Okyanus opucuk atiyorrr kizimmmm opucuk at bakiyim anneye diyorumyapiyor veee kucagimdayken anneyi op bakiyim diyorum agzini yanagima degdiriyor cok hosuma gidiyor yaaaaa cok guzel bir duyguymus anne olmak
kızlar cevap verirseniz çok sevinirim bi apseden dolayı zinnat isimli antibiyotiği bana v erdi dr emzirdiğimi söyledim tabi b grubu ama içim rahat etmedi varmı bilgisi olan lütfennn
kızlar cevap verirseniz çok sevinirim bi apseden dolayı zinnat isimli antibiyotiği bana v erdi dr emzirdiğimi söyledim tabi b grubu ama içim rahat etmedi varmı bilgisi olan lütfennn
Kocamnnn aferim Mira ya guzel kizim benim bende sunu farkettim canim belim tutulduktan sonra ters bir hareket yapinca yine agriyor diye okis i cok fazla yere birakmiyorum dolayisiyla cocugum tam yurumeyi sokmek uzereyken durakladiMaşallah OkişeDemek öpücük atıyor,,benim içinde seni öpsün bi kez
bende öğretiyorum ama daha sonuç alamadık
yüremede bir gelişme yok şimdilik, tutunup sıralıyor hala
Ama Miranın da çenesi çok düşük,,abartmıyorum hiç susmuyor,,ben yemek yedirirken aç diyorum ona,,
o da bana diyor aç aç diyeBen 9 aylık yürümüşüm,,babamızda erken konuşmuş,,sanırım bu konuda babasına çekmiş
mesela kumandayı bana ver diyorum,,al diyor ve veriyor,,bilinçsizlikle diye düşünüyorum tabiki
ama çok gözlemci öğrenmişte olabilir mi acaba:26:
Mesela prize yoneldiğinde yanına oturuyorum ve ona yapmaması gerektigini anlatıyorum,,bana büyük insan gibi kafa tutuyor
bıldıgı bıldıgı habire anlatıyor
Bakıcı teyzemiz de hiç susmaz,,annesi de,,bende nedenini neden uzaklarda arıyorsam:81:
Kocamnnn aferim Mira ya guzel kizim benim bende sunu farkettim canim belim tutulduktan sonra ters bir hareket yapinca yine agriyor diye okis i cok fazla yere birakmiyorum dolayisiyla cocugum tam yurumeyi sokmek uzereyken durakladiay birde ne bulsa agzina aliyor yaaa hani su kose korumalari varya hah iste gider koltugun kenarina egilir onunla disini kasir kiz kizim eline alabilecegin bir sey yokmu diyorum ama oyle kendinden geciyorki duymuyor bile bu arada gecen gun 10 yasimdaki halimin videosunu gordu esim gecen gun dalga konusu oldum resmen gazoz sisesini yarisina kadar agzima sokmusum sozum ona gazoz iciyorum amcamin dugununde esim dururmu aha iste kizinda sana cekmis dedi:26:
Bi ara kirpar foto yaparim hayatim gorursunBen sana kesinlikle katılıyorum,,yürümeye teşvik edilen,yerde olan bebeklerin daha hızlı yürüdüklerini düşünüyorum bende:128:,,
tabiki genetik faktörde var ama kesinlikle bunu gördüm ben etrafımdaHer bulduğunu ağzına götürme hemen bütün
annelerin ortak korku durumudur kesinAylarına göre normal olduğunu düşünüyorum.Tabi gözü açmakta fayda var.
Özellikle bebiş yerdeyken ufacık bir gazete kağıdını bile kaldırmak lazım,,bende bu işi anlamadım bebiş doğdu büyüdü daha bir dağınık oldu ev ama daha bir titiz oldumSenin videoyuda merak ettim bak
Ömer'e kocaman maşallahÇok alem bu bıdıklar
Sana da kolay gelsin şekerim,,eminim Ömer'imin herşeyi çok güzel olacaktır,,tabi annesi boş bir vakit bulursa
ŞekersizÇay:İlk iş günün hayırlı olsun vatana millete ama en çok kendineimza:mutlu (geçen gün buna çok gülmüştüm)
Ben de kutlamıştım bir hıhhh da bendenbende kutladım hıh
Nagihancım çok geçmiş olsun tatlım umarım yaren nur'um da ilerlemeden atlatır hastalığı. Annen için tekrar acil şifalar diliyorum canım.Herkese güzel bir gün olmasını diliyorum.Ben yorgun bir savaşçıyım,hatta pili bitmiş bir savaşçı.
