2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benim de sinirli bir yapım var, aynen ben de bazen patlayacakmış gibi oluyorum. Böyle durumlarda elime kocaman bir yastık alıyorum. Ağzıma kapatıp ne gelirse saydırıyorum. Hatta vuruyorum iyice sinirim çıkana kadar sonra ohh mis gibi rahatlıyorum. Pammuk gibi oluyorum. Siz de deneyin bence çok işe yarıyor gerçekten.

Turuncu hanım aslında yaşadıklarınız tamamen doğal tepkiler. Biz doğumdan önce kadındık sadece. Ama doğumdan sonra öncelikle anne olduk. Ve bundan sonra da her zman öncelikle anne olacağız bunu kabullenmek gerek. Ama eşlerimiz önce erkektiler şimdi de öyleler. Sizin hissettikleriniz gayet doğal tabii ki. Ama bunu eşinizi kırmadan ona da anlatırsanız eminim sizi anlayacaktır. Belki kadın olduğumuzu da fazla gözardı etmezsek kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Mesela asla makyaj yapmadn, saçımı başımı yapmadan bakkala bile gitmeyen ben şimdi çoğu kez makyajsız her yere gider oldum. Ha bu beni fazlasıyla rahatsız ediyordu başlarda. Sanki elimden bir hakkım alınmış gibi hırçınlaşıyordum ama sonraları bunun benim tercihim olduğunu fark ettim. Bazen insan gerçekten sabrının sonuna gelmiş gibi hissedebiliyor ama aslında ne kadar küçük şeylere canımızı sıkıyoruz. Ben artık eğer halledilebilecek bir şeyse asla onun dert olmadığını öğrendim hayattan. Yaşınız kaç bilmiyorum ama hayatta canımızı sıkmamamız gereken onlarca küçük problem olacak daha. Her seferinde küçük problemleri içimizde büyütüp sevdiğimiz insanları gereksiz yere üzersek sonunda yine kendi canımızı yakarız. Sinirli olmak tabii ki herkesin yaşayabileceği birşey. Ama o eğer bize aitse onu kontrol edecek de yine biziz. Unutmayın öfke sizi ele geçirirse o zman yenilirsiniz. Ev hayatında asla huzursuzluğu sevmeyen birisiyim ama benim de öfkelendiğim oluyor ama o zman öfkeme dur diyorum. Sen az şöyle otur ben bir kahve yapıp geliyorum sonra seninle konuşalım. Ben kahve yaparken o beklemekten sıkılıp gidiyor:)

beykoz_canım çok sevindim ttemiz çıkmış sonucun

yavrupisipisi__canım neden bana mesaj gönderecen anlamadım ben..ne kusuru tatlım:)

dilberege__çok hoşmuş resim:))dogal süt bu olsa gerek:))

çağlanın parmagı kanadı(((
ben mücveri kızartırken çağlaya su içirmiştim cay bardagıyla,aceleden önünde kalmış
bardak kaldırmamışım..oyuncak telefonun üstüne vurdu bardagı kırdı bir baktım orta parmagı
kanıyo off içim gitti yine..çok büyük bir kesik degil ama çok kan aktı..
benim aklıma ne geldi biliyomusunuz..okuyun hayat dersi veriyorum:)
ben 7 yaşındayken annem bana ekmek arası mücver yapıp vermişti bende dişarı çıktım..
evimizin karşısında okul var onun duvarına çıkmıştım inerken okulun kapısından ineyim dedim
ve inerken kolum demir çubuga saplanmıştı..koltuk altım...
14 dikiş atıldı..izleri hala duruyo ne biçim dikiş atmışlarsa..sanki yorgan dikmişler...
bende anneme hep derdim ''anne sen bana bakmış olsaydın bende ordan düşmezdim''
annem aslında mücver kızartıyodu işi vardı bende dişarı çıkmışım..kadının bir suçu yok...
bu aralar ben ne zaman mücver yapsam illa çocuklara birşeyler oluyor..çok tuhaf..
geçen ceren burnunu kalorifere çarpmıştı kanamıştı,daha öncede parmagı kapıya sıkışmıştı
ve bugünde çağla..
bunlar tesadüfmü anlamadım..yoksa allah cezamı veriyomu:)))
annelerimize yaptıgımız her şey karşımıza çıkacak sanırım..
annee anneee seni çok seviyorum..
bedduamı ettin bana..

