2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlu annem siz Mirayı doktora götürdüğünüzde ne demişti hangi ilacı vermişti. akşam oldu ecenin yine keyfi kaçtı hem burnu akıyor hemde dişleri çok kötü gözüküyor bembeyaz pamucak gibi olmuş diş etleri ağzıda kokuyor

Canim gecmis olsun mirayi hatirlayamadim neydi rahatsizligi ama agiz kokmasi mide usutmesine isarettir kusmuguda kokuyormuydu?hay Allah yavrum yaaa tez vakitte iyilesir insallah

cevap yazanlara teşekkürler arkadaşlar 5 gün kullanacağım 10 tablet var birde yeni bi ilaçmış 5 gün emzirmesem ne olur sütüm kesilirmi dr verdi ama çocuk drunu aradı ve yazdı ama fazla güvenim yok doktora o yüzden 5 gün emzirmeyeyim nasıl becerecem bilemiyorummm kızlar yinede fikri olanlar akıl versinnnn

Canim gecmis olsun mirayi hatirlayamadim neydi rahatsizligi ama agiz kokmasi mide usutmesine isarettir kusmuguda kokuyormuydu?hay Allah yavrum yaaa tez vakitte iyilesir insallah

mybabylove 2 gün balkona montsuz çıkardım eceyi salak kafam işte. dün akşamdan beri burnu akıyor nezle oldu. gece çok az ateşlendi peditus içirdim. üst dişinin biri çıkmış diğeride yolda. ağız kokusu mirada da olmuştu kusması yok çok şükür

çay işe yarıyosa bende deneyim bakım yarın gidip alayım

evet salgın var bende izlemim vardı sağlık ocagına gittim aşı yapın dedim mayısta yapcaz dediler ama salgın var kalabalığa götürme dediler bende öle yapıyorum işla bişe olmaz

çıkmayan dişini yerler onun yap bacım çıkcak nede olsa çok hoş ben beğendim takma dişler felanda al şekerden olanlarda

üzülme canım ya atlatır allahın izniyle bebekler bizden daha dayanıklı gece yatarken evde varsa vıcks sür ayaklarının altına çorap giydir uyusun ben öle yapyom geçiyo işla şifa olur bu datluşlar havadan nem kapıyolar valla

Bence emzirin. Ben de bir sürü ilaç kullandığım oldu ama emzirmeyi hiç bırakmadım. Doktorlar zaten ona göre ilaç veriyorlar. Sütten ayırmak pek iyi bir fikir değil bence. Alacağı fayda daha çoktur. Doktorlara güvenmek gerek bazen.

Ben doğum yaptığımda doktorun bana verdiği antibiyotik zinnattı yanlış hatırlamıyosam.yeni doğum yaptığımızda çoğumuz kullandık da sanırım antibiyotik.emzirmemek pek iyi bi fikir değil bence de.5 gün çok uzun bir süre çünkü.geçenlerde de dişim apse yamıştı o zaman da agumentin 1000 lik kullandım.bazı durumlarda kullanmak gerekiyo malesef yoksa sonucu pek de iç açıcı olmayabilir.çok geçmiş olsun.

Tuhh yaaa yavrum kiyamam ben o minik burnunu yerim bennnn guzel kizim hemen iylessin canim diyecektimde yalnis anlarsin diye cekindim bahar havasi carpar hayatim hele gunese direk maruz kalmasin kiyamam yaa Allah sifa versin

kızlar ben size demişmiydim dün enesin 3.dişi cıktı 1ayda 3diş cıkardı yavrum annezeynebim duy ömer heran 5diş cıkarabilir gec cıkan diş buyuzden iyi sanırım bir anda ard arda cıkıyorlar

lillac nasılsın canım. selam verdik borçlu çıktık diycen ama Beyzamızdan resim yokmu kocaman olmuştur o da görmeyeli:))

canım hamilelikte 2 tane oldun ama onu 5 e tamamlaman gerekiyo..
aşı kartına bir bak istersen..zamanı gelmiş olabilir:))
çağla malesef daha kötü oldu

ay valla okurken korktum:)çok gerilmişsin canım belli:9
banada arada geliyolar ne yapalım çekecez..
ay bide otogar bana yakın yazmış:)güldürdün beni..
şaka yapıyorum canım ya anlamıyomusunnnn:)

