Hadi gözün aydın,daha nice sağlıklı yürümelere...
kızlaaar oğlum bugün ba ba ba ...demeye başladı...
pınarda sana bişey sormak istiyorum hazır burda yakalamışken...ben de senin gibi oğlum doğduğundan beri sağarak besliyorum....bu aralar sütüm azaldı...ben bunu sağma sayımı azaltmama bağlıyorum....sen günde kaç defa sağıyorsun...birde seninde sütünde azalma oldumu...cvplarsan sevinirim cnm...
pınarda cvp için tşk cnm...ben 1 ay önce 3 defa sağıyordum..600cc oluyordu...şimdi 2 defa sağıyorum...her seferinde azaldı 400cc ye kadar düştü...süt sağmak artık beni çok yoruyo ama oğlumda sütün azaldığını anlamış gibi bugünlerde süte daha düşkün...3 defa sağsam artarmıki acaba...normalde sabah akşam sağıyorum...acaba çiçek 'in sağma düzeni nasıl....benim meme uçlarım çok kötü oldu ya ama oğlumuda sütsüz bırakmak istemiyorum((
vay vay vayyyyseni zilli seni
benim ''kim ne yapıyor acaba'' mın çakmasını yapmışsın
ben bunu pazar günleri yapıyorum:)
neyse seninkide çok güzel olmuş:))
beni bildin ama misafirimde vardı onlarlada ugraşıyodum..
yolladım ohh geldim:))
canım bence sen daha güzel tahminde bulunuyorsun hadi senden de gelsin tahmin zinciri.
[video=youtube;ltMDgj4aF34]http://www.youtube.com/watch?v=ltMDgj4aF34&feature=youtu.be[/video]
bakalım olmuşmu...
[video=youtube;ltMDgj4aF34]http://www.youtube.com/watch?v=ltMDgj4aF34&feature=youtu.be[/video]
bakalım olmuşmu...
darısı doga ya ve bütün bebeklşerimize inşallah..hala kendini kurtarabilmiş degil ama yinede fena sayılmaz:)Maşallah Çağlacığıma
Darısı benim kızıma inşallah.Patır patır ne de güzel yürüyor.Eşime de gösterdim çok beğendi...Bu arada kilolarımız aynı sanırım...Ben çıkmak zorundayım öptüüüüm.
yandan çarklım benim maşallah sana çok tatlı ya çağlam fıkır fıkır gidiyorannesi seninde eline sağlık uğraşıp çektin bizimle paylaştın
sanırım kaldırdım videoyu:))
ne olur ne olmaz görenler gördü zaten yeter:))
bir dahaki videolarda buluşmak üzere
bu arada beykozcum ben google la yazdım çıkmadı oğlunun resmi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?