ev miss
ne güzel ya özeniyorum senin kayınvalideni duydukça
geçen haftaki tecrübelerim şöyleydi:
eve git sofra hazırsa yemek ye sonra ömer uyansın emzir ama oynayama sofra topla bulaşık yıka çay suyu koy çay servisi yap pompa ve biberonları sterilize et ömerin ertesi günkü programını yaz kv'ye defalarca anlatmaya çalış dinlemesin her fırsatta araya bir bilgi sokuşturmaya çalış :
gece boyunca ömer uyandığında eşimle dönüşümlü kalkar ilgileniriz kv siz işe gideceksiniz ya da bir haftasonunuz var demez
sabah 6:55te uyan ömer'in kahvaltısını hazırla gün içinde yiyeceklerini paketleyip sırala Ömer'i emzir altını temizle (en zor kısmı altını teizlemek zira poposu açık bir şekilde kaçmaya bayılıyor) giyin kuşan sonra kv uyansın sanki o saatte çıkacağımızı bilmiyormuş gibi kahvaltı hazırlamaya başlasın
nasıl özeniyordum sabah kahvaltıya uyanacağız diye ama belki de o benim hazırlayıp gitmemi istiyor
haftasonum hele hiç oturmadan geçti abartmıyorum kahvaltı hazırla öğle yemeğini yap mutfak toparla derken Ömerle hiç oynayamadım
çocuğum sürekli mutfağın kapısına geldi oynamam için gözümün içine bakıyor alamıyorum
sen zaten bütün hafta doyasıya vakit geçirmiyorsun ben yaparım diyemiyor
eskiden 2 kişiydik şimdi bizi dinlendirmeye geldiler sözde ama 4 kişi için koşturuyorum
ayyy boğasım geldi senin kv yi ya insan azıcık düşünceli olur azıcıkk! ama yok işte bazı insanlar böyle canım, seni okuyunca kendi kv me kanat takasım geliyor çünkü en çok söylediği şeydir sen zaten az görüyorsun özlüyor seni çık mutfaktan yavrunu al kucağına otur, onu yapma ben yaparım bunu yapma ben yaparımm sen kızını sev hadii, ayyy bak valla yanımda olsa öpücem kv mi
canım sadece bir çerçeve alacaz bide boya..geriye kalan sadece ayak oda zaten boncuklarımızda var:))kız nerde satılıyor bu cok güzel görünüyor canımmm buarada gülerek okuyorum balım seni seviyorum seni gıııı
evet maşallah bizeyaaaa delisin delisin cok güzelsiniz maasallah
Haha yalnızım.meydanı bana bırakmışsınız.1 kullanıcı 9 mısafır.ayy ben geldım dıe mı kactınız yoksa saklanıyo musunuz
yatçaz kalkçaz yatçaz kakçaz yatçaz kalkçaz
hhooop burdayım
kızlar bugün çok güldüm Allah ağlatmasın...
bugün EKG çekildik..ilk erkekler çekildi 3 er 3 er girdiler içeri öğleden sonrada bayanlar çekildi..bayanlar tek tek girmek istedik...EKG yi çekende adam...tabi hal böyle olunca herkeste bir telaş...heleki hiç evlenmemiş kızlar kikirdeme,heycan cıktıktan sonra anlatıp gulusmeler had safhadaydı...evli olanlar birazdaha rahattı..evli ve cocuklu olanlar hepten rahattı bnm gibi..anam zaten heryerde acıp emziriyoruz alısıgız ondan heralde:)))
neyse 45 yaslarında bır ablamız var hıc evlenmemiş tutturmuş ben sütyenimi çıkarmam diye öyle denemişler adamda bagırmış bak olmuyor parazit yapıyor diye mecbur cıkarmıs sonra:)) tabi anlatışına koptuk hepimiz..
bir arkadaşımızda elbise giymiş altına ince corap giymiş..ee ustunu acması için elbiseyi kople cıkarması lazım..cihazı ayak bileğinede bağladıklarından corabıda cıkarması lazım..kız sade dantelli donuyla kalmış bari işi bitirseydiniz diye güldük durduk...
yani kızlar adam bugün 50 bayanın memesini gördü..bugün memeler fora günüydü..benim kocamın bu durumdan henuz haberi yok:))hastanede garıp gelmıyor ama şirkette bir komik oldu bu durum...sizede anlatım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?