Merhaba chihiro79 hanım diye söze başlasam mı diye düşündüm,sonra vazgeçtim...
Merhaba canım...
Forumda artık bebeği yemek yemeyen annelerin ilk olarak akıllarına Kayra geliyor.Sen de bize katılmışın
Evet ben de dinlediğim programlarda,okuduğum kitaplarda ve gittiğim doktorlarda hep aynı şeyleri duyuyorum...
Rahat ol,acıkınca yer diyor hepside...Rahat oluyorum ve acıkmasını bekliyorum her seferinde...En son açlık grevimiz 6 gün sürdü ve soluğu doktorumuzda aldık....6 saat-7 saat aç kalıyor ama yine de kendi isteği ile ağzını açmıyor maalesef...Yani kendi isteğine bırakırsam günde sadece 1-2 öğün besleniyor ve bu da büyümesi için yeterli gelmiyor bana.Nitekim en son tartıda yaklaşık 200 gr kayıbımız olunca çok üzülmüştüm...
Zamanında çok büyük konuştum ve şuan fitil fitil burnumdan geliyor...
Rahatlatıcı yazın ve önerilerin için çok teşekkür ederim...

Oynadığımız oyunlar daha çok doğaçlama oluyor bizim.En sevdiklerimiz :
Kaççç geliyorummm diye kendisine doğru gitmeye başlayınca çığlıklarla kaçmaya çalışıyor :)
Parmak oyunlarını oynamayı çok seviyor
Peluş bir bebeği kendisiyle konuşturduğumda çok eğleniyor...En kısa zamanda dokun-hisset serisini alacağım çünkü dinlemeyi çok seviyor.
Ben koltukta otururken ayaklarıma oturup hoppala zıppala oynuyoruz.
Önceden ben ona Ceeee yapardım,şimdi o bana yapıyor :)
Önüne havlu serip bir tas su koyuyorum ve suyla oynuyor.
Vs....Vs....Yani özel bir oyunumuz yok.O an aklımıza ne gelirse onu oynuyoruz.
Bir bakmışın çiftetelli,bir bakmışın sarmaş dolaş dans ediyoruz :)

Öğretmeye çalıştıklarım :
halka oyuncağını yerine takabilmek (çok güzel çıkarıyor ama henüz takamıyoruz)
Kuleleri yine ben dizince tek tek indiriyor ya da iç içe durunca çıkarıyor ama kule yapmayı gösteriyorum her gün
Chicco arabamızın top deliğine topu atmayı öğretmeye çalışıyorum
Müzikli ve tuşlu olan oyuncakların tuşlarına basmayı öğretiyorum

Yine oynadıklarımız gibi bunlarda doğaçlama oluyor.

Kızlar hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim...
Sabah içime canavar kaçmış gibiydi ve bu hadise her adet öncesi tekrarlanıyor maalesef ...Doğumdan önce böyle değildim ama şuan çok ağır geçiriyorum bu dönemi...Ben bile kendimden korkuyorum ki sabah ki halim kendimi frenlemiş halimdi.Yani tutmasam daha neler yapabileceğimden bahsetmek bile istemiyorum...Yarın doğum kontrol hapına başlayacağım.En azından adetlerim düzenli olur ve hırçınlığım azalır...
Kızlar burda hepimiz birbirimizi tanıyoruz artık.Benim hala üzerimden atamadığım bir lohusa psikolojisi var.Ne zaman ağlayacak gibi olsam beynim sinyal veriyormuş gibi hep o günler geliyor gözümün önüne.Doğumdan 3 gün sonra doktora pansuman için gittiğimde kadın "nasılsın" diye sorduğunda karşısında hüngür hüngür ağlamıştım.Nedenini ben bile anlayamıyordum.İçimden sadece hıçkırarak ağlamak geliyordu hep.
İlk 2 hafta gece gündüz ağladım.Bebeğimi alır koklardım,sonra da yastığa kafamı bastırıp ağlardım.Eşim yanımda değildi ve ben annemlerdeydim.Ağır geçirdiğim bu iki hafta sonrası biraz kendimi rahatlatınca sütüm gelmişti nihayet.2 hafta sürmüştü ama gelmişti fakat bundan sonra ki süreci yine sizler çok iyi biliyorsunuz...
Ben her şeyi unuttum,bebeğimle şuan çok mutluyum...Bebeğimin rızkı bu kadar mış diye olayı kabulleneli aylar oldu fakat hala her üzülmemde beynim hep aynı şeyleri bana hatırlatmakta ısrar ediyor.Nedenini ben de anlayabilmiş değilim...
Umarım en kısa zamanda atarım artık bunu üzerimden...

