Ben bizim Lillaca cikmisim bu yuzden bilmem okuyabilirmi zamani olucakmi ama yinede duyurumu yapayim..Cnm sen bana yani buraya hediye falan gonderme cilesine sakin girme ben Tr ye geldigimde ordaki adresime gonderi yaparsin yalniz benim oglanin dogum gununde orda olamiyabilirim bu yuzden biz ne zaman varirsak oraya o zaman olur..benim icin hic ama hic sorun olmaz bu durumu seninde bilgine sunayim dedim..Opuyoruz sizi, gel ama arada bir cnm ozluyoruz
cekiliş vesilesiyle bir bakayım derken çekiliş sonuçlanmış bile :) hayırlı olsun..
meleğim canım, düşünceli hanımefendi, sorun olmaz benim için, göndermeye çalışırım, yok yapamazsam dediğin gibi yaparız artık.
olmadı buluşamamamızın acısını da çıkarırız sen gelince
ee sen bir sor beyefendiye ne istermiş, öğrenebilirsen iyi olur
ben de seni ve Mahir paşayı çok öptüm
Bizim burada da salgın var,ayrıca doktorumuz Suriyeliler bulaştırmış dikkat edin dedi.Geçen gün de sağlık ocağından aradılar ve Doğacığımı dün aşıya götürdük.Salgından ötürü 9 aylık bebişlere vuruluyormuş.2.kızamık ise 1 yaşında vurulacakmış.bizim buralarda da (Ankara) sağlık ocağından arıyor ve aşı yapmak istiyorlar. biz de nasibimizi hastane kontrolünde aldık. "gelmişken aşısız gitmeyin" diyerek kızamık aşısı yaptılar. salgın konusu ise doğru. yaptırınız derim. böyle işte.
Ne güzel dedin...Feryadımızı kim duyar ki...Ama sizi çok iyi anlıyorum çünkü sizler kuzularınızından biize göre daha fazla ayrı kalıyorsunuz.Halil Sezai ft. Linet İsyan Düet CANLI-Beyaz Show 8 Şubat 2013 FULL - YouTube
Bu parçayı bebişini başkalarına emanet edip işe giden tüm analara ithaf ediyorum. İsyanım var ulan... Gerçekten de tarihe geçecek bi düet olmuş. Helal olsun diyorum. Son ses acın mümkünse, içinize işlesin
Ay çok keyifli bir etkinlik oldu.Burdan sana ilgilendiğin için teşekkür ediyorum.Çok hoş bir uygulamaBen defalarca kontrol ettım umarım ısımlerı yanlıs yazmadım,bı sorun olursa beı uyarın ok
Herkese guzel gunler,,artık bu gece hepımız rahat uyuruz
Eki Görüntüle 644468
Canım ben hiç bir şey anlamadım sen ha bire nereye mesaj atıyorsun?(herhalde gene uykum var,algılamamaya başladım)ben oğluma gidiyorum, walla sonucu beklemek bile çok heyecanlıydı, mesaj sayımı 70 yaptım abuk sabuk bi çok başlığa yazdım, konsantrasyon zaten yoktu, neyse yarın bugünkü açığı kapamak dileğiyle, hepinize iyi akşamlar
ben burda yokken çekiliş yapılmış sonuca bakmadan son kaldığım sayfadan başlayarak okumaya devam ettim
aynı heyecanı bende yaşadımmm
çok heyecanlı ve güzel bi bekleyiş olmuş
çok güzel oldu bu hediyeleşme
ve en güzeli bi prensese hediye alıcammm:124::124:
esmer güzelim Sinemis için hediye bakınmaya başlayim yavruşumla
kuzumada dilberege teyzesinden geliyomuşş
MUTLU ANNEM ELİNE EMEĞİNE SAĞLIKK
peki kızlar bu hediyeleri bebişlerimizin doğum gününde mi göndericez yoksa hemen mi?Sinemis bizim küçük bebişlerimizden ben o kadar bekliycem mi
kızzz babyceren sana kimin çıkıcağını çok merak ediyodum gözün aydın şekerim bankacı yavrukedimiz çıkmışş
Hayirli olsun hediyeleriniz simdiden..dogru diyorsun en buyuk zenginlik sende..iki guzel dunya guzeli ile ohh valla masallah subhanallah her iki meleginede cnm...bak yirttin ben sana ciksaydim ooo yanmistin valla..hadi gozunaydin gizz..muck
Kızlar sabaha karşı gene kalkacağım zaten dersimiz de 6.30 da başlıyor:26:O yüzden uyumalıyımTatlı sohbetler...Öptüm KOCAMAN
Canimsin,Kaan a hediye almak bizim icin cok buyuk bir mutluluk olucaktir...Bir ara bana Kaan in zevklerini yazarsan cok sevinirim...delikanlimiz ne sever, neden hoslanir vs..unutma ama ok sonra Kaanimiz begenmezse hediyesini cok uzuluruz..
