2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm umarim Ecemiz hasta olmaz..
Bizi ancak biz gibi olanlar anlar..yani ben bazen cocuk yesin diye yapmadigin sey kalmiyor hatta bazen disarda yer diye kalkip disari cikariyorum belki ozaman yer diye ki bizim bir disari cikmamiz icin verdigimiz enerjide oyle boyle degil bir iki saati tutuyor..hem disarisi buz gibi..

Evt gecmise baktigimda gordum tekarlarini yalniz bir gun icinde yapilan duyuru olmasi kotu olmus malum ben bile bazen gunduz vakti giremiyorum..keske duyularimizi biraz daha yaygin zaman diliminde yapmis olsaydik..saglik olsun herseye ragmen guzel bir emek ve dayanisma oldu..ins hayirli olur hepimize..

Canim aslinda biliyorum, Istanbulda iken kizkardesim sadece yemek konusunda yardimci olabilmisti ama uyku konusunda malasef olamadi..malum herkesin kendi duzeni var senin gibi kimse olamuyor..ama ne biliyim yinede biri olsa diye minik bir istekte bulunmadan da edemedim

Oglumda benim gibi Tv sevmiyor...hic orali bile olmaz gerci ben hic tv acmiyorum belki aliskanligi olmadigi icin oyledir..bir ara burdan pepe diye bir cizgifilim duymustum onu youtube dan actim ama yine ise yaramadi..bizimkilerin agzi muhurlu cnm, benim velet aslan burcuda degil nerden geliyor bu inadi anlamadimda

Cnm bizde senin gibi yuvarlanip gidiyoruz ama sen biraz fazla yuvarlaniyorsun tek fark o galiba :)) malum sende birde master telasi var..masallah sana ayni zamanda helal olsun..evli cocuklu,isli ve okullu amanin yazmakla bitmiyor nerde ise :)) rabbim yar ve yardimcin olsun tatlim gercekten isin cok zor..
Aferin Beyza ablamiza,opmeyi ogrenmesi cok hos.bizim adam biraz maco opme konusunda cok basarisiz malum opersem klasim sarsilir diye dusunuyor galiba..bu yuzden yakinda opme yok ama uzaktan opucuge benzer birseyler yapiyor..oda ses cikararak :))
Burdaki adresimi yazmam,sen simdi delilik yapar yollarsin falan olmaz..ist dakinide ben oraya varinca veririm ama ondan once sana telimi yollayim ne olur ne olmaz diye..senin telinde bende vardi galiba bir bakmam lazim..

Masallah Omere..artik buyuk adam gibi herseyi yaapmaya baslamis..helal olsun aslan parcasina

kızlarr benimm için haftasonu tatili başlıyorr herkese güzell bir haftasonu diliyorumm, kuzularımızın mis kokularıyla doluu, mutluuu günler herkeseeee

Sanada cnm, haftanin ortalarindan basliyoruz cuma gununun gelmesi icin..ve sonunda benim icinde guzel cuma gelmis durumda malum esime hafta sonu birazda olsa oglumu satma sansim oluyor bu bile o kadar cok mutlu ediyorki bilemezsiniz..kafami kasima fisrati buluyorum yahu :))

Gecmis olsun cnm yaa nedendir bilinmez ama hastalik sezonu yeniden mi aciliyor acep..bizimkininde eli kulaginda sallaniyor, rabbim sifa olsun ins. hepsine..

Okyanus opucuk atiyorrr kizimmmm opucuk at bakiyim anneye diyorum yapiyor veee kucagimdayken anneyi op bakiyim diyorum agzini yanagima degdiriyor cok hosuma gidiyor yaaaaa cok guzel bir duyguymus anne olmak

Masallah Mina ve Okyanus kuzucuklarina...Beyinleri sunger gibi herseyi cekip aliyorlar , yakinda bizlerin minik minyaturlerimiz olucak her biri cok sekerler yaa..umarim hepsinin kaderleri cok guzel olur..

Cnm uykusuz ve kotu gecen bir geceden sonra en azindan gununun iyi gecmesine cok sevimdim..Defne Karen de ins duzelir cnm,

kızlar ben size demişmiydim dün enesin 3.dişi cıktı 1ayda 3diş cıkardı yavrum annezeynebim duy ömer heran 5diş cıkarabilir gec cıkan diş buyuzden iyi sanırım bir anda ard arda cıkıyorlar

Hayirli olsun disleriniz,valla en guzeli olmus bir ayda 3 dis..aferin Enes pasaya temiz is yapmis...boylece gec geldi ama kolay oldu dimiyani gec olsun guc olmasin bosuna dememisler :))

Gecmis olsun,Ceren okuldan, Caglada abladan virus kapmasi cok bilindik geldi bana..hatta birinden duymustum, okul, hastane ve bunun gibi kalabalik yerler mikrop yuvasi diye...valla isimiz zor, nereden ne sekilde kacinilir bilinmez ama hersey an meselesi haline gelmis..
sizlere cok gecmis olsun diliyorum,umarim hemencecik iyilesir fistiklar..Cagla cok minik daha ve kiyamam ona oksuruk ins ilermez
Masallah gelen gideniniz cok oluyor..dikkat et cnm sende yorgunluktan hasta olma olurmu,malum bu kadar yorgunluga can mi dayanir dimi..

