herkese günaydınlar da bana gün aymadı malesefbir gün önce ece kıymalı mercimeğini 10. dk ağzında tutunca öyle üstünle balkona çıkarıp kucağımda yedirdim ve yedi yemeği dün de çekiliş heyecanına attım mama sandalyesini balkona orada yedirdim 10 dk da akşam her zamanki gibi yattı bende duş alıp yasin okuyum dedim. 1 saatlik duayı 2 saatte bitirebildim. aynı Mirada olduğu gibi ağzı kokuyordu çocuğun hafif ateşi var ve burnu tıkalı. bende salak gibi uyuyan çocuğa aldım sıktım serumu. en son 2 ay önce sıkmıştım ve uyanıktı. tabi korktu herhalde çocuk çıldırdı resmen ne ağlamak ne çığlık kucağımdan atıyor kendini. bende korktum noluyor çocuğa diye. inanın 1 saat gözyaşlarıyla ağladı. sabahı sabah ettim şimdi keyfi yerinde üst dişimizden biri de çıkmış nihayet 3 ay aradan sonra . defnekaren dün gece yalnız değildiniz ama senin tabi bugün ilk iş günündü umarım güzel geçer. turuncu yemek konusundada sizi yalnız bırakmıyoruz. eceye yemek yedirirkenki harcadığım enerji ile bütün evi temizleyebilirim:)) balkonda yedirirken karşı binadan bana bakıyorlar bu kadın manyak diyorlardır resmen:))
Meleğim;Dün ben çekiliş için;pembemaviler,sisiada ve ugurbocugumden
her mesajımda defalarca yazıp irtibat bekledim ama cevaplamadılarHatta planner da alıntımı her sayfada
dolaştırdı ama bir cevap gelmedi,,son anda ugurbocugumden haber geldi ve listemize eklendi zaten
Lütfen yanlış anlaşılmasın,,burada bir kasıt ve alınma olmasın,,sadece kendisinden teyid almadan arkadaşları
listeye eklemek yanlış olurdu. Umarım bu hediyeleşme sorunsuzca geçer,,herkes hediyesini gönderir ve alır,
birdahaki etkinlikte herkes katılır ve daha geniş katılımcı bir aile oluruz
canım bende büyük hayaller kurdum annemler gelmeden uyuyacaktım gündüz gezcektim nerdeeeeee benden başkası uyutamıyor birde yaşlılar dayanamıyorlar yani hiiiiiççç yanımda birileri olsun diye heveslenme dahada çok yoruluyosunnn
turuncu,melegim,azraece benimde kızım pek iştahlı sayılmaz ama ben yemek zamanı
sürekli reklam açıyorum..bir elim kaşıkta bir elim kumandada..
sürekli reklam arıyorum..biliyorum dogru degil yaptıgım ama benim yüküm daha agır
ve bir yemege 1 saatimi harcayamam..reklamları açtıgımda yemegi 10 dakkaya bitiyo..
hepsini yemiyo ama yinede ne yedirdiysem işte..
süper olur canım yaa :) biz iyi olmaya çalışıyoruz. Hepinizi özlüyorum ama bir ahh desem karşıki dağlar yıkılır
arı gibiyim resmen bir de okul sardım başıma, ödevler projeler
beyza da garibim anneyi özlemekten öpmeyi öğrendi :)
ağzı yanağıma yapıştırıyor bütün salyalar sümükler yanağımda :)))
siz nasılsınız bakalım, ne var ne yok anlatın canım
zahmet olmazsa sen bana iki adresini de yollasan
herkese selamm bu sabah oglusumla yine supper bir yatak keyfi yaptikk
Disimi fircalarken cantasini hazirlarken her neredeysem gelip yanima oturup benimle konusuyor
En guzeli ise yatak odasinda giyinmemi beklerken gidip radyoyu acmasiydi !
