2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ecesuelif bence gunde 2kere cok azSut uretimi beyinde olusn bir komutla uretilen hormonlar sayesinde oluyorGunde 2kere saginca beyin daha fazlasina ihtiyac yok diye uretimi azaltiyorIlk 6ay daha gecerli bu durum cunku o zamanlar cilginca uretim vardi ama yine de beyno uyarmamiz lazimBen sadece isyerindeyken 2kere sagiyorum evden cikarken ve girince de emziriyorumIsyerinde tek sefer sagiyordum 2ye cikardim ilk hafta 2.seferde 20cc falan cikiyordu simdi doluyor cok sukurGogus uclarin icin ayva cekirdegini suya koy 1gun sonra merhem oluyor benim kurtaricim olduPINARDA gunde 400cc cok iyi bence masallah Zaten 6-9arasi gunde 500cc icmesi lazim diyordu Dr siz hala guzel iciyorsunuz yarasin DogamaVe evettt tahminler dogru!Bugun esim calisti ben de mobilya dekorasyon fuarina gittim Annem bir cenaze oncesi tevhid cekmek istedi benimle gelmedibalkona dolap cizmistik mobilyaciyla anlastik renkti malzemeydi derken adami canindan bezdirdim abla sen mobilyacilik mi yaptin dedirtene kadar bunalttim Omeri tek basima cok zor zaptettimHele uykudan uyanip da beni goremeyince gozyaslari sel oldu aglamaktanTrafikten kurtulup kucagima alana kadar agladi oyle kiyamadim ki ben de agladim nasil korktu kim bilirArkadaslarimla bulustum Omer hicbirine gitmedi h.snlari hep benimle olmak istiyor sanirim ise gidecegim saniyorAnnemle de buzlari baya erittik yarin kahvaltiya gidecegiz sonra da balik istiyordu Mudanyaya goturecegizSali gunu donecekmis zaten az vaktimiz kaldiUcu belirsiz olmasa da donecekleri zamani ya da uzun sure kalmayacaklarini bilsem daha guzel anlasiyoruzSeviyorum onu ya gecimimiz zor da olsa seviyorum

Beykozcuğum ben bir ara araştırmıştım,sanırım sözleşme gereği eklenen fotoğraflar bir daha silinmiyormuş.

Beykozcuğum ben bir ara araştırmıştım,sanırım sözleşme gereği eklenen fotoğraflar bir daha silinmiyormuş.

canım bir topik vardı silinme isteginde bulunmustu biri silinmişti diye hatırlıyorum pınardacım ne bilim artık cogu seye güven kalmadı alıp kullanırlar diye endişelendim pislik coookkk...

Tatlim yine seninki iyi ya TATLİCADİ ne yapsin Tagrik Bugra mali sermis yatiyoronlarin durumu daha vahim aaaa birde ömer varrrr oda bornozla show yapiyordu neyse canim benim kotu dusunme kendinide helak etme siline biliyorsa silinsin tabiki de simdi actigin konular paylasimlar silinemiyor diyorlarya bence zayif bir ihtimal ama nsallah silinir

Son düzenleme:
bak sen hiç kimse ugramamış topige:26:
nerdesiniz ahali:))
bizde gezdik tozduk geldik...
yemek pişiyo,çocuklar uyuyo:)
bu arada evet görsellere bende baktım bütün bebelerimizin resimleri orda..
benim gördüklerim ece,kayra,tarıkbugra,zeyno,ömer,azra,enes ve tanıyamadıgım birçok bebek..
çağlanın resmini görmedim ama cerenin pogaçalı resmide orda..hatta benim pogaçalar bile orda..
karikatürler bile orda...

