2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hayatim yalniz degilsin bacim oyle lopur lopur yemegini yiyen okyanus gitti yerine agzi sıkı okis geldiama ben sabahlari bu sikintiyi yasiyordum hayatim kusmasi yok cok sukur ama agzinda bekletme huyu cikti benim kizda dasadece kahvaltida yapiyordu bende 1 haftadir sadece mama veriyorum canim 200 cc iciyor bi kerede sabahlari ondan sonra oglen kasik mamasi yapiyorum meyve corba yogurt diye gidiyor surekli ayni seyleri yemekten cocukda tiksindi yani o yuzden tatlari ozlesin diye boyle yapiyorum ise yariyor meyveyi ozellikle muzu eline veriyorum mincik mincik yapip yiyorrr portakal da ayni sekilde aksam biz yemek yerken yalaniyor gevis getiriyor hatta yutkunuyorbir iki kasikta bizden yiyor ve gecen gun farkettim okis yemek kstemediginde kendi kasigimla verdim bayila bayila yedi degisiklik ariyor bu lar birde buyuk yemek kasigi denesene belki hosuna gider ne bileyim anacim sirf yesnler diye 40 takla tiyoruz

Okyanus opucuk atiyorrr kizimmmm opucuk at bakiyim anneye diyorum yapiyor veee kucagimdayken anneyi op bakiyim diyorum agzini yanagima degdiriyor cok hosuma gidiyor yaaaaa cok guzel bir duyguymus anne olmak

edacck hanım nasılsınız? öyle uzaktan uzaktan bakmayınız, geliniz :)
en son Yusuf Emre sıralıyordu,maşallah. yeni haberler ve ayrıntılar için söz size :)

Okyanus opucuk atiyorrr kizimmmm opucuk at bakiyim anneye diyorum yapiyor veee kucagimdayken anneyi op bakiyim diyorum agzini yanagima degdiriyor cok hosuma gidiyor yaaaaa cok guzel bir duyguymus anne olmak

Maşallah OkişeDemek öpücük atıyor,,benim içinde seni öpsün bi kez
bende öğretiyorum ama daha sonuç alamadık
yüremede bir gelişme yok şimdilik, tutunup sıralıyor hala
Ama Miranın da çenesi çok düşük,,abartmıyorum hiç susmuyor,,ben yemek yedirirken aç diyorum ona,,
o da bana diyor aç aç diyeBen 9 aylık yürümüşüm,,babamızda erken konuşmuş,,sanırım bu konuda babasına çekmiş
mesela kumandayı bana ver diyorum,,al diyor ve veriyor,,bilinçsizlikle diye düşünüyorum tabiki
ama çok gözlemci öğrenmişte olabilir mi acaba:26:
Mesela prize yoneldiğinde yanına oturuyorum ve ona yapmaması gerektigini anlatıyorum,,bana büyük insan gibi kafa tutuyor
bıldıgı bıldıgı habire anlatıyor
Bakıcı teyzemiz de hiç susmaz,,annesi de,,bende nedenini neden uzaklarda arıyorsam:81:

kızlar cevap verirseniz çok sevinirim bi apseden dolayı zinnat isimli antibiyotiği bana v erdi dr emzirdiğimi söyledim tabi b grubu ama içim rahat etmedi varmı bilgisi olan lütfennn

kızlar cevap verirseniz çok sevinirim bi apseden dolayı zinnat isimli antibiyotiği bana v erdi dr emzirdiğimi söyledim tabi b grubu ama içim rahat etmedi varmı bilgisi olan lütfennn

Ben malesef hamileyken bile kullanmak zorunda kaldım,,ölümüne nezle olmuştum
Emziriyorum ve diş içinde kullandım,,çünkü apse başka türlü gitmiyor.ismi ampisinaydı.
Bir zararını görmedim ben,,dr. kontrolündeydi sonuçta.Geçmiş olsun

