bugüün heyecanına kapılıp söylemeyi unuttum..ben aşı oldum
kolum çok acıyo
sizler olmadınızmı birtek benmi yandım:)
çağlayıda doktora gösterdim saglıkocagında..
biraz öksürügü vardı ve bugün burnu akmaya başladı..
hafif bir soguk algınlıgıymış ilaç vermedi ama bol bol sıvı alsın dedi..
sürekli emzireymişim..ateşi olursa fitil verecem..
3 güne düzelmesse tekrar görecekmiş:26:
inşallah düzelir
annezeynebim,pınardam,şekersizyeşilçaycım ve azraececim doğum günü kutlamalarınız için çok tşk ederim
ayrıca azraececim duan içinde kocaman aminnnn diyorum..inş yakın bi zamanda kızım olur
şekerimşerbetimhoşgeldin tatlımm çekilş vesilesi ile senide aramızda görmüş olduk:)sağolsun mybabylove senin hakkında bilgilendirdi bizleri
ağrılarının azalmasına çok sevindim inş ameliyata gerek kalmadan düzelir rahatsızlığın..Şimali ve seni öpüyorum
şu anda midem çok ağrıyo şekerim ama yazdıklarına çok gülüyorum süpersin sen süpersinn
canım bana adresini yollamayı unutma tamammıı:)
sabırsızlıkla bekliyorum..
not:evin otogara yakınmı:)tanıdıgın şöför varmı
ben şekersizçaya hediye alacam ya,1 saatir kızın profilini inceliyorum..
patt diye girse yakalanacam ,ne işin var burda diycek..
defnemin vücut ölçülerini almaya çalıştım..maşallah bu kız manken olacak belli:)
bide baktım hangi şehirde diye aaaa kocaeliymiş..benim kardeşim orda çalışıyo
bu gece çok güzel rüyalar görecem..yavrukediyle bankada gezip,kasalara
doğru gidecem:))paraların oldugu odaya geçip kahkalar atacam puahahaaa
benimsiniz benimsiniz diye bagıracam:)
sonrra uyanmaya yakın,
nayır nolamaz diye uyanacam..
iyi geceler herkese...
Valla şu an cinnet getirmemek için kendimle savas veriyorum. Bu saat oldu daha kafamı yastığa koyamadım. Uyuttum derken çığlıkla uyanıyo ve sustur susturabilirsen... Çıkdırmanın eşiğindeyim. Bok gibi bi gün olcak benim için. Napcam bilmiyorum.
Aslında herkes yazsa boyu kilosu zartı zurtu diye. Cunku %90 kıyafet olacak hediyelerin. Fotoğraftan ölçü almaya kalkışmayız o zaman. :) merak etme otogara yakın oturuyorum. Sorun olmaz.
Çok uykum var. Şimdilik byeeee
mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum o yüzden mesaj sayımı doldurmak için kk da bazı başlıklara abuk sabuk yazdımCanım ben hiç bir şey anlamadım sen ha bire nereye mesaj atıyorsun?(herhalde gene uykum var,algılamamaya başladım)..
3 ay oldu çaılşmaya başlayalı..Eşim kızımı bir yabancıya teslim etmek istemedi, halası da zaten bu işi yaptığı için onunla anlaştık, hem gözümüz arkada kalmayacak hem de kızımız güzel bakılacaktı..Her şey buraya kadar çok güzel..Hala da bebeğim açısından bir sorun yok aslında..ama ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Bebeğim benim kucağımdayken ağlayarak ona gitmek istiyor, onun arkasından ağlıyor ve daha bir sürü şey...Kıskanmak mı evet çok kıskanıyorum ama bu duyguyla başa çıkamıyorum, öyle moralim bozuk ki...Kızımın sağlığı her şeyden önemli bunu biliyorum ama işte benim bebeğimin benden çok bir başkasını sevmesi beni mahvediyor...Bu duygumu kimseyle de paylaşamıyorumi ruh hastası derler ya
Sizin bebekleriniz de böyle bir durum oldu mu, ne olur bir şey söyleyin ne yapayım ben???
Kuzum nerelerdesin sen yahu, ozluyoruz inan gozum hep ariyor seni..cok mu yogun cnm isler..eminimki oyledir yoksa gelirsin sen bilirim..
Beyza nasil, sen nasilsin..neler yaptiniz bakem bir anlat hasret gitsin az dimi
Buraya gonderme isini unut en guzeli biz geldigimizde sen verirsin Mahir in hediyesini kendi ellerinle hatta Beyza miz uzatir belki ogluma hos olur yaa..yerim ben onlarin totileriini :))
Günaydın kızlar...Çekiliş için mutlu_annemin ellerine sağlık diyorum ve şimdiden göndereceği hediye için teşekkür ediyorum oğluşumla
Lillac canım nete faza giremiyorsun ama bir ara uğradığında iletişim bilgilerini rica ediyorum tatlım
Adet olmak üzereyim ve yine sinirlerim tepemde...Kayra da nedense hep benim bu gergin dönemimi buluyor huysuzluk yapacak.
3 gündür de babası hep yattıktan sonra eve geliyor.Bütün gün ben ilgilendiğim için canıma okuyor...Dün gezmeye gittik,orda iyidi ama eve geldiğimizde yine aynı tas aynı hamam.
Zaten dillere destan olan yeme sıkıntımız var ki artık bu sabah çileden çıktım ve oturdum ağladım.Yemin ederim mama tabağını duvara atmamak için kendimi zor tuttum.Eminim sabah sabah komşular bile duymuştur sesimi
Ağzını hep binbir oyunla açtırıyorum,şarkılar dinleterek,hoplayarak zıplayarak geçiyor yemek seanslarımız.Ve ben artık çok yoruldum bu durumdan...Yemek yerken keyif almasını,mutlu olmasını istiyorum.
Yemek zamanının ikimiz içinde işkenceye dönüşmesinden nefret ediyorum !!
Hele şu son günlerde yememek için kendisini öğürerek zorla kusturmasına deli oluyorum.
Başından belli ne çektiğimi en iyi sizler biliyorsunuz.
Şimdi bana bir akıl verin hadi çünkü gerçekten çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?