2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

pınarda cvp için tşk cnm...ben 1 ay önce 3 defa sağıyordum..600cc oluyordu...şimdi 2 defa sağıyorum...her seferinde azaldı 400cc ye kadar düştü...süt sağmak artık beni çok yoruyo ama oğlumda sütün azaldığını anlamış gibi bugünlerde süte daha düşkün...3 defa sağsam artarmıki acaba...normalde sabah akşam sağıyorum...acaba çiçek 'in sağma düzeni nasıl....benim meme uçlarım çok kötü oldu ya ama oğlumuda sütsüz bırakmak istemiyorum((

canım gözün aydın gelişmelerini izlemek gerçekten heyecan verici daha güzl günlerini de görürsün inşallah...

Haklısın,en azından 1 sene sütümüzden içirebilsek ne iyi olurdu.Sen olmazsa günde 3 defa sağ ,sanırım gece sağmıyorsun.6-7 SAATTE BİR SAĞARSAN GÜNDE ORTALAMA 3 DEFA SAĞMIŞ OLUYORSUN.öNCELERİ SAĞDIKÇA BİBERONUM TAŞARDI BEN DE FAZLALIĞI DOLABA KOYARDIM.

selam güzel anneler..
çok yorgunum ayaklarım sızlıyo..3 saat çarşıda gezdim...
bazı ihtiyaçlar vardı onları aldım ve degişim olacak şeyleri hallettim..
kendimede tayt aldım geldimuzun gömlekler hoşuma gidiyo..altınada taytımı giydimmi tamam dır

hejar__geçmiş olsun canım..oğlunda inşallah hemen eski neşesine kavuşur..oruçlarınıda allah kabul etsin..

edaack__hadi gözünüz aydın canım..demek oğlun sıralamaya başladı:)insan nasıl mutlu oluyo demi..
aklımdasın canım:)

pınarda_esse ve buna benzer ürünlerin banada mesajları geliyo..kaale bile almıyorum..yazık sizde boşuna yorulmuşsunuz...
sütünde azalmış inşallah artar bol bol akar canım..doğanın kısmeti bol olur inş..

kızlar bugün çağlanın yürümesini video ya çektim..3 denemeden sonra başarabildim:)
1.deneme__kamerayı açtık çağlayı yürüttük ama videoyu buraya koyacam ya yüzümün gözükmesini istemiyorum...
mecbur bende çağlanın arkasındayım...yüzümü gizleyemedim ve olmadı:)

2.deneme__evet yüzüme poşetmi geçirsem kar maskesimi taksam diye düşünürken,cerenin oyuncakları arasındaki karton
maskeyi aldım taktım..açtık kamerayı..çağla hanım bana tuhaf tuhaf baktı durdu,yürümüyo çocuk:))
hadi kızım hadi çağla:)yokkk dondu..o sıra cerende geldi maskeyi çekti yüzümden:) yine olmadı..

3.deneme__ceren tuvaletteyken çağlanın dikkatini çekecek birşeyleri koydum ileriye ve açtım kamerayı:))
evet bu sefer oldu..kısa oldu ama ne yapıyım ancak bu kadar oldu:))
birazdan ekleyecem ama gülmek yok:))

