Ecesuelif bence gunde 2kere cok azSut uretimi beyinde olusn bir komutla uretilen hormonlar sayesinde oluyorGunde 2kere saginca beyin daha fazlasina ihtiyac yok diye uretimi azaltiyorIlk 6ay daha gecerli bu durum cunku o zamanlar cilginca uretim vardi ama yine de beyno uyarmamiz lazimBen sadece isyerindeyken 2kere sagiyorum evden cikarken ve girince de emziriyorumIsyerinde tek sefer sagiyordum 2ye cikardim ilk hafta 2.seferde 20cc falan cikiyordu simdi doluyor cok sukurGogus uclarin icin ayva cekirdegini suya koy 1gun sonra merhem oluyor benim kurtaricim olduPINARDA gunde 400cc cok iyi bence masallahpınarda cvp için tşk cnm...ben 1 ay önce 3 defa sağıyordum..600cc oluyordu...şimdi 2 defa sağıyorum...her seferinde azaldı 400cc ye kadar düştü...süt sağmak artık beni çok yoruyo ama oğlumda sütün azaldığını anlamış gibi bugünlerde süte daha düşkün...3 defa sağsam artarmıki acaba...normalde sabah akşam sağıyorum...acaba çiçek 'in sağma düzeni nasıl....benim meme uçlarım çok kötü oldu ya ama oğlumuda sütsüz bırakmak istemiyorum((
yetkililere sesleniyorum ben daha önce özel albüm oldugunu bilmedigimden buraya oglumun resimlerini yükledim ama herkezin görüyor olması ve google 2012 mayıs anneleri yazınca oglumun cıkması beni hosnut etmedi rica etsem yardım edermisiniz bunları silmemin bir yolu varmı daha önce size yazı yazmıstım ama cevap gelmedi ...
Beykozcuğum ben bir ara araştırmıştım,sanırım sözleşme gereği eklenen fotoğraflar bir daha silinmiyormuş.
Aaaaa,kaç defadır gittim geldim gene kimsecikler yok.Anlaşılan hanımlar kocişleriyle gezmelerde bu hafta sonu.Biz de gündüz bi hız çıktık geldik malum eşim bugün de mesaideydi.Bakalım hanımlar nelerle meşgul:bİr tahminde bulunayım:
Babyceren:Bir yandan Çağlayla bir yandan Cerenle uğraşıyordur,ama aklı bizde kalmıştır,şimdi kızlar neler döktürdüler yine diye...Arada bir de aynaya bakıp bakıp ah bu dişim ne olacak benim diye de sızlanıyordur.
Annezeynep:Kv kaç Zeynep kovala...Bugün kv yi dışarı çıkarmıştır,belki temiz hava aklını başına getirir diye...Bir yandan da mağazaları butüikleri pastaneleri alt üst etmiştir Ömerciğim için.Valla tüm Bursa dişi ve doğum gününü iple çekiyordur:)
Azraece:Kocası gittiğinden beri yokluğuna henüz alışmamış olduğundan şu an annesi gillerle meşguldür.Zırrrrrr, telefon veeee kocişiye derin sohbet...
Meleğim:Listesine bir göz atıp şuna gittim,bu geldi,şunlara da gittim...hımmm en iyisi yapayım yeni bir tarif gideyim gezeyim oh oh sefam olsun...
Turuncu:Kayrayla boğuşuyor,yaptığı güzelim mamalar elinde bir yandan kayrayı beslemekle meşguldür.Yarın eve döneceği için son hazırlıklar içindedir.
Şekersizyeşilçay:adını geçirdiği rahatsızlıktan ötürü şekersiz nane-limon mu yoksa şekersizadaçayı mı olarak değiştirsem diye düşünüyordur.
Beykoz:Enesin onca yormasına karşın enerjisinin yarısını da kocişine ayırmış neşe-i muhabbettedir.
Tatlıcadı:tarık buğrayla gezmeden dönünce evin dağınıklığıyla uğraşıyordur ve aynı zamanda evde yaşanan elim ev kazasıyla meşguldür.