Valla tam isabet..dun gece dogum partisi harikaydi, cok nezih bir indian resturant a ayirtilmis guzel bir masada 8 hanim muhabbetin ve eglencenin dibini vurduk,hersey cok guzeldi ve cok uzun zaman sonra eve gece 2 ye dogru geldim..oglan babasina emanetti gerci aksam evden 7:30 da aksam ciktigim icin cok sorun olmadi..Superdi kizlar superdi..esim dirdir edip deyip durmasa daha iyi olucak ama adam biraz kiskanc dayanamiyor eglenmeme :)) ama olsun pastamiz yemegimiz muzigimiz ve her sey tek kelime ile harikaydi ...Safam olsun oh oh..Pinar optum seni

Canim ben malasef o guzelim Cagla nin videosunu seyredemedim...bir gun gelmedim anam neler kacirdim..off yaaa sansimin icine tukuruyum :))
Gorseller ne cnm, benim oglan yokmu orda isimler icinde Mahir yokta:44:

Canim ben malasef o guzelim Cagla nin videosunu seyredemedim...bir gun gelmedim anam neler kacirdim..off yaaa sansimin icine tukuruyum :))
Gorseller ne cnm, benim oglan yokmu orda isimler icinde Mahir yokta:44:

çağlanın videosunu kaçırdın ama olsun canım ne güzel eglenmişsin çok sevindim senin adına:))
darısı bana ve tüm annelerimize..
google la 2012 mayıs anneleri yazınca görsellerde bebeklerimizin resmi çıkıyo..
ondan bahsediyoduk..
mahiri gördümmü hatırlamıyorum canım..

Cnm malum internet ortaminda ne yuklersen o silinse dahi kaliyor yani bunun geri donusumu zor..saglik olsun geride kalan kaldi zaten
Evt cnm darisi sizlerin basina ins sizlerde bol bol eglenme firsatlari ile karsilasir eglenirsiniz...cok guzeldi anam cokk ,tadi damagimda kaldi..

selam canlarım ciğerlerim:))
bizde hafta sonunda havayı güzel görünce tabii ki dışarıdaydık çok iyi oldu hem oğlum için hem bizim için
ev işi yok,yemek derdi yok ohhh ne güzel
sabahtan yavrumun yemeğini hazırlayıp 2 gün gezdik minik adamıma alışveriş yaptık
herşeyi kçük geliyo çoraplarına kadar büyüyo yavrularımızz

eda,ecesuelif maşallah yavrularınıza sizleri sevindirmişş

pınardatahminlerin aynen tuttu canım gezdik ve ev kazası çok şükür oğlumun başına gelmedi ama akşam muhallebisini döktü onu temizledim sadece:)

babycerençağlanın yürümesini görmek için gecenin bi yarısı hemen üye adımı falan girdim o da neee kaldırmışsıngörmedimağlıycambende görmek istiyorummbak küserim

meleğimne güzel eğlenmişsin..ohh sefan olsun

beykozcumdaha önce hiç görsellerden bakmamıştım dün gece baktım ve gördüm bütün bebişlerimiz gözüküyo..mybabylove ın dediği gibi bizimkinin malı sermiş ve yatmış resmide ekliydi oda gözüküyodur muhakkak:)Allaha emanet tüm yavrularımız bi şey olmaz inşallah

hepinizii öpüyorumm
kızlar yaa benim yavruyu gülme krizi tutttu ortada hiç bi sebep yokken kahkaha atıyo normal mi acaba?

Ohh ohh sizinde sefaniz olsun sekerim..ne mutlu size poponuz donmadan geziyorsunuz..anam burda hava bir turlu duzelmedi gitti..simdide eksilerde seyir ediyor ( neyse sizin adiniza mutlu oluyorum ama hic degilse siz cekiyorsunuz guzelim memleketin havasinini
Bence normal bizimkide bazen oyle guluyor hic sebep yokken..mutlaka birseye guluyorlar ama ne bende cozemedim...ne alem yaa su kuzular dimi:44:

