Canım ya,kıyamam sana,,çok haklısın çok zor ve sinir bozucu bir durumdur eminim,bebiş halasına alışmış
çok güzel ama belki onu bırakıp gittiğin için seni cezalandırıyor olabilir.Bazı bebekler,memeyi reddederek, ona bakan kişiye
daha yakın davranarak anneyi cezalandırırmışSenin kokun,, bebiş için ne halasında ne babasında var bunu unutma İşten arta kalan zamanlarda ev işlerini bir kenara bırakıp bebişle her zamankinden daha fazla zaman geçirmeni,
ona sevildiğini daha fazla hissettirmeni öneririmBu benim kendi fikrim canım Kısa sürede yoluna girer inşallah
ayrıca senin durumunda olana,ruh hastası değil "anne" derler
3 ay oldu çaılşmaya başlayalı..Eşim kızımı bir yabancıya teslim etmek istemedi, halası da zaten bu işi yaptığı için onunla anlaştık, hem gözümüz arkada kalmayacak hem de kızımız güzel bakılacaktı..Her şey buraya kadar çok güzel..Hala da bebeğim açısından bir sorun yok aslında..ama ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Bebeğim benim kucağımdayken ağlayarak ona gitmek istiyor, onun arkasından ağlıyor ve daha bir sürü şey...Kıskanmak mı evet çok kıskanıyorum ama bu duyguyla başa çıkamıyorum, öyle moralim bozuk ki...Kızımın sağlığı her şeyden önemli bunu biliyorum ama işte benim bebeğimin benden çok bir başkasını sevmesi beni mahvediyor...Bu duygumu kimseyle de paylaşamıyorumi ruh hastası derler ya
Sizin bebekleriniz de böyle bir durum oldu mu, ne olur bir şey söyleyin ne yapayım ben???
Çok teşekkür ederim desteğin için...Onu o kadar çok özlüyorum ki yemeği bile kucağımda onunla yapıyorum inan, uyuyana kadar yanından hiç ayrılmıyorum ama işte durum bu, bilmiyorum işte, onu sevmesin değil derdim, onu da sevsin ki ben yokken mutlu olsun..Ama benim kucağımdayken ona gitmeye çalışması anlatılabilir bir his değil işte.Geçer di mi, yine çalışmadığım zamanlardaki gibi bana döner mi ki?
mesaj sayım 100 olmadığı için özelden mesaj atamıyorum o yüzden mesaj sayımı doldurmak için kk da bazı başlıklara abuk sabuk yazdım
Ömer'e kocaman maşallahherkese selamm bu sabah oglusumla yine supper bir yatak keyfi yaptikk
Disimi fircalarken cantasini hazirlarken her neredeysem gelip yanima oturup benimle konusuyor
En guzeli ise yatak odasinda giyinmemi beklerken gidip radyoyu acmasiydi !
Ben evde muhakkak muzik acarim Omer de alisti demek ki hemen muzik setinin basina geciyor
Ses acip kapama yerini de kesfetti kerata cok hosuma gidiyor
haa bir de esyalarimizi ve kendimizi hazirlayip annemlere giderken ikinmaya basladi ve 2dklik yolda pacalarindan akarcasina kakasini yapti
Cok isim var kizlar cokkk hepinizi opuyorum ve ilk boslugumda artik Omerin cupcake topperlarini hazirliyorummm
Not: hazir parti figurlewri oluyor internette. Printable Party template yazarsaniz cikiyor binlerce
Opuldunuzzz
herkese selamm bu sabah oglusumla yine supper bir yatak keyfi yaptikk
Disimi fircalarken cantasini hazirlarken her neredeysem gelip yanima oturup benimle konusuyor
En guzeli ise yatak odasinda giyinmemi beklerken gidip radyoyu acmasiydi !
Ben evde muhakkak muzik acarim Omer de alisti demek ki hemen muzik setinin basina geciyor
Ses acip kapama yerini de kesfetti kerata cok hosuma gidiyor
haa bir de esyalarimizi ve kendimizi hazirlayip annemlere giderken ikinmaya basladi ve 2dklik yolda pacalarindan akarcasina kakasini yapti
Cok isim var kizlar cokkk hepinizi opuyorum ve ilk boslugumda artik Omerin cupcake topperlarini hazirliyorummm
Not: hazir parti figurlewri oluyor internette. Printable Party template yazarsaniz cikiyor binlerce
Opuldunuzzz
merhaba bayanlar sizi hep takipte olup yazamayanlardanım.size sorum olucak bende arzumun ateşölçeri var ama yanlış ölçüyor koltukaltından ölçen tam sonuç veryor ama oda çok zorluyor beni,3 gündür oğlum ateşli ve benim acilen yeni almam lazım.annezeynep yada nagihan arkadaşmıydı hatırlıyamadım ama kızılötesi ateşölçer almıştı markasını ve memnuniyetinizi öğrenebilirmiyim..
