2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim desteğin için...Onu o kadar çok özlüyorum ki yemeği bile kucağımda onunla yapıyorum inan, uyuyana kadar yanından hiç ayrılmıyorum ama işte durum bu, bilmiyorum işte, onu sevmesin değil derdim, onu da sevsin ki ben yokken mutlu olsun..Ama benim kucağımdayken ona gitmeye çalışması anlatılabilir bir his değil işte.Geçer di mi, yine çalışmadığım zamanlardaki gibi bana döner mi ki?

duymuştum böyle problemler bir ara. yani bakıcısının arkasından ağlayan bebek olayını. bizim bebekte çok olmadı, annemin arkasından ağlamıyor ama hüzünlü baktığı da gerçek. bütün gün onunla olduğu için biraz bağlanması normal ama ağlaması biraz garip. böyle şeyleri yakınlarla paylaşmak ne yazıkki yardımcı olmaktan çok aileiçi dedikoduya döndürüyor işi. bir profesyonele danışmak en iyisi diye düşünüyorum. pedagoji sitelerine bakabilirsiniz. çünkü hem bebeğinizle halanın ilişkisine zarar vermemeniz, hem kendi duygusal rahatlığınız, sizle halanın ilişkisinin sağlığı için bence uzmanına danışmak en iyisi.

Tabiki döner,,bu geçici bir durum diye düşünüyorum.Eminim sen çok ilgili bir annesindir ama bence bebeğin tam bir akıllı bıdık seni test ediyor. hiçbir şey senin annesi olduğun gerçeğini değiştirmez. Kendini üzme canım,dönemlik ataklar diye düşün Ama yine arkadaşça fikrimi söylüyorum: zaman değil "bebekle kaliteli zaman",,bu ayrıntı çok önemli bence bazen bende atlıyorum!

mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum o yüzden mesaj sayımı doldurmak için kk da bazı başlıklara abuk sabuk yazdım

ay bu kadar olur accasia hanım, dün listeye eklenmesi için sizin adınızı birkaç arkadaşla önermiştim. sonra belki 100 mesajı doldurmadığı için mutlu_anne'ye özel mesaj yazamıyordur diye, sizin adınıza mesaj yazıp listeye eklemesini istemiştim (tabiki siz "katılıyorum" dedikten sonra)
demekki içime doğmuş size hediye alacağım. ayrıntılar için özel mesaj da yazabilirsiniz (yazabiliyorsanız), size telefon numaramı da gönderebilirim. görüşmek üzere...

herkese selamm bu sabah oglusumla yine supper bir yatak keyfi yaptikk
Disimi fircalarken cantasini hazirlarken her neredeysem gelip yanima oturup benimle konusuyor
En guzeli ise yatak odasinda giyinmemi beklerken gidip radyoyu acmasiydi !
Ben evde muhakkak muzik acarim Omer de alisti demek ki hemen muzik setinin basina geciyor
Ses acip kapama yerini de kesfetti kerata cok hosuma gidiyor

haa bir de esyalarimizi ve kendimizi hazirlayip annemlere giderken ikinmaya basladi ve 2dklik yolda pacalarindan akarcasina kakasini yapti

Cok isim var kizlar cokkk hepinizi opuyorum ve ilk boslugumda artik Omerin cupcake topperlarini hazirliyorummm

Not: hazir parti figurlewri oluyor internette. Printable Party template yazarsaniz cikiyor binlerce

Opuldunuzzz

Ömer'e kocaman maşallah Çok alem bu bıdıklar
Sana da kolay gelsin şekerim,,eminim Ömer'imin herşeyi çok güzel olacaktır,,tabi annesi boş bir vakit bulursa