canım bana adresini yollamayı unutma tamammıı:)
sabırsızlıkla bekliyorum..
not:evin otogara yakınmı:)tanıdıgın şöför varmı
annezeynebim,pınardam,şekersizyeşilçaycım ve azraececim doğum günü kutlamalarınız için çok tşk ederim
ayrıca azraececim duan içinde kocaman aminnnn diyorum..inş yakın bi zamanda kızım olur
şekerimşerbetimhoşgeldin tatlımm çekilş vesilesi ile senide aramızda görmüş olduk:)sağolsun mybabylove senin hakkında bilgilendirdi bizleri
ağrılarının azalmasına çok sevindim inş ameliyata gerek kalmadan düzelir rahatsızlığın..Şimali ve seni öpüyorum
şu anda midem çok ağrıyo şekerim ama yazdıklarına çok gülüyorum süpersin sen süpersinn
o senin kendi süperligin şekerim:)
aklıma yazdıgım nadide eser olan şiirim geldi:)
süpermen olsan durduramazsın çok zorrrrr:)
ya ben daha sana şiir yazacaktım bak aklıma geldi:18:
yazacam canım söz ama şimdi olmaz:18:
kolum çok acıyo:18:
senin neden miden agırıyo.acımı yedin ,turşumu yedin,yoksa yoksaaa yoksaaaaaaaaaa
ne yedin kız..mercimegi iyi haşlamadan yediysen bak oda gaz yapar:)
benim babaannem derki,
bir osurak bin doktordan iyidir:)))
Canım merhaba,
Ben en başından beri inşallah meleğim34 bana çıkar ona kargo göndermek benim için hiç problem olmazdı diye düşünmüştüm.. Dayımızdan da size bişeyler göndermek istemiştik ama sizden sipariş alamamıştık.. Biz size göndereceğimize siz bize çıktınız :)
Canım biliyorsun bizim dayımız orda.. ve mayısta Kaanın doğum günü için gelecek ben sana onun adresini veririm ona ulaştırman çok daha kolay olacaktır..
Canım Kaan her şeyi sever.. hiç bir ayrımımız yok.. Mahirimin seçeceği her şeyi beğenecektir.. aayy çok güzel bir hatıra olacak yaaa iyi ki böyle bişey düşündük ve uyguladık
bugüün heyecanına kapılıp söylemeyi unuttum..ben aşı oldum
kolum çok acıyo
sizler olmadınızmı birtek benmi yandım:)
çağlayıda doktora gösterdim saglıkocagında..
biraz öksürügü vardı ve bugün burnu akmaya başladı..
hafif bir soguk algınlıgıymış ilaç vermedi ama bol bol sıvı alsın dedi..
sürekli emzireymişim..ateşi olursa fitil verecem..
3 güne düzelmesse tekrar görecekmiş:26:
inşallah düzelir
canım inanırmısın dün geceden beri dua ediyorum:))
melegim bana çıkmasın diye:))))))
tabikide inanmadın demi canım latife ediyorum..çıksaydın canım valla seve sevebir yolunu bulur yollardım..
hem benim orda arkadaşım var..olmadı onun ailesine verirdim onlar sana mutlaka ulaştırırdı..
çıkmamış olsan bile sana hediye gönderemeyecegim anlamına gelmiyo..
bakalım arkadaşımla görüşeyim belki sana bir sürpriz yaparım
Merhaba anneler
Çekiliş yapmış çok güzel düşünmüşsünüz. Hatıra olur bebişlere!
Ben de katılmak isterdim ama geçmiş. Ve de buraya çok yazamadığım için bazılarınız hoşlanmayabilir seni çok tanımıyoruz gibisinden saygıyla karşılıyorum. Ayrıca 2012 Mayıs annesi değilim di mi? Ay şimdi farkettim. Buraya yazınca son zamanlarda sizden zannediyorum kendimi:))
Ben kaçar Bade'ye yemek yediricem.
Merhaba Kızlar kura çekilmiş çok sevindim. Ben güzeller güzeli yaren'e alıyorum. Ne alacağımı da biliyorum çok sevindim.
Bize de Beykoz ve enesim alıyo.
Mutlu annem emeğine sağlık tatlım öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?