Anne olmadan önce herşey çok güzeldi eşimle.Anne olduktan sonra onu fazlasıyla ihmal ettim.Sırf kendi beklentilerim yerine gelmediği için ondan her seferinde uzaklaştım.Neden uzaklaştığımı sorduğunda tek tek içimdekileri anlattım.Hak verdi ve bazı şeyleri benim kadar derin düşünemediğini,bir şey olduğu zaman beklentiye girmek yerine direkt söylememi istedi.Evet şuan direkt isteklerimi söylüyorum ama bu seferde sesim bir ton yükseliyor.
Yahu adam ben zaten bütün gün çocuğun peşindeyim,gözün görmüyor mü,kaldır işte ortada gözüne batan şeyleri dimi...
Onun ekmeğini yiyorum Allah razı olsun.Bizim için çalışıyor ve kazandığını yine sadece bize yediriyor.
Ama ama ama niye sorumluluğu paylaşmak yerine hepsini ben üstleniyorum ki ...
Hepimizin taşkınlıkları oluyordur muhakkak.Bugün de benim taşkınlık günümdü..
Biliyorum sıkıntılarım deve de kulak misali.Rabbime binlerce kez şükür olsun ki hayırlı bir eşim ve sağlıklı bir evladım var.
Rabbim bizlere kaldıramıyacağımız yükü vermesin,evlatlarımızı hayırlı eylesin...
Başınızı şişirdim iyice akşam akşam...Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.

kizlar oyle yogun bir gundu ki sadece bir kere sut sagma molasi verebildim o da 15dk ya var ya yok
Sut iznim de yandi aksam toplanti vardi cikamadim hic keyfim yok anlayacaginiz

Hizlica goz attim bir suru sey olmus ben yokken

AZRAECEcim once hastalik sonra selpak krizi cok gecmis olsun canim
Bu panik anlarini yalniz yasaman kim bilir ne zordur Allah yardimcin olsun canim
Prensesimizi tum kaza bela musibet ve ser insanlardan korusun!

TURUNCUcum biz de gectik o donemden maalesef
Hatirlasana arabayla evden kacip yollara dusmustum delirmis gibiydim
Hele delice severek evlendigim esime yabanci gibiydim bazirlari kizmisti bana bu ne fevrilik diye
Sana tek tavsiyem odagini degistir canim
Kayra ve ev odakli yasamak cok bunaltti seni. Yoruluyorsun yipraniyorsun karsiliginda sen demeden bazi seyler anlasilsin istiyorsun. Ben de oyleydim
Ama sonunda olan sadece sana ya da esine degil ucunuze birden oluyor
Keyifli gececek zamanlarinizi boyle gecirmemek aslinda kucuk bir adima kalmistir belki de
Esinle hos sohbetli bir cay keyfi
Sonra eski gunlerdeki gibi kollarinda uykuya dalmak
Ilk goruste askti bizimkisi diyordun ya, o adama sarill hayatim
Aglayacaksan onun karsisinda degil omzunda agla
Kiyamam ki ben sana

CICEKCICEK 2gece once yazdigin sey aklimda hala
Toparlandin mi canim?
Paylasmak ister misin?

