2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biangel kujum__senin o saç baş yolan tavşanının kulaklrını ısırırım ben:))emeklesin canım ben çok severim emekleyen bebekleri..
merak etme bir anda kalkar yürür şaşırırsın..zaten daha erken..benimkinin acelesi var heralde:))
sende dişinle ugraşıyomuşsun geçmiş oldun..neden çektiriyosun canım tedavi şansı yokmuydu..
bu arada beni çok güldürüyosun allahta seni güldürsün datlummm

ne yapmıştı kızsöyle
senden benden başka kimse yokaçık konuş:))

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
TatliCadi,
BabyCeren+,
mathal

nasıl kimse yok kızz açık konuşamam duyarlar
terbiyesiz pis heriff damacanayı nasıl hayal ettiyse artıkk

bende gidip yatayım o zaman..inşallah sabah panik yatak olmam:)
tatlıcadı öptüm şekerim damadıma iyi bak:))
buralarıda sil süpür kapat
iyi geceler:)
(umarım asansördeki adam rüyama girmez):18::18:

selam kızlar.. nasılsınız iyimisiniz?
ilk önce bana bu kalbiniz kadar beyaz sayfayı ayırdığınız için teşekkür ederim..
sizlerle iyi kötü bir sürü anımız oldu.. bla bla bla (mutlu annemden esinlenerekten..)

azramı ve eşimi yatırıp geldim..
malesefki biriken geçmişi sayfa atlaya atlaya okumaya çalıştım..
sonra azra uyandı tekrar gittim uyuttum derken kafam dumura uğradıki kendimi bişey hatırlamaz halde buldum..
keşke kk bir özet kısmı yapsa bizim için

ee ne var ne yok bakalım

bu damacanalarla bu kadar yakından ilgili olursak damacanalar giricek rüyalarımıza:)
sende gelinime iyi bak canım gerekirse gecede emekleyerek gelinimin yanına git
iyi geceler

evet kızlar dün ağladım çıktım içimden ağlıyordum buraya nicleri koydum gittim yattım çok şükür kötü bişey yok dün doğum günümdüüü bipastayla geçiştirilen emek olarak sıfırın sergilendiği ve bunun adet edinildiği bir doğum günüydü ağrıma gitti dmekki layık değilim bazı şeylere demekki önemsenmiyorum demekki beni mutlu etmek gibi bi derdi yok .......

selamun aleyküm ey cemaati müslimin :1
plannercim teşekkür ediyorum benim kuzu dişleri 2 şer 2 şer çıkarıyor çokta zorluyor sürekli mız mız huzursuz,hiç bir şekilde memnun edemiyorum
meleğim mahir nasıl sen nasıl oldun,sonuçların çıktı mı aklıma geldikçe dua ediyorum ama benm içimden hep temiz çıkıcak geçiyor canım
yavrukedii işin hayırlı olsun canım
şekersizyeşilçay gelmiş geçmiş olsun bir daha hastalık uğramasa topiğimize ne iyi olur du
annezaynep seninde fikirlerine hayran kaldım doğum günü için vede kv sabrına maşallah diyim
mutlu anne miranın uykuları ne alemde umarım iyiye gidiyordur
babyceren çağlaya maşallah bizimki tembel tembel bu gidişle ne zaman yürür hiç bilemiyorum
nagihancım çok geçmiş olsun sana da umarım ciddi birşey çıkmaz
azraece canım eşinle güzel vakit geçirmenize çok sevindim
annende sağ salim dönmüş Allah kabul etsin umresini inş bizede nasip etsin rabbim
ayrıca eceyi yerim yerim maşallah subhanallah kuzuma nasıl büyümüş nasıl tatlı olmuş
tosti sizede çok geçmiş olsun inş atlatır kuzun en kısa zamanda

gelelim bize kızlar son 1 haftadır dişler mahvetti bizi,çok zorlanıyor kuzum,ne iştah var,ne memnuniyet
diş jeli falanda kullanıyoruz ama ne kadar fayda ediyor bilemiyorum
bu arada oğlum koltuğun kenarında 5 sn durabiliyorama adım yok tabii
herkese iyi haftasonları olsun

çiçek çiçek seni unutmuşum :)
darısı başına olsun canım benim sadece 1 gün orucum kaldı çok şükür
35 gün tuttumdarısı borcu olan herkese olsun

bu arada ben hasta oluyorum galiba başım zonkluyor,boğazımda ağrıyor
en iyisi dinlensem iyi olacak Aras Eymen uyuyorken benden başka kimsede yok

Allah kabul etsin canım,büyük bir dirayetle tuttun orucunu.Peki sütünü etkilemedi mi?

Tatlım öncelikle mutlu,sağlıklı nice seneler diliyorum.Hislerini çok iyi anlıyorum ve de haklısın.Belki asıl sürpriz sonra gelecektirYok eğer değilse üzüntünü ve hayal kırıklığını paylaşman senin ,sizin için daha iyi olacaktır.Çünkü erkekler böyledir onu öyle beklentide olmadığını düşünmesine yol açacak herhangi bir tepkide bulunmazsan onlarda kolaylıkla bu duruma alışacaklardır.Yani her özel günde sevgi paylaşımını tazelemesi gerektiğini bilmesi gerekiyor,tabi bu da konuşarak olur.