annem hastanede hala yatıyor.dün öğleden sonra yapılan kan tahlilleri yemiz çıktı çok şükür.mikrop kaybolmuş.kafasındaki delik için plastik cerrahi lokal anestezi ile ölü dokuları temizleyip,içine mikrop kapmaması için metal renkte bir alet yerleştirmiş.bakalım iyileşmesini bekliyoruz dört gözle...İnşallah iyi olacak ama ben kendimi çok suçlu hissediyorum yanında olamıyorum diye.elim kolum bağlı.çok şükür sesi falan iyi.morali güzel gibi.Bir ben de düzeltsem şu morali...
onun dışında ağır grip 3, perde.yapıştı gitti üstüme hastalık.2 gün önce patron ağır gripti.ortalıkta hapsırıp tıksırdı Sanırım ondan bana geçti.hemen kaptım.yine ilaçlar,antibiyotik vs…. işin kötüsü yaren nur’un da burnu homurdamaya başladı dün ve gece çok huysuzdu ve ben bir kez daha kendimi çok kötü hissettim.Herkese ve kendimize de şifa diliyorum Rabbimden.Hastalıklar ciddi anlamda psikolojimi bozdu ve sinirlerimi yıprattı. İsyan etmiyorum ama bir an evvel geçmesini istiyorum o kadar.
Bu arada çekilişler yapılmışZadacım benden size haber uçurmus sağolsun..Ben mis kokulu Doğa’ma alacakmışım.İlkim ve beste de bize alacakmış.Ben gayet memnunum durumumdan.Emeğine sağlık mutlu annecim canım benim!!!
Bu arada ilkimcim gece rüyamda seni gördüm cnm. Hayırlar olsun inş.Sanırım kıçım açıkta kalmış. Evlisin yine beste var. Ama bir adam çıkıyor karşıma daha önce görmediğim orta yaşlı 35-40 falan yakışıklı. Benim sana geleceğimi biliyor peşime takılıyor. Adamı istemiyorum git diyorum bak ayıp gelme. Adam diyorki onun kocası ilkimi benden aldı.Ben istemiştim onu, onunla ben evlenecektim diyor. Hani kötülük planlıyormuş gibi geldi bana.Ay şaka gibi. Yaren nur dün gece ayağımdaydı üstüm açık kaldı kesin ondan.
Neyse kızlar ben kaçar iş yoğun, kafa bi dünya zaten.hepinizi çok öpüyorum.
Bugün aynı durumu ben yaşadım eşimle buluşup eve geldik kızım annemin kucağındaydı ve babaya öyle bir atıldı ki gel gel yapıyorum yüzüme bile bakmıyor çok bozuldum valla ne yalan söyleyeyim. Bu konuda mutlu annenin dediklerine katılıyorum canım çalıştığımız için bize kızıyorlar ama emin ol ki sevgileri hiçbir zaman eksilmez. Sanırım zamanla bizi daha iyi anlayacaklar.3 ay oldu çaılşmaya başlayalı..Eşim kızımı bir yabancıya teslim etmek istemedi, halası da zaten bu işi yaptığı için onunla anlaştık, hem gözümüz arkada kalmayacak hem de kızımız güzel bakılacaktı..Her şey buraya kadar çok güzel..Hala da bebeğim açısından bir sorun yok aslında..ama ben çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Bebeğim benim kucağımdayken ağlayarak ona gitmek istiyor, onun arkasından ağlıyor ve daha bir sürü şey...Kıskanmak mı evet çok kıskanıyorum ama bu duyguyla başa çıkamıyorum, öyle moralim bozuk ki...Kızımın sağlığı her şeyden önemli bunu biliyorum ama işte benim bebeğimin benden çok bir başkasını sevmesi beni mahvediyor...Bu duygumu kimseyle de paylaşamıyorumi ruh hastası derler ya
Sizin bebekleriniz de böyle bir durum oldu mu, ne olur bir şey söyleyin ne yapayım ben???