Ben evde muhakkak muzik acarim Omer de alisti demek ki hemen muzik setinin basina geciyor
Ses acip kapama yerini de kesfetti kerata cok hosuma gidiyor
haa bir de esyalarimizi ve kendimizi hazirlayip annemlere giderken ikinmaya basladi ve 2dklik yolda pacalarindan akarcasina kakasini yapti
Cok isim var kizlar cokkk hepinizi opuyorum ve ilk boslugumda artik Omerin cupcake topperlarini hazirliyorummm
Not: hazir parti figurlewri oluyor internette. Printable Party template yazarsaniz cikiyor binlerce
Opuldunuzzz
kızlarr benimm için haftasonu tatili başlıyorrherkese güzell bir haftasonu diliyorumm, kuzularımızın mis kokularıyla doluu, mutluuu günler herkeseeee
tünaydın herkesee
kuzumla doktora gidicez şimdi boğazı çok balgamlı öksürüğüde var 1 gecede ne oldu anlamadım
kahvaltısını yaparken kustu çok balgamlıydı
zeytinyağı limon vericektim ama zeytin yağı sevmiyo eklediğim yemekleri bile yemiyo yine kusar diye korktum
Okyanus opucuk atiyorrr kizimmmm opucuk at bakiyim anneye diyorumyapiyor veee kucagimdayken anneyi op bakiyim diyorum agzini yanagima degdiriyor cok hosuma gidiyor yaaaaa cok guzel bir duyguymus anne olmak
Maşallah OkişeDemek öpücük atıyor,,benim içinde seni öpsün bi kez
bende öğretiyorum ama daha sonuç alamadık
yüremede bir gelişme yok şimdilik, tutunup sıralıyor hala
Ama Miranın da çenesi çok düşük,,abartmıyorum hiç susmuyor,,ben yemek yedirirken aç diyorum ona,,
o da bana diyor aç aç diyeBen 9 aylık yürümüşüm,,babamızda erken konuşmuş,,sanırım bu konuda babasına çekmiş
mesela kumandayı bana ver diyorum,,al diyor ve veriyor,,bilinçsizlikle diye düşünüyorum tabiki
ama çok gözlemci öğrenmişte olabilir mi acaba:26:
Mesela prize yoneldiğinde yanına oturuyorum ve ona yapmaması gerektigini anlatıyorum,,bana büyük insan gibi kafa tutuyor
bıldıgı bıldıgı habire anlatıyor
Bakıcı teyzemiz de hiç susmaz,,annesi de,,bende nedenini neden uzaklarda arıyorsam:81:
ilk günüm harika geçiyor. yeni bir birimde yepyeni insanlarla çalışıyorum ama hamilelikten tanıdığım fakat çok samimi olmadığım insanlar... ama sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi güler yüzle karşıladılar beni.tanışmadıklarımızla da tanıştık :) ilk tepki; "aaaaa şekersizyeşilçaaayyyy; ne kadar çok zayıflamışsıııııınnnn, tanıyamadım vallaaaa"
:)
öhöm öhm :) bn zevkten dört köşe :)
kuzumu düşünmeye vakit olmadı çok şükür, tam gaz başladım. bi proje geldi elime. ve 1 haftaya bitmesi lazımmış... neyse ki bir kısmını hallettim tabii daha çok çalışmam lazım.
kreşi de aradım sabah kahvaltıdan sonra hemen uyumuş sıpam. tabi gece uyumazsa böyle olur...
azraecem kıyamam valla. 9.5 ay boyunca hiç şahit olmadığım bir geceydi. hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke ağladıkça ben de ağlamak istedim resmen. şu neobaby i de bulamadım burda hiç bi eczanede yok. dişi mi acaba? en sonunda dolven verdim biraz 1 saat kadar uyudu işte. sabah kalkmış yatağın parmaklıklarına tutunup ayakta karşıladı beni. çok yaramaz oldu bunlar çoook. bakalım napcaz.. işimiz zor.
hepinizi öpyorum. daha yeniyim diye çok takılamıyorum. see uuu
kızlar ben size demişmiydim dün enesin 3.dişi cıktı 1ayda 3diş cıkardı yavrum annezeynebim duy ömer heran 5diş cıkarabilir gec cıkan diş buyuzden iyi sanırım bir anda ard arda cıkıyorlar
selamın hello..çok yorgunum çokkkk
bugün hiç giremedim forumu hatta bilgisayara bile dokunamadım..
dün gece çağlanın öksürügü arttı sabah hemen doktora gittik..
malesef yine antibiyotik yazdı..mecbur kullnacaz..cerenide gösterdik
oda grip olmuş ama çağla gibi öksürmüyo..ikiside ilaç içecek..
