2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çıkıyorumm ben iyi akşamlar herkeseee

bambucan canım msj kutunu boşalt sana msj atıcamm öpüyorumm herkesiiiii

aaaa kızlarr çekilişi yapmıssınız bile ne güzel
ben çağlaya hediye alıyorummm

kızz babyceren gönder annem adrescağızını çağlamın doğum günüde söyle teyzesi bilsin

aaa Tatlıcadı teyzesi sinemise hediye alıyormuşş çok sevindim

hepimize hayırlı olsun Mutluannemm ellerin dert görmesin

ben oğluma gidiyorum, walla sonucu beklemek bile çok heyecanlıydı, mesaj sayımı 70 yaptım abuk sabuk bi çok başlığa yazdım, konsantrasyon zaten yoktu, neyse yarın bugünkü açığı kapamak dileğiyle, hepinize iyi akşamlar

aptal kafam ben biangel_kujumun bebeğine hediye alacakmışım, bana chihiro79 alacakmış

tşkr canım şimdiden

saolasun bacım emegine sağlık yorduk senı ellerin koların dert görmesin

listeyi aldım kaydetim

beklerken pc dondu reset attım hayırlı oldu ama o arada gittim haşhaşlı revanı yaptım

HEJAR bacım oğlusun aras eymen 'e ben hediye alcam ay ilerde damadım olabilir belkide hayat tesadüfleri sever

öptüm kızlar hayırlı olsun işlaa iyi akşamlar annem çağrıyo tAVşanım mama yicek

Son düzenleme:
yuppiiii zor oldu ama super oldu mutluannem ellerine saglik!

Sekerli serbetli tatli mi tatli bir prenses cikmis bana yasasinnnnnnn
Hemen ozel mesaj kutuna bak tatlim seni sık sık goremiyorum irtibatimiz kopmamaliiiii

Oleyy oley oley oleyy sampiyonn mayis analariiiii

kızlar bencede çok güzel bir olaydı..
vedeee çok güzel bir hatıra olacak yaşasın 2012 mayıs anneleri ve şanslı kuzucukları
biz güzel masala alıyoruz, planner ve zeynoda azrama alıyor..
fiziğe gitmiyecektim nerdeyse meraktan

planner: boşalttım cnm msj kutumu.
cicek_cicek msj kutuna bak canım sana bol sorulu msjımı gönderdim bile

mutluannem emeğine sağlık..
harika bi fikirdi öpüldünüz

Son düzenleme:

canım sen adres istersinde ben göndermezmiyim:))
sen iste ben sana 5 tane adres yollıyım

allahım duamı kabul etti:)
zengin biri olsun dedim,bankacı çıktı şansıma
ama aslında içinizde en zengini benim nedenmi,
çünkü benim 2 tane melegim var:))

Cnm oncelikle emek verdigigin liste ve cekilis icin cok tsk ederiz,ellerin dert gormesin..allah razi olsun boyle guzel bir dayanismaya destek olsudun icin ..Pembevemaviler dun gece benide katin demisti hatta bende ayriyeten yazmistim ama gozden kacmis galiba, nasil yapsakta unuttularimizi katsak onuda bir el ativersin hayrina cnm, cok iyi olur..

Ben bizim Lillaca cikmisim bu yuzden bilmem okuyabilirmi zamani olucakmi ama yinede duyurumu yapayim..Cnm sen bana yani buraya hediye falan gonderme cilesine sakin girme ben Tr ye geldigimde ordaki adresime gonderi yaparsin yalniz benim oglanin dogum gununde orda olamiyabilirim bu yuzden biz ne zaman varirsak oraya o zaman olur..benim icin hic ama hic sorun olmaz bu durumu seninde bilgine sunayim dedim..Opuyoruz sizi, gel ama arada bir cnm ozluyoruz

Hayirli olsun hediyeleriniz simdiden..dogru diyorsun en buyuk zenginlik sende..iki guzel dunya guzeli ile ohh valla masallah subhanallah her iki meleginede cnm...bak yirttin ben sana ciksaydim ooo yanmistin valla..hadi gozunaydin gizz..muck

Merhaba anneler

Çekiliş yapmış çok güzel düşünmüşsünüz. Hatıra olur bebişlere!

Ben de katılmak isterdim ama geçmiş. Ve de buraya çok yazamadığım için bazılarınız hoşlanmayabilir seni çok tanımıyoruz gibisinden saygıyla karşılıyorum. Ayrıca 2012 Mayıs annesi değilim di mi? Ay şimdi farkettim. Buraya yazınca son zamanlarda sizden zannediyorum kendimi:))
Ben kaçar Bade'ye yemek yediricem.

ben burda yokken çekiliş yapılmış sonuca bakmadan son kaldığım sayfadan başlayarak okumaya devam ettim
aynı heyecanı bende yaşadımmm
çok heyecanlı ve güzel bi bekleyiş olmuş
çok güzel oldu bu hediyeleşme

ve en güzeli bi prensese hediye alıcammm:124::124:
esmer güzelim Sinemis için hediye bakınmaya başlayim yavruşumla

kuzumada dilberege teyzesinden geliyomuşş

MUTLU ANNEM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIKK

peki kızlar bu hediyeleri bebişlerimizin doğum gününde mi göndericez yoksa hemen mi?Sinemis bizim küçük bebişlerimizden ben o kadar bekliycem mi

kızzz babyceren sana kimin çıkıcağını çok merak ediyodum gözün aydın şekerim bankacı yavrukedimiz çıkmışş

Merhaba Kızlar kura çekilmiş çok sevindim. Ben güzeller güzeli yaren'e alıyorum. Ne alacağımı da biliyorum çok sevindim.
Bize de Beykoz ve enesim alıyo.
Mutlu annem emeğine sağlık tatlım öpüyorum seni

TATLICADI canım doğum günün kutlu olsun güzel oğluşun ve eşinle nice mutlu yıllar dilerim arkadaşım öpüyorum seni

ŞEKERİM ŞERBETİM seni çok merak ettim sağolsun mybabylove arkadaşım bilgilendirdi. Umarım ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin tatlım.

TURUNCU canım beste'nin uykuları düzene girdi sayılır 7 de kalkıyo ben çalıştığım için 6 da kalkıyorum okulum eve biraz uzak.

MUTLU ANNEM tekrar ellerine sağlık canım bayağı uğraşmışsın.

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY yarın işe başlıyormuşsun Allah kolaylık versin canım.

BABYCEREN alemsin yaa
NOT: sana bayılıyorum

Ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kızlar

Somebody askolsun oyle sey mi olur ki sen cok yazmasan da her girdiginde gayet aktifsin
Kisa sure icinde karar verilip cekildi ama gormeyip katilmak isteyenler icin 2.bir cekilis yapabiliriz

accasiayi hic tanimiyoorum ben mesela ama o da girdi

Panpis var sen varsin sisada ve pembemaviler de donebilir bilmiyoruz

Bekleyelim bakalim birkac kisi toplansin bir kura da size yapariz ben sizin gruba da gelirim olmaz mi? :)

Ben Tatlıcadı'ya yani Tarık Buğrama alıyorum..

Meleğim ve Mahirim de bize alıyor.. Bizim gurup erkek egemen oldu

Canimsin,Kaan a hediye almak bizim icin cok buyuk bir mutluluk olucaktir...Bir ara bana Kaan in zevklerini yazarsan cok sevinirim...delikanlimiz ne sever, neden hoslanir vs.. unutma ama ok sonra Kaanimiz begenmezse hediyesini cok uzuluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…