ŞekersizÇay:İlk iş günün hayırlı olsun vatana millete ama en çok kendine imza:mutlu(geçen gün buna çok gülmüştüm)

sabah sabah geldim işe
gözlüklerim oldu şişe
numaram büyümüş, doktor diyor
amanın başıma neler geliyor

geç kaldım kusura bakmayın
açık pencereden sarkmayın
"günaydın"ınız bol olsun
favori notanız sol olsun
her attığınız gol olsun
bu da artık son olsun
ay duramıyorum biri beni durdursuuuuuuuuuuuuun :)

maşallah ömer'e ne güzel şeyler öğreniyor öyle
ohh rahatlamış kuzum

ŞekersizYeşilÇay ilk iş günün hayırlı olsun inşallah çok güzel olur herşey
Nagihancımm sanada çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın Yaren Nur'um hasta olmaz umarım
bu arada hayırlı cumalar canlarımm

Forum sitelerini geziyodum da ocak annelerinden bikaç kişi hamileyim hatta biri 7 aylık hamileyim die yazmıs:0. (Benım sımgelerim olmadıgı için çok şaşırma ifadesı yapamadım sız anlayın)

merhaba bayanlar sizi hep takipte olup yazamayanlardanım.size sorum olucak bende arzumun ateşölçeri var ama yanlış ölçüyor koltukaltından ölçen tam sonuç veryor ama oda çok zorluyor beni,3 gündür oğlum ateşli ve benim acilen yeni almam lazım.annezeynep yada nagihan arkadaşmıydı hatırlıyamadım ama kızılötesi ateşölçer almıştı markasını ve memnuniyetinizi öğrenebilirmiyim..

Bizim doktorumuz ve ebebekteki satis temsilcisi lazerli uzaktan olcenlerde temas olmadigi icin bir miktar hatali olcum olabilecegini soylemisti
Biz de o yuzden braun thermoscan aldik kulaktan olcuyoruz
Acibadem ve doruk hastanelerinde de kulaktan olcuyorlardi acilden gittiginde
Rutin olcumlerde ise koltukaltindan medlife marka ile olcumler daha guvenilir demislerdi

bizimki hem alından hem kulaktan ölçüyor ama 1,5 derece fark atıyor ki baya çok ,ateşi yok diyordum diğeriyle ölçene kadar hastaneye gitmekten helak olduk erken önlem almam lazımdı.peki bundan memnunmusunuz çok fazla fark varmı cvp için sağolun.

Canim gecmis olsun ayni sey iki hafta once bizimde basimiza geldi chicco nun kulaktan olcer i vardi kizin atesi 39 olmus ve ben kulaktan olcer ile 37...olcuyordum bu iste bir yalnislik var dedik cocuk yaniyor ama derce yalnis diye koltuk altindan olctuk 39 du hemen fitil attim dustu iki gun hafif zorladi ates ama cok sukur gecti gitti bizde hemen ertesi gunu thermo flash i siparis verdik cok memnun kaldim koltuk alti olcer ile kalibrasyon yapiyorsun ve alnin tam ortasi 37 gosterirken yanlari 37,5 gosterebiliyor zaten aciklamasindada yaziyor yuksek cikan atesi baz alin diye oda sicakligi mama sicakligi banyo suyu hepsini olce iliyorsun ben memnun kaldim insallah gerek duymam ama dusunebilirsin istersen bir goz at bir cok hastane kullaniyor

kızlarr benimm için haftasonu tatili başlıyorr herkese güzell bir haftasonu diliyorumm, kuzularımızın mis kokularıyla doluu, mutluuu günler herkeseeee

Oooffff napacaz biz yaaaa.Her yemek saati işkence olmak zorunda mı yahu.Ne olurdu sanki bizimkilerde kaşığı görünce havada kapanlardan olsaydı
Hakikaten saçlarıma aklar düştü.Dediğin gibi kayraya yemek yedirirken harcadığım enerji ile 1 ev değil 10 ev bile temizlenir.Yemek sonrası yığılıp kalıyorum resmen.Diyorum ya,bildiğin işkence işte
Eminim yemek saatinde binadakiler de bana diyodur başladı yine manyak kadın diye
Eee nolacak şimdi bizim halimiz...Çekmeye devam mı ?