Himmm canim zinnat bayagi etkil yeni bir antibiyotik ama emzik grubundami onu bilemedim yawww neyse canim gecmis olsun

hakikaten de gebelik kategorisi B. emziren annelerde dikkatli olunmalı diyor. ayrıca ampisilin dirençli bakteri (ki bunları öldürmek için ampisilin kullanılır. piyasadaki adıyla ampisina) suşlarında bilem etkili diyor. demekki sizin bakterileri daha dirençli. zaten doktorunuz vermiş, kullanmaktan başka çare yok. çok geçmiş olsun. umarım uzun zaman kullanmak zorunda kalmazsınız.
hamileyken penilisin kullanmak zorunda kalmıştım da, bebeğe birşey olacak diye ödüm kopmuştu

Kocamnnn aferim Mira ya guzel kizim benim bende sunu farkettim canim belim tutulduktan sonra ters bir hareket yapinca yine agriyor diye okis i cok fazla yere birakmiyorum dolayisiyla cocugum tam yurumeyi sokmek uzereyken durakladiay birde ne bulsa agzina aliyor yaaa hani su kose korumalari varya hah iste gider koltugun kenarina egilir onunla disini kasir kiz kizim eline alabilecegin bir sey yokmu diyorum ama oyle kendinden geciyorki duymuyor bile bu arada gecen gun 10 yasimdaki halimin videosunu gordu esim gecen gun dalga konusu oldum resmen gazoz sisesini yarisina kadar agzima sokmusum sozum ona gazoz iciyorum amcamin dugunundeesim dururmu aha iste kizinda sana cekmis dedi:26:

Ben sana kesinlikle katılıyorum,,yürümeye teşvik edilen,yerde olan bebeklerin daha hızlı yürüdüklerini düşünüyorum bende:128:,,
tabiki genetik faktörde var ama kesinlikle bunu gördüm ben etrafımda Her bulduğunu ağzına götürme hemen bütün
annelerin ortak korku durumudur kesin Aylarına göre normal olduğunu düşünüyorum.Tabi gözüaçmakta fayda var.
Özellikle bebiş yerdeyken ufacık bir gazete kağıdını bile kaldırmak lazım,,bende bu işi anlamadım bebiş doğdu büyüdü daha bir dağınık oldu ev ama daha bir titiz oldum Senin videoyuda merak ettim bak

Bi ara kirpar foto yaparim hayatim gorursun

Çantamı taktım koluma
Ilık suyumu aldım yanıma
Kıyafetim de uygun
Israr ediyorum, yürüyüşe buyrun
Yok gelemem işim var
Oynayamam yerim dar
Rezil olurum patrona
Uyamam şekerim sana
Mesajını maninin satır başlarına sakla :)))

ilk günüm harika geçiyor. yeni bir birimde yepyeni insanlarla çalışıyorum ama hamilelikten tanıdığım fakat çok samimi olmadığım insanlar... ama sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi güler yüzle karşıladılar beni.tanışmadıklarımızla da tanıştık :) ilk tepki; "aaaaa şekersizyeşilçaaayyyy; ne kadar çok zayıflamışsıııııınnnn, tanıyamadım vallaaaa"
:)
öhöm öhm :) bn zevkten dört köşe :)

kuzumu düşünmeye vakit olmadı çok şükür, tam gaz başladım. bi proje geldi elime. ve 1 haftaya bitmesi lazımmış... neyse ki bir kısmını hallettim tabii daha çok çalışmam lazım.
kreşi de aradım sabah kahvaltıdan sonra hemen uyumuş sıpam. tabi gece uyumazsa böyle olur...

azraecem kıyamam valla. 9.5 ay boyunca hiç şahit olmadığım bir geceydi. hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke ağladıkça ben de ağlamak istedim resmen. şu neobaby i de bulamadım burda hiç bi eczanede yok. dişi mi acaba? en sonunda dolven verdim biraz 1 saat kadar uyudu işte. sabah kalkmış yatağın parmaklıklarına tutunup ayakta karşıladı beni. çok yaramaz oldu bunlar çoook. bakalım napcaz.. işimiz zor.
hepinizi öpyorum. daha yeniyim diye çok takılamıyorum. see uuu