İyi geceler herkese
Kuzumu doktora götürdüm Boğazı'nda hafif kızarıklık varmış ateşi çıkarsa hemen çıkmazsa pzt günü tekrar gidicez..balgamı için sekrol verdi..keyfi yok yavrumun sürekli kucağıma gelmek istiyo bende aldım büyük teyzesine götürdüm orda yeğenlerimle birlikte olunca çok mutlu oluyo keyfi yerine geldi
Keyfi yerinde olunca eve uyku saati gelince geldik:)uyudu meleğim
Yarında kusarsa şurubu kullanmaya başlıcam

Gelişimi çok güzelmiş..doktor kucağına aldı nasıl öpüyo adamı sıpa yanaklarını gözlerini hep öptü resmen sarıldı adama çok cana yakın bi kuzum var:)

Tatlım dün çekilişin heyecanıyla isimleri eksik yazmışımçok teşekkür ediyorum öpüyorum seni ve bestemi
Geçmiş olsun dileğin içinde sağol güzel anneee

Sağol meleğimcim hastalık sezonu bi kapanmadı yavrularımız bi rahat edemedi
Umarım mahirimde hastalanmaz

Kızlar bu gün doktora bi bayan kızını getirmişti 1 yaşında ve 8 kiloymuş yemek yedirmiyolarmış çok üzüldüm

Son düzenleme:
Kizlar sizleri bilmem ama ben her gecen gun daha bir yogun oluyorum..bundan daha daha da fazla yogun gunler bekliyordur belki ama cok zorlandigimi soylemek isterim..

Kizlar sizleri bilmem ama ben her gecen gun daha bir yogun oluyorum..bundan daha daha da fazla yogun gunler bekliyordur belki ama cok zorlandigimi soylemek isterim..

canım bendede durum aynı..eskiden daha çok vaktim oluyodu ama artık hiççç yok..hiçbirşeye yetişemiyorum..
kendimi 5parçaya ayırmak istiyorum belki yetişirim..ev büyük bir temizlik bekliyo..çağla artık hiç oturmuyo
hep ayatkta kalacak..nasıl yapacam neye yetişecem şaştım kaldım..
gelen gidende sagolsun hiç rahat yok bana..

tatlıcadı_geçmişolsun tarık abimize..bizde sekrol kullanıyoruz..umarım hemencecik iyleşir kuzularımız..
kızımın keyfi yerinde ama benim
hiç keyfim yok ..bitsin artık şu hastalıklar

azrayı uyutamayınca, kafa kazan gibi bi milyon olunca...
her 5 dk.da bir uyanıp sersem olacağıma..
azradan seçmeler yaptım siz sevgili mayıs analarına..
kızımdan 5 aylık 2 aylık yeni karışık birkaç resim ekledim..
haydi buyrun bakalım yeni fotoğraflara bakmaya

2 gündür mısafırım var benım cekılıs yalan olmuss neyse sağlık olsun bırdaha kı etkınlıklerde bulusmak dıleğiyle
herkese hayırlı ugurlu olsun cekılıs
zaten katılsaydım kesın kendı kendıme cıkardım bu sansla hahah

Oysa kı su hayatta en sevdıgım seydır foto bakmak , sanırım burda da arkadas olmak gerekıyo album bakmak ıcın fekat benım hıc arkadasım yok bır kac kısıye gönderdım sanırım arkadaslık ama onda da kabul eden yok,ayol çıkma teklıf edıyorum sankııı kızlar teklıfımı kabul edın ıyı dans ederım, ısrarcıyımdır :)) ( çapkın ıfade hangısı bılemedım sımdı sız koymus gıbı hayal edıverın ) iyi gecelerrr

cekilis yapilmis onay almak icinde beklenmis ama girdigim halde gorememisim saglik olsun bi dahakine insallh mayis kuzucuklari adina cok sevindim cok guzel bi ani olacak

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 10 ziyaretçi)
azraece

sabah sabah 10 ziyaretçi:)) herkese günaydınlar iyi haftasonları.

biz gece hiç doğru düzgün uyumadık. kafam düşüp duruyor uykusuzluktan. öğlen ece yi komşuma satsamda yatabilsem biraz(

günaydın mayıs anneleri ve kuzucukları

tatlıcadı Tarık Buğraya çok geçmiş olsun iyiki hemen götürmüşsünüz inş antibiyotik kullanmadan atlatır
ayy doktoru öpmesi çok hoşuma gitti benide öper mi kivalla canım çok çekti şimdi sulu sulu öper

azraece canımm geceniz kötü geçti demek sende bir doktora göstersen eceyi en azından ilaçla rahatlar kuzum
inş antibiyotik kullanmaz ececim

kuraya katılamayan arkadaşlar bir daha ki sefere artık üzülmeyin:26:

bende oğlum yaramazlık yapsın istiyorumçekmeceleri karıştırsın,oyuncaklarla oynasın istiyorum
galiba delirdim
benim oğluş maşallah çok uslu,emeklemesini çok isterim ama icraat yok
neyse sağlık olsun yürütecide az az öğreniyor sanki yan yan sürüklüyor kendini nasıl seviniyor kuzum
kuzum uyandı ben gidimde kahvaltı hazırliim hepinizi öperiz
iyi haftasonları hepimize olsun inşallah

Hafta sonu kimsecikler yok ben de bestoşu uyuttum bi bakayım benim çenesi düşük arkadaşlarım neler kaynatmışlar dedim

TATLICADI senin o cana yakın oğluşunu yerim ben beni de öyle şapur şupur öpmesini istiyorum yaaa

AZRAECE uykusuzluk zor canım eğer için rahat edecekse bence ver komşuna 1 saat bile uyusan kendine gelirsin. Geçmiş olsun ecoşuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…