Dün arkadaşa oturmaya gittik.Orada kayradan 10 gün küçük erkek bebek vardı.Çocuğu görsen var ya maaşallah yani.Annesi parça parça koparıp ağzına ıspanaklı börek verdi,üzerine kaşıkla çay içirdi.Üzerinede ıslak kekini yiyip ööğğkkk diye gazını çıkararak mutlu mesut oyununa gitti.İşte budur yaaa dedim,işte budur !!!
Hadi sen de ver,belki yer dedi arkadaş.Ben de onun gibi ağzına vermeye başladım,bzimki iki üç lokmadan sonra kafasını başladı sallamaya :)
Valla imrendim çocuğun yemesine yaa :)

Ruhen çökmüş durumdayım bugün lillacım.Kayrayı yatırıp poposuna poposuna vursam sinirim yine geçmez herhalde
Gezmede iyi di derken huysuzluğu yoktu anlamında söyledim canım,yoksa yeme düzenimiz her yerde sorun
Bu sabah "yersen ye yemezsen yeme kardeşim "moduna girdim ve 5 saat açlıktan sonra yine o kazandı.Açlığı gözünden belli oluyordu,yemesi gerekeni ağzına verdikçe tükürdü hep.En sonunda dayanamadım ve yoğurt verdim,kıtlıktan çıkmış gibi 1 bardağı yedi ve yattı uyuyor şimdi.
Ben bu çocuğa yemek yemeyi nasıl öğreteceğim yaa.
Yemin ederim büyük şehirde olsam ilk işim bi pedagoga veya çocuk psikologuna gitmek olurdu çünkü artık çare bulamıyorum...
Allah yardımcım olsun ne diyeyim.

sağol canım;inan ilk defa böyle ateşlendi ve çok korktum bi anda acemi anne oldum.galiba ben sizin yazınızı okumuştum şimdi siz yazınca farketttim .2 günde geçmiş olması iyi bizimki inatçı ateş galiba sürekli çıkıyor
buna bi bakıp araştırayım çok sağolun arkadaşlar yazamasamda gözüm hep sizde hepiniz mutlu ve huzurlu kalın bebişlerinizle

Sagol tatlim bebegin iyilessin onemli olan o biz buradayiz s.o.s mayis anneleri bir birimizden ogrenecegimiz daha bir cok sey var

Hayatim dogum gununmus galiba kacirmisim kusura bakma gecmis dogum gunun kutlu olsun yeni yasinda sglik ve ask pesini birakmasin kucuk bebegin ve koca bebeginle mutlu bir omur surun insallah

tünaydın herkesee
kuzumla doktora gidicez şimdi boğazı çok balgamlı öksürüğüde var 1 gecede ne oldu anlamadım
kahvaltısını yaparken kustu çok balgamlıydı
zeytinyağı limon vericektim ama zeytin yağı sevmiyo eklediğim yemekleri bile yemiyo yine kusar diye korktum

beykozumseni yazmayı unutmuşum balımmçok teşekkür ederim

hejarcım,nagihancım,mybabylovecımçok teşekkür ediyorum hepinize güzel temennileriniz için

şekersizyşilçay
geceniz kötü geçmişumarım ilk iş günün güzel geçer

azraecemgeçmiş olsun tatlım eceme çok üzüldümm çok ağlamış yavrum

nagihancıminş annen tez vakitte düzelir canım evinde rahat rahat dinlenir..tekrar geçmiş olsun

hepinizi çok seviyorummm

yavrukedimm özel msj için 10 dk beklemek gerekiyomuş doktor dönüşü görüşürüz

hoşçakalınn

Cunkuuuuu benim kediş im arkadasi süslü Zeynoya hediyesini alacakkkk veeee sansliyiz cunku Zeynonun tarzini biliyoruz:124::124::124:Ama aklimda daha baska bir fikir varrrr suprizzz olacak ay cok heyecanlandim valla kizlar buradaki butun bebecikler benim yegenim oldu o yuzden seve seve guzel kizim Zeyno ya hediyesini postalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…