MUTLUANNE kiyamadim kucuk kelebegime
Ne kadar narin ne kadar masum o, nasil zorlanmistir onlari hazmedip cikarana kadar
Net olmamiz lazim. Hayir yemeyecek hayir karni tok hayir biz ondan vermiyoruz!
Merakli olan kendi dogursun canim a aaa

BEYKOZcum dis bugdayi yapmisssinnn!!!!!!
Fotograf var mi diye hemen albume gidiyorummmm

KIZLAR Omer 2 3adim gidiyor artik
Yerdeyken kalkip ayakteyken oturabiliyor
Annesi de bol bol poposunu isiriyorrrr

TURUNCU umarım bu sıkıcı dönemi çok çabuk atlatırsınız
her zaman insanın hayatında öyle yada böyle sıkıntılar oluyor
önemli olan en az hasarla onların hakkından gelebilmek
arkadaşların dediği gibi sabret canım bebeğinin sevdiği yiyecekler varsa onlara biraz daha öncelik ver
biliyorsun şu anda diş çıkarma dönemindeler o yüzden de olabiliyormuş bu iştahsızlıkları
Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun
İnşallah tez zamanda iştahı yerine gelir kuzucuğunun
senin de belirttiğin gibi Allaha çok şükür evlatlarımız sağlıklı,derdimiz bunlar olsun napalım
ne durumlarda ne sıkıntılarda olan anneler var Rabbim onların da yardımcısı olsun
seni rahatlatmak için bikaç şey söyliyim dedim haddimi aşmadım umarım
ya aslında okurken çok şey yazayım diyorum ama hepsi aklımdan çıkıyo,
bütün mayıs annelerine selam eder bebişlerinden öperim diyerekten gönlünüzü aldığımı düşünüyorum
doğumdan sonra çok unutkan oldum ben B vitaminime başlayayım yine
hayırlı akşamlar

Merhaba mayısın güzel anneleri amma kaynatmışınız gene, jet hızıyla okudum unuttuklarım lütfen küsmesin

NAGİHAN yaren uruma maşallah canım çabalarına değmiş. Annenin de düzeliyor olmasına çok sevindim canım. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

AZRAECE çok geçmiş olsun canım biz de benzer olayı peçeteyle yaşadık ömrümden ömür gitti resmen. Allah'ım bir daha yaşatmasın.

BEYKOZ 10.ayınız hayırlı olsun canım. Test sonucunun da iyi çıkmasına çok sevindim. Siz Enes'imle besteye hediye alırsınız da biz beğenmez miyiz hiç teyzesi çok teşekkür ederiz.

ZEYNEP ömere maşallah canım, inşallah yakında yürüme haberlerini de alırız kuzucuğun

ÇİÇEK ÇİÇEK tatlım seni üzgün görmeye alışkın değiliz. Umarım önemli bir problem değildir. O güzel canını sıkma canım öpüyorum seni ve masalı

MELEĞİM 10. ayınız hayırlı olsun canım. Nerelerdesin sonucun umarım iyi çıkmıştır.

PLANNER ohh mis gibi bi hafta sonu geçirmişsiniz. Ne iyi gelmiştir zeynoma da sana da, mutluluğunuz daim olsun şekerim.

BİANGEL KUJUM barış artık x man le ya adam anlamış hatasını hadi ama hadii.

BABYCEREN Çağlaya çok geçmiş olsun çok üzüldüm onu öyle hayal edince, umarım tekrar yaşamazsınız canım.

HAYALİM41 çok geçmiş olsun canım bizi bilgilendirdiğin için de teşekkür ederiz sana.

TATLICADI alemsin ya demek dilenci olmak istiyodun hayale bak çok güldüm

TURUNCU canım şu zor zamanlarını umarım en kısa sürede atlatırsın canım.

Hepinizi öpüyorum şekerler
İyi geceler

benide atarlarsa hakkınızı helal edin sizi cok seviyorum...
burdaki kimse bebek nasıl yapılır bilmiyor sırf iyi niyetimden yaptım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 647783

cigerim ne varki bunda neden atsınlar seni:)
atsalar beni atarlardı:)
neler paylaştım neler yazdım şu sayfalara
boşver cigerim,kazenin buraya ugradıgı bile yok

şu bahar gelsinde depresif ruh hallerinden çıkalım artık( geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun Allah hepimizin çocuklarını kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun.

ece cumadan beri hasta biliyorsunuz. bugün 4. günümüz ve inanın tükendim. burada size yazıyorum, arkadaşlarımla konuşuyorum rahatlıyorum ama yine tek tabanca kalınca zorluklar karşısında bende turuncu gibi canavarlaşmaya başladım kızlar size bugünümü anlatayım.

