Eki Görüntüle 639985
biz dikkat edelim damacanalara..pislik insanlar varmış..tüüü
damacanayla ilgili foto ararken bumu buldum iyimi
benimde aklıma asansörde bi adam damacanayla bi şeyler yapmıştı o geldi
ne yapmıştı kız söyle
senden benden başka kimse yokaçık konuş:))
Eki Görüntüle 639987
bende gidip yatayım o zaman..inşallah sabah panik yatak olmam:)
tatlıcadı öptüm şekerim damadıma iyi bak:))
buralarıda sil süpür kapat
iyi geceler:)
(umarım asansördeki adam rüyama girmez):18::18:
Allah kabul etsin canım,büyük bir dirayetle tuttun orucunu.Peki sütünü etkilemedi mi?çiçek çiçek seni unutmuşum :)
darısı başına olsun canım benim sadece 1 gün orucum kaldı çok şükür
35 gün tuttumdarısı borcu olan herkese olsun
bu arada ben hasta oluyorum galiba başım zonkluyor,boğazımda ağrıyor
en iyisi dinlensem iyi olacak Aras Eymen uyuyorken benden başka kimsede yok
evet kızlar dün ağladım çıktım içimden ağlıyordum buraya nicleri koydum gittim yattım çok şükür kötü bişey yok dün doğum günümdüüü bipastayla geçiştirilen emek olarak sıfırın sergilendiği ve bunun adet edinildiği bir doğum günüydü ağrıma gitti dmekki layık değilim bazı şeylere demekki önemsenmiyorum demekki beni mutlu etmek gibi bi derdi yok .......
Allah kabul etsin canım,büyük bir dirayetle tuttun orucunu.Peki sütünü etkilemedi mi?
Tatlım öncelikle mutlu,sağlıklı nice seneler diliyorum.Hislerini çok iyi anlıyorum ve de haklısın.Belki asıl sürpriz sonra gelecektirYok eğer değilse üzüntünü ve hayal kırıklığını paylaşman senin ,sizin için daha iyi olacaktır.Çünkü erkekler böyledir onu öyle beklentide olmadığını düşünmesine yol açacak herhangi bir tepkide bulunmazsan onlarda kolaylıkla bu duruma alışacaklardır.Yani her özel günde sevgi paylaşımını tazelemesi gerektiğini bilmesi gerekiyor,tabi bu da konuşarak olur.
selam güzel mayıs anneleri nasılsınız umarım yolundadır herşey, bebişlerde üzmüyodur annelerini güzel güzel mamalarını yiyip uykularını uyuyup sağlıklı sağlıklı büyüyolardır inşallah...
kızlar bu sabah kahvaltıda eşime ve anneme bu çocuk neyürüyo ne emekliyo ne de dede eda arada bir de baba haricinde bi kelime söylüyo diye yakınıyodum sonra aldım koltuğun kenarına tuttum babasıda diğer taraftan çağırdı onu baktım gidiyo bizim ki 3 lü koltuğun bi başından diğer tarafına kadar gitti arada yalpalayarak da olsa nasıl mutlu oldum anlatamamne garip bi duygu şu annelik yaa bütün gün havalarda uçtum resmen sizlerle de paylaşmak istedim
bu arada AZRAECE eceye bayıldım maşallah çok tatlı
HEJAR umarım geçer yvrucuğunun huzursuzluğu da rahat eder bir an önce, borçların bitmiş Allah kabul etsin...
MELEĞİM34 merak ediyorum sonuçların çıktı mı umarım herşey yolundadır dualarım seninle
BABYCEREN güzel çağlaya maşallahdaha güzel günlerini de görürsün inşallah
ANNEZEYNEP kayınvalidenin yaptıklarını dehşetle okuyorumbüyük sabır sendekii helal olsun valla ben dayanamaz depresyona falan girerdim heralde sen üstüne bir de her yazışında annem diye sahipleniyosun kocamöan bi alkış sana
fazla okuyamadım geçmişi unuttuklarım vardır elbet affola fazla uğrayamasamda bu ara aklımdasınız hep ben de sizlerin en azından BABYCEREN İN aklındayımdır eminimöpüldünüz güzel anneler...
kızlaaar oğlum bugün ba ba ba ...demeye başladı...
pınarda sana bişey sormak istiyorum hazır burda yakalamışken...ben de senin gibi oğlum doğduğundan beri sağarak besliyorum....bu aralar sütüm azaldı...ben bunu sağma sayımı azaltmama bağlıyorum....sen günde kaç defa sağıyorsun...birde seninde sütünde azalma oldumu...cvplarsan sevinirim cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?