sinirimden cereni bugün okula göndermedim..okuldan getiriyo hastalıkları..
sonra eve geçtik hoopp misafir geldi..saat 12 de gelen misafir 9 da kalktı
eşide geldi akşam ve yemege kaldılar..bende 2 çocuk onda 2 çocuk curcunaaa
ev aldı başını gitti..onlar gitiginden beri evi temizliyorum şimdi oturdum daha..
neyse çocuklarda uyudu..biraz takılayım buraya
Ben de kutlamıştım bir hıhhh da benden
Nagihancım çok geçmiş olsun tatlım umarım yaren nur'um da ilerlemeden atlatır hastalığı. Annen için tekrar acil şifalar diliyorum canım.
Demek rüyanda gördün beni hayırdır inşallah. Kocam duymasın şekerim, kimmiş o herif der gebertir beni valla
Bu arada özel mesaj kutun dolmuş canım sana mesaj atıcam öpüyorum seni ve güzel kızını
Bugün aynı durumu ben yaşadım eşimle buluşup eve geldik kızım annemin kucağındaydı ve babaya öyle bir atıldı ki gel gel yapıyorum yüzüme bile bakmıyor çok bozuldum valla ne yalan söyleyeyim. Bu konuda mutlu annenin dediklerine katılıyorum canım çalıştığımız için bize kızıyorlar ama emin ol ki sevgileri hiçbir zaman eksilmez. Sanırım zamanla bizi daha iyi anlayacaklar.
geçmiş olsun ecoşuma demek ki diştn huzursuzmuş annesi neyseki çıkmış da rahatlamış kuzucuk.
Size de zeynomla iyi tatiller tatlım çok güzel bir hafta sonu olur inşallah sizin için.
geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur tarık buğra'nın. Bizi bilgilendir canım mutlaka.
Gecmis olsun cnm yaa nedendir bilinmez ama hastalik sezonu yeniden mi aciliyor acep..bizimkininde eli kulaginda sallaniyor, rabbim sifa olsun ins. hepsine..
Masallah Mina ve Okyanus kuzucuklarina...Beyinleri sunger gibi herseyi cekip aliyorlar , yakinda bizlerin minik minyaturlerimiz olucak her biri cok sekerler yaa..umarim hepsinin kaderleri cok guzel olur..
Kizlar sizleri bilmem ama ben her gecen gun daha bir yogun oluyorum..bundan daha daha da fazla yogun gunler bekliyordur belki ama cok zorlandigimi soylemek isterim..
[sıze=3]kızlar,bir aksilik olmazsa yarın yapılacak olan çekilişle
anneler birbirlerine,,bebekler için yaşgünü hediyeleri göndereceklerdir!
Listede ismi olan arkadaşlar katılıyor diye kabul edilecektir.
Pembemaviler,sisada,ugurbocugum listede varsınız fakat sizden son bir yazılı teyid bekliyorum.
Hediye çeklişinde birbirine çıkan arkadaşlar: Kargo gönerilerini,gönderim bedellerini,
vs. Konuları birbirleriyle mesajlaşıp konuşacaklardır.ben sadece size kura sonuçlarını bildireceğim.
Bu hediyeleşme durumunun,kadınlar kulubu forumuyla bir ilgisi yoktur.burada kurulan arkadaşlıkların kendi içinde bir jestidir.
Dolayısıyla her olumlu yada olumsuz durumdan sadece listedeki anneler sorumludur!
Doğacak olan aksilikler için kimse kk editörlerine gereksiz sorular sormasın lütfen.
Herşey, kuraya katılan ve listede ismi olan alıcı anne-gönderici anne insiyatifindedir!
Kurada ismi olacak olan anneler isimlerini bugun saat 17.00a kadar bana "özel mesaj" yoluyla bildirsin lütfen.
Lütfen gün içinde bu mesajımı alıntı yapın okumayan arkadaşlar okusun
anlaşılmayan birşey yok dimi sonra bir aksilik,mutsuzluk olmasın çünkü biz bu işi aramızdaki sevgiden
yapıyoruz hediye bahanesi
güncel listede ismi olmayan yada ismi olupta olmasını istemeyen(kurada olmaktan vazgeçen) arkadaşım bana bildirsin mutlaka[/sıze]
Eki Görüntüle 644428
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?