dün gece tam ben yatıcam saat 12 oluyor ece uyanmaya başlıyor. emzirmeli sallamalı uzun bir gece sonunda sabahı ettik. hani o anda biri gelip git yat dese şöyle yatıp uyusam piyango çıkmış kadar mutlu olucam. geceden yumurtasını ocağın üstüne koyuyorum haşlamak için sabah kalkınca hemen altını açıyorum yine öyle yaptım. sonra alt değiştirme yüz yıkama filan ana gittim baktım su kaynamıyor diğer ocağı açmışım üstündede çaydanlık o kaynıyor:) ya sabır dedim. kahvaltısının yarısını önlüğünle paylaşan eceye ısrar etmedim. sonra gelip sizleri okudum. kalkıp bulaşıkları yıkayım dedim tabiki ece bacaklarımda eşofmanımı çeke çeke indiriyor sonrada halime bakıp gülüyor:)) yarım saat uyuduk uyandık. eceyi komşuma bıraktım. kızın çocuğu yok diye favori kurtarıcım. aslında yarım saat olsa bile bakmak zorunda değil ama sağolsun ikilettirmiyor. tansaşa gittim keçi sütü için. sonra vtech kaplumbağmızı aldım geldim. hemen yoğurdu mayalayımda ece akşama yesin dedimki süt kesilmezmi. öylece bıraktım komşuma gittim ama nasıl ağlıyorum kız korktu noldu diyor. orada oturdum bayağı sakinleştim. eceye brokoli yaptım yemedi ki mememide pek emmiyor. ısrar etmedim gayet büyük bir olgunlukla:)) o yattı oturdum akşama ben ne yicem diye düşünüyorum. 2 gündür ekmek arası hazır köfte yemiş bünyem 3.yü reddediyorda kendime yemek yapacak enerjim isteğim yok. telim çalmaya başladı meşhur neşe ablam bana gelsene diyor. Allahım dedim ne kadar büyüksün. haftasonları herkesin kocası evde olunca kimseyi rahatsız etmek istemiyorum. hemen gittim tabi kızdı niye söylemedin ece hasta oldu diye dedi.fazladan yoğurtta mayalamış ece onu yedi. eşi gelince koştur koştur tansaşa gidip sütü değiştirdim birde tatlı aldım yemeğin üstüne. anam midem bayram etti çorbası salatası pilavı yemeği derken:))) koca gün ecenin yediği doğru düzgün tek şey yoğurt oldu. arada sevdiği muzuda vermek istedim reddetti. şu anda o kadar üzülüyorumki içim hiç rahat değil ama yapacak birşeyimde yok neşe ablamlar yarın muğlaya gideceklermiş alışveriş için sende gelsene diyorlarda hiç halim yok gözümde büyüyor. temizlik yapmam gerek daha

geldim sizi okudum eceyi sallarken rahatladım biraz. turuncu telde eşime dedimki mutfak halısını kesmek istiyorum:)) halıdaki lekeleri gördükçe sinirlerim bozuluyor nefret ettim halıdan:)) bugüne kadar eceye yaptığım her yemekten o halıda tattı inan ki:)) sen bilirsin dedi manyaklığımın derecesini hissederek hayır deseydi bunun için onunla kavga edecek potansiyele sahip olduğumu anladı. şu ece 1 yaşına girsin videoya çeke çeke kesicem halıyı ahdım olsun:))

ece başkalarını görünce nasıl mutlu oluyor bana gelmek istemiyor çok üzülüyorum çocuk sıkıldı benden artık galiba:))

benle ve eceyle dolu bu karman çorman yazıyı çok bencilce buluyorum ama size yazma ihtiyacıda duyuyorum. 2 hafta önce spor yapan, gezip duran pozitif ben gitti ecenin rahatsızlanmasıyla tavan yapan negatif biri oldum. silkelenmem gerekte nasıl. annem de gelemez. çiçek çiçek en uygun sensin atla gel marmarise beraber gezelim burada üzüleceğimize:))