bende kutladım hıh
Ben de kutlamıştım bir hıhhh da benden
Nagihancım çok geçmiş olsun tatlım umarım yaren nur'um da ilerlemeden atlatır hastalığı. Annen için tekrar acil şifalar diliyorum canım.
Demek rüyanda gördün beni hayırdır inşallah. Kocam duymasın şekerim, kimmiş o herif der gebertir beni valla
Bu arada özel mesaj kutun dolmuş canım sana mesaj atıcam öpüyorum seni ve güzel kızını
Bugün aynı durumu ben yaşadım eşimle buluşup eve geldik kızım annemin kucağındaydı ve babaya öyle bir atıldı ki gel gel yapıyorum yüzüme bile bakmıyor çok bozuldum valla ne yalan söyleyeyim. Bu konuda mutlu annenin dediklerine katılıyorum canım çalıştığımız için bize kızıyorlar ama emin ol ki sevgileri hiçbir zaman eksilmez. Sanırım zamanla bizi daha iyi anlayacaklar.
geçmiş olsun ecoşuma demek ki diştn huzursuzmuş annesi neyseki çıkmış da rahatlamış kuzucuk.
kızlarr benimm için haftasonu tatili başlıyorr herkese güzell bir haftasonu diliyorumm, kuzularımızın mis kokularıyla doluu, mutluuu günler herkeseeee
Size de zeynomla iyi tatiller tatlım çok güzel bir hafta sonu olur inşallah sizin için.

geçmiş olsun canım umarım önemli bir şeyi yoktur tarık buğra'nın. Bizi bilgilendir canım mutlaka.

Son düzenleme:
tünaydinlar datlu mayıs anneleri ve minik bebuşları ALLAH sağlık sıhat afiyet versin hepimize

ben daha yeni uyandım anne evinde olmak süper bişe ye .iç ,yat

akşam tavşanım anne ve babamla uyudu yokluğunu hissttim ama güzel bir uyku çektim

Son düzenleme:
chihiro özelden mail adresini aldım ve sana mail attım, ben özel mesaj gönderinceye kadar bu şekilde iletişim kurarız.
biangel_kujum kızının doğumgünü, kilosunu ve boyunu bana özelden mesaj atarsan sevinirim canım

Çok sevindim senin adına walla Umarım bundan sonraki düğer bütün günlerin sorunsuzca geçer...
Bende yeni başladığımda o hevesle haber bile okumazdım sabahları işe koyulurdumAma 1 hafta sürdü
Bizde seni ve güzel kızını çok öptük canım

İyi günler hanımlar. Oğluşuma iki gece milupa gece çayı verdim. Dün gece unuttum vermeyi amanın sabah 4:30 a kadar yarım saatte bir uyandı. 4:30da da tamamen uyandı. Demek ki işe yarıyormuş çay. Yine uyanıyordu ama en azından iki saatte bir uyanıyordu. Bu arada kızamık aşısı olduk biz. Normalde 1 yaşında olacaktı.Salgın varmış iki doz vuruyorlarmış bu sene. Özellikle İstanbul'da olanlar dikkat etsin. Çok fazlaymış yakalanan. Aman Allah korusun tehlikeli hastalık. Bir de sabah yataktan düştü güp diye yere. Çok bozuluyor öyle şeyler olunca. Melekler koruyor gerçekten bebekleri. İki saniye yalnız bırakmaya gelmiyor. Çok hareketlendiler artık. Evi talan ediyor. Hemen dolaplara çekmecelere. Bir de bizim koltukların altı boş. Kendini ite ite oraya sokuyor. Sonra sıkışıyor tabii. Çığlık kıyamet çıkarın beni buradan. Kendi giriyor sevine sevine sonra beğenmiyor orayı da. :)

Kizlar pasamin dis bugdayi davetiyesini hazirladim ama ne yazsam bilemedim
Malum bizim daha disimiz yok yine de dis bugdayi yapiyoruz :) soyle esprili birseyler olsun BABYCEREN basta olmak uzere kurtlu arkadaslarin onerilerini bekliyorum :)

SEKERSIZYESILCAYY bugun ilk is gununmus kacirmisim canim hayirli olsun carcabuk gecsin!
Ilk gununun cumaya gelmesi de pek iyi olmus :)
Defne neler yapmis bugun yaz bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…