2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım cok gecmiş olsun hayatımmm ben ası olmadım hamilelikte 2tane olmustum zati
caglacıgım umarım hemen atlatır kıyamam ona boncuk gözlerine maasallah diyekte sonra göze geldi diye gözümü oyma gıııı

bende kutladım hıh

canım bana adresini yollamayı unutma tamammıı:)
sabırsızlıkla bekliyorum..
not:evin otogara yakınmı:)tanıdıgın şöför varmı

Valla şu an cinnet getirmemek için kendimle savas veriyorum. Bu saat oldu daha kafamı yastığa koyamadım. Uyuttum derken çığlıkla uyanıyo ve sustur susturabilirsen... Çıkdırmanın eşiğindeyim. Bok gibi bi gün olcak benim için. Napcam bilmiyorum.

Aslında herkes yazsa boyu kilosu zartı zurtu diye. Cunku %90 kıyafet olacak hediyelerin. Fotoğraftan ölçü almaya kalkışmayız o zaman. :) merak etme otogara yakın oturuyorum. Sorun olmaz.

Çok uykum var. Şimdilik byeeee

uykumuzu alamayınca hele bebeğimz de buna bir türlü izin vermiyorsa vay halimize,çok sinir bozucu bir durum oluyor.Aman hasta olmasında arada benim kızım da gece gece tam tatlı bir uyku çekmişken nedensizce ağlayıverir.Hemen emzik ve beşik imdadıma yetişir...

günaydıııııııın
güneşli ama soğuk bir günün sabahından selamlar olsun hepinize
çekiliş yaptığınızı okudum dün
ben bile merak ettim kim kime çıkmış diyebana noluyosa
haftasonuna bir gün kaldı umarım hava bozmaz biraz çıkıp gezelim İnşallah
herkese güzel bir gün diliyorum
ay benim kız uyandı tekrar

Günaydın kızlar...Çekiliş için mutlu_annemin ellerine sağlık diyorum ve şimdiden göndereceği hediye için teşekkür ediyorum oğluşumla

Lillac canım nete faza giremiyorsun ama bir ara uğradığında iletişim bilgilerini rica ediyorum tatlım

Adet olmak üzereyim ve yine sinirlerim tepemde...Kayra da nedense hep benim bu gergin dönemimi buluyor huysuzluk yapacak.
3 gündür de babası hep yattıktan sonra eve geliyor.Bütün gün ben ilgilendiğim için canıma okuyor...Dün gezmeye gittik,orda iyidi ama eve geldiğimizde yine aynı tas aynı hamam.
Zaten dillere destan olan yeme sıkıntımız var ki artık bu sabah çileden çıktım ve oturdum ağladım.Yemin ederim mama tabağını duvara atmamak için kendimi zor tuttum.Eminim sabah sabah komşular bile duymuştur sesimi
Ağzını hep binbir oyunla açtırıyorum,şarkılar dinleterek,hoplayarak zıplayarak geçiyor yemek seanslarımız.Ve ben artık çok yoruldum bu durumdan ...Yemek yerken keyif almasını,mutlu olmasını istiyorum.
Yemek zamanının ikimiz içinde işkenceye dönüşmesinden nefret ediyorum !!
Hele şu son günlerde yememek için kendisini öğürerek zorla kusturmasına deli oluyorum.
Başından belli ne çektiğimi en iyi sizler biliyorsunuz.
Şimdi bana bir akıl verin hadi çünkü gerçekten çok çaresizim

Herkese güzel bir gün olmasını diliyorum.Ben yorgun bir savaşçıyım,hatta pili bitmiş bir savaşçı.

annem hastanede hala yatıyor.dün öğleden sonra yapılan kan tahlilleri yemiz çıktı çok şükür.mikrop kaybolmuş.kafasındaki delik için plastik cerrahi lokal anestezi ile ölü dokuları temizleyip,içine mikrop kapmaması için metal renkte bir alet yerleştirmiş.bakalım iyileşmesini bekliyoruz dört gözle...İnşallah iyi olacak ama ben kendimi çok suçlu hissediyorum yanında olamıyorum diye.elim kolum bağlı.çok şükür sesi falan iyi.morali güzel gibi.Bir ben de düzeltsem şu morali...

onun dışında ağır grip 3, perde.yapıştı gitti üstüme hastalık.2 gün önce patron ağır gripti.ortalıkta hapsırıp tıksırdı Sanırım ondan bana geçti.hemen kaptım.yine ilaçlar,antibiyotik vs…. işin kötüsü yaren nur’un da burnu homurdamaya başladı dün ve gece çok huysuzdu ve ben bir kez daha kendimi çok kötü hissettim.Herkese ve kendimize de şifa diliyorum Rabbimden.Hastalıklar ciddi anlamda psikolojimi bozdu ve sinirlerimi yıprattı. İsyan etmiyorum ama bir an evvel geçmesini istiyorum o kadar.

Bu arada çekilişler yapılmışZadacım benden size haber uçurmus sağolsun..Ben mis kokulu Doğa’ma alacakmışım.İlkim ve beste de bize alacakmış.Ben gayet memnunum durumumdan.Emeğine sağlık mutlu annecim canım benim!!!