Çiçek:masalla gününü gün ettiği için bu saatlerde pek gelmeye takati kalmıyordur.
planner:
ilkim:
zada:
mutlu anne:
Bambucan,
biyolog,
zilan,
dilekmete,
pampiş,
lilliac,
mybabylove,
prettiyy, ve aklıma şu an gelmeyen arkadaşlar nerelerdesiniz?
bak sen hiç kimse ugramamış topige:26:
nerdesiniz ahali:))
bizde gezdik tozduk geldik...
yemek pişiyo,çocuklar uyuyo:)
bu arada evet görsellere bende baktım bütün bebelerimizin resimleri orda..
benim gördüklerim ece,kayra,tarıkbugra,zeyno,ömer,azra,enes ve tanıyamadıgım birçok bebek..
çağlanın resmini görmedim ama cerenin pogaçalı resmide orda..hatta benim pogaçalar bile orda..
karikatürler bile orda...
Canim ben malasef o guzelim Cagla nin videosunu seyredemedim...bir gun gelmedim anam neler kacirdim..off yaaa sansimin icine tukuruyum :))
Gorseller ne cnm, benim oglan yokmu orda isimler icinde Mahir yokta:44:
çağlanın videosunu kaçırdın ama olsun canım ne güzel eglenmişsin çok sevindim senin adına:))
darısı bana ve tüm annelerimize..
google la 2012 mayıs anneleri yazınca görsellerde bebeklerimizin resmi çıkıyo..
ondan bahsediyoduk..
mahiri gördümmü hatırlamıyorum canım..
selam canlarım ciğerlerim:))
bizde hafta sonunda havayı güzel görünce tabii ki dışarıdaydık çok iyi oldu hem oğlum için hem bizim için
ev işi yok,yemek derdi yok ohhh ne güzel
sabahtan yavrumun yemeğini hazırlayıp 2 gün gezdik minik adamıma alışveriş yaptık
herşeyi kçük geliyo çoraplarına kadar büyüyo yavrularımızz
eda,ecesuelif maşallah yavrularınıza sizleri sevindirmişş
pınardatahminlerin aynen tuttu canım gezdik ve ev kazası çok şükür oğlumun başına gelmedi ama akşam muhallebisini döktü onu temizledim sadece:)
babycerençağlanın yürümesini görmek için gecenin bi yarısı hemen üye adımı falan girdim o da neee kaldırmışsıngörmedim ağlıycam bende görmek istiyorumm bak küserim
meleğimne güzel eğlenmişsin..ohh sefan olsun
beykozcumdaha önce hiç görsellerden bakmamıştım dün gece baktım ve gördüm bütün bebişlerimiz gözüküyo..mybabylove ın dediği gibi bizimkinin malı sermiş ve yatmış resmide ekliydi oda gözüküyodur muhakkak:)Allaha emanet tüm yavrularımız bi şey olmaz inşallah
hepinizii öpüyorumm
kızlar yaa benim yavruyu gülme krizi tutttu ortada hiç bi sebep yokken kahkaha atıyo normal mi acaba?
selamun aleyküm ey cemaati müslimin:1
plannercim teşekkür ediyorum benim kuzu dişleri 2 şer 2 şer çıkarıyor çokta zorluyor sürekli mız mız huzursuz,hiç bir şekilde memnun edemiyorum
meleğim mahir nasıl sen nasıl oldun,sonuçların çıktı mı aklıma geldikçe dua ediyorum ama benm içimden hep temiz çıkıcak geçiyor canım
yavrukedii işin hayırlı olsun canım
şekersizyeşilçay gelmiş geçmiş olsun bir daha hastalık uğramasa topiğimize ne iyi olur du
annezaynep seninde fikirlerine hayran kaldım doğum günü için vede kv sabrına maşallah diyim
mutlu anne miranın uykuları ne alemde umarım iyiye gidiyordur
babyceren çağlaya maşallah bizimki tembel tembel bu gidişle ne zaman yürür hiç bilemiyorum
nagihancım çok geçmiş olsun sana da umarım ciddi birşey çıkmaz
azraece canım eşinle güzel vakit geçirmenize çok sevindim
annende sağ salim dönmüş Allah kabul etsin umresini inş bizede nasip etsin rabbim
ayrıca eceyi yerim yerim maşallah subhanallah kuzuma nasıl büyümüş nasıl tatlı olmuş
tosti sizede çok geçmiş olsun inş atlatır kuzun en kısa zamanda