Kızlar,dün tel.ime mesaj geldi,Esse de yüzde 80 indirim diye.Biz de kalktık 12 gibi gittik ve büyük hayal kırıklığı...Çünkü yüzde 80 dedikleri sadece çocuk kahvaltı setindeymişDiğer ürünlerde 3-5 lira indirim olmuş o kadar.Vatandaşı kandırmasını ne iyi biliyorlar,nasıl olsa geldiklerinde eli boş çıkmazlar diye...Ne mi aldım?Sadece saklama kabı...

Allah razı olsun canım,darısı borcu olan tüm arkadaşlarıma
ah canım bu konuda çok dertliyim
keşke sütüm olsaydıda daha fazla borcum olsaydı, malesef ki ben artık emziremiyorum
sütüm kesildi hemde denemediğim hiç birşey kalmamıştı
demek yavrumun rızkı bu kadarmış,çok şükür yinede 8 ay emzirdim

selam güzel mayıs anneleri nasılsınız umarım yolundadır herşey, bebişlerde üzmüyodur annelerini güzel güzel mamalarını yiyip uykularını uyuyup sağlıklı sağlıklı büyüyolardır inşallah...

kızlar bu sabah kahvaltıda eşime ve anneme bu çocuk neyürüyo ne emekliyo ne de dede eda arada bir de baba haricinde bi kelime söylüyo diye yakınıyodum sonra aldım koltuğun kenarına tuttum babasıda diğer taraftan çağırdı onu baktım gidiyo bizim ki 3 lü koltuğun bi başından diğer tarafına kadar gitti arada yalpalayarak da olsa nasıl mutlu oldum anlatamam ne garip bi duygu şu annelik yaa bütün gün havalarda uçtum resmen sizlerle de paylaşmak istedim

bu arada AZRAECE eceye bayıldım maşallah çok tatlı
HEJAR umarım geçer yvrucuğunun huzursuzluğu da rahat eder bir an önce, borçların bitmiş Allah kabul etsin...
MELEĞİM34 merak ediyorum sonuçların çıktı mı umarım herşey yolundadır dualarım seninle
BABYCEREN güzel çağlaya maşallah daha güzel günlerini de görürsün inşallah
ANNEZEYNEP kayınvalidenin yaptıklarını dehşetle okuyorum büyük sabır sendekii helal olsun valla ben dayanamaz depresyona falan girerdim heralde sen üstüne bir de her yazışında annem diye sahipleniyosun kocamöan bi alkış sana
fazla okuyamadım geçmişi unuttuklarım vardır elbet affola fazla uğrayamasamda bu ara aklımdasınız hep ben de sizlerin en azından BABYCEREN İN aklındayımdır eminim öpüldünüz güzel anneler...

Hadi gözün aydın,daha nice sağlıklı yürümelere...

kızlaaar oğlum bugün ba ba ba ...demeye başladı...
pınarda sana bişey sormak istiyorum hazır burda yakalamışken...ben de senin gibi oğlum doğduğundan beri sağarak besliyorum....bu aralar sütüm azaldı...ben bunu sağma sayımı azaltmama bağlıyorum....sen günde kaç defa sağıyorsun...birde seninde sütünde azalma oldumu...cvplarsan sevinirim cnm...

Evet canım,sütüm azaldı benim de.Günde toplam 3 defa sağıyorum.Önceleri 3 saatte bir sğardım fakat artık azaldı.Hatta sol göğsümden sadece 10 cc falan geliyor.Mesela bugün saat 16.00 da 110 cc sağdım.1-2 SAAT SONRA TEKRAR SAĞACAĞIM SONRA DA GECE KALKIP SAĞACAĞIM.Sık sık sağmamlasüt gelmiyor artık.bİR İKİ HAFTADIR ISIRGAN OTU DEMLEYİP İÇİYORUM O ARTIRDI BİRAZ SÜTÜMÜ AMA TAM OLARAK DEĞİL.BİR GÜNDE ORTALAMA 400 CC SÜT SAĞIYORUM CANIM.Pardon yazı karakteri aceleden büyük harf olmuş.

Bu ara da sen sağma sayını neden azalttın?

besleyici kahvaltı (+8)

2 adet kuru kayısı
1 yemek kaşığı mısır unu
1 tatlı kaşığı tahin
1 çay kaşığı tereyağ
1 su bardağı su (200ml)
1 tatlı kaşığı pekmez
Kahvaltımızın hazırlanışı
Kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp bir cezvede su ile pişirin. Tereyağını eritip mısır ununu hafif pembeleşene kadar kavurun. Kayısılı suyu mısır ununa dökün huzlı hızlı karıştırarak topak olmasını engelleyin. Sürekli karıştırarak kısık ateşte 10 dakika pişirin. Mama muhallebi kıvamında olmalı, çok katılaşırsa sıcak su ilave edip biraz daha pişirin. Biraz soğuyunca tahin ve pekmezi ilave edin.

Mısır ununu kavurmadan direkt cezvedeki kuru meyveli suya katarak muhallebi pişirir gibi hazırlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…