cnm biçok oyunumuz benziyor ama suyla oynatmadım hiç onu yapıcam en kısa zamanda oyun önemli belki aklıma gelmeyen bişeyi burdan ögrenirim diye soruyorum
benimki halkaları geciriyor ama sırasını bilemiyor ben sıraya koyuyorum o geciriyor
kuleyi yapamıyor tek tek içeçe olanları cıkarıyor eline verip koy dedigimde koymaya calısırken attakileride deviriyor:)
topu deliğinde geciriyor kendi alıp atıyor topları ama sekilleri bulamıyor
yani yanlıs yerden atmaya calısyor girmiyor tabi oda yukardan delikten atıyor sıpamm
tuslara güzel basıyor daha ne yaptırabilirim diye hep düşünüorum tv acmıyorum ki daha cok ilgileneyim ::
seni anlıyorum cnm logusa psikolojisinin dibini gördüm ben bebegim 36 haftalık dogdu 2,5 kg o kadar küçük olması ememesi sürekli uyuması saattlerce onu uyandırmak için ugrasmak daha neler neler tüm cocuklar gözüme dev gibi görünürdü hep agladım bende ama o günler geride kaldı bebeklerimiz için güçlü olmalıyız ve mutlu MUTSUZ BİRKADIN MUTLU BİR ÇOCUK YETİŞTİREMEZZ

ecenin güzel annesi bir ara beykoz demişti ya tek sorun eşinin yanında olmaması...
yalnızlık çok zor olsa gerek..her iş senin üstünde..evin hem annesi hem babasısın..
yorgunluk uykusuzluk hastalıkta bunalmana dahada sebep oluyo..
ne yapsak arkadaşım bilemedim..
annenlere gitmeyi düşündünmü..olmazmı..

canım cok üzüldüm ama gececek inş hele eşin yanına gelince dahada iyi olcaksın inş...
eneste kv ve babasına gidince bana gelmek istemiyor bende içten içe okadar üzülüyorumki anlatamam onla ugrasan ben uyumak istemez zorla uyutan ben altını degiştirmemden nefret ediyor kıyafet giydirmemi istemiyor onu yapan ben neyi istemiyorsa iyilikleri için yapan biziz baskaları sadece oyun oynuyor ve oyunda en cok istedikleri sey oyuzden bizden kacıyorlar o ara diye düşünüyorum

Son düzenleme:
babycerenim annemlerde ısınma problemimiz var. geçen ay 5 gün izmirde kaldığımda gece gündüz çalıştırdık klimayı 375tl fatura gelmiş kahroldum( babamın emekli maaşının dörtte biri yani o yüzden kış geçesiye kadar en fazla 3 gün kalırım zaten 16 sında nişan için gidicem hemen dönücem.

meleğim burdaydı yazmamış sonucunu testinin. yatmadan yazda aklım kalmasın sende

Bugun doktorla randevum vardi 12:10 da.. bugun oglum her zamanki gibi 6:45 gibi uyandi..bende onun hergun ki huyunu bildigim icin yatagin icinde bir gozum kapali digeri acik bir sekilde onu izleyerek nobete gectim..bizimki kakasini yapmak icin yataginda kirk tip sekle girer sonunda pitlati verir.. beklemeden once kalktim vitaminini verdim sonra normalde icmedigi mamasini vermeye calistim ve 100 cc kadar ilginc oldu ama icti, sonra dedim simdi bu konforu bilir bezini degistiriyimde kakasini rahat rahat yapsin dedik hadi onuda yaptik..sonra bekle bekle gelmiyor kaka bir turlu bizimki basladi huysuzlanmaya baktim olmuyacak sonra aldim agzina emzigine verip aldim ayaklarima sallamaya basladim..yarim saat sonra bende oda daldik uykuya kalktigimda saat 9:45 olmustuki allah dedim nasil yetiscem simdi doktora yandik diyerekten hemen oglani ve kendimi attim mutfaga..bizim oglanda bu arada halan kaka yok tabii..kahvaltiimiz bizim en az bir saatimizi alir..ben hemen yulaf cereal i yapip yedirttim kalan peynir ve yumurtayi yogurda koyup kapta hazirlayip cantaya tikistirdim yolda veririrm diye..oglanin cantasini hazirla, oglani hazirla sonra kendimi derken ativerdik disari sonunda..sukur..geldik doktorumuza ama kil payi yetistik, sonuclardan Scan normal cikmis yani birsey bulunmamis..fakat bir tip bakteriye rastlanmis onun icinde her gun bir tane alicak sekilde antibiotik verildi..yalniz benim icime hic sinmedi bu durum cunku ben hemen 10 ay suren bir baktari nasil olur diye sordum oda ilac alnmadan bakteri yok olmaz dedi, tabii bende bu bakteriyi dogum esnasinda hastanenizde kaptim o zaman dedim oda sesini cikarmadi tabiki..burda gercekten insan hayati hasbel kader seklinde bu yuzden biran once Tr ye gelip iyi bir doktora gozukmek sart.. simdilik bakicam ilac ise yaricakmi, yaramazsa vay halime zavalli bizler bir turlu normal hayata gecemedik gitti..
Bu arada gecmise bakamadim ama merak eden arkadaslarima sesleniyorum..iyiki varsiniz canlarim dualariniz olmasa ben ne yapardim bilmiyorum ama inanin sizleri her sekilde hissediyorum, hepinizden allah razi olsun...Guzellerim benim ablaniz kubannn olsun size..hadi birde Bulent ablamizdan gelsin dimi :))