Bu arada ilkimcim gece rüyamda seni gördüm cnm. Hayırlar olsun inş.Sanırım kıçım açıkta kalmış. Evlisin yine beste var. Ama bir adam çıkıyor karşıma daha önce görmediğim orta yaşlı 35-40 falan yakışıklı. Benim sana geleceğimi biliyor peşime takılıyor. Adamı istemiyorum git diyorum bak ayıp gelme. Adam diyorki onun kocası ilkimi benden aldı.Ben istemiştim onu, onunla ben evlenecektim diyor. Hani kötülük planlıyormuş gibi geldi bana.Ay şaka gibi. Yaren nur dün gece ayağımdaydı üstüm açık kaldı kesin ondan.

Neyse kızlar ben kaçar iş yoğun, kafa bi dünya zaten.hepinizi çok öpüyorum.

Hayırlı cumalar kızlar ama cumalar hep hayırlıdır zaten dimi
İstanbulda güneşli bir sabaha uyandımKızımda erken kalktı,
sütünü içti,kahvaltınısı bile ettirdim bu sabah

Meleğim;Dün ben çekiliş için;pembemaviler,sisiada ve ugurbocugumden
her mesajımda defalarca yazıp irtibat bekledim ama cevaplamadılarHatta planner da alıntımı her sayfada
dolaştırdı ama bir cevap gelmedi,,son anda ugurbocugumden haber geldi ve listemize eklendi zaten
Lütfen yanlış anlaşılmasın,,burada bir kasıt ve alınma olmasın,,sadece kendisinden teyid almadan arkadaşları
listeye eklemek yanlış olurdu. Umarım bu hediyeleşme sorunsuzca geçer,,herkes hediyesini gönderir ve alır,
birdahaki etkinlikte herkes katılır ve daha geniş katılımcı bir aile oluruz
Somebody canım,,seni yeterince tanıyoruz ve grubumuzda olmandan mutluluk duyuyoruz,sadece zamanlaman
kura gününe denk gelmedi

Ben kura listesini yeniden ekliyorum arkadaşlar,,lütfen kim kime alıp göndereceğini kaydetsin

Eklentiler

• $SONUCLARdır.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 43
günaydın canlarım dün giremedim kura çekilmiş
heyecanla baktım biz yakışlı ömer e hediye alıcakmışız,çok mutlu oldum
bizede tavşangiller hediye alıyormuş
hemen yakışıklıma hediye arayışına girmem lazım
ben biraz zor beğeniyorumda:18::18:
mutlu annecim seninde emeğine sağlık çok uğraştın
bu arada tatlıcadım doğum günün kutlu olsun canım
hayırlı,mutlu,sağlıklı ve uzun ömürler sevdiklerinle beraber inşallah
turuncucum ne diyeyim Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum bende zaman zaman yaşıyorum
bizimkide tabağı görünce mızmızlanmaya başlıyor tadına bakıyor sevdiği şeyse devam ediyor yoksa bizde zor bela yedirmeye çalışıyorum
yemiyorsa zorlamıyorum sonra acıkıyor yiyor mecburen bu aralar çok mızmız kucak istiyor sürekli

Canım ben hiç bir şey anlamadım sen ha bire nereye mesaj atıyorsun?(herhalde gene uykum var,algılamamaya başladım) ..
mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum o yüzden mesaj sayımı doldurmak için kk da bazı başlıklara abuk sabuk yazdım

günaydınnn sevgili anne arkadaşlarımmm

cumammız hayırlı olsun ve güzellikler getirsin hepimize inşşş, ben öğleden sonra izinliyim bu nedenle acele acele işlerimi toparlamaya çalışıyorum bugün geçmişe gidemiyorum yaniii meraktan çatlarım artıkk hepinizi ve minnoşlarınızı kocamannn öpüyorumm ve güzel bir diliyorummm

cnm doğum gününmüş dün. sana güzel yavrun ve eşinle birlikte sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum. hep böyle neşeli kal tatlı cadım. Hayat hiç eğmesin boynunu. Allah istediğin tüm güzellikleri nasip etsin inş. öpüyorum çok....

en sevdiğim gün bu hafta daha bi çabuk geldi sanki, herkese hayırlı cumalar, bereketli güzel bir gün olması dileğiyle,

benim vefalı arkadaşlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok tesekkür ederim. İnanın hayatımın ayrı bir rengi, güzelliği de sizsiniz. Sizi seviyorum...

bişeyler kaçırıyorsam da beni mazur görün olur mu kızlar?Umarım herkes keyifli ve iyidir.

öpüldünüz şimdilik......

