Canim gecmis olsun mirayi hatirlayamadim neydi rahatsizligi ama agiz kokmasi mide usutmesine isarettir kusmuguda kokuyormuydu?hay Allah yavrum yaaa tez vakitte iyilesir insallahmutlu annem siz Mirayı doktora götürdüğünüzde ne demişti hangi ilacı vermişti. akşam oldu ecenin yine keyfi kaçtıhem burnu akıyor hemde dişleri çok kötü gözüküyor bembeyaz pamucak gibi olmuş diş etleri ağzıda kokuyor
Canim gecmis olsun mirayi hatirlayamadim neydi rahatsizligi ama agiz kokmasi mide usutmesine isarettir kusmuguda kokuyormuydu?hay Allah yavrum yaaa tez vakitte iyilesir insallah
İyi günler hanımlar. Oğluşuma iki gece milupa gece çayı verdim. Dün gece unuttum vermeyi amanın sabah 4:30 a kadar yarım saatte bir uyandı. 4:30da da tamamen uyandı. Demek ki işe yarıyormuş çay. Yine uyanıyordu ama en azından iki saatte bir uyanıyordu. Bu arada kızamık aşısı olduk biz. Normalde 1 yaşında olacaktı.Salgın varmış iki doz vuruyorlarmış bu sene. Özellikle İstanbul'da olanlar dikkat etsin. Çok fazlaymış yakalanan. Aman Allah korusun tehlikeli hastalık. Bir de sabah yataktan düştü güp diye yere. Çok bozuluyor öyle şeyler olunca. Melekler koruyor gerçekten bebekleri. İki saniye yalnız bırakmaya gelmiyor. Çok hareketlendiler artık. Evi talan ediyor. Hemen dolaplara çekmecelere. Bir de bizim koltukların altı boş. Kendini ite ite oraya sokuyor. Sonra sıkışıyor tabii. Çığlık kıyamet çıkarın beni buradan. Kendi giriyor sevine sevine sonra beğenmiyor orayı da. :)
Eki Görüntüle 645232
Kizlar pasamin dis bugdayi davetiyesini hazirladim ama ne yazsam bilemedim
Malum bizim daha disimiz yok yine de dis bugdayi yapiyoruz :) soyle esprili birseyler olsun BABYCEREN basta olmak uzere kurtlu arkadaslarin onerilerini bekliyorum :)
SEKERSIZYESILCAYY bugun ilk is gununmus kacirmisim canim hayirli olsun carcabuk gecsin!
Ilk gununun cumaya gelmesi de pek iyi olmus :)
Defne neler yapmis bugun yaz bizeee
mybabylove 2 gün balkona montsuz çıkardım eceyi salak kafam işte. dün akşamdan beri burnu akıyor nezle oldu. gece çok az ateşlendi peditus içirdim. üst dişinin biri çıkmış diğeride yolda. ağız kokusu mirada da olmuştu kusması yok çok şükür
cevap yazanlara teşekkürler arkadaşlar 5 gün kullanacağım 10 tablet var birde yeni bi ilaçmış 5 gün emzirmesem ne olur sütüm kesilirmi dr verdi ama çocuk drunu aradı ve yazdı ama fazla güvenim yok doktora o yüzden 5 gün emzirmeyeyim nasıl becerecem bilemiyorummm kızlar yinede fikri olanlar akıl versinnnn
cevap yazanlara teşekkürler arkadaşlar 5 gün kullanacağım 10 tablet var birde yeni bi ilaçmış 5 gün emzirmesem ne olur sütüm kesilirmi dr verdi ama çocuk drunu aradı ve yazdı ama fazla güvenim yok doktora o yüzden 5 gün emzirmeyeyim nasıl becerecem bilemiyorummm kızlar yinede fikri olanlar akıl versinnnn
Tuhh yaaa yavrum kiyamam ben o minik burnunu yerim bennnn guzel kizim hemen iylessin canim diyecektimde yalnis anlarsin diye cekindim bahar havasi carpar hayatim hele gunese direk maruz kalmasin kiyamam yaa Allah sifa versinmybabylove 2 gün balkona montsuz çıkardım eceyi salak kafam işte. dün akşamdan beri burnu akıyor nezle oldu. gece çok az ateşlendi peditus içirdim. üst dişinin biri çıkmış diğeride yolda. ağız kokusu mirada da olmuştu kusması yok çok şükür
canım hamilelikte 2 tane oldun ama onu 5 e tamamlaman gerekiyo..canım cok gecmiş olsun hayatımmm ben ası olmadım hamilelikte 2tane olmustum zati
caglacıgım umarım hemen atlatır kıyamam ona boncuk gözlerine maasallah diyekte sonra göze geldi diye gözümü oyma gıııı
Valla şu an cinnet getirmemek için kendimle savas veriyorum. Bu saat oldu daha kafamı yastığa koyamadım. Uyuttum derken çığlıkla uyanıyo ve sustur susturabilirsen... Çıkdırmanın eşiğindeyim. Bok gibi bi gün olcak benim için. Napcam bilmiyorum.