bizimki hem alından hem kulaktan ölçüyor ama 1,5 derece fark atıyor ki baya çok ,ateşi yok diyordum diğeriyle ölçene kadar hastaneye gitmekten helak olduk erken önlem almam lazımdı.peki bundan memnunmusunuz çok fazla fark varmı cvp için sağolun.
herkese günaydınlar da bana gün aymadı malesefbir gün önce ece kıymalı mercimeğini 10. dk ağzında tutunca öyle üstünle balkona çıkarıp kucağımda yedirdim ve yedi yemeği dün de çekiliş heyecanına attım mama sandalyesini balkona orada yedirdim 10 dk da akşam her zamanki gibi yattı bende duş alıp yasin okuyum dedim. 1 saatlik duayı 2 saatte bitirebildim. aynı Mirada olduğu gibi ağzı kokuyordu çocuğun hafif ateşi var ve burnu tıkalı. bende salak gibi uyuyan çocuğa aldım sıktım serumu. en son 2 ay önce sıkmıştım ve uyanıktı. tabi korktu herhalde çocuk çıldırdı resmen ne ağlamak ne çığlık kucağımdan atıyor kendini. bende korktum noluyor çocuğa diye. inanın 1 saat gözyaşlarıyla ağladı. sabahı sabah ettim şimdi keyfi yerinde üst dişimizden biri de çıkmış nihayet 3 ay aradan sonra . defnekaren dün gece yalnız değildiniz ama senin tabi bugün ilk iş günündü umarım güzel geçer. turuncu yemek konusundada sizi yalnız bırakmıyoruz. eceye yemek yedirirkenki harcadığım enerji ile bütün evi temizleyebilirim:)) balkonda yedirirken karşı binadan bana bakıyorlar bu kadın manyak diyorlardır resmen:))
turuncum ben de şimdiden teşekkür ederim canım.
Nasılsın? Kayra annesini çok yoruyor anladığım kadarıyla..
mavişim annesine nazlanıyor demek yemek yerken
dün gezmede iyiyse acaba evdeki yeme düzeninde mi sıkıntı var? onda bir değişikliğe mi gitsen anlamadımki
bir de deneyimleyerek öğrendiğim birşey varki çok üzerine titreyince ve fazla önemseyince kullanılıyor resmen
oyun yapıyor bu ufaklıklar, ama yersen ye yemezsen yeme kardeşim diyince biraz düzeliyor sanki
bu yeme problemi anne bebek ilişkilerini de sıkıntıya sokabiliyor
eğer devam ederse bir pedagog ya da çocuk psikologuna danışsan mı ki?
Kayra beye Allahım bol bol iştahlar versin inşallah :)))
Canim gecmis olsun ayni sey iki hafta once bizimde basimiza geldi chicco nun kulaktan olcer i vardi kizin atesi 39 olmus ve ben kulaktan olcer ile 37...olcuyordum bu iste bir yalnislik var dedik cocuk yaniyor ama derce yalnis diye koltuk altindan olctuk 39 du hemen fitil attim dustu iki gun hafif zorladi ates ama cok sukur gecti gitti bizde hemen ertesi gunu thermo flash i siparis verdik cok memnun kaldim koltuk alti olcer ile kalibrasyon yapiyorsun ve alnin tam ortasi 37 gosterirken yanlari 37,5 gosterebiliyor zaten aciklamasindada yaziyor yuksek cikan atesi baz alin diye oda sicakligi mama sicakligi banyo suyu hepsini olce iliyorsun ben memnun kaldim insallah gerek duymam ama dusunebilirsin istersen bir goz at bir cok hastane kullaniyor
Sagol tatlim bebegin iyilessin onemli olan o biz buradayiz s.o.s mayis anneleri bir birimizden ogrenecegimiz daha bir cok sey varsağol canım;inan ilk defa böyle ateşlendi ve çok korktum bi anda acemi anne oldum.galiba ben sizin yazınızı okumuştum şimdi siz yazınca farketttim .2 günde geçmiş olması iyi bizimki inatçı ateş galiba sürekli çıkıyor
buna bi bakıp araştırayım çok sağolun arkadaşlar yazamasamda gözüm hep sizde hepiniz mutlu ve huzurlu kalın bebişlerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?