Cnm masallah Aras Eymen e ins daha iyi olur, siralama bizde de daha yok..hersey biran meselesi bence surprizde yapabilirler , kimbilir..
Bizin icin dua etmen beni cok manidar ediyor cnm, ins dedigin gibi icindeki ses cikar ve sonuclarim temiz cikar..
Size de cok gecmis olsun umarim dis sorunuz zamanla duzelir cnm, Mahir im de cok fena bu aralar..gece uykularimiz nerde ise yok gibi artik, gerci bu cocuk gunduzde uyumuyorki..

enerjine bayılıyorum gercekten sana özeniyorum
vee çok iyi bikalbin oldugunu bu yazdıklarından seziyorum hepp bunca sey oluyor kv gene gzl seyler yazıyorsun zeynep merhamet duygun cok var senin yaaa
bu arada övgü sanma içimden geldi öyle hissettirdin bana yazdım işte

iyi akşamlar güzel mayıs anneleri
yine haftasonu rehaveti çökmüş topiğe
kimseler yok

Son düzenleme:

Cnm okuyunca baktım evet hmn cıkıyor resımler.... 2012 mayıs anneleri çağla yaz bak cantalı gozlüklü çağlanın resmide cıkıyor...
Meleğimcim sende sonuna mahir diye ekle yakısıklımın resımlerıde cıkıyor.. Zeynep ada yazıncada bizim resimler cıkıyor kabak gibi diğer zeynonunkide cıkıyor:)))

Cnm ben görmedim videoyu tekrar koysan olmazmı yaaa tühh...
Kızımın burctas teyzesi ada da 6-7 adım atıyor cumadan beri cok gusel bır duygu gercekten...

Ben geldiiim...
Bütün gün internet yoktu,kızımı uyuttum ve süt sağımına gelmiş koltuğuma oturmuş bulunmaktayım...
Önce geçmişe bir yolculuk yapayım...

Kızlar bu hafta sonunu dolu dolu gecırdik... Bugün hava cok güzeldi önce arkadasıma kahvaltıya gittik ordan herzmn gittiğimizden farklı bir ebebeğe bir bakalım dedik... İyikide gitmişiz oto koltukları indirime girmiş... Römer trifix 999 tl inmiş.. Satıcı çocuk birde %10 satıcı indirimi yapınca 899 tl ye aldık.. Birde güzelce bağladılar arabaya kızım hürrem sultan gibi kurula kurula gezdi.. Uyudu cok sevdi koltugunu bizimde içimize sindi çok şükür...

Dünde doktor kontrolümüz vardı.. Doktoru görünce bizimki başladı anne anne anane diye ağlamaya... Doktor gelişimini çok iyi buldu...bay bay yapıyor. Sni seni yapıyor.. Cicicici yapıyor... Anne baba nerde diyince gösteriyor.. Anne anane dede mama ada gelgel ve anlamsız bırsuru sey diyor...5-6 adım atıyor vb diye tek tek anlattım... Önde gidiyor dedi bende acelesi var heralde dedim:))

Veeee en önemlisi kızımın kilosu 8500 olmuş nasıl sevındım anlatamm.. Bir cogunuza göre az gelebilir ama ada hep cok zayıf gidiyordu bu ay 700 gr almış cok mutlu oldum...

Ayakkabı konusunuda sordum kızlar doktor evde giydirme hiç bir doktor önermez dedicocugun tabanının yere basmasını ısterız dedı.. Ama dısarı cıkarken üşümesin giydir dedi.. Ve 2 yasına kadar önerilmiyormuş evde giydirmek... Sayenizde bu konuyu da öğrenmiş oldum saolun takrar konuyu acan arkadaslarım...

İyi gelmiştir sana valla...Hepimizin buna ihtiyacı var aslında.Yoksa depresyona gireriz alimallah.Ben de öptüüüm

Aaaa ben de kızımın ayaklarını gördüm,herkes orada zaten...Bence en çok Ece ve Kayra var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…