gelelim bize kızlar son 1 haftadır dişler mahvetti bizi,çok zorlanıyor kuzum,ne iştah var,ne memnuniyet
diş jeli falanda kullanıyoruz ama ne kadar fayda ediyor bilemiyorum
bu arada oğlum koltuğun kenarında 5 sn durabiliyorama adım yok tabii
herkese iyi haftasonları olsun
enerjine bayılıyorumEcesuelif bence gunde 2kere cok azSut uretimi beyinde olusn bir komutla uretilen hormonlar sayesinde oluyorGunde 2kere saginca beyin daha fazlasina ihtiyac yok diye uretimi azaltiyorIlk 6ay daha gecerli bu durum cunku o zamanlar cilginca uretim vardi ama yine de beyno uyarmamiz lazimBen sadece isyerindeyken 2kere sagiyorum evden cikarken ve girince de emziriyorumIsyerinde tek sefer sagiyordum 2ye cikardim ilk hafta 2.seferde 20cc falan cikiyordu simdi doluyor cok sukurGogus uclarin icin ayva cekirdegini suya koy 1gun sonra merhem oluyor benim kurtaricim olduPINARDA gunde 400cc cok iyi bence masallahZaten 6-9arasi gunde 500cc icmesi lazim diyordu Dr siz hala guzel iciyorsunuz yarasin DogamaVe evettt tahminler dogru!Bugun esim calisti ben de mobilya dekorasyon fuarina gittim Annem bir cenaze oncesi tevhid cekmek istedi benimle gelmedibalkona dolap cizmistik mobilyaciyla anlastik renkti malzemeydi derken adami canindan bezdirdim abla sen mobilyacilik mi yaptin dedirtene kadar bunalttim Omeri tek basima cok zor zaptettimHele uykudan uyanip da beni goremeyince gozyaslari sel oldu aglamaktanTrafikten kurtulup kucagima alana kadar agladi oyle kiyamadim ki ben de agladim nasil korktu kim bilirArkadaslarimla bulustum Omer hicbirine gitmedi h.snlari hep benimle olmak istiyor sanirim ise gidecegim saniyorAnnemle de buzlari baya erittik yarin kahvaltiya gidecegiz sonra da balik istiyordu Mudanyaya goturecegizSali gunu donecekmis zaten az vaktimiz kaldiUcu belirsiz olmasa da donecekleri zamani ya da uzun sure kalmayacaklarini bilsem daha guzel anlasiyoruzSeviyorum onu ya gecimimiz zor da olsa seviyorum
bak sen hiç kimse ugramamış topige:26:
nerdesiniz ahali:))
bizde gezdik tozduk geldik...
yemek pişiyo,çocuklar uyuyo:)
bu arada evet görsellere bende baktım bütün bebelerimizin resimleri orda..
benim gördüklerim ece,kayra,tarıkbugra,zeyno,ömer,azra,enes ve tanıyamadıgım birçok bebek..
çağlanın resmini görmedim ama cerenin pogaçalı resmide orda..hatta benim pogaçalar bile orda..
karikatürler bile orda...
İyi gelmiştir sana valla...Hepimizin buna ihtiyacı var aslında.Yoksa depresyona gireriz alimallah.Ben de öptüüümValla tam isabet..dun gece dogum partisi harikaydi, cok nezih bir indian resturant a ayirtilmis guzel bir masada 8 hanim muhabbetin ve eglencenin dibini vurduk,hersey cok guzeldi ve cok uzun zaman sonra eve gece 2 ye dogru geldim..oglan babasina emanetti gerci aksam evden 7:30 da aksam ciktigim icin cok sorun olmadi..Superdi kizlar superdi..esim dirdir edip deyip durmasa daha iyi olucak ama adam biraz kiskanc dayanamiyor eglenmeme :)) ama olsun pastamiz yemegimiz muzigimiz ve her sey tek kelime ile harikaydi ...Safam olsun oh oh..Pinar optum seni
çağlanın videosunu kaçırdın ama olsun canım ne güzel eglenmişsin çok sevindim senin adına:))
darısı bana ve tüm annelerimize..
google la 2012 mayıs anneleri yazınca görsellerde bebeklerimizin resmi çıkıyo..
ondan bahsediyoduk..
mahiri gördümmü hatırlamıyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?