geçmiş olsun ecoşuma demek ki diştn huzursuzmuş annesi neyseki çıkmış da rahatlamış kuzucuk.herkese günaydınlar da bana gün aymadı malesefbir gün önce ece kıymalı mercimeğini 10. dk ağzında tutunca öyle üstünle balkona çıkarıp kucağımda yedirdim ve yedi yemeği dün de çekiliş heyecanına attım mama sandalyesini balkona orada yedirdim 10 dk da akşam her zamanki gibi yattı bende duş alıp yasin okuyum dedim. 1 saatlik duayı 2 saatte bitirebildim. aynı Mirada olduğu gibi ağzı kokuyordu çocuğun hafif ateşi var ve burnu tıkalı. bende salak gibi uyuyan çocuğa aldım sıktım serumu. en son 2 ay önce sıkmıştım ve uyanıktı. tabi korktu herhalde çocuk çıldırdı resmen ne ağlamak ne çığlık kucağımdan atıyor kendini. bende korktum noluyor çocuğa diye. inanın 1 saat gözyaşlarıyla ağladı. sabahı sabah ettim şimdi keyfi yerinde üst dişimizden biri de çıkmış nihayet 3 ay aradan sonra . defnekaren dün gece yalnız değildiniz ama senin tabi bugün ilk iş günündü umarım güzel geçer. turuncu yemek konusundada sizi yalnız bırakmıyoruz. eceye yemek yedirirkenki harcadığım enerji ile bütün evi temizleyebilirim:)) balkonda yedirirken karşı binadan bana bakıyorlar bu kadın manyak diyorlardır resmen:))
Size de zeynomla iyi tatiller tatlım çok güzel bir hafta sonu olur inşallah sizin için.kızlarr benimm için haftasonu tatili başlıyorrherkese güzell bir haftasonu diliyorumm, kuzularımızın mis kokularıyla doluu, mutluuu günler herkeseeee
tünaydın herkesee
kuzumla doktora gidicez şimdi boğazı çok balgamlı öksürüğüde var 1 gecede ne oldu anlamadım
kahvaltısını yaparken kustu çok balgamlıydı
zeytinyağı limon vericektim ama zeytin yağı sevmiyo eklediğim yemekleri bile yemiyo yine kusar diye korktum
beykozumseni yazmayı unutmuşum balımmçok teşekkür ederim
hejarcım,nagihancım,mybabylovecımçok teşekkür ediyorum hepinize güzel temennileriniz için
şekersizyşilçaygeceniz kötü geçmişumarım ilk iş günün güzel geçer
azraecemgeçmiş olsun tatlım eceme çok üzüldümm çok ağlamış yavrum
nagihancıminş annen tez vakitte düzelir canım evinde rahat rahat dinlenir..tekrar geçmiş olsun
hepinizi çok seviyorummm
yavrukedimm özel msj için 10 dk beklemek gerekiyomuş doktor dönüşü görüşürüz
hoşçakalınn
ayyyy bana cıkanları yerim ben güzeler güzeli ilkimcim ve güzeller güzeli kızı besteee yaaa istesem olmaz ne alcam size söylemem süprizzzz
ilk günüm harika geçiyor. yeni bir birimde yepyeni insanlarla çalışıyorum ama hamilelikten tanıdığım fakat çok samimi olmadığım insanlar... ama sanki kırk yıllık arkadaşmışız gibi güler yüzle karşıladılar beni.tanışmadıklarımızla da tanıştık :) ilk tepki; "aaaaa şekersizyeşilçaaayyyy; ne kadar çok zayıflamışsıııııınnnn, tanıyamadım vallaaaa"
:)
öhöm öhm :) bn zevkten dört köşe :)
kuzumu düşünmeye vakit olmadı çok şükür, tam gaz başladım. bi proje geldi elime. ve 1 haftaya bitmesi lazımmış... neyse ki bir kısmını hallettim tabii daha çok çalışmam lazım.
kreşi de aradım sabah kahvaltıdan sonra hemen uyumuş sıpam. tabi gece uyumazsa böyle olur...
azraecem kıyamam valla. 9.5 ay boyunca hiç şahit olmadığım bir geceydi. hıçkıra hıçkıra iç çeke çeke ağladıkça ben de ağlamak istedim resmen. şu neobaby i de bulamadım burda hiç bi eczanede yok. dişi mi acaba? en sonunda dolven verdim biraz 1 saat kadar uyudu işte. sabah kalkmış yatağın parmaklıklarına tutunup ayakta karşıladı beni. çok yaramaz oldu bunlar çoook. bakalım napcaz.. işimiz zor.
hepinizi öpyorum. daha yeniyim diye çok takılamıyorum. see uuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?