3 ay oldu çaılşmaya başlayalı..Eşim kızımı bir yabancıya teslim etmek istemedi, halası da zaten bu işi yaptığı için onunla anlaştık, hem gözümüz arkada kalmayacak hem de kızımız güzel bakılacaktı..Her şey buraya kadar çok güzel..Hala da bebeğim açısından bir sorun yok aslında..ama ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Bebeğim benim kucağımdayken ağlayarak ona gitmek istiyor, onun arkasından ağlıyor ve daha bir sürü şey...Kıskanmak mı evet çok kıskanıyorum ama bu duyguyla başa çıkamıyorum, öyle moralim bozuk ki...Kızımın sağlığı her şeyden önemli bunu biliyorum ama işte benim bebeğimin benden çok bir başkasını sevmesi beni mahvediyor...Bu duygumu kimseyle de paylaşamıyorumi ruh hastası derler ya
Sizin bebekleriniz de böyle bir durum oldu mu, ne olur bir şey söyleyin ne yapayım ben???

herkese günaydınlar da bana gün aymadı malesef bir gün önce ece kıymalı mercimeğini 10. dk ağzında tutunca öyle üstünle balkona çıkarıp kucağımda yedirdim ve yedi yemeği dün de çekiliş heyecanına attım mama sandalyesini balkona orada yedirdim 10 dk da akşam her zamanki gibi yattı bende duş alıp yasin okuyum dedim. 1 saatlik duayı 2 saatte bitirebildim. aynı Mirada olduğu gibi ağzı kokuyordu çocuğun hafif ateşi var ve burnu tıkalı. bende salak gibi uyuyan çocuğa aldım sıktım serumu. en son 2 ay önce sıkmıştım ve uyanıktı. tabi korktu herhalde çocuk çıldırdı resmen ne ağlamak ne çığlık kucağımdan atıyor kendini. bende korktum noluyor çocuğa diye. inanın 1 saat gözyaşlarıyla ağladı. sabahı sabah ettim şimdi keyfi yerinde üst dişimizden biri de çıkmış nihayet 3 ay aradan sonra . defnekaren dün gece yalnız değildiniz ama senin tabi bugün ilk iş günündü umarım güzel geçer. turuncu yemek konusundada sizi yalnız bırakmıyoruz. eceye yemek yedirirkenki harcadığım enerji ile bütün evi temizleyebilirim:)) balkonda yedirirken karşı binadan bana bakıyorlar bu kadın manyak diyorlardır resmen:))

Günaydınlarrr

Cekilişler yapılmıs şimdiden hediyeleriniz hayırlı olsun gıle gule kullansın minikleriniz.
Ben katılmadım cunku ben sıze henuz yabancıyım sızler kaynasıp tanışmıssınız kime cıksaydım eminimki mutsuz olurdu.henuz beni tanımadıgınız kaynasamadığınız ıçın dıom...
Kısmet seneye dıelim,inş o zamana kadar tanışır kaynaşırız

Canım ya,kıyamam sana,,çok haklısın çok zor ve sinir bozucu bir durumdur eminim,bebiş halasına alışmış
çok güzel ama belki onu bırakıp gittiğin için seni cezalandırıyor olabilir.Bazı bebekler,memeyi reddederek, ona bakan kişiye
daha yakın davranarak anneyi cezalandırırmış Senin kokun,, bebiş için ne halasında ne babasında var bunu unutma İşten arta kalan zamanlarda ev işlerini bir kenara bırakıp bebişle her zamankinden daha fazla zaman geçirmeni,
ona sevildiğini daha fazla hissettirmeni öneririmBu benim kendi fikrim canımKısa sürede yoluna girer inşallah
ayrıca senin durumunda olana,ruh hastası değil "anne" derler

Günaydın kızlar.. Herkese hayırlı cumalar..
Bu mübarek günde hepimizin hayırlı duaları kabul olur inşallah.
Bizim de rahatlamaya ihtiyacımız var ama bir yıllık iznimi bile alamıyorum, ertelendikçe erteleniyor
Allahım yardım etsin hepimizee

nagihancım çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin annene..
kızlar pek geçmişe bakamıyorum ama hepinizi ve meleklerinizi muckk

süper olur canım yaa :) biz iyi olmaya çalışıyoruz. Hepinizi özlüyorum ama bir ahh desem karşıki dağlar yıkılır
arı gibiyim resmen bir de okul sardım başıma, ödevler projeler
beyza da garibim anneyi özlemekten öpmeyi öğrendi :)
ağzı yanağıma yapıştırıyor bütün salyalar sümükler yanağımda :)))
siz nasılsınız bakalım, ne var ne yok anlatın canım
zahmet olmazsa sen bana iki adresini de yollasan

turuncum ben de şimdiden teşekkür ederim canım.
Nasılsın? Kayra annesini çok yoruyor anladığım kadarıyla..
mavişim annesine nazlanıyor demek yemek yerken
dün gezmede iyiyse acaba evdeki yeme düzeninde mi sıkıntı var? onda bir değişikliğe mi gitsen anlamadımki
bir de deneyimleyerek öğrendiğim birşey varki çok üzerine titreyince ve fazla önemseyince kullanılıyor resmen
oyun yapıyor bu ufaklıklar, ama yersen ye yemezsen yeme kardeşim diyince biraz düzeliyor sanki
bu yeme problemi anne bebek ilişkilerini de sıkıntıya sokabiliyor
eğer devam ederse bir pedagog ya da çocuk psikologuna danışsan mı ki?
Kayra beye Allahım bol bol iştahlar versin inşallah :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…