Aslında herkes yazsa boyu kilosu zartı zurtu diye. Cunku %90 kıyafet olacak hediyelerin. Fotoğraftan ölçü almaya kalkışmayız o zaman. :) merak etme otogara yakın oturuyorum. Sorun olmaz.
Çok uykum var. Şimdilik byeeee
Eki Görüntüle 645232
Kizlar pasamin dis bugdayi davetiyesini hazirladim ama ne yazsam bilemedim
Malum bizim daha disimiz yok yine de dis bugdayi yapiyoruz :) soyle esprili birseyler olsun BABYCEREN basta olmak uzere kurtlu arkadaslarin onerilerini bekliyorum :)
SEKERSIZYESILCAYY bugun ilk is gununmus kacirmisim canim hayirli olsun carcabuk gecsin!
Ilk gununun cumaya gelmesi de pek iyi olmus :)
Defne neler yapmis bugun yaz bizeee
uykumuzu alamayınca hele bebeğimz de buna bir türlü izin vermiyorsa vay halimize,çok sinir bozucu bir durum oluyor.Aman hasta olmasında arada benim kızım da gece gece tam tatlı bir uyku çekmişken nedensizce ağlayıverir.Hemen emzik ve beşik imdadıma yetişir...
Günaydın kızlar...Çekiliş için mutlu_annemin ellerine sağlık diyorum ve şimdiden göndereceği hediye için teşekkür ediyorum oğluşumla
Lillac canım nete faza giremiyorsun ama bir ara uğradığında iletişim bilgilerini rica ediyorum tatlım
Adet olmak üzereyim ve yine sinirlerim tepemde...Kayra da nedense hep benim bu gergin dönemimi buluyor huysuzluk yapacak.
3 gündür de babası hep yattıktan sonra eve geliyor.Bütün gün ben ilgilendiğim için canıma okuyor...Dün gezmeye gittik,orda iyidi ama eve geldiğimizde yine aynı tas aynı hamam.
Zaten dillere destan olan yeme sıkıntımız var ki artık bu sabah çileden çıktım ve oturdum ağladım.Yemin ederim mama tabağını duvara atmamak için kendimi zor tuttum.Eminim sabah sabah komşular bile duymuştur sesimi
Ağzını hep binbir oyunla açtırıyorum,şarkılar dinleterek,hoplayarak zıplayarak geçiyor yemek seanslarımız.Ve ben artık çok yoruldum bu durumdan...Yemek yerken keyif almasını,mutlu olmasını istiyorum.
Yemek zamanının ikimiz içinde işkenceye dönüşmesinden nefret ediyorum !!
Hele şu son günlerde yememek için kendisini öğürerek zorla kusturmasına deli oluyorum.
Başından belli ne çektiğimi en iyi sizler biliyorsunuz.
Şimdi bana bir akıl verin hadi çünkü gerçekten çok çaresizim
chihiro özelden mail adresini aldım ve sana mail attım, ben özel mesaj gönderinceye kadar bu şekilde iletişim kurarız.
biangel_kujum kızının doğumgünü, kilosunu ve boyunu bana özelden mesaj atarsan sevinirim canım
Hele ben uykusuz kalinca ne hale giriyorum hic soylemiyim..su uyku da ama cok tatli o kadar cok ozledimki..uykuya artik hasretim max olmus durumda, bir allahin kulu olsaydi yanimda da keske al bir gece sen bak su oglana diyip bende soyle misler gibi uyayabilseydim..off of son gunlerdeki en buyuk hayalim bu yonde malasef..Emzik bizde de ise yariyor ama besik yerine benim ayaklarim ellerimizden oper :)) kasiklarim agriyor valla sallamaktan bir harap oldum
Turuncu cnm, bizimkininde Kayra dan inan farki yok..benimde cok defa tasi duvara atasim geliyor..hele kasigi agzina tam goturecekken eli ile tutup geriye atiyor yaa bak iste o zaman benim salterler tam atiyor..bizim sesimizide kesin komsular duyuyordur,sabahtan aksama kadar bagisiyoruz beraber koro gibi olduk..Bu yasimda tum sebeklikleri yapiyorum..karsisinda halay cekiyorum, gobek atiyorum..zipliyorum, hopluyorum vb..sirf bizimki yesin diye..Ben ya sabir cekiyorum bazen ne yalan soyluyum ise yariyor,bazende gih olmuyor malasef..artik isimiz dualara kaldi, yapcak birsey varmidir bilmiyorum ama sebat edip buyumelerini beklemek en son care galiba..
Hele bugun bir iki kasik yedirdikten sonra bir kusmasi vardi ki..galiba biraz usutmus cok kotu kokuyordu,malum yerlerde suruyor pesimden gelmedigi yer yok. boyle oluncada usutuyor..buralarda isinmadi gitti yaa..yerler halifex oldugu halde buzhane gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?