:125::125: yemek yapmaya gidiyorum:125:
dişimde bir şey varmı:125: :)
dişim dedimde aklıma geldi yarın dişim çekiliyo
bizim burda bir laf var KUZZULKURT çekilseydide kurtulsaydık artıkder gibi:))
:125::125: yemek yapmaya gidiyorum:125:
dişimde bir şey varmı:125: :)
dişim dedimde aklıma geldi yarın dişim çekiliyo
bizim burda bir laf var KUZZULKURT çekilseydide kurtulsaydık artıkder gibi:))
ayyy ne güzel ilk adımlarını attı demek minnoşun ne duygulu biran darısı bize inş, benim zeynomda dün 9. ayını doldurdu, yaramazlıklar aynı yalnız çekmece ve dolaplar en gözdelerii
zada__benim burçtaşım 3 adımmı atmış:)insan nasılda heycanlanıyo..yürümesine çok az kaldı annesi..
10 aylık olmuş ablamız..allah esirgesin maşallah kuzuya..
Tatlım Adacığımıza kocamaaan bravoooo
inşallah tetkiklerde bir şey çıkmaz.
Merhaba hanımlar benim de 13 mayıs 2012 doğumlu bir prensim var. Bu topiği görünce dayanamadım üye oldum kk'ya. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Baktım da yürüyen bebişler var. Hayat onların karşısına yürümek için hep güzel yollar çıkarsın inşallah.Benim paşam daha yeni iki elimizle tutunca ayakta durabiliyor. Tembel biraz bizimki. Dönmeye bile yeni başladı. :)
Merhaba hanımlar benim de 13 mayıs 2012 doğumlu bir prensim var. Bu topiği görünce dayanamadım üye oldum kk'ya. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
evet cnm cok heycanlandım ve duygulandım hangi ara buyudulerde adım atmaya basladılar...zeynomunda 9. ayı hayrlı olsun..kocaman öpüyorum fıstıgımı resımlerıne bıttım zaten bugun...
evet burctas teyzesı adım atmaya basladı zilli kızım..teşkkürler teyzesi öptük seni çağlayı ve cereni...
teşekkürler tatlım amin inş. birşey çıkmaz...
Hoşgeldin,,sefalar getirdin canım,hemen baraj sorularını cevapla o zaman
İsmi ne Yakışıklı prensinin?
Emiyor mu hala?
Çalışıyor musun?
Bebişin gece uykusu nasıl?
Vee son soru saçı var mı?( bu özel bir sorudur cevaplamak zorunda değilsin )
merhaba hepinize kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulup giremiyorum Tuana çok hareketlendi pire gibi ordan oraya sıçrıyo bütün enerjimi emdi vala
beykoz,meleğim,tatlıcadı,babyceren,ilkim,çiçekçiçek,turuncu,hejar,mybabylove,planner,mutluanne ayy unutmadım diğerleriniziiiii kızmayınnnn ama dilimin ucunda çıkartamadım
hepinizi çok özledim nasılsınız bebişler nasıl
Tunişim bugün o minicik parmaklarını çekmeceye kıstırdı sonra da dudaklarını büzüp bana bakıp ağladı yavrum
böyle böyle öğrencekler de insanını içi gidiyo ana yüreği işte:26:
Kutluhan Atilla
evet halen emiyor ve hiç bırakmaya niyeti yok çok düşkün emmeye
hayır çalışmıyorum şu an için evdeyim
bebiş elinden gelse sabaha kadar oturacak zorla uyutuyorum uyusa da saat başı kalkıyor
evet saçı var ama yakında kel olabilir keselim diyoruz terletiyor çok
Bu arada hoşgeldin diyen tüm hanımlara çok teşekkür ederim. Çok duygulandım valla ağlayabilirim şu an. Çok sıcak bir karşılama oldu bu. Çok teşekkürler.
merhaba hepinize kızlar sizi çok özlüyorum fırsat bulup giremiyorum Tuana çok hareketlendi pire gibi ordan oraya sıçrıyo bütün enerjimi emdi vala
beykoz,meleğim,tatlıcadı,babyceren,ilkim,çiçekçiçek,turuncu,hejar,mybabylove,planner,mutluanne ayy unutmadım diğerleriniziiiii kızmayınnnn ama dilimin ucunda çıkartamadım
hepinizi çok özledim nasılsınız bebişler nasıl
Tunişim bugün o minicik parmaklarını çekmeceye kıstırdı sonra da dudaklarını büzüp bana bakıp ağladı yavrum
böyle böyle öğrencekler de insanını içi gidiyo ana yüreği işte:26:
Pinarcim iki kez uclarindan aldim hatta kat bile verdim arkalara yaniMaşallah Beste yeBunlar büyüyor olmalarına işarettir.Bugün kızım özellikle mi yoksa gayrı ihtiyari mi bilmem bi baktım , anne dedi.O kadar güzel söylediki hayatta unutamam.Duygulandım hatta.Allah sağlıklı büyütür inşallah tüm bebişlerimizi...
Tatlım badem yağını normalde biz yetişkinler süreriz,bilmem ki sakıncalı değil mi?Genelde saçlar daha gür çıksın diye kesiliverir ama:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?