selamın hello..çok yorgunum çokkkk
bugün hiç giremedim forumu hatta bilgisayara bile dokunamadım..
dün gece çağlanın öksürügü arttı sabah hemen doktora gittik..
malesef yine antibiyotik yazdı..mecbur kullnacaz..cerenide gösterdik
oda grip olmuş ama çağla gibi öksürmüyo..ikiside ilaç içecek..
sinirimden cereni bugün okula göndermedim..okuldan getiriyo hastalıkları..
sonra eve geçtik hoopp misafir geldi..saat 12 de gelen misafir 9 da kalktı
eşide geldi akşam ve yemege kaldılar..bende 2 çocuk onda 2 çocuk curcunaaa
ev aldı başını gitti..onlar gitiginden beri evi temizliyorum şimdi oturdum daha..
neyse çocuklarda uyudu..biraz takılayım buraya

canım sen tarihe geçecen:)diş çıkmadan diş partisi yapan çılgın anne:))
ama çok iyi yapıyosun gerçekten..
belki sürpriz o gün patlar dişiniz ve size çok hoş bir anı kalır..
davetiyendeki yazı çok güzel çok anlamlı..bence başka bir şey aramana gerek yok..

azraece çok geçmiş olsun eceme umarım çabucak atlatır sen bol bol emzir asıl antibiyotik memişlerde

Hele ben uykusuz kalinca ne hale giriyorum hic soylemiyim..su uyku da ama cok tatli o kadar cok ozledimki..uykuya artik hasretim max olmus durumda, bir allahin kulu olsaydi yanimda da keske al bir gece sen bak su oglana diyip bende soyle misler gibi uyayabilseydim..off of son gunlerdeki en buyuk hayalim bu yonde malasef..Emzik bizde de ise yariyor ama besik yerine benim ayaklarim ellerimizden oper :)) kasiklarim agriyor valla sallamaktan bir harap oldum

Turuncu cnm, bizimkininde Kayra dan inan farki yok..benimde cok defa tasi duvara atasim geliyor..hele kasigi agzina tam goturecekken eli ile tutup geriye atiyor yaa bak iste o zaman benim salterler tam atiyor..bizim sesimizide kesin komsular duyuyordur,sabahtan aksama kadar bagisiyoruz beraber koro gibi olduk..Bu yasimda tum sebeklikleri yapiyorum..karsisinda halay cekiyorum, gobek atiyorum..zipliyorum, hopluyorum vb..sirf bizimki yesin diye..Ben ya sabir cekiyorum bazen ne yalan soyluyum ise yariyor,bazende gih olmuyor malasef..artik isimiz dualara kaldi, yapcak birsey varmidir bilmiyorum ama sebat edip buyumelerini beklemek en son care galiba..
Hele bugun bir iki kasik yedirdikten sonra bir kusmasi vardi ki..galiba biraz usutmus cok kotu kokuyordu,malum yerlerde suruyor pesimden gelmedigi yer yok. boyle oluncada usutuyor..buralarda isinmadi gitti yaa..yerler halifex oldugu halde buzhane gibi..

babyceren çağlacımda hasta olmuş sizede çok geçmiş olsun
artık yaz gelsin şu hastalıklar bitsin:2:

azraece__ece kuzumuzda hastalanmış..şimdi gördüm..çok geçmiş olsun hemencecik iyleşsin inşallah..

olur canım hemen gebetesini çıkarcam senın için

iyi akşamlar mayıs anneleri ve datluş bebeleri hasta olanlara şifa versin mevlam tez zamanda ileşin yaramazlık yapın

sırtım çok ağrıo ya sıkıntıdan bence babaannem derdi koca adamı kocatır diye valla bu herif benı kocattı arayıp duryo aman çokta tın ben evimde rahatım oda yanıma gelsin gerçi yakında kontrat bitiyo mecbur gelcek

az 101 oynacam ben millete dalaşım barı tavşanım uyuyorken

turuncu,melegim,azraece benimde kızım pek iştahlı sayılmaz ama ben yemek zamanı
sürekli reklam açıyorum..bir elim kaşıkta bir elim kumandada..
sürekli reklam arıyorum..biliyorum dogru degil yaptıgım ama benim yüküm daha agır
ve bir yemege 1 saatimi harcayamam..reklamları açtıgımda yemegi 10 dakkaya bitiyo..
hepsini yemiyo ama yinede ne yedirdiysem işte..

canım bende büyük hayaller kurdum annemler gelmeden uyuyacaktım gündüz gezcektim nerdeeeeee benden başkası uyutamıyor birde yaşlılar dayanamıyorlar yani hiiiiiççç yanımda birileri olsun diye heveslenme dahada çok yoruluyosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…