Aaaaa,kaç defadır gittim geldim gene kimsecikler yok.Anlaşılan hanımlar kocişleriyle gezmelerde bu hafta sonu.Biz de gündüz bi hız çıktık geldik malum eşim bugün de mesaideydi.Bakalım hanımlar nelerle meşgul:bİr tahminde bulunayım:
Babyceren:Bir yandan Çağlayla bir yandan Cerenle uğraşıyordur,ama aklı bizde kalmıştır,şimdi kızlar neler döktürdüler yine diye...Arada bir de aynaya bakıp bakıp ah bu dişim ne olacak benim diye de sızlanıyordur.
Annezeynep:Kv kaç Zeynep kovala...Bugün kv yi dışarı çıkarmıştır,belki temiz hava aklını başına getirir diye...Bir yandan da mağazaları butüikleri pastaneleri alt üst etmiştir Ömerciğim için.Valla tüm Bursa dişi ve doğum gününü iple çekiyordur:)
Azraece:Kocası gittiğinden beri yokluğuna henüz alışmamış olduğundan şu an annesi gillerle meşguldür.Zırrrrrr, telefon veeee kocişiye derin sohbet...
Meleğim:Listesine bir göz atıp şuna gittim,bu geldi,şunlara da gittim...hımmm en iyisi yapayım yeni bir tarif gideyim gezeyim oh oh sefam olsun...
Turuncu:Kayrayla boğuşuyor,yaptığı güzelim mamalar elinde bir yandan kayrayı beslemekle meşguldür.Yarın eve döneceği için son hazırlıklar içindedir.
Şekersizyeşilçay:adını geçirdiği rahatsızlıktan ötürü şekersiz nane-limon mu yoksa şekersizadaçayı mı olarak değiştirsem diye düşünüyordur.
Beykoz:Enesin onca yormasına karşın enerjisinin yarısını da kocişine ayırmış neşe-i muhabbettedir.
Tatlıcadı:tarık buğrayla gezmeden dönünce evin dağınıklığıyla uğraşıyordur ve aynı zamanda evde yaşanan elim ev kazasıyla meşguldür.
Çiçek:masalla gününü gün ettiği için bu saatlerde pek gelmeye takati kalmıyordur.
planner:
ilkim:
zada:
mutlu anne:
Bambucan,
biyolog,
zilan,
dilekmete,
pampiş,
lilliac,
mybabylove,
prettiyy, ve aklıma şu an gelmeyen arkadaşlar nerelerdesiniz?

vay vay vayyyy seni zilli seni
benim ''kim ne yapıyor acaba'' mın çakmasını yapmışsın
ben bunu pazar günleri yapıyorum:)
neyse seninkide çok güzel olmuş:))
beni bildin ama misafirimde vardı onlarlada ugraşıyodum..
yolladım ohh geldim:))

canım bence sen daha güzel tahminde bulunuyorsun hadi senden de gelsin tahmin zinciri.

[video=youtube;ltMDgj4aF34]http://www.youtube.com/watch?v=ltMDgj4aF34&feature=youtu.be[/video]

bakalım olmuşmu...

Maşallah Çağlacığıma
Darısı benim kızıma inşallah.Patır patır ne de güzel yürüyor.Eşime de gösterdim çok beğendi...Bu arada kilolarımız aynı sanırım...Ben çıkmak zorundayım öptüüüüm.

darısı doga ya ve bütün bebeklşerimize inşallah..hala kendini kurtarabilmiş degil ama yinede fena sayılmaz:)

yandan çarklım benim maşallah sana çok tatlı ya çağlam fıkır fıkır gidiyor annesi seninde eline sağlık uğraşıp çektin bizimle paylaştın

evet ya yandan yandan yürümüş:))çünkü size saygısından eli süveterinde yürüyo ondan sağa kaymış kızım:))
normalde daha iyi yürüdüyo ne yapalım küçük hanım bu seferde böyle yürüdü:))

babyceren maşallah çağlamıza...nasılda seke seke yürüyor yavru ceylan misali....darısı bizimkilerin başına....gerçi benim tembel oğlum daha adım atamıyor ya...hayırlısı bakalım... geç olsunda güç olmasın...

yetkililere sesleniyorum ben daha önce özel albüm oldugunu bilmedigimden buraya oglumun resimlerini yükledim ama herkezin görüyor olması ve google 2012 mayıs anneleri yazınca oglumun cıkması beni hosnut etmedi rica etsem yardım edermisiniz bunları silmemin bir yolu varmı daha önce size yazı yazmıstım ama cevap gelmedi ...

sanırım kaldırdım videoyu:))
ne olur ne olmaz görenler gördü zaten yeter:))
bir dahaki videolarda buluşmak üzere

bu arada beykozcum ben google la yazdım çıkmadı oğlunun resmi:26:

yine çok oturdum yatak beni çagırıyo:))
yarın parka gidecez çok mutluyum artık salıncaklara sıgabilirim:)
bende salanacam
iyi uykular..
beykoz

sanırım kaldırdım videoyu:))
ne olur ne olmaz görenler gördü zaten yeter:))
bir dahaki videolarda buluşmak üzere

bu arada beykozcum ben google la yazdım çıkmadı oğlunun resmi:26:

balım bendende bir iyigeceler(aman enişte görmesin)I love you
canım 2012 mayıs anneleri yazıp görsellerden bak arada hep paylastıgımız resimler iyiki sildin videonu ben artık albümümden baska yere resim yüklemem sizde öyle yapın ve kazen beye duyrulur yada kim ilgileniyorsa kazen beye özel mesaj atamıyorum arkadasım degilsiniz oyuzden buraya yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…