şu anda ev o kadar sessizki şuraya oturdum derinden bi ohhh be dedim:)şimdi böyle diyorum ama yarım saat sonrasında kuzumu özlüyorum başına gidip seyredip geri geliyorum
çok kudurk oldu bu çocuk çookk..kapnın altındaki zımbırtıyı çıkarmış onunla diş kaşıyo..elinden aldım tekrar kapının altına koydum 5 dk geçmedi aradan eli kapnın altında kalmış Allahtan kapı biraz yüksek ama minicik parmakları kızarmışyavrum acıya karşı o kadar dirayetli ki ağlaması 1 dk sürmüyo
kucağıma aldım sarıldım mıncıkladım durmadı tekrar indi tekrar yatak odasına gitmiş karanlıkta komidin çekmecelerini açıp kapatıyo..
evdeki herşeyin yerini ezberledi karanlıkta olsa gidip buluyo oynuyacağı şeyleri:)
bi kaç gündür tarık buğrada yemiyo..boğazındaki rahatsızlıktan dolayı diye düşündüm ama kaşık gördüğü anda öğürüyo
bu gün sadece muhallebisi midesinde kaldı yedirdim ve hemen yatırdım..
dikkatimi çeken babası yokken öğüren çocuk babası varken gayet güzel yiyo hiç öğürmüyo:44:
bizim suratımızı görmekten sıkıldılar bu bıdıklarsağlıkları yerinde olsunda geçerrr geçer daha öncekiler gibi bu da geçerr..neler neler geçmedi kii

Eki Görüntüle 647783

vay vay vayy formüle bak
babyceren gözün formül görsün şekerim
bunun için seni neden atsınlar kuzum ülkemizin genç nüfusa ihtiyacı var sen yardımcı oluyosun tayyip bey seni ödüllendirmeli

ah canım ahh yanlızsın,ece hasta,bunalıyosun..Allahtan komşuların var ya onlarda olmasaydı..
yemek yememsini kafana takma canım düzelir inş dönem dönem iştahsız olabiliyolar zorlasakta elimize bi şey geçmiyo sonrasında ya kusuyolar yada kaşık görmek istemiyolar en iyisi serbest bırakıp rahat davranmak..bizimkide bu gün tek öğünle bitirdi günü
bi kaç gündür böyle..yaptıklarım ya çöpe gidiyo ya da kusarak çıkarıyo
bence ece hasta diye eve çok kapanmayın canım havalar güzelse temiz havada iyi gelir bizim doktorumuz ateşlenince dışarı çıkarıp hava aldırın..rahatsızlandığında eve kapatmayın dışarı çıkarın evi her gün havalandırın diyo..
bence yarın komşunla git canım eceyede sanada değişiklik olur..evde durmaktan yavrularda sıkılıyo.yabancı birini görünce tarık buğra zıplıyo hemen suratıma bile bakmıyo:)

kızlar şu temizlik işinide bi süreliğine rafa kaldırın lütfen..bende bi ara her gün çabalıyodum temizlik,ev işi,yemek her gün aynı şeyler.
yaklaşık 1 aydır çok detaylı yapmıyorum..tarık buğra uyuduğu zaman bulaşık,yemek..uyandığı zaman onunla ilgileniyorum
haftada bir evi süpürüyorum haftada bir açık yerleri siliyorum..evim biraz pasaklı ama kendime daha çok zaman ayırıyorum ve daha mutluyumm..yaşasın pis olmakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…